2011 Şubat Anneleri

gerçekten çok güzel bir yazı devamıda vardır herhalde haftalar ildledikçe devamınıda bekliyoruz ayrıca emeğin içinde çok teşekkürleryerimseniben

herkese merhaba arkadaşlar, s3nna ve çağlayan çok geçmiş olsun kızlar. daha şimdiden başladı grip durumları desenize bakalım bu kışı nasıl atlatıcaz.

cuttie yürüyüş yapıyormusunuz diye sormuşsun ama pek mümkün omuyor bu sıcaklarda. ancak akşam 7den sonra serinliyor o zaman da yemek hazırlama telaşı var. ben bayramdan sonra başlarım düzenli yürümeye diye planlıyorum.

arkadaşlar dün ikili teste gittik bebişim 12+3 çıktı 3 gün önden gidiyor gelişimi. iç organları, burun kemiği, boyu hepsi çok güzel gelişmiş dedi doktorumuz. boyun kalınlığını ölçmek için 15 dakikadan fazla çalıştı ama bizim sıpa kıpır kıpır, bi izin vermedi. mecburen ara verdik bi süre sonra tekrar ultrasona aldı ve 1.2 çıktı. bu da iyi bir değermiş sanırım. bir de kızlar % 90 oğlun olacak hem de çok zıpır çok hareketli olacak kolay gelsin annesi dedi. bakalım göreceğiz ama hala % 10luk yanılma payımız var. kan tahlili de haftaya çıkıyor. ben çok rahatladım darısı bebişini görmek için şafak sayan :dance:annelerin başına.

tavsiyen için teşekkürler burcu.bakalım son zamanlarda fikrim ne olur.hayırlısı olsun inş. hepimiz için..

gözün aydın canım.maşallah bebişine.inş.test sonuçlarında iyi çıkar.demek topiğimize bir prens daha geliyo hadi hayırlı olsun canım.

senayss çok sevindim canım bnm yaa darısı bana cnm pazartesi gidicem bendee ay okurken çok duygulandımm bende iple çekiyorum meleğimi görmeyii maşallah annesi gelişimi çok güzelmişşş ohhh allahım tamamına erdirsin hepimize bu güzelliği tattırsın inşş yaramaz oğluşunla sana da sağlık versin cnmm dua edelim birbirimzeee

gerçekten çok güzel bir yazı devamıda vardır herhalde haftalar ildledikçe devamınıda bekliyoruz ayrıca emeğin içinde çok teşekkürleryerimseniben

Canım ben onun devamını bir kaç sayfa sonra ekledim arkadaşlar dayanamadılar ama sayfa numarası kaç hatırlamıyorum şu an :))

Saol canım kış için ben hep hasta olucam o kesin :))
Gözünaydın canım çok sevindim kendi bebişim gibi,sağlığıda keyfide yerinde bak sen şu minişe yaa..Bugün ilk güzel haber senden geldi şenaycım.Şimdi bir oğlumuz gamyoncuiremsudaha oluyor desene listeye eklememi istermisin yoksa bekliyelim mi 1 sonraki görüşe kadar :))

merhaba arkadaşlar ben göbek resmimi sayfaya koymak istiyorum ama nasıl yapacağım 2011 şubat annelerinin göbüşleri topiğine koyacağım

çağlayancımm geçmiş olsun canım bol meyve tüket tatlım rabbim şifa versin gribe dikkat etmemiz gerekicek özellikle kışa geliyo doğumlar allah yardımcımız olsun

çağlayancımm geçmiş olsun canım bol meyve tüket tatlım rabbim şifa versin gribe dikkat etmemiz gerekicek özellikle kışa geliyo doğumlar allah yardımcımız olsun

Saol canım,sabahtan beri yemeğe çalışıyorum birşeyler ama içimde almıyor hiçbirşeyi,sanki böyle uyusam düzelecekmiş gibi geliyor allahım bizi hiç böyle hastalıkla yataklara düşürmesin çok zor (

çiçekcim diyorumki şu ilk sayfaya bizim 2011 şubat annelerinin göbişlerinin linkini koysak altına cetvel nasıl yapılır onun linkini koysak hani hem yeni gelenler için iyi olur hemde dışarıdan ziyaret edenler için ileride mesela oraya bebişlerin kıyafetleri diye bi form açarsak onun linkini koyarız olmazmı

çok güzel fikir canım,iyi düşündün yaparım birazdan :))

sağol çağlayan geçmiş olsun bu arada
arkadaşlar göbüş rsmimi ekledim 2011 şubat anneleri göbüşleri sayfasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…