Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzel bebiklerimizin güzel anneleri ben geri geldim
birinci karınca meydan muharebesi bitti ama bende bittim tabiii
karıncaları temizledim heryeri çamaşırsularıyla sildim karıncaların çıktıklarından şüphelendiğim yere kahve döktüm daha sonra çamaşur suyuna batırdığım pamuklarla tıkadım lülülülülülü
elim değmiişken tüm evi süpürdüm çamaşır suyuyla (az miktarda) sildim.öfff daha ütü yapacam eee artık bu yorgunlukla yattığım yeri beğenirim gece heraldeee
aferiiiim, sonra da belim ağrıyo diyceksin,sakın şikayet etme.
kızım bukadak iş yapılırmı?valla eşim saolsun bana pek dokundurtmuyo,tabiiki bende yan gelip yatmıyorum ama inanın çamaşırları bile serip-topluyo,bana da ütülemek kalıyo :)))
Bu arada kilo alma olayınız nasıl arkadaşlar?
Ben 46 ile hamile kaldım ve şu an 50 kiloyum. 4. kilomu da aldım :)
Bu arada kilo alma olayınız nasıl arkadaşlar?
Ben 46 ile hamile kaldım ve şu an 50 kiloyum. 4. kilomu da aldım :)
İyidir canım sen nasılsın bebiş ne yapsın büyüyor işte içeride
anacım senin bu ufaklık nedir böyle önden önden gidiyor ocaktamı gelecek paşamız ne olacak :))
Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?
Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, bitkinlik, bel agrısı ve baş agrısı var![]()
merak edilcek bişey yoktur inşallah arada bendede oluyor dinlen bol bol ...
Sabahtan bu yana yatıyorum.
ben 52 ile hamile kaldım bir ara 51 e düştüm ama şimdi yine 52 yim.Yani başladığım kilodayım ama bakalım 4. ayda birden alınıyor diyenlere de rastladım.Beklemedeyim...
Her ay 1 kilo alan sadece ben miyim yoksa? :)
Oglumda da her ay 1 kilo alıyordum. Sonra çifter çifter almaya başladım ve 17 kilo almıştım toplamda. Bakalım şimdi nasıl olacak?
Ben gizli saklı yemek yemeğe çalışıyorum canım,gerçi herkes tutma zaten diyor ama onlar oruçluyken karşılarında yemek yiyemiyorum.Yani bugün aç kaldım kısaca(
Bende kilo almadım kg sabit inş.böyle devam ederim 77kg
pöfff olmadı bu aç kalma bebişide aç bırakma yemeye çalış seni anlıyorum tutanın yanında yemek çok zor ama sen iki canlısın
valla bende kilo çok zaten,doktorum 20 haftalık olana kadar en fazla iki kilo alabilirsin dedi,şimdilik 1.5kilo verdim,5 hafta daha çok dikkatli olmam gerekiyo.
Senin ve fatmanın işi hepimizden zor canım,aman çok dikkat et kendine,ondan sonra belki dr.daha insaflı davranır :))
Kaç kg ile bitirmeni istiyor hamileliğini dr.