Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.
Shark canım tetanoz aşısı 20. haftada vuruluyor benim bildiğim. Henüz çok erken degil mi?
Günaydın Kızlar :)) Şu ağustos bir bitse valla. Doktorum hergün yürü dedi ama ne mümkün bu sıcakta bende azıcık serinlesin diye bekliyorum. Yürüyüşe başlayan varmı?
Galiba ben varım canım galiba diyorum çünkü emin olamıyorum ama gece uykumdan bile uyanıyorum sanki kayıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/378497-2010-agustos-bebeklerinin-resimleri-11.html
kızlar son sayfadaki yenidoğan bebeği görmelisiniz.Gerçek bir mucize :))
günaydın herkese.canım bende sordum erken değilmi diye.12.haftadan sonra başlıyoruz artık aşı yapmaya dedi.eskiden 16.haftadan sonra yapılıyordu dedi ebe hemşire.
Galiba ben varım canım galiba diyorum çünkü emin olamıyorum ama gece uykumdan bile uyanıyorum sanki kayıyo
günaydın herkese.canım bende sordum erken değilmi diye.12.haftadan sonra başlıyoruz artık aşı yapmaya dedi.eskiden 16.haftadan sonra yapılıyordu dedi ebe hemşire.
Merhaba... ben de şubat annesi, olacağım... Tanışmak isterim sizlerle....
Ankarada yaşıyorum.. Bir oğlum var, bu ise ikinci olacak:))))) Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.
s3nna geçmiş olsun bende senin durumdayım.Gribe yakalandım yakalanıcam.Çok kötü bir durumdayım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar.İzin vermez ama benim patronlarım biliyorsunuz durumları.Ama az önce ne oldu biliyormusunuz burda sular kesik sebilde'de su bitmiş,eşimde yok bana su alacak kimse gitmiş patronum bana su almış 1.5lt bunu iç ben sana yeniden alırım bitince dedi.Çok oldum bu davranışı karşısında çok susamıştım ama iyi geldi su içmek :))
Kızlar bir tane sallama kuşburnu buldum çekmecede içsem olur mu?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?