• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar ben hala folbiol kullanıom diğer vitaminleri almadım acaba dr naptığını biliomu

Hiç güleceğim yoktu canım allah senide güldürsün :))
Biliyordun tabiki ama seninde takip etmen gerekiyor bunları her zaman söylemiyorlar birşey unutmuş olabilir dr.bu gidişinde söyler eğer söylemezsede sen sor ona.

kızlar merhaba bıraktıgımda 470 lerdeydi sayfalar 2 gunde baaya ilerlemiş topigimiz cok kalabalık olmaya basladı artık ne gusellohaoldumsmile

Hiç güleceğim yoktu canım allah senide güldürsün :))
Biliyordun tabiki ama seninde takip etmen gerekiyor bunları her zaman söylemiyorlar birşey unutmuş olabilir dr.bu gidişinde söyler eğer söylemezsede sen sor ona.

çağlayan merhaba nasıl gidiyor bebişin nasıl ???benimki yine gününü ileri aldı çizelgeyi değiştirebilirmisin 15+3 olarak ..

çağlayan merhaba nasıl gidiyor bebişin nasıl ???benimki yine gününü ileri aldı çizelgeyi değiştirebilirmisin 15+3 olarak ..

İyidir canım sen nasılsın bebiş ne yapsın büyüyor işte içeride
anacım senin bu ufaklık nedir böyle önden önden gidiyor ocaktamı gelecek paşamız ne olacak :))

kızlar ben hala folbiol kullanıom diğer vitaminleri almadım acaba dr naptığını biliomu

Cnm bende folbiol kullanıyordum. Dr bırakmamı başka vitaminlere (Gyno ferro sanol ve megadyn) geçmemi söyledi. Bu arada dr umu da değiştirdim. Daha doğrusu şimdilik ikisine de gidiyorumm. :kedi: Birisi çok yoğun her gittiğimde ameliyatta oluyor ondan

Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?

Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, bitkinlik, bel agrısı ve baş agrısı var :(

Sabahtan bu yana yatıyorum.

Yok canım oruç tutmuyorum. Zaten bünyem çok zayıf. Bir de bu halle ben tutmak istesemde eşim tutturmaz.

İyi o zaman bende oruç tutuyorsun sandım.Sana enerji vericek şeyler yemeğe çalış bari canım meyve ve sütlü tatlılar gibi.Birgün birimiz iyi olsak ertesi günü diğerimize birşey oluyor çok yaramaz bu bebişlerimiz :((

selam güzel bebiklerimizin güzel anneleri ben geri geldim

birinci karınca meydan muharebesi bitti ama bende bittim tabiii

karıncaları temizledim heryeri çamaşırsularıyla sildim karıncaların çıktıklarından şüphelendiğim yere kahve döktüm daha sonra çamaşur suyuna batırdığım pamuklarla tıkadım lülülülülülü

elim değmiişken tüm evi süpürdüm çamaşır suyuyla (az miktarda) sildim.öfff daha ütü yapacam eee artık bu yorgunlukla yattığım yeri beğenirim gece heraldeee

selam güzel bebiklerimizin güzel anneleri ben geri geldim

birinci karınca meydan muharebesi bitti ama bende bittim tabiii

karıncaları temizledim heryeri çamaşırsularıyla sildim karıncaların çıktıklarından şüphelendiğim yere kahve döktüm daha sonra çamaşur suyuna batırdığım pamuklarla tıkadım lülülülülülü

elim değmiişken tüm evi süpürdüm çamaşır suyuyla (az miktarda) sildim.öfff daha ütü yapacam eee artık bu yorgunlukla yattığım yeri beğenirim gece heraldeee

bu kadar yorma kendini acısını sonra yine biz çekiyoruz:)) dikkatli hareket et

doğru söylüyorsun ama insan bir başlayınca şunuda bunuda derken birsürü şey yapıyor...çok ayrıntıya girmedim ama eğil doğrul yoruldum biraz

siz nasılsınız

Back