2011 Şubat Anneleri

kızlar selam yazılanları okumaktan kendi sorumu soramadım.Bugün eşimin kulağını karnıma dayattım ve kalp sesi duyuyormusun bak dedim.Ben surt üstü yatmıştım oda dayadı ve duydu hemen emin misin dedim evet dedi çok net duyuyorum.Bende çok heyecanlandım.Sizde duydunuz mu? doğrumudur yani bebeğin kalp atışlarımıdır.Eğer öyleyse bebek iyimi diye endişelenmeme gerek kalmayacak her sabah dinletirim artık.Hatta steteskop edinip bende dinlemek istiyorum.Olur mu sizce?

ben stateskopla kaç defa denedim ama duyulmuyo.nefesimi tutuyorum duyyayım diye ama kendi kalp atışlarımı duyuyorum.eşinin de duyduğu muhtemelen senin kalp atışlarındır.duyulmuyo çünkü ben eminim..

canım çok teşekkür ederim önerilerin için evet başka bir doktora gidip denesem hiç fena olmayacak ama samsunda fazla şans yok benim doktorum iiçin herkes samsunun en iyi doktoru diyor o yüzden onu bırakamıyorum ama çok kararsızım denemekte fayda var

yakalarım ben, özledim seni yaaav, arada gel de iki sohbet edelimzemuszemus

Benim bebişler iyidir inşallah, yarın kontrolümüz var görücem yinekaydirigubbakcemile2 sen nasılsın, meleğin nasıl?

bende özledimmm ama kimse uğramıyor bizim topiğe benimde meleğim iyi inş bende haftaya cuma gidicemm sen nereye gidiceksin yarınn hüsamettin beyemi

Günaydın kızlar
Bugün yine iyiyiz biz sadece gece huzursuz uyuyoruz biraz

gözün aydın canım.için rahatlamıştır ne güzel:)

evet ben lisedeyim canım.hemde meslek lisesi oldugu için çok rahatım.
öğrencilerin anlatamadığı konuları ben anlatırım diğerlerini onlar anlatır diye düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum.en zor branş bizimki ya keşke bedenci falan olsaydık topu verip hadi maç yapın derdiksırnaşık şey

canım ben ilk bebeğime 84 kg ile hamile kaldım ve çokta net gördüm her seferde
bunada 94 kilo ile hamile kaldım ve yine görüyorum sadece son gittiğim başka bir dr kilolardan rahat görünmüyor dedi yani bence senin drunda problem kilonda hiçte sorun yok yani
bu arada gözün aydın

günaydın kızlarr annemler eskişehirde gelmediler hala.gelince bende yemeğe alıcam ama hazır bişiler yaptırıcam ya içini hazırlayıp verivercem.yaa daha doktora gitmeye 18 gün var dayanamıyorummmmmmmmmmmmmm.

bende eskişehirliyim canım
çok özledim memleketimi yaaabilmiyorumkismile

kızlar günaydınn ben geldim doktora gittik sabah bebişimiz çok iyi üçlü testimizide verdik bağdaş kurmuş turuyordu doktorumuz kesin olmasada kız dediii :))))

Gözün aydın neslicimmmma.s.

Selam canım,ben eşime her akşam dinletiyorum kalp atışlarını oda duyuyorum diyor.Birde sırtüstü yatınca karnını açık izle karnın artık tık tık daha hızlı hareketli olarak atıyor olacak,ben kendimi kötü hissedince öyle yapıyorum,o zaman anlıyorum bebişim iyi

Günaydın kızlar
Bugün yine iyiyiz biz sadece gece huzursuz uyuyoruz biraz

Hoşgeldin canım,geceleri o huzursuzluk bende'de var,havalarda çok sıcak hiç rüzgarda esmiyor gece olmasına rağmen,sizin oralarda nem oranı daha yüksek dimi.Allah yardımcınız olsun.:))

hadi gözün aydın canım çok meraklanmıştık içimiz rahatladı:1hug:

Günaydın canım,kontrol içinmi gitmiştin dr.'a size kanıp bende gidicem galiba çarşambadan önce böyle giderse ben bu gittiğimde fotoğraf makinasını götürüp eşime çektircem videosunu :)) :))
:))

biz dün çektik videosunu habire seyrediyorum ya harika birşey hihoyyyt

ohhh ne güzel
bol bol dinlen canım tatilin keyfini çıkar
ben antalyadayım şuan baya sıcak ama deniz suyuda çok sıcak:)

OLEEEEEYYYYYhihoyyyt:sm_cool::teytey:
senin adına çok sevindim canım
ayyy Allah gönlüne göre verdi inşallah bizimde öyle olur
nekadar ilgili bir dr muş
30 dakika ultrason ha şok oldum şuan

kızlar bişey sorucam sizde hiç burun kanaması oldumu benm dün ve bugün azar azar kanıyor başına gelen varmı

evet canım normal benimde oluyor korkma
özellikle sabahları kalkınca oluyor burnum kuruyor sabaha kadar

bende yaptırmadım 2li testi canım 3lüyüde düşünmüyorum çünkü benimde aldırma gibi bir niyetim yok

kaydirigubbakcemile3 mısranın dediğini yaptım canım,sardım oturayorum öyle,eşim görse kızacak genemi sakarlık yaptın diye.hayır birde ayran paketinden kestim yani kimse yapamaz bunuda heraldeakannehir

geçmiş olsun canım
nasıl oldu canım elin

106 benim ki amanın rüyalarım gerçek mi olacak kız:)))
Çiçekcim senin bebişin cinsiyeti bellimiydi?

hadi hayırısı mısracım :)

valla bizde de steteskop var dinliyoruz ama arada dönmeden kaynaklanan lukurtu seslerindan başka bişi duyamıyoruz.ama bi internet sitesinde şimdi kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum şimdi belli bi haftadan sonra el doppleri veya steteskopla kalp atışlarının duyulabileceği yazıyodu.ama sanırım 20. haftalarda falan benim eşim ilaç mümessili bazen doktorlara el doppleri hediye ediyolar bu ara eve gelirse hemen yapışcam valla :))

kızlar benm fbhcg de 80 çıktıııııı :)
acaba kızmı bakalım bu teori tutucakmı bizde

ben bu şeye pek inanmadım benim fb bhcg 16 küsür çıktı ve kız çıktı bu arada fb bhcg si en düşük de benim sanırım bunun nedeni ne acaba ppa değeri düşük olanlarda bebneklerde anomoli görülebiliyomuş benimde çok düşük ama doktor hiç bişi demedi sadece oranlara baktı normal dedi

nesli 81 ve evridiki doktordan gelmişsiniz yeni gördüm hayırlı olsun kızlarınız topiğe kızlar katılmaya başladı eee tabi kız dediğin nazlı olur demezemuszemus

evt ya maksat gırgır olsun öle vakit geçiriyoruz cinsiyeti öğrenen kadar:) buarada bnmde ppa düşük cnm ya 5.89 yazıyo yani senin kaçç allah emanetler inş hepsi sağlıkla doğarlar

evt ya maksat gırgır olsun öle vakit geçiriyoruz cinsiyeti öğrenen kadar:) buarada bnmde ppa düşük cnm ya 5.89 yazıyo yani senin kaçç allah emanetler inş hepsi sağlıkla doğarlar

benim 1,79 çıktı yaaa çok mu düşük acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…