2011 Şubat Anneleri

evet canım. benim de tek duam bu. Bir kızım var Allha şükür. Allah bunlara uzun ömürler versin. Her gün geçince "çok şükür rabbim bugünde sağlıklı geçti" diye dua ediyorum.

gözün aydın canım.maşallah bebişine.inş.test sonuçlarında iyi çıkar.demek topiğimize bir prens daha geliyo hadi hayırlı olsun canım.

sağol canım, ben hala inanamıyorum erkek olacağına

çok sağol nurberra, inşallah sen de çok güzel haberlerle döneceksin.

gerçekten keyfi çok yerindeydi canım, tavsiyelerinizi dinleyip tatlıları yiyip gittim enerji patlaması yaşadı yavrum tabi biraz daha bekleyelim canım liste için, hala % 10luk yanılma payımız var.

merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)

aramıza hoş geldin selin, sağlıklı hamilelikler dilerim

sağol canım, gerçekten boşuna evham yapmışım ama napalım huyumu bozdu bu hamilelik, iyice sabırsız, panik bi insan oldum çıktım. bakalım sonumuz hayırlı olsun. sana da geçmiş olsun canım, inşallah çabucak toparlarsın kendini.

canım aferin içiliyormu bilmiyorum ama minoset (normali plus olanı değil) içilebiliyormuş hamilelikte. dayanamazsan onu denersin

teşekkür ederim nurberra
Allah hepimiz için hayırlısın versin. Bu mübarek günlrde sürekli dua ediyorum. Allah herkese sağ salim evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.

İzin alıp eve gitmek istiyorum ben ya,ama alamıyorumda izin çok zorya çalışırken hasta olmak birde sıcak üstünü üstüne geliyor her yer (

grip olan arkadaşlar geçmiş olsun hamilelikte rahatsızlanmakta zor oluyor bende sabah kötü kalktım hapşırdım sabahtan beri gözlerim yanıyor burnum tıkalı halsizim bişeyler yemeye calışıyorum ama çıkarıyorum inşallah grip olmam ( atlatırım yarın dr kontrolüm var kızlar ikili test sonucum çıkcak inşallah normal çıkar dua edin bana:2:

arkadaşlar ben bebişimi annenesiyle babannesini ziyarete götürüyorum bugün. bir hafta çorlu'da olacağız. hepinizi çok çok öpüyorum, bebişlerinize iyi bakın. haftaya görüşmek üzere...

İzin alıp eve gitmek istiyorum ben ya,ama alamıyorumda izin çok zorya çalışırken hasta olmak birde sıcak üstünü üstüne geliyor her yer (

cnm bnm anlıyorum seni şuan bende dayanamıyorum artık işi bırakma aşamasındayım dayanamıcam artık evde dinlensem daha iyi olacak sanırım bakalım neler yaşıcaz daha

arkadaşlar ben bebişimi annenesiyle babannesini ziyarete götürüyorum bugün. bir hafta çorlu'da olacağız. hepinizi çok çok öpüyorum, bebişlerinize iyi bakın. haftaya görüşmek üzere...

ah yerim senin bebişini anneannesini de görmeye de gidermiş.iyi yolculuklar canımvereliniortak

Cicek gecmis olsun Canim,tavuksuyuna çorba yap icine bol sarimsak inan iyi gelecektir Allahin izniyle. Bol sarimsak bol sogan kekik kullan cok iyi gelecektir.tekrar gecmis olsun!

arkadaşlar çok normal bu kdar halsiz ve yoregun hissetmemiz normalde hamile olmayanlar bile sıcak yüzünden isyanda hasta olanlarda cabası birde bizi düşünün iki canlıyız ve iki kat herşeyi hissediyoruz

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (2010 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri)

arkadaşlar bu sitedeki doğum hikayelerini gözlerim dolu dolu okudum ne harkulade bir olay yaaa
acayip duygulandım bir anda kendimi hayal ettim ve çok heyecanlandım şimdiden beni heyecanı sardı bile
ne kadar güzel allah hepimizi bir avazda kurtarsın sorunsuz bir şekilde

merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)

hoşgeldin canım.inş. hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.

geçmi olsun fatma.aman dikkat kendine.bol bol meyve ye.tavsiyen için sağol canım.hayırlısıyla ozamanlar gelsin artık karar vereceğiz :))

merhaba arkadaşlar sayfaları okumaya çalıştım grip olanlar olmuş hepinize geçmiş olsun şu kırıklık bendede var yataktan kalkasım yok ne oldu bize böle...

sana da geçmiş olsun canım.bu kırıklık halsizlik hepimizde var.havanın etkisi büyük galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…