• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın cutie.. cuma gittim doktora ama ikili test yapmadı gerek yok gayet sağlıklı dedi...

hatta yerinde durmayan bebek bir anda babasıyla doktor amcasına asker selamı verdi.. doktor heyecan yaptı hemen fotoğrafını almalıyız selam veren bir bebek dedi.. şoke olduk... fotoğrafını eklemeyi çok istiyorum.. birde ikili testi yapmaması kafamızı karıştırdı.. bir ay sonra üçlü test yapılacak dedi...

Süper oğluşun çok hareketli demek :)) Resmini eklesene bakalım...

ay-yuzlum iyi olmaya çalışıyoruz canım dün biraz ev toparladım ütü felan yaptım belden aşağısı kitlendi bacaklarıma basıp yürüyemedim bende daha öncede vardı bel fıtığından dolayı aşırı zorlarsam oluyordu ama şimdi küçük bişeydede böyle oluyorum hamileliktenmi bilmiyorum doktora gidince sorucam artık

hiç meraketme.. benimde çok zor geçmişti şimdi çok daha iyiyim... sabah gelirken kaç kere otobüsten inerdim.. tansiyonum taban yapıyodu.. hatta arada bir acillik oluyodum.. ama şimdi iyiyim çok şükür.. tansiyonunu düzenli takibet düşükse tuzlu bişeyler bulundur yanında.. ekşi elma ve nane çiğne bulantıyı alıyo...

evt cnm ekşi elma banada iyi geliyor bol bol yiyorum amaşu sıcaklarda bir geçsede rahatlasak dimii sıcaklardan elim yüzüm isilik oldu silmekten :)

Süper oğluşun çok hareketli demek :)) Resmini eklesene bakalım...

çok hareketli de ben hissedemiyorum.. eklemeye çalışıyorum inşallah becerebilicem.. cinsiyetini göstermedi ki sıpa.. sakladı.. inceleyemedi dr. amcası

ay-yuzlum iyi olmaya çalışıyoruz canım dün biraz ev toparladım ütü felan yaptım belden aşağısı kitlendi bacaklarıma basıp yürüyemedim bende daha öncede vardı bel fıtığından dolayı aşırı zorlarsam oluyordu ama şimdi küçük bişeydede böyle oluyorum hamileliktenmi bilmiyorum doktora gidince sorucam artık
evet gebelikten dolayı omurilike falan baskı olurmuşş.. öncekinden çok daaha fazla dikkatli olman gereklii.. bel kısmında sıkışma olduğu için omuruliği yitermiş... ani hareketlerden çok ayakta kalmaktan helede bişeyler kaldırmaktan uzak dur.. kalsiyumu bol al... (diyene bak..kaydirigubbakcemile3)

evt cnm ekşi elma banada iyi geliyor bol bol yiyorum amaşu sıcaklarda bir geçsede rahatlasak dimii sıcaklardan elim yüzüm isilik oldu silmekten :)

evet yaa... ama şükür ki doğumumuz sıcakta olmayacak o zaman çok daha zorlanırdık sanırım...

Herkese günaydın :) Dilerim hepimiz için güzel bir hafta olur. Benimde bugün 2'li test sonucumu göstermek üzere DR randevum var.
Zaman ne kadar yavaş geçiyor ya acaba bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sanki günler teker teker geçiyor gibi :( Ama sağlığımız ve bebişlerimiz iyi olsun da :)
Dün gece hep sırtı üstü yattım önce 5 dk yatayım soluma dönerim demiştim ama sabah karşı bi uyandım öyle uyuyakalmışım. Sonra resmen rahatsız oldum ve soluma döndün sizce bebişimi çok rahatsız etmişmiyimdir? Üzüldüm çünkü :((

Günaydın canım merak etme bebişin henüz küçük olduğu için rahatsız olmuyordur canım genelde 4.aydan sonra yatın diyorlar daha küçük minişin annesi üzülme bazen bende sırt üstü uyuya kalıyorum çok belim ağrıdığında

Günaydın çiçek... kız hasta hasta ne temizliği canına kastın mı var senin heee... dinlenmeden nasıl atlatmayı düşünüyosan.. daha dikkat et annesi bebek için...aaa şimdi nasılsın..

günaydın neslii... nasılsın..

günaydın gülşah.. iyi haftalaarrr.. nasılsın...

günaydın cnm iyiyim demek istiyorum ama malesef sabah sabh kusark işe gelmek cok kötü halsiz hisediyorum kendimi bndemi hasta olcam dersiniz şimdi eve gidip uyumak istiyorum kızlar gitgide zorlanıyorum :(

günaydın canım eğer işten izin alıp eve gitme gibi bir şansın varsa değerlendir bak ben cumartesi gelmedim çokta iyi geldi gerçi hala halsizim ama cuma gününe nazaran daha iyiyim

günaydın cutie.. cuma gittim doktora ama ikili test yapmadı gerek yok gayet sağlıklı dedi...

hatta yerinde durmayan bebek bir anda babasıyla doktor amcasına asker selamı verdi.. doktor heyecan yaptı hemen fotoğrafını almalıyız selam veren bir bebek dedi.. şoke olduk... fotoğrafını eklemeyi çok istiyorum.. birde ikili testi yapmaması kafamızı karıştırdı.. bir ay sonra üçlü test yapılacak dedi...

Günaydın canım valla yaptım işte hasta hasta,şimdi biraz daha iyiyim ama kırıklık var atamadım bir türlü.Bebişin resmini çok merak ettim eklesene annesi görelim bizde
çok hareketli bir bebiş biraz büyüdüğünde sana hiç rahat vermiycek annesi bu bebiş :))

Günaydın canım valla yaptım işte hasta hasta,şimdi biraz daha iyiyim ama kırıklık var atamadım bir türlü.Bebişin resmini çok merak ettim eklesene annesi görelim bizde
çok hareketli bir bebiş biraz büyüdüğünde sana hiç rahat vermiycek annesi bu bebiş :))

ayy desene çok işimiz var... Allah yardımcımız olsun...

ayy desene çok işimiz var... Allah yardımcımız olsun...

Çalışan anne adayı olunca çok zor valla canım,eşimede kıyamıyorum malum o oruç tutuyor ben tutmuyorum annemleride çağıramıyorum elimden geldiğince yapıcam artık,ağırlaşınca dahada zor olacak halimiz vakit varken yapmak lazım zorda olsa :))

çalışan anne adayı olunca çok zor valla canım,eşimede kıyamıyorum malum o oruç tutuyor ben tutmuyorum annemleride çağıramıyorum elimden geldiğince yapıcam artık,ağırlaşınca dahada zor olacak halimiz vakit varken yapmak lazım zorda olsa :))

ewet ramazandan dolayı bende eşime kıyamıyorum.. Dün eltimlerde kaldık... Başka misafirleride vardı.. Film izlediler gece sahura doğru herkes uyuya kalmış eltiminde doğum yakın ona kıyamadım full herşeye koşturdum yorulmuşum bende hiç duymadım ezanın son anları su taşıdım eşime.. Erciyese su getirmeye çıktık adam aç tuttuğu halde benim yemeğimi suyumu ihmal etmedi yaa.. Ben çekiniyorum kıyamıyorum o da daha çok koşturuyo..

ewet ramazandan dolayı bende eşime kıyamıyorum.. Dün eltimlerde kaldık... Başka misafirleride vardı.. Film izlediler gece sahura doğru herkes uyuya kalmış eltiminde doğum yakın ona kıyamadım full herşeye koşturdum yorulmuşum bende hiç duymadım ezanın son anları su taşıdım eşime.. Erciyese su getirmeye çıktık adam aç tuttuğu halde benim yemeğimi suyumu ihmal etmedi yaa.. Ben çekiniyorum kıyamıyorum o da daha çok koşturuyo..

Onlar bizim iki canlı olduğumuzu bildiklerinden kendileri aç bile olsa bize dayanamıyorlar benim eşimde aynı canım,bütün gün iş yerinde bana birşeyler taşıyor aç kalma ye,ne istersen alırım sen hamilesin bebeğim ve sen iyi beslenin diyor

merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim :((( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi:((( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum:((( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş :((((

Merhaba Alocum
inan çok üzüldüm. Bildiğim kadarıyla ense kalınlığı için 3 mm e kadar normal diyorlar. Benimkinin 0,71 ikili test sonucumda 45000:1 çıkmıştı.Ben ikili testimi 11+2 iken yaptırmıştım. Umarım kötü birşey çıkmaz. Benim arkadaşım içinde yüksek risk çıkmıştı ama Allaha şükür çocuğu şimdi çok sağlıklı. Hep dua et. Allah sınıyordur sabrını. Bunlar nede olsa bir ihtimal.

Günaydınlar güzel anneler,a.s.
Ay kızlar insanlarla uğraşıyorum, bir acayipler ya,bi içimi döküp rahatlıyım, biz bi kaç zamandır misafirhanede kalıyoruz, ve odada klima yok, kağan kaka yapıyor doğal olarak bende bezi alıp çöpe atıyorum klima olmadığı için içerisi sıcak olunca bez koku yapıyor diyede dışarı koyuyorum çöp atılsın diye, neyse efendim komutan gelirse ve çöpü dışarıda görürse problem yaratırmışta içeri alaymışım, memuru böyle diyor, durumu izah ettim içeride klima yok içerisi sıcak olduğu içinde bezler koku yapıyor atılsın diye dışarı koyuyorum dedim neyse memur siz dışarı çıkarın ben attırıcam çöpü dedi, memuru anladı olarak düşünürken bugün ikinci memur geldi,

efenim çöpü içeri alacakmışım, ona dedim tamam alırım ama çöpü alın dedim, sonunda bi zahmet aldı ve bende içeri koydum, iki dakika geçti geçmedi memur yine geldi, efenim kapıyı kapatacakmışım, neden dedim, koridordan geçip gidenler için hoş bir görüntü olmuyormuş,komutan görürse kızarmış, iyide dedim içeride klima yok yaklasık 45 derece burası bebeğim var ve sıcaklıyor, dış kapıyı açık bırakınca koridordaki balkonun açık kapısından biraz esiyor ve içerisini bir nebze olsun kırıyor...
çocukta bizde rahatlıyoruz, dedm adam sanki benim ne dediğimi hiççç dinlememiş gibi isterseniz koridordaki balkonun kapısını kapattırayım dedi ya, buyur burdan yak ne anlattığım konusunda hiç bir fikri yok...

adam bozuk şekilde gitti gıcık ya, sanki içeride çıplaklar geziyo ya töbe töbe, içerisi gayet toplu bir bebek ve annesi takılıyolar yani nolmuş, kimseyide rahatsız ettiğimiz yok... acayip görüntüler verdiğimiz yok, aman ne diyim ya, anladğını düşünüyorum bakalım birazdan öbürü gelip kapıyı kapatın demezse anladıklarına kanaat getiricem

canım doktorlar ense kalınlığından ve burun ölçüsünden aslında anlıyolar bi sorun varmı yokmu diye bazı doktorlar gerek duymuyolar zaten üçlü test ikili testin daha ayrıntılısı yani endişlenmene gerek yok sen rahat ol doktor bi sorun görse isterdi zaten

Günaydınlar güzel anneler,a.s.
Ay kızlar insanlarla uğraşıyorum, bir acayipler ya,bi içimi döküp rahatlıyım, biz bi kaç zamandır misafirhanede kalıyoruz, ve odada klima yok, kağan kaka yapıyor doğal olarak bende bezi alıp çöpe atıyorum klima olmadığı için içerisi sıcak olunca bez koku yapıyor diyede dışarı koyuyorum çöp atılsın diye, neyse efendim komutan gelirse ve çöpü dışarıda görürse problem yaratırmışta içeri alaymışım, memuru böyle diyor, durumu izah ettim içeride klima yok içerisi sıcak olduğu içinde bezler koku yapıyor atılsın diye dışarı koyuyorum dedim neyse memur siz dışarı çıkarın ben attırıcam çöpü dedi, memuru anladı olarak düşünürken bugün ikinci memur geldi,

efenim çöpü içeri alacakmışım, ona dedim tamam alırım ama çöpü alın dedim, sonunda bi zahmet aldı ve bende içeri koydum, iki dakika geçti geçmedi memur yine geldi, efenim kapıyı kapatacakmışım, neden dedim, koridordan geçip gidenler için hoş bir görüntü olmuyormuş,komutan görürse kızarmış, iyide dedim içeride klima yok yaklasık 45 derece burası bebeğim var ve sıcaklıyor, dış kapıyı açık bırakınca koridordaki balkonun açık kapısından biraz esiyor ve içerisini bir nebze olsun kırıyor...
çocukta bizde rahatlıyoruz, dedm adam sanki benim ne dediğimi hiççç dinlememiş gibi isterseniz koridordaki balkonun kapısını kapattırayım dedi ya, buyur burdan yak ne anlattığım konusunda hiç bir fikri yok...

adam bozuk şekilde gitti gıcık ya, sanki içeride çıplaklar geziyo ya töbe töbe, içerisi gayet toplu bir bebek ve annesi takılıyolar yani nolmuş, kimseyide rahatsız ettiğimiz yok... acayip görüntüler verdiğimiz yok, aman ne diyim ya, anladğını düşünüyorum bakalım birazdan öbürü gelip kapıyı kapatın demezse anladıklarına kanaat getiricem

Günaydın canım,yazdıklarını okuyunca insanların ne kadar anlayışsız olduğunu bir kere daha anladım.İnsan idare etmek istese çokta rahat bir şekilde idare eder,sonuçta bir bebek ve annesi var ortada.Ben burdakilere bile dayanamıyorum bu sıcakta,senin için dahada zor allah kolaylık versin

Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku bitmedi :))
Cumartesi hastaydım işe gelemedim ama evdede yatamadım,dip bucak cumartesi pazar evimi temizledim camlarımı bile sildim eşim çok kızdı ama olsun içim rahat etti :))
Ama akşamları çok zorlandım bebişimi hissediyorum sanırım artık ben ya,böyle soldan sağa birşeyler kayıyor gibi çok yorulunca birşeyler atıyor içimde dur dinlen diye :))

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.Kötü birşeylerde okudum ama yorum yapmak istemiyorum bol bol dua edelim allahım inş.bize sağlıklı ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip etsin.
Manikk naile hanım nasıl bilmiyorum canım 25 ağustos'ta kontrol var,bakalım buğday için alıcam ama orda mı değil mi emin olamıyorum sen ne zaman gideceksin kontrol için ??

Cnm hasta hasta birde temizlikmi yaptın hay Allah ya, bi kaç gün bekleseydim keske daha iyi olana kadar, ama şu an iyisin sanırım neyse geçmiş olsun, bebişi hissediyormuşsun cnm gözün aydın :))) bende bugün gidip ikili testimin sonucunu alıcam hayırlısı inş. herşey yolundadır

Herkese günaydın :) Dilerim hepimiz için güzel bir hafta olur. Benimde bugün 2'li test sonucumu göstermek üzere DR randevum var.
Zaman ne kadar yavaş geçiyor ya acaba bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sanki günler teker teker geçiyor gibi :( Ama sağlığımız ve bebişlerimiz iyi olsun da :)
Dün gece hep sırtı üstü yattım önce 5 dk yatayım soluma dönerim demiştim ama sabah karşı bi uyandım öyle uyuyakalmışım. Sonra resmen rahatsız oldum ve soluma döndün sizce bebişimi çok rahatsız etmişmiyimdir? Üzüldüm çünkü :((

Cnm güzel habelerle dön inş., sırt üstü yatsanda bebeğe bişi olmaz merak etme, sadece sol tarafına yatmaya çalış genelde cnm o zaman ana damarlara olan baskı en aza iniyor ve bebek en güzel şekilde besleniyor

Cnm başka dr a gidip yaptır bence testini içinde kalmasın , ikili üçlüden daha kapsamlı ve tahmin yüzdesi daha yüksek bildiğim kadarı ile, yerim o selam veren askeri ben maş.

Günaydın canım,yazdıklarını okuyunca insanların ne kadar anlayışsız olduğunu bir kere daha anladım.İnsan idare etmek istese çokta rahat bir şekilde idare eder,sonuçta bir bebek ve annesi var ortada.Ben burdakilere bile dayanamıyorum bu sıcakta,senin için dahada zor allah kolaylık versin

evet cnm öyle, bide adam dinlese anlıcak ne dediğimi ama dinlemiyor ya, özellikle koridordaki balkon kapısını kapattırayımmı diye sorunca anlamadığının benim boşa konuştuğumun idrakına vardım...nato kafa nato mermer... töbe töbe...

Hatunlar kağana süt ısıtıcam , 12 gibi dr randevusuna gidicez o zamana kadar takipteyim öpüldünüza.s.

Back