- Emoji Skoru
- 5.671
- Puanlar
- 398
geçmiş olsun bende aynı şekılde bu çatı muaynesınden ıyıce tırsmaya başladım.....
aslinda heyecan verici birsey.. acaba acilma varmi yokmu insan merak ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun bende aynı şekılde bu çatı muaynesınden ıyıce tırsmaya başladım.....
aslinda heyecan verici birsey.. acaba acilma varmi yokmu insan merak ediyor
gaza getırıyon dımı....mecbur yaşıycaz gerçi doğum sırasında bıle hemşire baya bı ılgılenıyo o bölgeyle alışmak lazım
yok canim valla ciddiyim.. insan o agrilari cekerken bi an once acilma olsun istiyor
kesınlıkle haklısın şuanda tek dıleğimiz bu hayırlısını bekleyıp hayırlısını ıstıycez artık....
kızlaaarrr nur_45 ten haber varrrr
mesajı aynen aktarıyorum
Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var
sabah o kadar kötü uyanmıştım ki....
çarşıya gitmeden güzelce giyindim saçlarımı yaptım takılarımı taktım makyajımı falan yapınca kendimi daha iyi hissettim
eşimle çarşıya gittik ağdacıya gittim nasıl hafifledim,ana kucağı sipariş etmiştik gelmemiş e doğuma da 10 gün kaldı artık netten alıcaz mecbur
sonra kocişle güzelll bir yemek yedik.bebişime saç bandı aldım kızlar hemşireye verilecek bohçaya koydum sevincin kızında gördüm hoşuma gitti
ordan epey gezdik çarşıda bakındık(doktorun hiç kalkma yat dediği kişi benim)
epey bi açıldım rahatladım
şimdi daha iyiyim bu gece uyuyabilirsem daha da güzel olacak
topikte yaprak dökümü yaşıyoruz yazdıklarımız havada kalıyor gidenler gelmiyor ama hayırlısı bakalım artık ben yine de son güne kadar yaziciğim
ok sevindim allah analı babalı büyütsün
ay melommmmm ya bir anda gözüm epey bir açıldım kısmına takıldı msjın tamamını okumadan şok oldum. doğuruyosun sandım)
sen gene de fazla dolanma neolur ne olmaz canım
insaallah sag selim doguracagiz.. benimkisi normal olacak o acidan sonra biraz korktum ama napiyim katlancaz mecbur..
yok canım ya...hiç doğum belirtisi yok bende sen yarın gidiyosun di mi nst ye
al benden de o kadarşimdilik hepinize hayırlı akşamlar kociş çağırıyo :) bensız hiç birşey yapamaz benımkısı yaaaaa
evet canım yarın doğum şeklini de konuşmayı düşünüyorum, epidural yaptrmaya karar verdim bu arada. mecburen sezeryan olacak bari bebeğimin çıkışını ilk ben göreyim. sen nasıl istiyorsun sezeryan olursan??
al benden de o kadar
canım ben dün konuştum hala dönmedi ve sıkıştığı için de dönmüyor
ben epidurali ve spinali aynı şey sanıyordum epiduralde bel kısmına katedral falan takılan daha uygulamalı uzun bişey dedi.ama spinal sadece belden yapılan iğneyle uygulanıyormuş sezeryanlarda spinal yapıyoruz dedi yani senin de spinal olacak dedi canım
Canım bence bebeği düşün derim. Bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş. Ama çok da erken alınmış olmuyor 39+1 sonuçta. 6 gün var arada. 17 Şubatta alınırsa sadece eşin mi olacak yanında yani sana yardım edecek başka birileri yok mu?
Benim de normal tarihim 19 şubat Dr um normalde 10 u gibi almayı düşünüyordu. En son gittiğimde 3500 olmuş kilosu iyi ama ben erken almak istemiyorum dedi. 09 unda kontorülüm var. O zaman gün verecek bakalım. Ben de 14 şubat a denk gelsin istemiyorum ya bakalım.
Slm kızlar bugün bende annemi aldım doğru çarşıya gittik 2 saat filan dolandık mağaza gezdik doğuma sayılı gün kaldığını duyanlar bu haliyle buralarda geziyor bakışları attılar şaşkınlıkla... Sonra kociş iş çıkışı çarşıdan aldı bizi özdileğe gitti ordada attık bi tur sürekli yürüdüm hızlı hızlı hareket ettim belki doğumu başlatırım diye:) Nerdeee daha bişey yok bakalım...Hayır akıntım bile yok benim doğru dürüst ya geçtim pembemsiyi filan. Bakalım artık. Normalde bugün nst ve kontrol günümdü ama gitmedim hastaneye sinir yaptım pazartesi gidicem hiç sevmiyorum şu nst yi eskiden nst mi varmış öfff... Sanki sancım olsa ben anlamıcam.
Canım bence bebeği düşün derim. Bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş. Ama çok da erken alınmış olmuyor 39+1 sonuçta. 6 gün var arada. 17 Şubatta alınırsa sadece eşin mi olacak yanında yani sana yardım edecek başka birileri yok mu?
Benim de normal tarihim 19 şubat Dr um normalde 10 u gibi almayı düşünüyordu. En son gittiğimde 3500 olmuş kilosu iyi ama ben erken almak istemiyorum dedi. 09 unda kontorülüm var. O zaman gün verecek bakalım. Ben de 14 şubat a denk gelsin istemiyorum ya bakalım.
slm kızlar ben 21 ocaokta spinal sezeryanla dogum yaptım cok sükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
gözün aydın güzelim :))slm kızlar ben 21 ocaokta spinal sezeryanla dogum yaptım cok sükür iyiyiz.darısı sizlerin başına