günaydın kızlar bütün vücudum ağrıo kafamı kaldırasım yok evdede yığınla ütü temizlik beklio nasıl yapcam ben ya of off
mrb buketcim bende senin gibi lokman hekim hastanesinden canı yananlardanım malesef...bende geçen sene adet düzensizliğim olduğu için etlik lokman hekime gitmiştim ama bayan beni baya kötü yaptı fırçaladı falan...yani gittiğimde yeni evli sayılırdım alttan muayene etmek istedi bende korktum ama bayan bana kızdı hadi dışarda daha bissürü hasta var falan dedi benim moralim çok bozuldu...o yüzden artık bende adım atmıyorum lokman hekime:)ama nurten hanımdan eminim ki memnun kalacakasın..dediğim gibi hastanede hem tertemiz hemde sakin yanı insanı bunaltmıyor...bende çok mutlu oldum senin yazını okuyunca aynı doktor aynı hastane olunca daha yakın hissettim kendime...bebişin kaç haftalık şimdi?inş sağlıkla kucağıma almak nasip olur...
günaydın canım.hamilelik ve bu sıcaklar birleşince iyice halsiz kaldık.bende öyle oluyorum hiçbişey yapmak istemiyorum.
meraba canımm minişimm 10+5 günlükkk ama 2011 annesi olduğum kesin ama şubat muammaa:))ii akşmlr hoşgeldin canım.kaç haftalık minişin.
Günaydın güzel hamişler,ben grip oluyorum çok fenayım bugün,gözlerim baygın baygın bakıyor,kolumu kaldıracak halim yok ateşimde var birazcık ama işteyim üstüne birde sıcakmı yanıyoruz bu saatte daha(
yeni gelen anne adayları olmuş hoşgelmişler aramıza ,sağlıcakla allahım onları kucağımıza nasip etsin inş.
Manikk'cim evet canım,ablam söyledi onun bir arkadaşının eşi hastanede dr.son hastasını doğurup ayrılmış.Gerçi dün hastaneyi aradım ben ordamı dedim orda dediler ama inanmıyorum açıkçası onlara,çünkü filiz hanım içinde aynı şeyi söylediler,temelli gitmiş oda.
Bende naile hanım'ı düşünüyorum artık,yeni açılan yerde bakalım ne olacak.
merhaba Buketçim sağlıklı hamilelikler dilerim. mesajını okuyunca içim acıdı, benim en büyük korkumdur, güle oynaya bebeği göreceğiz diye kontrole gidip kalbinin durduğunu onu kaybettiğimi öğrenmek.
bilmiyorum ilk hamilliğim ve herşey beni endişelendiriyor bu aralar.
seni hiç üzmek istemem ama önceki bebeğinde bir problem mi yaşamıştın? doktora gitmeden farkettin mi bişeylerin ters gittiğini. biliyorum bunları şimdi konuşmak çok hoş değildir senin için ama inanki çok endişeliyim.
çok şükür şimdi bir melek taşıyorsun karnında ve onu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Merhaba senaysn
maalesef kaybettik bebişimizi ama kısmet bu işler.Hiç bir anormallik yoktu. Gece hafif bir ağrım vardı sabah olunca illa doktora gidelim dedim. Aslına 1 hafta daha vardı kontrole. Neyse gidince öğrendik. Anormal bebkler genelde böyle olurmuş. 11 hafalıktım ama gelişimi 7 hafta kalmış. Yani kalp atışını aldıktan hemen sonra herhalde durmuş.Allah buna uzun ve sağlıklı ömür versin.Şimdi 15 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem. Sen kaç haftalık hamilesin.
canım bende ilk bebğimi kaybetmiştim.9 haftalıkken kalbi dumuş.2 hafta kadarda ölü taşımışım bilmeden.çünkü ne ağrı nede kanama belirtisi olmuştu.kımet işte ömürleri okadarmış.sağlıklı olsalar zaten doğarlardı.vardır demekki bundada bi hayır.şimdi inşallah Rabbim bu bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bize.tek duamız bu
bugün herkeste bir kırıklık var kızlar üçümüzde 14 haftanın içindeyiz dikkat ettiniz mi :))
bizde kesin birşey var bugün çok halsizim bıraksalar şuracıkta uyuycam o kadar kötüyüm eve gitmeyede çok var daha(
ben yürüyüşe başlamadım daha.ancak hava serinleyince çıkacağım.ben daha hissedemiyorum bebişimi.bazen böyle seğirme gibi bişey oluyo ama oda bebişmidir acaba.
ya bendede bişeyler oluyo ama anlayamıyorum kımıl kımıl bişeyler oluyo
sonra duruyo felan haftaya daha çok kesinleşir sanırım :lepi:
s3nna geçmiş olsun bende senin durumdayım.Gribe yakalandım yakalanıcam.Çok kötü bir durumdayım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar.İzin vermez ama benim patronlarım biliyorsunuz durumları.Ama az önce ne oldu biliyormusunuz burda sular kesik sebilde'de su bitmiş,eşimde yok bana su alacak kimse gitmiş patronum bana su almış 1.5lt bunu iç ben sana yeniden alırım bitince dedi.Çok oldum bu davranışı karşısında çok susamıştım ama iyi geldi su içmek :))
bi zararı olmaz cnmKızlar bir tane sallama kuşburnu buldum çekmecede içsem olur mu?(
teşekkürler kızlar
çağayancım sende cok dikkat et kendine
bende işteyim suan izin alma sansımda yok kafamı masaya koysam uyucam cok halsizim
günaydın herkeslere
çağlayan geçmiş olsun çok üzüldüm.bu ramazan etkilemiş olmasın seni yiyemedin tabi vücudunun direnci düştümü neee.aman çok dikkat et..aslında gribin tek ilacı dinlenmek patronların insaf etsede 2-3 gün izin verseler aslında yatsan dinlensen beslensen hepsi geçer.
ya kızlar geceleri uyuyamıyorum uykuya dalmam çok zor oluyo ayaklarım kasılıyor kalkıyorum soğuk suyla duş telefonunu tutuyorum dizlerimden aşağıya bi beş dakika kan dolaşımı hızlansın diye sonra yatıyorum anca uyyuyabiliyorum.
birde uykumda yan döndüğümde otomatikman uyanıyorum uyku sersemi hangi yöne döndüm acaba diye panikliyorum o an anlayamıyorum yazı yazdığım sağ elimi kaldırıyorumki sağımı solumu anlayayım diye naniknanik uyku haliyle işte sola döndüysem rahatlıyorum sağdaysam hemen dönüyorum.
bu sağa sola dönüp uyuma konusuda kafama nasıl yer ettiyse artık
günaydın kızlar,
grip oldum dün geceden beri ne uyuyabiliyorum,ne ayakta durabiliyorum.Burun deliklerimden biride tıkalı nefes alamıyorumdikkat edin kendinize
biz iyiyiz dün ilk defa çıkıp bi çay bahçesinde ark. larla oturduk o kadar özlemişimki açık havada oturmyı ama eve gellince yorgunluğumun farkına varddım direk uyudum:) olsun artık dışarı çıkabiliyorum:)
ee ben hep rafadan çiyorum her gün nerdeyse birdaha yemiyim bariiii
Günaydın Kızlar :)) Şu ağustos bir bitse valla. Doktorum hergün yürü dedi ama ne mümkün bu sıcakta bende azıcık serinlesin diye bekliyorum. Yürüyüşe başlayan varmı?
arkadaşlar hiçbiriniz cevap yazmamışsınız ben ikili test yaptırdım ense boyu 2.1 çıktı normalmi diye sormuştum sizinkiler nekadar çıktı sevgiler...
ben normal doğumdan çook korkuyorum.galiba sezeryan isteyeceğim.buyüzden ocak annesi olabilirimtabi kısmet bakalım hayırlısı olur inş.
Merhaba senaysn
maalesef kaybettik bebişimizi ama kısmet bu işler.Hiç bir anormallik yoktu. Gece hafif bir ağrım vardı sabah olunca illa doktora gidelim dedim. Aslına 1 hafta daha vardı kontrole. Neyse gidince öğrendik. Anormal bebkler genelde böyle olurmuş. 11 hafalıktım ama gelişimi 7 hafta kalmış. Yani kalp atışını aldıktan hemen sonra herhalde durmuş.Allah buna uzun ve sağlıklı ömür versin.Şimdi 15 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem. Sen kaç haftalık hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?