• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

biz aslında kafaya takmak için bişiler arıyoruz hiç endişe etme zaten bişi olsa doktor mutlaka sölerdi cnm normal değerler demekki

ayy gerçekten yaa artık kafayı yiycem artık iyiyice hissetsek şu tekmeleri belki daha rahat olcaz

ayy gerçekten yaa artık kafayı yiycem artık iyiyice hissetsek şu tekmeleri belki daha rahat olcaz

evt ilk bebk oldukları için dahada bi pimpirikleniyoruz bende öleyim ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi hayırlısyla sağlıkla bi doğsalar bide dedğin gibi hissettsek onları inşş

mrb arkadaşlar ya ben sayfalrı okumaya çalışmaktan muhabbetlere katılamıyorum bir türlü:(çağlayancım sanada kaç gündür yazcam yazamadım şu listemiz var ya bizim ben sat orda 16 nisan görünüyor bu konuyla ilgili şöyle bir durum var canım ben 16 nisanda kimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra bir daha adet görmeden hamile kaldım...bizim bebiş geç döllenmeymiş o yüzden doktorumuz sat ı 6 mayıs olarak değiştirdi muhtemel doğum tarihide 10 şubat görünüyor...seni uğraştırcak biraz ama değiştirmen mümkün mü?şimdiden teşekkürler:)

Kızlar testlerinizin sonucu güzel çıkmışsa altında neyi arıyorsunuz daha allah aşkına böyle şeylere takılıp kalmayın,içinizdeki can sizin hissettiklerinizi anlıyor ve oda sizinle üzülüyor,tamam oyalanmak için sonuçlara bakıyoruz ama bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil bunların sonucunda cinsiyetin tuttuğu kendi kendinizi üzmeyin lütfen dr.değerleriniz güzel ve sağlıklı bebeğiniz var dediyse

mrhb güzel annişler ve bebişleri.netim çok yavaş oku oku bitmedi ne çok konuşmuşsunuz maşallah.yazlıktayım net onun için yavaş.çekmiyor tam olarak.ne güzel test sonuçları çıkanlar güzel çıkmış.cinsiyetler öğreniliyo yavaş yavaş.nazar değmesin topiğimize her yolunda gidiyo herkesin maşallah.:nazar:bende çok merak ediyorum cinsiyetini.2li testte kıza benziyo ama kesin değil demişti dr.görüş gününede 13 gün var .zaman bi geçse off.inşallah iyidir minişim.sanki hamiş değilmiş gibiyim çok rahatım.buda beni endişelendiriyo öff

neslim ultrason resmini vermedimi doktorun CADIARZU

verdi ama canım hiç bişi anlaşılmıyo çünkü yerinde durmuyordu :)) zor baktık kemik yapısına felan bi ara bağdaş kurmuş oturuyordu oda cinsiyetini göstermediğinie göre kızdır dedi ama kesin değil yine kaldık arada :)) sağlıklı sıhatli olsunda başka bişe istemiyorum doktorumuz üçlü test istedibende ikili testte problem yoktu neden istiyorsunuz dedim olsun bi bakalım dedi benimde aklıma takıldı aslında neyse bi hafta sonra alıcam iyi çıkar inş..

kızlar aranızda haftası en büyük olan benim ve bende bebeğin haraketlerini çok net hissettiğimi zannediyordumki doktorumuz bu gün kesinlikle şuan hissedemessin 20,haftada ancak dedi yani sizin ümitlerinizi kırmak istemem ama daha beklememiz lazım onu hissetmek için

birde doktor kilomuzu ölçtü hala hamile kaldığımız kilodan zayıfız 5 aylık olcaz nerdeyse hiç hamileymiş görüntüm yok :(( otobüste ayakta kalsam kimse yer vermezz :))))))))))

kızlar aranızda haftası en büyük olan benim ve bende bebeğin haraketlerini çok net hissettiğimi zannediyordumki doktorumuz bu gün kesinlikle şuan hissedemessin 20,haftada ancak dedi yani sizin ümitlerinizi kırmak istemem ama daha beklememiz lazım onu hissetmek için

bende seninle aynıyım hissediyorum gibi geliyor ara ara sanki gazoz kabarcıkları gibi daha çok akşmaları oluyor belli belirsiz benimde doktorum kesinlikle hissedemezsin daha erken biraz daha beklemen lazım onlar bağırsak hareketleri dedi tam anlamıyla hissedince anlıcaz bu hissettiklerimiz bebişimizmi yoksa gerçekten bağırsak hareketimi olduğunu...

Selamlar yine doktordan geldim. 4 boyutlu ultrasona bakan doktor izindeymiş. Gelen de pek kullanmayı bilmiyormuş. Doktorum öyle rastgele olmaz dedi. Bu nedenle sadece 3'lü test için kan ve idrar tahlili verdim.

4 boyutluya 1 Eylülde girecegim :)

Gözün aydın canım Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inş.Çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim :)

OLEEEEEYYYYYhihoyyyt:sm_cool::teytey:
senin adına çok sevindim canım
ayyy Allah gönlüne göre verdi inşallah bizimde öyle olur
nekadar ilgili bir dr muş
30 dakika ultrason ha şok oldum şuan

Fatmacım teşekkür ederim canım. Hadi bakalım sıra sende. İnşallah seninde istediğin olur :)

nesli 81 ve evridiki doktordan gelmişsiniz yeni gördüm hayırlı olsun kızlarınız topiğe kızlar katılmaya başladı eee tabi kız dediğin nazlı olur demezemuszemus

Teşekkürler Yeşimcim :)

birde doktor kilomuzu ölçtü hala hamile kaldığımız kilodan zayıfız 5 aylık olcaz nerdeyse hiç hamileymiş görüntüm yok :(( otobüste ayakta kalsam kimse yer vermezz :))))))))))

Ayyyyyy ne güzel. Ben 5. kiloyu aldım :) Doktoruma dedim ki 4 ayda 5 kilo aldım. Bana bir şey demeyecek misiniz dedim. yok zaten zayıfsın. Bari hamileyken al diyor :)

Selamlar yine doktordan geldim. 4 boyutlu ultrasona bakan doktor izindeymiş. Gelen de pek kullanmayı bilmiyormuş. Doktorum öyle rastgele olmaz dedi. Bu nedenle sadece 3'lü test için kan ve idrar tahlili verdim.

4 boyutluya 1 Eylülde girecegim :)

3lü testinde inşalla güzel çıkar bak en azından 1 eylülde bebeğini yeniden görüceksin şanslısın...

slm bende doktordan geldim bu gün dikişlerime bakıldı çok şükür iyleşmiş serklajdan sonra endişelerim biraz daha azaldı 12 gün sonra gel bebeğin boy kilo takibine bakalım dedi cinsiyetini sordum kesin olmasada kız gibi dedi doktorum Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimizede inş...

slm bende doktordan geldim bu gün dikişlerime bakıldı çok şükür iyleşmiş serklajdan sonra endişelerim biraz daha azaldı 12 gün sonra gel bebeğin boy kilo takibine bakalım dedi cinsiyetini sordum kesin olmasada kız gibi dedi doktorum Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimizede inş...

Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın canım.Sonradan öğrenen anneler atak yapıp kız doğuracak galiba :))

Back
X