Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Yaaa 14 Şubatta Kocalarınıza Ne Alcaksınız Ne Yapcaksınız? Biraz İpucu Verseniz.. Bizim İlk 14 Şubatımız Evli Olarak Bakarsın Bebeğini Verirmişim Kucağına![]()
Kızlar Yaaa 14 Şubatta Kocalarınıza Ne Alcaksınız Ne Yapcaksınız? Biraz İpucu Verseniz.. Bizim İlk 14 Şubatımız Evli Olarak Bakarsın Bebeğini Verirmişim Kucağına![]()
valla ben hiç bişi alamıyacam kusura bakmasın
1- çalışmıyorum
2-hamileyim
3-zaten sevmez öyle yılbaşıydıu sevgililier günüydü![]()
ben artık o kadar şey aldım ki 5 yıldır bişiy kalmadısakın şaşkaza playstasıon almayında ben geçen yıl bişiy bulamadım die ps2 almıştım şimdi de onu verip ps3 aldıkyakında ps10 çıksın onuda alır herhalde eşim:84:
Dimi Yaaa Sen En Güzel Hediyeyi Taşıyorsun Daha Ne Alcaksın ;}
Aman Yok Ya 2 Var 3 İstiyor Ama 2yle İdare Etsin Bi de 3 Alamam Yaniii Baba Olcak Artık Oğluna Alır O :}
Dimi Yaaa Sen En Güzel Hediyeyi Taşıyorsun Daha Ne Alcaksın ;}
Aman Yok Ya 2 Var 3 İstiyor Ama 2yle İdare Etsin Bi de 3 Alamam Yaniii Baba Olcak Artık Oğluna Alır O :}
zaten sürekli başında die kızıyorum artık benden gizli oynuyo uyurkenben daha bişiy alamam ama o bana telefonu alsın
![]()
kızlar benim bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var..
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum. doğum için iki kız kardeşim ( biri üniv mezunu diğeri lise de okuyo) yanıma geldi..tatil bitene kadar kalabilirler yani 15 şubata kadar yanımdalar..
benim bebiş 2600 gr larda henüz ve dr 17 şubatı bekleyelim günü dolsun diyo
ama ben haftaya cuma 11 şubat ta aldırmak istiyorum sebebim de sezeryan sonrası 3-4 gün yanımda kardeşlerim olsun diye..öyle olursa 39+1 de alınmış olacak ve kilosu da tahminen 2.800 falan olacak..
şimdi seçim yapmakta zorlanıyorum..kendimi mi düşünmeliyim..yoksa bebeği mi..bir kaç gün beklese ben yalnız kalacam ve o durumda eşim herşeyimle ilgilenebilir mi bilmiyom..
kızlar yanımdayken doğursam bebek kendini toplar mı...bir sorun olur mu diye endişeleniyorum..salıya kadar karar vermem lazım...
fikirleriniz nedir bu konuda ...
aslında görüyorum.Allah a şükür hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım bide normal doğurdummu değmeyin keyfime diyorum
eğer çatım müsaitse ve bir sorun yoksa doğururum tabii.doktorumada güveniyorum.
bana bugün konuşurken her kadın farklıdır her doğum özeldir.kimse kimseninkine göre kıyas yapıp kendini korkutmasın dedi.internet çok faydalı fakat bazende sakıncalı olunabiliyor.başka kadınların doğumlarına bakarak kendinizi onlarla kıyaslamayın herkesin fiziksel yapısı farklıdır dedi.
ayrıca okumaklada doktor olunmaz önemli olan deneyim tecrübedir dedi.(sanırım burda kendini birazcık övdü kendisinin yaşı epey bi varda)
doğum için endişeli olmak çok normal ama korkutmamak lazım kendini dedi.bende bi rahatladım
sezeryandan hiiçç bahsetmedi normal yaparız dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak sorun olmaz derse doğururum valla nolacakki
valla ben kıl oluyorum bu sevgililer günü dayatmasına.herkes birbirine gaz veriyo sanki bişiler yapmak zorundaymışız gibi
bak yaş gününü severim onu atlamam.hadi yılbaşıda bir yere kadar yeni bir yıl geldi namına eğlenilebilir
ama sevgililer gününü pek takmıyorum ben.beklemiyorumda bişi.zaten bundan sonra bide babalar günü anneler günü çıkıcak. ömrümüz günlerde hediye telaşıyla geçecek
ben durup dururken hediye almasını çok severim.eşimde öyle.dün bana çanta almış gelmiş çok güzel.hiç bir neden yokken hiç lafı bile geçmemişken.görmüş beğenmiş hoşuna gitmiş almış. bende tabi ekstra mutlu oldum.belki bi özel gün olsaydı okadar sevinmezdim.
mrb kızlarbenim bebişimde 36+6 günlük doğmuştu herşey yolundzayken geçen gün sarılık oldu fototerapi aldı hastaneden çıktık değeri düşünce eve geldik evham yaptım sanki morarıyo gibi geldi tekrar dr götürdük tahlilleri temzi çıktı ama 3 gün gözetim altında tutalım dediler şimdi yeni doğan yoüğun bakımında iç,m acıyo şimdilik bi problem gözlememiş amam işalllah gözlenmez karnımda daha mı iyiy di ne onun kokusunu duyduktan sonraayrı kalmak içimi acıtıyo çok üzülüyorum ne olur dua edin bebişimin bişeyi olmasın rabbim onu bize bağışlasın bambaşka bişey kokusunu özledim kuzumun çok üzgünüm ne olur dua edin biran önce kollarıma alayım yanımda olsun bebeğim
güzel haberlerini bekliyoruz canım11 de kızımı görmeye gidicez kısmetse..inş.herşey normal gidiyodur,,çok özledim seni cnm kızım..saatler geçmiyoo(
Merhaba taze anneler ve annecik adayları :)
Evet bende topiciği çok uzun süredir takip edip yazamaynlardanım
Ama şu anda o kadar heyecanlıım ki en iyi siz anlarsınız die paylaşmak istedim... Bu gün saat 13:00 de oğluma kavuşcağız inşallah!!!!!! Uyuyamıyorum oturamıyorm yatamıyorum bu heyacan hiç bişeye benzemiyor ya!!!!!
Normal doğumu çok istedim ancak yavrucağızım 4.5 kiloya yakın ve hala yan duruyor... Doktorum normalde son anda sancıyla bile dönen bebikler var ama bu irilikte giremez artık kanala dedi ve bu güne karar verdik :)
Allah herkese sağlıklı doğumlar, nurtopu gibi bebikler nasip etsin inşallahh....
Ben henüz yavrumu kucagima alamadim.. olsun alirim insaallah tek mertim iyilessin aramiza dönsünde.. suan bunlari aglayarak yaziyorum..
hayatimda ilk kez dün herseyin bi rüyadan ibaret olmasini istedim.. rüyaydi ve ben o rüyadan uyandim.. aslinda ruyada degilde kabustu dünki ya$adiklarimiz..
herseyi anlatip tekrar o günü ya$amak istemiyorum aslinda çünkü çok kötü bir gündü.. Allahim birdaha ya$atmasin..
$unu söyleyim polislerle gelen kötü haberle hepimiz yikildik.. Mertimi ba$ka hastaneye $ehir di$ina sevk ettiler iyile$me olmayinca.. dün sabah durumu iyi degilmisti simdi Allahim binlerce kez sükürler olsun iyile$iyor ama azar azar.. olsun tek iyilessinde.. ettigimiz dualar, okudugumuz yasinler, hepsi büyük bir $ifa oldu mertime insaallah duaya devam edecez ve mert iyilesecek kuzeninin yanina gelecek.. dilam kuzenini bekliyor o yüzden dogmak istemiyor.. kizimda pazartesine kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verecek dr.
dün aksam ebede kontrolum vardi durumu anlatinca hastaneye yolladi.. iyi degilsin sen dedi.. degildim gerçekten aglamaktan uzuntuden hicbirseyin farkinda degildim tek bildigimin mertimin cok kotu hasta olmasiydi.. neyse sancim olunca hastaneye gittim.. bana ne verirseniz verin tek dogurtturun stresimden bebegimde etkileniyor korkuyorum birsey olacak diye dedim..nstye girdim hersey iyiydi sancilar 50deydi kalp atislarida iyiydi.. açilmada yokmus.. o açilmaya bakmasi canimi öyle yakti agrittiki suanda bile zor yürüyorum.. sicak su torbasini koydum iyi geliyor..
benden böyle iste.. dualarinizi esirgemeyin lütfen Mertimden.. Allahim insallah onu bize bagislasin..
sabah babam erkenden gitti ve aradi beni.. mert yavas yavas hareket ediyormus.. iyilesecek benim pa$am annesini babasini bizleri gözü yasli birakmiyacak..
Mrb kızlar ben sonunda doğurdum
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi
Günaydın Teyzeleri Oğluşumla Hastaneden Geldik Şimdi..
Sürekli .uzuyor Bu Velet Nasıl Doğurcam Bilemiyorum :}
Dün Konuşmuştuk Doktora Sorarım Demiştim "human still tea" doğumdan önce içmek gerekir mi diye..
Doktoruma sordum hiç gerek yok içme öyle şeyleri dedi, ayva kayısı hoşafı yap, koyu renklş sebzeler ye, aşure bulgur falan ye zaten fazla fazla sütün olur bunun gibi çaylara ilaçlara hiç gerek yok dedi..
bir de bebeğim göbek bağını ilerde Allah Korusun kök hücre tedavisi için gerekirse die bi bainkaya saklıyorlarmış onu sordum bi kök hücresi bankasının broşürünü verdi istersen gelip alıp saklıyorlarmış göbek bağını..
işte öyle, 37. haftada oğlum 3400gr 51cm olmuş.. Nasıl Çıkacak Ordan Çok Merak Ediyorum
suyu,eşi vs iyi dedi Dr, Normal Doğuma Engel Şuan İçin Bişey Yok Dedi, Hala Çatı Muayenesi Yapmadı Ben de Sesimi Çıkarmadım Ctesi Tekrar Gidicez..
merhaba kızlar.
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.
günaydın kızlar
yine size haber vereyim diye girdim
gerçi geçmiş mesajlarımla kimse ilgilenmemiş cevap veren falan yok ama beni merak eden varsa ben iyiyim kızımda iyi dün nst ye girdik sancı yoktu
14 şubat hala aynı tarih ama acil bişey olursa hemen alabiliriz artık dedi dr um
evde kalabalık misafir oldugundan giremiyorum fazla iş güç yemek çoluk çocuk derken geçiyor günler
doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün
doğum yapacaklara kolay gelsin diyorum şimdiden geçmiş olsun
bebişini görenler gözünüz aydın
:80:şimdilik hepinizi öptümm
günaydın kızlarrrrrr
doğumlar artmışş, doğum yapan arkadaşların gözü aydınnn
yapcak olanlara kolay geleee..darısı başımaaaaaaa:)))))))))
benim de bugun görüş günüm çok heyecanlıyımm..akşam 5 teee..
benim hala canım sıkılıyo..durup duruurken ağlıyorummmm..öffff
kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum
3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM
sabah bende oğluşumu gördümmm.gerçi bu ultrasondan bişi anlamadım ama olsun yinede buluştuk
önce ultrasonda baktı doktor gayet iyi dedi.suyu bolmuş eşi iyiymiş gayet rahatmış.dönmüş ama henüz kanala falan girmemiş. kilosunuda 3ün altında dedi.halbuki hafta içi gittiğimiz doktor 3300 demişti.neyse üç aşağı beş yukarı zaten bu tahminler takılmıyorum ben
sonra nstye bağladı.önce soldaydı kalp atışları hooopp cihazı takana kadar sağa kaçtı.doktor valla çok hareketli doğuncada böyle olursa yandınız dedi
elime bi buton verdiler hareket ettikçe bas dedi
sırt üstğ yattım.20 dk falan yatmışımdır uykum geldi valla uyuyacaktım nerdeyse.kalp atışlarını dinlemekte masal gibi geldi bana.çok güzeldi.
neyse işte bitti sonra doktor baktı anlattı o kağıdı.kalp atışları 120 ile 150 mi 160 mı ne işte o arada olmalı dedi çizelgeyi gösterdi ordaki hareketlillik bebeğin hareketleri dedi sende elindeki butonla hareketlkeri işaretliyorsun ve birbirini tutuyor ve o esnada kalp atışlarında ufak bir artış oluyor.oda bebeğin tepki verdiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bize diyor.
kasılmaları gösterdi.10 dk.da 2 kere olmuş bunlar hazırlık kasılmaları hissedebilrsinde hissetmediklerinde olur dedi. bi sorun yok gayet güzel dedi
bu silikon gibi akıntıyı söyledim.normal dedi doğuma yaklaştıkça artar dedi.nişan gelme olayını anlattı.olabilirde olmayabilirde dedi.bazen nişan gelmedende doğum olabiliyor dedi.
sancıları anlattı.suyun gelebilir akabilir azda olabilir dedi.öyle durumlarda ara beni durumuna bakalım gerekirse çağırırım seni dedi.çünkü yalancı sancılarda olabilir artık dedi
doğum için kaygıların varmı dedi.olmazmıııı dedim.
normalden korkmuyorum ama bebek için endişeleniyorum bişi olurmu o esnada diye.doktorda biz bunun için burdayız meraklanma biz gereken herşeyi yapıcaz dedi.
sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat dedim
oda sezeryanı hiç düşünme normal diye başladık yola normal gidelim dedi.zaten son ana kadar normalin garantisini veremeyiz son dakikada sezeryana dönebilir dedi.tamamen o anın ve bebeğin durumuna bağlı dedi.ama sen bunları düşünme çokda kurcalama dedinormale hazırla kendini dedi
çatı muayenesini birdahaki kontrol için dedi yani 2 hafta sonra kontrolleri düşürmedi yine 2 hafta sonraya çağırdı.
bizde durum buu daha ne doğurmaya nede doğurtulmaya niyetimiz yok![]()
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum. doğum için iki kız kardeşim ( biri üniv mezunu diğeri lise de okuyo) yanıma geldi..tatil bitene kadar kalabilirler yani 15 şubata kadar yanımdalar..
ama ben haftaya cuma 11 şubat ta aldırmak istiyorum sebebim de sezeryan sonrası 3-4 gün yanımda kardeşlerim olsun diye..öyle olursa 39+1 de alınmış olacak ve kilosu da tahminen 2.800 falan olacak..
şimdi seçim yapmakta zorlanıyorum..kendimi mi düşünmeliyim..yoksa bebeği mi..bir kaç gün beklese ben yalnız kalacam ve o durumda eşim herşeyimle ilgilenebilir mi bilmiyom..
kızlar yanımdayken doğursam bebek kendini toplar mı...bir sorun olur mu diye endişeleniyorum..salıya kadar karar vermem lazım...
kızlar sırt ustu nstde fılan yattıgınızda ıcınıze fenalık gelmıyormu ben gecen nstde cok kotu oldum ayrıca sırt ustu hıc bırsekılde yatamıyorum hemen bayılcak gıbı oluyorum hem bı yan donme mecburıyetınde kalıyorum gecen kuaforde agda yaptırırkende buyuzden bayılıyordum
kızlar sırt ustu nstde fılan yattıgınızda ıcınıze fenalık gelmıyormu ben gecen nstde cok kotu oldum ayrıca sırt ustu hıc bırsekılde yatamıyorum hemen bayılcak gıbı oluyorum hem bı yan donme mecburıyetınde kalıyorum gecen kuaforde agda yaptırırkende buyuzden bayılıyordum
benim dr muaynanesinde çekyat gibi koltuk var ona uzan diyolar böle yarım sekilde arkana yastıkta veriolar uykum geliyor hep 20 dak kalıyorsun.ağdada bakalım napcam bizim burda bi epilasyon salonu var bütün bacak koltuk altına 45 tl veriom biraz fazla gibi dimi ama değer salon temiz güzel
cnm ben de sırtüstü yatamıyorum ama nst de hafif sola doğru dön diyo zaten hemşire.ben de öyle yatıyorum
canım pahalı degıl ben sadece bıkını bolgesıne 25 verdım bıde ılk gıttım buraya evet temız ama hıc memnun kalmadım ptesıden berı sunnetlı cocuklar gıbı gezıyorum resmen![]()