• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

sen de bendensin demek :9: ben bugün normal doğumcuyum bakalım yine :) zaten yarın seçimimi söylicem doktoruma.bu gidişle normal istiyorum dicem.hakkımda hayırlısı artık.. ben de korkuyorum sezeryandan.yani sezeryan da çok kolay gelmiyo bana işin açıkçası ondan bu kararsızlık :(

ayy tebrikler çok sevindim onun adına :29:

evt zaten tam karar verememe sebebim o
ama bende sezeryana döndüm bugün :9::9:
maviyide çatın dar dmeişler odsa sezeryan tercih etmiş
ayhh kimden ne dusam etkilenir oldum yawww

ohhhh doğuran doğurana maşallahh artık doğumlar arttı kızlarr doğum yapanları tebrik ediyorum bebekleriniz analı babalı büyüsünn :)) bizim yerimizede koklayın ufaklıkları..

benim göğüslerim hiç büyümedi ama maşallahh çok güzel uçları var.her ne kadar endişe etmemeye çalışsammda beni ne doğum ne sancı ne başka bişi bu süt mevzuu endişelendiriyor.son ay büyür büyür dediler ama hiç bi büyüme yok.ama kaç aydır akıyor göğüslerim.

inşallah sütüm olur oğlumda güzel güzel emer

Benim de azıcık büyüdü. Ama süt için korkmuyorum, benim gibi arkadaşım var, onun da küçüktü hiç büyümedi süt derdi de olmadı.

slm kızlar iki gündür okuyorum okuyorum muhabbete katılamıyorum nedense.evin içinde saçma sapan şeylerle upğraşmaktan.doğumu bende sürecine bıraktım.içimde ne kadar kalırsa o kadar iyi bebişim sezeryan olacaksam bile son anda olacam ki içimde büyüsün.önceden almalarına izin vermiyecem .

Kızlar mustelanın şampuanını alan var mı? Hangisi aldınız, bir yenidoğan köpük şampuan var, konak olmasını önlüyormuş bir de bebek şampuanı var.

Kızlar mustelanın şampuanını alan var mı? Hangisi aldınız, bir yenidoğan köpük şampuan var, konak olmasını önlüyormuş bir de bebek şampuanı var.

mustela iyi diyorlar genelde ama ben almadım canım ersağ diye organik üretim yapan bir türk firması var bebe şampuanı olarak onu kullanacam zaten evdeki diğer deterjanlarımda öyle ..çok memnunum ama söz konusu bebiş olunca inşallah güzel olur :))

Kızlar Yaaa 14 Şubatta Kocalarınıza Ne Alcaksınız Ne Yapcaksınız? Biraz İpucu Verseniz.. Bizim İlk 14 Şubatımız Evli Olarak Bakarsın Bebeğini Verirmişim Kucağına :1:
14 şubat sabahı kızımı vereceğim kucağına nasipse:69:
kızlar sırt ustu nstde fılan yattıgınızda ıcınıze fenalık gelmıyormu ben gecen nstde cok kotu oldum ayrıca sırt ustu hıc bırsekılde yatamıyorum hemen bayılcak gıbı oluyorum hem bı yan donme mecburıyetınde kalıyorum gecen kuaforde agda yaptırırkende buyuzden bayılıyordum
aynen canım terliyorum ateş basıyor nefes alamıyorum ve artık en son soluma yatarak bağladılar
Ya kızlar ben Ocak 20 de ağdaya gitmiştim. O zamanlar grip olmuştum. Dr um erken doğum olabilir hazırlıklı ol demişti. O yüzden bende hemen ağdaya gittim. Sezeryan için ayın 14-15 i gibi dr um almayı düşünüyor. O zamana kadar çıkmaz dimi. Ay takıldım kaldım. :18:
aynen ocak 20 de gitmiştim dün nstde sancım çıkınca bugün de gittim.eğer kalırsa haftaya cumartesi de gideceğim ordaki kızcağız sağolsun abla sen gece falan deme ara ben gelir gerekeni yaparım dedi ama şu an çok rahatıım tertemiz oldu bu arada benim 14 şubat doğumum
wala canım bende çatı için yaptırmıştım 35de ve yeni çıkmaya başladı napcam bilmiyom artık bida ağda da olmaz kremede karşıyım bakalım bi yolunu bulcam artık :44:
canım üstten bi toplattırmak gene fayda olur jiletten de iyi olur sanki
kızlaaarrr nur_45 ten haber varrrr

mesajı aynen aktarıyorum

Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var
ayyyy..maşallah ya bak hemen de emmiş :nazar:
ben bübchen aldım canım
slm kızlar iki gündür okuyorum okuyorum muhabbete katılamıyorum nedense.evin içinde saçma sapan şeylerle upğraşmaktan.doğumu bende sürecine bıraktım.içimde ne kadar kalırsa o kadar iyi bebişim sezeryan olacaksam bile son anda olacam ki içimde büyüsün.önceden almalarına izin vermiyecem .

inşallah istediğin gibi olsun sevilcim Allah hepimizin yardımcısı olsun

sabah o kadar kötü uyanmıştım ki....

çarşıya gitmeden güzelce giyindim saçlarımı yaptım takılarımı taktım makyajımı falan yapınca kendimi daha iyi hissettim

eşimle çarşıya gittik ağdacıya gittim nasıl hafifledim,ana kucağı sipariş etmiştik gelmemiş e doğuma da 10 gün kaldı artık netten alıcaz mecbur

sonra kocişle güzelll bir yemek yedik.bebişime saç bandı aldım kızlar hemşireye verilecek bohçaya koydum sevincin kızında gördüm hoşuma gitti

ordan epey gezdik çarşıda bakındık(doktorun hiç kalkma yat dediği kişi benim:9:)
epey bi açıldım rahatladım

şimdi daha iyiyim bu gece uyuyabilirsem daha da güzel olacak
topikte yaprak dökümü yaşıyoruz yazdıklarımız havada kalıyor gidenler gelmiyor ama hayırlısı bakalım artık ben yine de son güne kadar yaziciğim

sabah o kadar kötü uyanmıştım ki....

çarşıya gitmeden güzelce giyindim saçlarımı yaptım takılarımı taktım makyajımı falan yapınca kendimi daha iyi hissettim

eşimle çarşıya gittik ağdacıya gittim nasıl hafifledim,ana kucağı sipariş etmiştik gelmemiş e doğuma da 10 gün kaldı artık netten alıcaz mecbur

sonra kocişle güzelll bir yemek yedik.bebişime saç bandı aldım kızlar hemşireye verilecek bohçaya koydum sevincin kızında gördüm hoşuma gitti

ordan epey gezdik çarşıda bakındık(doktorun hiç kalkma yat dediği kişi benim:9:)
epey bi açıldım rahatladım

şimdi daha iyiyim bu gece uyuyabilirsem daha da güzel olacak
topikte yaprak dökümü yaşıyoruz yazdıklarımız havada kalıyor gidenler gelmiyor ama hayırlısı bakalım artık ben yine de son güne kadar yaziciğim
slm annişler......
maşallah guzel bır gun geçirmişsin benım hep ağrılı geçiyo son gunlerım...akşamları eziyet oturuyom kalkamıyom bebek iyice aşağı ındı galıba p.ztesi doktora gıdıcem bakalım ne dıycek....doktor yat demiş bıde sana dıkkat kendıne....:nazar:

slm annişler......
maşallah guzel bır gun geçirmişsin benım hep ağrılı geçiyo son gunlerım...akşamları eziyet oturuyom kalkamıyom bebek iyice aşağı ındı galıba p.ztesi doktora gıdıcem bakalım ne dıycek....doktor yat demiş bıde sana dıkkat kendıne....:nazar:

ağrım çıktı dün nst de ama ben hissetmiyorum sen de dikkat et canım

Sagolun kizlar.. iyilesecek insaallah yigenim.. Bugun öglen uyanmis.. çok sükür iyiye gidiyor :))

Daha yeni hastaneden arandim. Pazartesi gunu sabah cagiriyorlar bakalim ne olacak:44: Kim bilir belki o zamana kadar gelir findikli lokumum:61:

Kizlar dünkü kontrolden sonra benim alt tarafim feci ya kalkarken otururken çok zorlaniyorum. Çok sert ittirdi parmagini cok canim yandi. :43:

Yürüyüs yapiyim diyorum ama imkansiz yürümekte zorlaniyorum:43:

Son düzenleme:
Sagolun kizlar.. iyilesecek insaallah yigenim.. Bugun öglen uyanmis.. çok sükür iyiye gidiyor :))

Daha yeni hastaneden arandim. Pazartesi gunu sabah cagiriyorlar bakalim ne olacak:44: Kim bilir belki o zamana kadar gelir findikli lokumum:61:

Kizlar dünkü kontrolden sonra benim alt tarafim feci ya kalkarken otururken çok zorlaniyorum. Çok sert ittirdi parmagini cok canim yandi. :43:

gecmiş olsun canım ya bu çatı muaynesi iyice gözümü korkutuyor artık

geçmiş olsun bende aynı şekılde bu çatı muaynesınden ıyıce tırsmaya başladım.....:52:

Back