Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hala folbiol kullanıom diğer vitaminleri almadım acaba dr naptığını biliomu
Hiç güleceğim yoktu canım allah senide güldürsün :))
Biliyordun tabiki ama seninde takip etmen gerekiyor bunları her zaman söylemiyorlar birşey unutmuş olabilir dr.bu gidişinde söyler eğer söylemezsede sen sor ona.
çağlayan merhaba nasıl gidiyor bebişin nasıl ???benimki yine gününü ileri aldı çizelgeyi değiştirebilirmisin 15+3 olarak ..
bana hiç vitamin vermedi doktor demir hapından başka
:uhm:
kızlar ben hala folbiol kullanıom diğer vitaminleri almadım acaba dr naptığını biliomu
geçen sefer sordum dedimkki folbiol e devam mı evet dedi devam bende vitamini soramadım
Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?
Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, bitkinlik, bel agrısı ve baş agrısı var![]()
Sabahtan bu yana yatıyorum.
Geçmiş olsun canım,hayırdır böyle birden bire oruç tutmuyorsun dimi onun etkisi olabilir bak tutuyorsan(
Yok canım oruç tutmuyorum. Zaten bünyem çok zayıf. Bir de bu halle ben tutmak istesemde eşim tutturmaz.
selam güzel bebiklerimizin güzel anneleri ben geri geldim
birinci karınca meydan muharebesi bitti ama bende bittim tabiii
karıncaları temizledim heryeri çamaşırsularıyla sildim karıncaların çıktıklarından şüphelendiğim yere kahve döktüm daha sonra çamaşur suyuna batırdığım pamuklarla tıkadım lülülülülülü
elim değmiişken tüm evi süpürdüm çamaşır suyuyla (az miktarda) sildim.öfff daha ütü yapacam eee artık bu yorgunlukla yattığım yeri beğenirim gece heraldeee