canım bende ilk bebğimi kaybetmiştim.9 haftalıkken kalbi dumuş.2 hafta kadarda ölü taşımışım bilmeden.çünkü ne ağrı nede kanama belirtisi olmuştu.kımet işte ömürleri okadarmış.sağlıklı olsalar zaten doğarlardı.vardır demekki bundada bi hayır.şimdi inşallah Rabbim bu bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bize.tek duamız bu
gözün aydın canım.maşallah bebişine.inş.test sonuçlarında iyi çıkar.demek topiğimize bir prens daha geliyo hadi hayırlı olsun canım.
senayss çok sevindim canım bnm yaa darısı bana cnm pazartesi gidicem bendee ay okurken çok duygulandımm bende iple çekiyorum meleğimi görmeyii maşallah annesi gelişimi çok güzelmişşş ohhh allahım tamamına erdirsin hepimize bu güzelliği tattırsın inşş yaramaz oğluşunla sana da sağlık versin cnmm dua edelim birbirimzeee
Gözünaydın canım çok sevindim kendi bebişim gibi,sağlığıda keyfide yerinde bak sen şu minişe yaa..Bugün ilk güzel haber senden geldi şenaycım.Şimdi bir oğlumuz gamyoncuiremsudaha oluyor desene listeye eklememi istermisin yoksa bekliyelim mi 1 sonraki görüşe kadar :))
merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)
Günaydın kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bugün çok halsizim kendimi kötü hissediyorum
11 de kalktım yataktan sonra kahvaltı yapıp yeniden kalktım mrak ettim sizleri gelip bakayım dedim.
şenaycım nak okadar korkmana değmemiş.herşey normalmiş gözün aydın canım
bu arada prens gamyoncuiremsu annesi olacakmışsın TEBRİKLERa.s.
Fatmacım tünaydın canım insan sevdiği arkadaşını görmeyince arıyor opuyorumnanaktanbu arada dikkate et kendine sende bugün herkeste var birşeyler hepimiz dökülücez galiba hastalıktan(
İş yavaşlatma eylemi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor,ateşim çıkmaya başladı yavaş yavaş akşama nasıl dayanırım bilmiyorum,eşim geldi iç bir aferin diyor(
Akşam olsada eve gitsek yatağımı özledim valla
cnm Rabbim bu bebişine sağlık sıhat versin hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş.bende senays gibiyim tatlım çok endişeliyim Allah ne yazmışsa o olur ama inş herşey yolunda gider.ben en son 10.haftada gitmiştim iidi şükürler olsun ama arada ağrılarım oldukça içime korku giriyo sanırım hamişlik psikolojisi heran endişe oluyo insanda.pztsi kontrol var bnmde inş sağlıkla görürüm miniğimi seninde haftan ilerlemiş maşallah cnm güle güle büyüsün yavrun
İzin alıp eve gitmek istiyorum ben ya,ama alamıyorumda izin çok zorya çalışırken hasta olmak birde sıcak üstünü üstüne geliyor her yer(
teşekkür ederim canım.ben anadolu yakasındayım dr ve hastane arıyorum ama hala karar veremedim.
arkadaşlar ben bebişimi annenesiyle babannesini ziyarete götürüyorum bugün. bir hafta çorlu'da olacağız. hepinizi çok çok öpüyorum, bebişlerinize iyi bakın. haftaya görüşmek üzere...
Fatmacım tünaydın canım insan sevdiği arkadaşını görmeyince arıyor opuyorumnanaktanbu arada dikkate et kendine sende bugün herkeste var birşeyler hepimiz dökülücez galiba hastalıktan(
İş yavaşlatma eylemi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor,ateşim çıkmaya başladı yavaş yavaş akşama nasıl dayanırım bilmiyorum,eşim geldi iç bir aferin diyor(
Akşam olsada eve gitsek yatağımı özledim valla
Bugün mü aldın canım? Güzel günlerde kullan zemuszemus
merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)
geçmi olsun fatma.aman dikkat kendine.bol bol meyve ye.tavsiyen için sağol canım.hayırlısıyla ozamanlar gelsin artık karar vereceğiz :))Günaydın kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bugün çok halsizim kendimi kötü hissediyorum
11 de kalktım yataktan sonra kahvaltı yapıp yeniden kalktım mrak ettim sizleri gelip bakayım dedim.
canım kesinlikle herşey normal oludğu sürece sezeryanı tercih etme .herşeyin normali güzel.onu en fazla 1 gün çekiyorsun ama sezeryanı 3 ay hatta sonraları bile...
merhaba arkadaşlar sayfaları okumaya çalıştım grip olanlar olmuş hepinize geçmiş olsun şu kırıklık bendede var yataktan kalkasım yok ne oldu bize böle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?