Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar ben Ocak 20 de ağdaya gitmiştim. O zamanlar grip olmuştum. Dr um erken doğum olabilir hazırlıklı ol demişti. O yüzden bende hemen ağdaya gittim. Sezeryan için ayın 14-15 i gibi dr um almayı düşünüyor. O zamana kadar çıkmaz dimi. Ay takıldım kaldım. :18:
ya ben hiç nst ye girmedim bizim doktor niye söylemedi acaba arayıp sorsam mı ki gerçi 4 gün sonra doğum olacak ama :44:tedirgin oldum
kıl kökünün yapısına bağlı şekerim bende ikilemde kaldım gitsemmi şimdi yoksa daha erkenmi öff:44:
Canım genelde normal doğum yapanlar için gerekli. Dr um bebeğin kalp atışlarını dinlemek amaçlı bir defa nst ye aldı beni. Onu da grip olmuştum acilde yatmıştımda ondan. Yoksa sezeryan ise gerek duymuyorlar sorun yoksa tabi.
Ayy işte ben de o zamanlar erken doğum olursa kalırım öle diye korktum. Annemde git dedi yaklaşık bir ayda çıkıyor benim ama tereddüt ediyorum yine de. Çıkarsa da yapacak bişi yok ağdaya gidemeyeceğim için kremle alırım artık.
slm kızlar artık kontrollerim zevk değil işkence gibi gelio sabah 8de çıktım yeni geldim
artık ultrasonda kilo ölçü falan da bakmıyo plasenta,pozisyon ve su... sonra nst orda da sancı mancı yok 20lerde geziyomartık her gören aa sen doğuramadın gitti ben 36da yapmıştım yok kızım 37de yaptı yok gelinim oooo tırlatcam artık
![]()
drum da kalayladı bugun beni![]()
göğüs ucu kremini sordum yazdı ama şimdi kullanma evde stokla dedi,humanayı şimdi içsem bi yararı olur mu dedim kızdı öyle bilimsel olmayan şeyler sorma bana ticari şeyler onlar bol bol su iç sütüm gelmicek yok yetmicek die asla aklından geçirme dedibi de ben mi sabırsızım ne sancım var ne de kızımın kanala girceği var dedim çok kızdı ne bu sabırsızlık normali zaten 40 hafta dedi yine gelmezse 1 hafta daha beklicez dedi
bide orda konuşurken birden pantolonum ıslandı bişi aktı dedim suyum gelio hemen turnusol kağıtlı bi ped verdi 1 saat bekledim ama bişim çıkmadı suyum değilmiş çok akıntım oluyooo yaa normal dedi haftaya randevum artık bende düşünmicem daha 2 haftam var dicem herkese
kızlar sırt ustu nstde fılan yattıgınızda ıcınıze fenalık gelmıyormu ben gecen nstde cok kotu oldum ayrıca sırt ustu hıc bırsekılde yatamıyorum hemen bayılcak gıbı oluyorum hem bı yan donme mecburıyetınde kalıyorum gecen kuaforde agda yaptırırkende buyuzden bayılıyordum
slm kızlar artık kontrollerim zevk değil işkence gibi gelio sabah 8de çıktım yeni geldim
artık ultrasonda kilo ölçü falan da bakmıyo plasenta,pozisyon ve su... sonra nst orda da sancı mancı yok 20lerde geziyomartık her gören aa sen doğuramadın gitti ben 36da yapmıştım yok kızım 37de yaptı yok gelinim oooo tırlatcam artık
![]()
drum da kalayladı bugun beni![]()
göğüs ucu kremini sordum yazdı ama şimdi kullanma evde stokla dedi,humanayı şimdi içsem bi yararı olur mu dedim kızdı öyle bilimsel olmayan şeyler sorma bana ticari şeyler onlar bol bol su iç sütüm gelmicek yok yetmicek die asla aklından geçirme dedibi de ben mi sabırsızım ne sancım var ne de kızımın kanala girceği var dedim çok kızdı ne bu sabırsızlık normali zaten 40 hafta dedi yine gelmezse 1 hafta daha beklicez dedi
bide orda konuşurken birden pantolonum ıslandı bişi aktı dedim suyum gelio hemen turnusol kağıtlı bi ped verdi 1 saat bekledim ama bişim çıkmadı suyum değilmiş çok akıntım oluyooo yaa normal dedi haftaya randevum artık bende düşünmicem daha 2 haftam var dicem herkese
sen yazmışın ben okudum burdan strese girdim nebiçim dr bu kadnmı erkekmi delimi ne
wala canım bende çatı için yaptırmıştım 35de ve yeni çıkmaya başladı napcam bilmiyom artık bida ağda da olmaz kremede karşıyım bakalım bi yolunu bulcam artık :44:
cnm anlıyorum seni.bnm naçizane tavsiyem bebişinin gelişimini tamamlamasını beklemen.çok yakın bi arkadaşımın da bakacak kimsesi yokru.sezeryan oldu.eşi izin aldı.idare ettiler bi şekilde.evet ikisi de çok yıprandı ama şimdi bebişleri yaklaşık 2 aylık oldu bile.son karar senin.sen onun annesisin elbette en iyisini düşünürsün.doktorunla da konuş önce tabi.hayırlısı neyse o olsun cnm...
inşallah allah gönlüne göre verir de pırrt diye doğurursun cnm![]()
azönce arkadaşımla konuştum.yaklaşık 2 ay önce sezeryan oldu.ki çook da memnundu sezeryandan.yarın tercih yapıcam dedim.oluyosa normal yap en sağlıklısı dediayy daha dün kesin sezeryan diye karar vermiştim. off ya yine kafam karıştı bak
bu gece doğsa bari ben tercih yapmadan
![]()
kızlaaarrr nur_45 ten haber varrrr
mesajı aynen aktarıyorum
Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var
mesajı aynen aktarıyorum
Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var
dillerim lal cnm sezeryanmıydı nurun karıştırıyorum artık bide ne güzel sütü gelmiş hemen sezeryansa eğer
cnm yeni okudum kusurabkamaakızlar ben geldim
burcu dogum yapmış gözdede galiba bugun yapcakmış gözünüzaydın.)
gun alanlar olmuş sezeryan için hakkınızda hayırlısı olsun
benim de çatım dar oldugu için kızımı ve kendimi riske atmak istemedim Allah korusun bunca yol
almışken gerrek
yok risk almaya dedim spinal anestezi ile oldum
kızlar rahattı korkmayın yani ilk gun sancın
oluyor ama dayanabiliosun
ignede yapıyolar rahatlıyosun öyle bas agrısı falan yasanmadı bende
ELVİN im kollarımda şükürler olsun![]()
evet sezeryandı bugün 2 de alacaklardı sezeryana
bende tam saate bakıyordum napsam arasammı mesajmı atsam kendine gelmişmidir diye düşünürken pat mesaj geldii
maşallahh ne güzel hemen sütü gelmiş emmiş küçük hanım bende ona sevindim
darısı bizlerin başınaa inşallahh.boll sütlü booll emmeli günler inşallah hepimize
cnm senle aynı olduğumuzu düşünüyorum ya düşüncelerimi yazıyosun resmenn
bende hala bişiye karar veremedim bi gün diyorum çatım dar zorlamayayım sezeryan olsun
sonra hemen düşünüyorum ayy en güzeli normal diyorum bunun esas sebebedide sezeryandan da korkuyo olmama hatta daha fazla :) hayırlısyla birden bi süpriz yapsa ben tercih yapmasamda oğlum seçimini yapmış olsa diyorum sağlıkla kucaklayalım inş cnmm
mesajı aynen aktarıyorum
cnm yeni okudum kusurabkamaa
sağlıkla büyüt yavrunu darısı bize inş
tmm c düün konuşmuştuk nurla şimdi hatırladım sezeryan kararı vermişti en güzelide sütün hemen gelmesi maş.darısı bize boolll sütlü bol emmeli i,nş