- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
Günaydın güzel anneler.Uykusuz bir gece geçirdim sersem gibiyim.Rahat uyuyamıyorum nedense.Davulcunun sesini duydum sonra sela verildi kalktım bende bir hüzün çöktü tutamayacağım için sonra abdest aldım sabah namazı kıldım birde yasin okudum sonra yattım.Uyku tutmadı tabi saatlerce.Eşimde oruç tutmadığı için bizim eve ramazan gelmedi bu sene.Napayım bebeişim sağlıklı olsunda ben sonra borçlarımı kaza ederim Allahın izniyle.
3 gündür bulantım falan yoktu gayet iyiydim sabah kalktım yine hafif var ama bişeyler atıştırınca geçti.
bir fikir vermez olurmu canım.
dr um bana 2li testin %80 lik kısmı ultrason kısmıdır dedi.hatta benim ultrason değerlerim çok iyi çıktığı için kan testine gerek bile görmedi.kaydirigubbakcemile3
Bu topikte en çok ikimizin dikkat etmesi gerekiyor kilo alımına.7-8 kilo ile tamamlasak ne güzel olur.Benim bir arkadaşım 6 kiloyla doğuma girdi.Gerçi ben okadar takmıyorum bebişim sağlıklı olsunda sonrada verilir napalım.Ama işte gebelik şekeri veya gebelik tansiyonu olursa diye korkuyorumeyvahedigeldismile
fatmacım bende senin gibi davul sesleri ile uyandım gece,Allah ım nasıl güzel nasıl huzurlu bir ay bu kalktım eşimin yemeğini hazırladım,beraber yedik, yattık tutamıyorum bari onun sevabına gireyim, sende üzülme canım,seneye tutarız inşallah...