Günaydınlar güzel anneler,a.s.
Ay kızlar insanlarla uğraşıyorum, bir acayipler ya,bi içimi döküp rahatlıyım, biz bi kaç zamandır misafirhanede kalıyoruz, ve odada klima yok, kağan kaka yapıyor doğal olarak bende bezi alıp çöpe atıyorum klima olmadığı için içerisi sıcak olunca bez koku yapıyor diyede dışarı koyuyorum çöp atılsın diye, neyse efendim komutan gelirse ve çöpü dışarıda görürse problem yaratırmışta içeri alaymışım, memuru böyle diyor, durumu izah ettim içeride klima yok içerisi sıcak olduğu içinde bezler koku yapıyor atılsın diye dışarı koyuyorum dedim neyse memur siz dışarı çıkarın ben attırıcam çöpü dedi, memuru anladı olarak düşünürken bugün ikinci memur geldi,
efenim çöpü içeri alacakmışım, ona dedim tamam alırım ama çöpü alın dedim, sonunda bi zahmet aldı ve bende içeri koydum, iki dakika geçti geçmedi memur yine geldi, efenim kapıyı kapatacakmışım, neden dedim, koridordan geçip gidenler için hoş bir görüntü olmuyormuş,komutan görürse kızarmış, iyide dedim içeride klima yok yaklasık 45 derece burası bebeğim var ve sıcaklıyor, dış kapıyı açık bırakınca koridordaki balkonun açık kapısından biraz esiyor ve içerisini bir nebze olsun kırıyor...
çocukta bizde rahatlıyoruz, dedm adam sanki benim ne dediğimi hiççç dinlememiş gibi isterseniz koridordaki balkonun kapısını kapattırayım dedi ya, buyur burdan yak ne anlattığım konusunda hiç bir fikri yok...
adam bozuk şekilde gitti gıcık ya, sanki içeride çıplaklar geziyo ya töbe töbe, içerisi gayet toplu bir bebek ve annesi takılıyolar yani nolmuş, kimseyide rahatsız ettiğimiz yok... acayip görüntüler verdiğimiz yok, aman ne diyim ya, anladğını düşünüyorum bakalım birazdan öbürü gelip kapıyı kapatın demezse anladıklarına kanaat getiricem