• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

çiçekcim diyorumki şu ilk sayfaya bizim 2011 şubat annelerinin göbişlerinin linkini koysak altına cetvel nasıl yapılır onun linkini koysak hani hem yeni gelenler için iyi olur hemde dışarıdan ziyaret edenler için ileride mesela oraya bebişlerin kıyafetleri diye bi form açarsak onun linkini koyarız olmazmı

bencede çok güzel bir fikir hem bizim içinde kolaylık olur

bu yaptığın ilk sayfaya taşınacak değilmi o zaman güzel olurr

evet canım şimdi msj attım yetkili arkadaşa o msj görünce değişiklik 1.sayfamızda yer alıcak.Sonrada her açılan kendi topiğimizi 1.sayfayada ekliycek :))

merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)

Hoşgeldin canım.13-14 haftalık hamişsin o zaman sende çünkü benimki 7 şubat 14 haftalığım :))

hoşbuldum sağol cnm . evt bende 14 haftalığım:) ama benim sezeryan olcak o yüzden belki ocak sonu da olabiir şubat başı da 15 gün erken alıyorlarmış sezeryanda:)

Hmm şimdiden karar verdin yani doğum şekline bir ben veremedim galiba gerçi normal istiyorum ama kararsızım genede :((
Bursalı olman iyi oldu canım dr.ve hastaneler konusundan artık bilgiler alırım senden çünkü çok sık geliyorum bende bursaya :))

Günaydın kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bugün çok halsizim kendimi kötü hissediyorum
11 de kalktım yataktan sonra kahvaltı yapıp yeniden kalktım mrak ettim sizleri gelip bakayım dedim.

Çiçekcim geçmiş olsun canım dikkat et tam vantilatörün karsısında oturma.bol bol c vitamini al .iş yavaşlatma eylemi yap dinlen biraz :)

Ben de warım..... Hala acayip bulantılarım dewam etmekte:(( ne yemek pişio ewde ne temizlik yapabiliom.. Her günüm en kötü bugünüm heralde demekle geçio ama o günler bitmek bilmio.. Komşularım sağolsun yemek yolluyorlar.. Son 3 gündür sağ kasığımda batma we ağrılarım oluyor.. Sıcakların we bulantılarımızın biran önce bitmesini diliyorum.. Hemen kış gelsinn :)

canım inşallah bir an önce geçer.bende bugün kötüyüm mide bulantısı yok ama elimi kıpırdatacak halimde yok.çok halsizim:(

zaten ikincide yaramaz gelirse ben eve yatılı psikiyatrist falan tutmak zorundayım çünkü oğlum tamm bir bomba

aynı durumdayız canım.inşallah ikinciler uslu olur bizimbilmiyorumkismile

ben normal doğumdan çook korkuyorum.galiba sezeryan isteyeceğim.buyüzden ocak annesi olabilirim :( tabi kısmet bakalım hayırlısı olur inş.

canım kesinlikle herşey normal oludğu sürece sezeryanı tercih etme .herşeyin normali güzel.onu en fazla 1 gün çekiyorsun ama sezeryanı 3 ay hatta sonraları bile...

günaydın kızlar,
grip oldum dün geceden beri ne uyuyabiliyorum,ne ayakta durabiliyorum.Burun deliklerimden biride tıkalı nefes alamıyorum :( dikkat edin kendinize

geçmiş olsun canım.
salgın var herhalde buradada birsürü kişi grip
çok dikkat et kendine bol c vitamini al.

Demek ki degiştirmişler.

Girp olan arkadaşlar. Geçmiş olsun. dikkat edin kendinize.

Evridiki bende sağlık ocağına kaydoldum hemşirem bana 16-20. haftalar arasında yapıyoruz dedi.

arkadaşlar dün ikili teste gittik bebişim 12+3 çıktı 3 gün önden gidiyor gelişimi. iç organları, burun kemiği, boyu hepsi çok güzel gelişmiş dedi doktorumuz. boyun kalınlığını ölçmek için 15 dakikadan fazla çalıştı ama bizim sıpa kıpır kıpır, bi izin vermedi. mecburen ara verdik bi süre sonra tekrar ultrasona aldı ve 1.2 çıktı. bu da iyi bir değermiş sanırım. bir de kızlar % 90 oğlun olacak hem de çok zıpır çok hareketli olacak kolay gelsin annesi dedi. bakalım göreceğiz ama hala % 10luk yanılma payımız var. kan tahlili de haftaya çıkıyor. ben çok rahatladım darısı bebişini görmek için şafak sayan :dance:annelerin başına.

şenaycım nak okadar korkmana değmemiş.herşey normalmiş gözün aydın canım
bu arada prens gamyoncuiremsu annesi olacakmışsın TEBRİKLERa.s.

Kızlar bu arada fatmayı gören oldumu bugün hiç fns93 adlı arkadaşımız,sabahtan beri hiç uğramadı sanki birşeyi yoktur inş.

ah canım benim nasılda merak etmiş arkadaşını
saat 11 de kalktım bugünkaydirigubbakcemile3
kahvaltı falan sonra bir halsizlik çöktü anca ayaga kalkıp buraya gelebildim.inan merak edilmeme çok sevindim:1hug:

merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)

aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamilelikler

Fatmacım tünaydın canım insan sevdiği arkadaşını görmeyince arıyor opuyorumnanaktanbu arada dikkate et kendine sende bugün herkeste var birşeyler hepimiz dökülücez galiba hastalıktan :((
İş yavaşlatma eylemi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor,ateşim çıkmaya başladı yavaş yavaş akşama nasıl dayanırım bilmiyorum,eşim geldi iç bir aferin diyor :((
Akşam olsada eve gitsek yatağımı özledim valla

aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamilelikler[/QUOTE]

sağol cnm hoşbuldum. Allah hepimize hayırlı hamilelikler ve sağıklı bebekler versin inş. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin.

Hmm şimdiden karar verdin yani doğum şekline bir ben veremedim galiba gerçi normal istiyorum ama kararsızım genede :((
Bursalı olman iyi oldu canım dr.ve hastaneler konusundan artık bilgiler alırım senden çünkü çok sık geliyorum bende bursaya :))

Canım benim küçükken kalça çıkığım varmış ondan normal doğum riskli ondan sezeryan dedim tabiiki normal çok iyi ama riske girmek istemiyorum.

Fatmacım tünaydın canım insan sevdiği arkadaşını görmeyince arıyor opuyorumnanaktanbu arada dikkate et kendine sende bugün herkeste var birşeyler hepimiz dökülücez galiba hastalıktan :((
İş yavaşlatma eylemi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor,ateşim çıkmaya başladı yavaş yavaş akşama nasıl dayanırım bilmiyorum,eşim geldi iç bir aferin diyor :((
Akşam olsada eve gitsek yatağımı özledim valla

sağol canım benimopuyorumnanaktan

bir mendil olsa yanında ıslatıp ensene alnına falan koysan arda iyi gelir ateşe.aferin içme hemen dr a sor öyle bence.

offf burası çok sıcak güya bugün yola çıkacaktık ben kötü olunca kaldık bir duş alıp biraz uzanacağım sonra yine ugrarım kızlar.mucuk mucuk

Canım benim küçükken kalça çıkığım varmış ondan normal doğum riskli ondan sezeryan dedim tabiiki normal çok iyi ama riske girmek istemiyorum.

Anladım canım,hayırlısı olsun artık,sağlıkla bebişlerimizi alalımda kucağımıza oda bize yeter zaten :))

sağol canım benimopuyorumnanaktan

bir mendil olsa yanında ıslatıp ensene alnına falan koysan arda iyi gelir ateşe.aferin içme hemen dr a sor öyle bence.

Yıkıyorum yüzümü sürekli ama ıslak mendil'le devam ediyim bari,burda mendil bulmam zor olacak.Hiçbirşey içmedim canım sadece kuşburnu içtim sabahtan beri :((

merhaba arkadaşlar sayfaları okumaya çalıştım grip olanlar olmuş hepinize geçmiş olsun şu kırıklık bendede var yataktan kalkasım yok ne oldu bize böle...

Back