canım bende elevit kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum bende
saol canım olmazsa bende eleviti kahvaltıdan sonra ferroyuda yemekten 2 saat sonra alayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende elevit kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum bende
cnm maşallh diyelimde nazr değmesin bizimde haftaya randevumuz ikili testimiz sonucu iyi cıktı önümüzdeki hafta cinsiyet öğrencez :kaydirigubbakcemile5
çok heycankyım çokk...
maşallah
mucize bende 12+3 aynıyız ikimizde şu an kaç cm drun söyledimi
ben en son 30 gitmişti 4cm di pzt. kontrole gitcem merakla bekliyorum bende
free beta hcg yi konuşuyosunuz galiba.bende şöyle nette araştırdım fazla tutmuyo aslında.benimki 27 dr cinsiyet tahmininde bulunmadı ama benim içime kız doğuyo.bakalım hayırlısı olsun artıkın :))
Selam
ilk defa duyuyorum ben bunu.canım hangi oranda kız hangi oranda erkek sayılıyormuş?
arkadaşlar merhaba ferro sanol kullanan varmı aranızda ?ben nasıl içileceğini unuttum doktor hem elevit verdi hem ferro sanol biri için kahvaltıda al dedi diğerinide yemekten 2 saat sonra ama hangisini ne zaman alacağımı unuttum kullanan varsa yardımcı olsun....
arkadaşlar merhaba ferro sanol kullanan varmı aranızda ?ben nasıl içileceğini unuttum doktor hem elevit verdi hem ferro sanol biri için kahvaltıda al dedi diğerinide yemekten 2 saat sonra ama hangisini ne zaman alacağımı unuttum kullanan varsa yardımcı olsun....
saolun hepiniz yine emin olamadım farklı farklı yorum olunca aradım doktorumu eleviti kalvaltıdan hemen sonra ferroyu 2 saat sonra teşekkürler ..