Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kayınvalidem karıncaların geldiği yola tuz dökerdi sonra o yolu kullanmazlarmış bir daha eskiler biliyor bişeyler öneririm
Aynen canım eşimde ben seni böyle seviyorum diyor ama hepsi cılız yani birde böyle aldıkları kıyafetleri gösteriyorlar,ee tabi insan istermez utanıp sıkılıyor onların yanında sen dobiş gibisin onlar zayıf onun için çok idareli gitmem gerekiyor :))
kızlarr rüyamda inci topladım benn tabirde de kız çucuguna işarettir diye yazıyo sositososito
hayırlısı yaa çok heyecanlandım bakalım doğru çıkacakmı sırnaşık şey
Umarım cinsiyetini gösterir yani tabi herkes gibi bende çok merak ediyorum.
Sizde de hızlı ayağa kalktığınız zaman bir yavaş uyarısı gibi bir sızı oluyormu kasığınızda? Çok tuhaf gerçekten belki artık daha yavaş hareket etmeliyiz
Beni de listeye yazarmısınız? SAT 12 mayıs, YAŞ: 31, kilo: 78, başka bilgi gerekiyorumu?
Birde ben Ankara'dayım. Buradan herhangi bir bilgiye ihtiyacanız olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
slmlar hanımlar şubatta tüpbebekle anne olacklar topiğinden transfer olduk buraya
bundan sonra aranızdayım inşallh
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
benim ki biraz sıkıntılı 9. haftada bir kanama yaşadım atlattık dün yine
kanamam oldu yatıyorum evde
umarım sizlerde bir sıkıntı yoktur
bu araada heğpinizin ramazanı mübarek olsun
allah dualarınızı kabul etsin
slmlar hanımlar şubatta tüpbebekle anne olacklar topiğinden transfer olduk buraya
bundan sonra aranızdayım inşallh
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
benim ki biraz sıkıntılı 9. haftada bir kanama yaşadım atlattık dün yine
kanamam oldu yatıyorum evde
umarım sizlerde bir sıkıntı yoktur
bu araada heğpinizin ramazanı mübarek olsun
allah dualarınızı kabul etsin
evet canım haklısın aynı uyarıları bizimki de gönderiyor:)) yataktan kalkarken, sağa sola dönerken hep sancılanıyorum. hala alışamadık hamileliğe, eh tabi unutup eskisi gibi hızlı hareket edince de onlar hatırlatıyor kendilerini.
sen ve bebişin hoşgeldiniz canımm.hayırlı olsun bir şubat annesi daha ne güzel
geçmiş olsun öncelikle kendine çok dikkat et.umarım birdaha rahatsızlanmazsın...içini ve gönlünü ferah tut Rabbim meleklerimizi korur.kendini strese sokma sakın
bende 12 haftalığım.ufak tefek arızalar dışında iyiyiz.hepimizin yaşadığı sıkıntılar bunlar.burada paylaştıkça konuştukça ne kadar normal bir süreç olduğunu daha iyi anlıyor ve rahatlıyoruz.
kızlaaar ben geldim rabbime şükürler olsun bebişimi gördüm,teyzeleri çok şeker, maşallah ölçümleri de iyi çıktı, kıpır kıpır sıpam,yalnız 2 arkadaş daha girdi muayeneye doktorum seyirciler çok,alttan bakardım cinsiyete ama dedi:kedi: olsun sağlıklı olsunda bidahaki girdiğime öğrenirim,kızlar çoook seviyorum bebeğimi sıpam benim,ALLAHım şu mübarek ayda hepimizin yüzüne baksın, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhabalar herkese,birazdan ikili test için muayeneye giricem dua edin bana,güzel haberlerle döneyim:Saruboceq:
teşşekkür ederim arkadaşım inşallah bir daha olmaz
8 sene sonra tüpbebele kavuştum meleğime
bir şey olacak diye ister istemz korkuyor insan
allah hepimizin kucağını sağlıklı akıllı hayırlı çok güzeeeeellll bebeklerle doldursun inşllh
hoşgeldin aramıza canım. a.s.
canım nerden geldiklerini bi anlasam dolabı çektim komple deterjanla sildim ovaladım inceledim gelecek yer yokki fayanslardanmı çıkıyolar napıyolar anlamadım ama yine o yöne tuz limon kahve bilimum şey koyacağım valla