• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler.Uykusuz bir gece geçirdim sersem gibiyim.Rahat uyuyamıyorum nedense.Davulcunun sesini duydum sonra sela verildi kalktım bende bir hüzün çöktü tutamayacağım için sonra abdest aldım sabah namazı kıldım birde yasin okudum sonra yattım.Uyku tutmadı tabi saatlerce.Eşimde oruç tutmadığı için bizim eve ramazan gelmedi bu sene.Napayım bebeişim sağlıklı olsunda ben sonra borçlarımı kaza ederim Allahın izniyle.
3 gündür bulantım falan yoktu gayet iyiydim sabah kalktım yine hafif var ama bişeyler atıştırınca geçti.

bir fikir vermez olurmu canım.
dr um bana 2li testin %80 lik kısmı ultrason kısmıdır dedi.hatta benim ultrason değerlerim çok iyi çıktığı için kan testine gerek bile görmedi.kaydirigubbakcemile3

Bu topikte en çok ikimizin dikkat etmesi gerekiyor kilo alımına.7-8 kilo ile tamamlasak ne güzel olur.Benim bir arkadaşım 6 kiloyla doğuma girdi.Gerçi ben okadar takmıyorum bebişim sağlıklı olsunda sonrada verilir napalım.Ama işte gebelik şekeri veya gebelik tansiyonu olursa diye korkuyorumeyvahedigeldismile

fatmacım bende senin gibi davul sesleri ile uyandım gece,Allah ım nasıl güzel nasıl huzurlu bir ay bu kalktım eşimin yemeğini hazırladım,beraber yedik, yattık tutamıyorum bari onun sevabına gireyim, sende üzülme canım,seneye tutarız inşallah...

kızlaaar ben geldim rabbime şükürler olsun bebişimi gördüm,teyzeleri çok şeker, maşallah ölçümleri de iyi çıktı, kıpır kıpır sıpam,yalnız 2 arkadaş daha girdi muayeneye doktorum seyirciler çok,alttan bakardım cinsiyete ama dedi:kedi: olsun sağlıklı olsunda bidahaki girdiğime öğrenirim,kızlar çoook seviyorum bebeğimi sıpam benim,ALLAHım şu mübarek ayda hepimizin yüzüne baksın, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah :nazar::nazar:
mucize bende 12+3 aynıyız ikimizde şu an kaç cm drun söyledimi
ben en son 30 gitmişti 4cm di pzt. kontrole gitcem merakla bekliyorum bende

hoşgördümmmmm
tpik çok canli maşallah yetişilmiyor sizlerin bebekler ilk mi?
normal mıi hamişsiniz arkadaşlar

doğru söylüyorsun valla 5 dk bakma topik alıp başını gidiyor aman maşallahh diyelim burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz

benim ilk bebeğim 1 yıllık evliyim normal.12 haftalık olucaz yarın inşallah.ikili test için heyecanla bekliyoruzzz

kızlar maşalah muhabbet iyi. gebe giyimden bahsedenler olmuş.kayserideyim geçen hafta gebe giyime gittik.çok pahalı geldi bize.hamile kot pantolonu aldım.başka mağzadan.lcw fiyatlar gayet iyi.kot pantolon 22 tl indirimdeydi.tişörtler falan hoş.

2li teste giden arkadaştan güzel haberler bekliyorum.

canım çamaşırsuyu kokusuna gelemiyor karıncalar.benim eski evimde de çıkmıştı, ben de hepsini süpürgeyle çekmek zorunda kaldım, içim acıdı ama yapacak birşey yok. sonra da geçtiği yerlerde halıları kaldırıp çamaşır suyuyla sildim, durulamadan bıraktım birkaç saat. bi daha gelemediler. ama sen çamaşır suyu kullanırsan dikkat et, hamileyken kötü etkilemesin, camları falan açıp temiz hava al bolbol, bebişe bişey olmasın

valla zaten gidiyorum deterjanı döküyorum geliyorum 5 dak sonra gidiyorum siliyorum duruluyorum sonra geliyorum bidaha oturuyorum çok solumamaya ve yorulmamaya çalışıyorum bu gidişle akşama zor bitiririm ben bu işi :kedi:

doğru söylüyorsun valla 5 dk bakma topik alıp başını gidiyor aman maşallahh diyelim burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz

benim ilk bebeğim 1 yıllık evliyim normal.12 haftalık olucaz yarın inşallah.ikili test için heyecanla bekliyoruzzz

ne güzelll rabbim hiç bekletmemiş seniii inşallah kucağını da alırsın sağlıkla
ikili test de ne yapılıyor?? arkadaşım

slmlar hanımlar şubatta tüpbebekle anne olacklar topiğinden transfer olduk buraya
bundan sonra aranızdayım inşallh
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
benim ki biraz sıkıntılı 9. haftada bir kanama yaşadım atlattık dün yine
kanamam oldu yatıyorum evde
umarım sizlerde bir sıkıntı yoktur
bu araada heğpinizin ramazanı mübarek olsun
allah dualarınızı kabul etsin

aramıza hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler dilerim

kızlar maşalah muhabbet iyi. gebe giyimden bahsedenler olmuş.kayserideyim geçen hafta gebe giyime gittik.çok pahalı geldi bize.hamile kot pantolonu aldım.başka mağzadan.lcw fiyatlar gayet iyi.kot pantolon 22 tl indirimdeydi.tişörtler falan hoş.

2li teste giden arkadaştan güzel haberler bekliyorum.

yhaa ben korkudan hiç bir şey alamıyorumeyvahedigeldismile ne kendime ne de bebeğe
ya bişey olursa çok üzülürüm diyee hayırlısıyla 4 ayı bitirelim biraz daha rahatlıycam
ozaman alırım hamişşş elbiselerinden bende

11 ila 13. afta arası yapışlıyor.kan ve sanırım yanılmıyorsam idrar alıyorlar.açlık yada tokluk gerekmiyor.tahlilden çocuğun sorununun olup olmadığına bakıyorlar.ultrasondanda ense kalınlığını ölçerek herhangi bir özürü olup olmadığını anlıyorlar.ilerleyen zamanlardada 3lü tarama yapılıyor oda hemen hemen aynı şeyler için

ben önümüzdeki hafta gidicem inşallah bizimde güzel çıkar sonuçlarımız

yhaa ben korkudan hiç bir şey alamıyorumeyvahedigeldismile ne kendime ne de bebeğe
ya bişey olursa çok üzülürüm diyee hayırlısıyla 4 ayı bitirelim biraz daha rahatlıycam
ozaman alırım hamişşş elbiselerinden bende

aynen canım bendeee hiiç birşey almadım daha bakmadım bileee.bebek maazalarına girmiyorum hamile kıyafetlerine bakmıyorum...bende korkuyorum elde değill

11 ila 13. afta arası yapışlıyor.kan ve sanırım yanılmıyorsam idrar alıyorlar.açlık yada tokluk gerekmiyor.tahlilden çocuğun sorununun olup olmadığına bakıyorlar.ultrasondanda ense kalınlığını ölçerek herhangi bir özürü olup olmadığını anlıyorlar.ilerleyen zamanlardada 3lü tarama yapılıyor oda hemen hemen aynı şeyler için

ben önümüzdeki hafta gidicem inşallah bizimde güzel çıkar sonuçlarımız

hımmmm bnemde pzt randevum var bakalım ne diyecek dr. daha önce bahsetmemişti bunlar yapılacak diye zaten bnm dr ketum pek bi şey söylemez pat diye gidince öğreniriz hayırlısı bakalım

ben çıkıyorum arkadaşlar yatmam gerekiyor çok oturdum
malum sıkıntı.... hepiniz alaaha emanet olun arkadaşlar

kızlaaar ben geldim rabbime şükürler olsun bebişimi gördüm,teyzeleri çok şeker, maşallah ölçümleri de iyi çıktı, kıpır kıpır sıpam,yalnız 2 arkadaş daha girdi muayeneye doktorum seyirciler çok,alttan bakardım cinsiyete ama dedi:kedi: olsun sağlıklı olsunda bidahaki girdiğime öğrenirim,kızlar çoook seviyorum bebeğimi sıpam benim,ALLAHım şu mübarek ayda hepimizin yüzüne baksın, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

cnm maşallh diyelimde nazr değmesin bizimde haftaya randevumuz ikili testimiz sonucu iyi cıktı önümüzdeki hafta cinsiyet öğrencez :kaydirigubbakcemile5
çok heycankyım çokk...

aynen canım bendeee hiiç birşey almadım daha bakmadım bileee.bebek maazalarına girmiyorum hamile kıyafetlerine bakmıyorum...bende korkuyorum elde değill

aynı durum bende de var canım 6.aydan önce bişi almayı düşünmüyorum yatağını flan da doğduktan sonra alırız diyoruz yani acele etmeye gerek yok o hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinde herşey olur

arkadaşlar merhaba ferro sanol kullanan varmı aranızda ?ben nasıl içileceğini unuttum doktor hem elevit verdi hem ferro sanol biri için kahvaltıda al dedi diğerinide yemekten 2 saat sonra ama hangisini ne zaman alacağımı unuttum kullanan varsa yardımcı olsun....

Hepinize iyi günler ve hayırlı Ramazanlar kızlar.Şuan İzmir de olduğum için oruca cesaret edemedim açıkcası bende.Gerçi meyve dışında gündüzleri pek bişey yiyemiyorum ama susuzluk beni çok zorluyor.O yüzden Yalovaya dönene dek tutmamayı düşüyorum.Eşim şiddetle karşı gerçi sonra tutarsın diyor bi kaç kez açlık nöbeti geçirdim de hamileyken korkuyor oda. Hafta sonuna kadar dönücem ve doğruca ikili testi sonucunu almaya gidicem.Ense kalınlığı normal çıktığı için endişeli değilim ancak şu hormon miktarından cinsiyet tahmini beni heyecanlandırıyor.Sanırım testi alır almaz ilk ona bakacağım :kedi:

arkadaşlar merhaba ferro sanol kullanan varmı aranızda ?ben nasıl içileceğini unuttum doktor hem elevit verdi hem ferro sanol biri için kahvaltıda al dedi diğerinide yemekten 2 saat sonra ama hangisini ne zaman alacağımı unuttum kullanan varsa yardımcı olsun....

canım bende elevit kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum bende

Hepinize iyi günler ve hayırlı Ramazanlar kızlar.Şuan İzmir de olduğum için oruca cesaret edemedim açıkcası bende.Gerçi meyve dışında gündüzleri pek bişey yiyemiyorum ama susuzluk beni çok zorluyor.O yüzden Yalovaya dönene dek tutmamayı düşüyorum.Eşim şiddetle karşı gerçi sonra tutarsın diyor bi kaç kez açlık nöbeti geçirdim de hamileyken korkuyor oda. Hafta sonuna kadar dönücem ve doğruca ikili testi sonucunu almaya gidicem.Ense kalınlığı normal çıktığı için endişeli değilim ancakcinsiyet tahmini beni şu hormon miktarından heyecanlandırıyor.Sanırım testi alır almaz ilk ona bakacağım :kedi:

hayırlı ramazanlar oruç bizler için tehlikeli canım bebeğimizin bizim aldığımız besinlere ihtiyacı var helede suya...bizimde ense kalınlığımız normal çıkmıştı hem ogün taminde bulunmuştu cinsiyetini erkek diye sonuçta 21,76 çıktı bilmiyorum gerçeklik payı varmı oğluşum olucak ....

Back