günün saatin belli olduğu için eminim hyecan hat safhadadır cnm ben bile sezeryana alınacağımı bi akç saat önce öğrendiğim halde epey heyecanlanmıştım buarada sabahtan gece 11 e kadar hiç bişi yememiştim lavman yapılmadı o yüzden serum verdiler açlığım ve susuzluğum geçsin die bide galiba serumun içine sakinleştirici yaptılar bilmiyorum ama okadar rahattlamıştımki ameliyata giderken el sallıyodum bizimkilere:) hiç korku kalmamaıştı içimde sadece ameliyathane çok soğuktu:)sen epidural olcaktın sanırım herşeyini görceksin ne güzel cnm ben ona cesaret edemedim spinale kalkıştılar sonra yok yok vazgeçtim dedim :)bayıltın beni hahahahkusura bakma canım yaaa bi sersemlik var hakkaten üstümde görmemişim demekki
çok sağoll.evet acayip heyecanlıyım.9 ay zaten heyecanlı ve farklı farklı konularda korkarak geçti ama bu son saatlerde bambaşka geçiyo
daha bi korkuyorum aman bişi olacak bişi olmadan bi dünyaya getirseydik.kıpırdamıyomu şu normalmi falan diye.aslında biliyorum hepsi yersiz korkular ama son dakka ya insan böyle bi tuhaf oluyor
bide hakkaten iki gündür bi sersemlik var üstümde.bişi yapayım diyorum ama yapacak bişi yok.çantam hazır ev hazır zzaten iki annemde 4 koldan çalışıyolar yatağı kıyafetleri şekeri çiçeği böceği hazır böle salak salak dolanıyorum ortada akşama bi duş saç baş tamam heralde başka napiiimm
yaa bu arada benim bu kaynanam dehşet temizlik yapıo yaa anam duymasınn dip köşe bucak zaten yapmıştı 2 hafta önce şimdi bidaa.heralde bi 3 ay temizlik yapmaasam kirlenmez elleri dert görmesin ne diimm.ikisinden de Allah razı olsun
bersucum ben o silikon kıvamında renksiz hatta hafif sarı akıntının normal olduğunu duymuştum.bendede son haftalarda çoğalmıştı doktora sormuştum olur demişti.sen dikkat et kırmızı pembe yada kahverengi olursa su gibi akıntın olursa bunlar bir işaret diye biliyorum ben
sende sağlıkla alıcaksın aklını gönlünü ferah tut dinlen cnm bugün bolbol yarın büyük günnn