ben chicconun en küçük boyunu almıştım baya güzel çekiyor istersen bi dene.. bizim de süt problemimiz var.. kızım bir türlü emmek istemiyor o emmedikçe süt de azalmaya başladı.. emmediği için hastaneye yatırıldı sıvı yeterszliğinden kanında sodyum miktarı artmış 2 gecedir hastanede yatıyor. etrafımdan hep aman mama verme anne sütüne alışsın diye diye kızımı aç bıraktırdılar..doktorlar mama verin diyo büyükler aman mamaya alışmasın diyo.. kısır bi döngü.. umarım sizinki hallolur..ama emmiyorsa aç kalmaması için mama verin sonra daha büyük sorunlar oluşuyor..Merhabalar .......Bende Şubat annesiyim,sizleri hep takip ettim ama hiç yazmadım,yazamadım.....Daha önce yaşadığım 2 gebelik kaybı bunun nedeni......2.si geçen sene yine Şubat ayı ve 20 haftalık bebeğimi kaybetmiştim......Çok zor günlerin ardından Allah bu sene 15 Şubat'ta kızımıza kavuşturdu bizi...38+0 da kızımız spinal sezeryan ile dünyaya geldi.....Gaz sancımız ve süt problemimiz var.....Onun dışında iyiyiz çok şükür.....
Sütümü sağıp biberonla veriyorum ama iki kere boğazında kaldı çok korktuk....Nuby marka biberon almıştım,Nuk ve Dr Brownda aldım ama hepsi fazla geliyor....Kaşıkla verincede sabırsızlıktan ağlıyor...O ağlayınca bende ağlıyorum.....Önerileriniz varsa lütfen paylaşın.......
Doğum yapanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun,yapacaklarada şimdiden Allah sağ salim kavuştursun diyorum...