• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

GÖZDEE, SHARK_11, NESLİ81, NUR45
kızlar minikleriniz hayırlı olsun ne güzel topiğimiz meleklerle doldu herkes kurtuluo darısı bekleyenlerin başınaa ay çok heycanlı..
Bide ben doğum şekline karar verebilseydim hayırlısıyla ooff oofff hakkımızda hayırlısı bakalım..

gozdeati, shark_11, nesli81, nur45 ve cehago atladığım yok sanırım.. gözünüz aydın kızlar.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh :nazar: :nazar:

çağlayandan haber var mı kızlar ???

sabah o kadar kötü uyanmıştım ki....

çarşıya gitmeden güzelce giyindim saçlarımı yaptım takılarımı taktım makyajımı falan yapınca kendimi daha iyi hissettim

eşimle çarşıya gittik ağdacıya gittim nasıl hafifledim,ana kucağı sipariş etmiştik gelmemiş e doğuma da 10 gün kaldı artık netten alıcaz mecbur

sonra kocişle güzelll bir yemek yedik.bebişime saç bandı aldım kızlar hemşireye verilecek bohçaya koydum sevincin kızında gördüm hoşuma gitti

ordan epey gezdik çarşıda bakındık(doktorun hiç kalkma yat dediği kişi benim:9:)
epey bi açıldım rahatladım

şimdi daha iyiyim bu gece uyuyabilirsem daha da güzel olacak
topikte yaprak dökümü yaşıyoruz yazdıklarımız havada kalıyor gidenler gelmiyor ama hayırlısı bakalım artık ben yine de son güne kadar yaziciğim

:nazar: :nazar: güzel bir günmüş.. maşallahh..

fns93 canım geçmişte yazdıklarını okuyor ve cevap veriyorum.. melocumun dediği gibi bir yaprak dökümü var.. kimse geçmişi okumuyor, yada okuyorsa cevap yazamıyor, yada arada kaynıyor.. kızının ve senin iyi olmanıza çok ama çok sevindim..büyük cimcimeyide küçük cimcimeyide :54:

slm kızlar..

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım..dışarı yalnız çıkamıyorum artık...eşim ambargo koydu...zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza...

fns93 canım geçmişte yazdıklarını okuyor ve cevap veriyorum.. melocumun dediği gibi bir yaprak dökümü var.. kimse geçmişi okumuyor, yada okuyorsa cevap yazamıyor, yada arada kaynıyor.. kızının ve senin iyi olmanıza çok ama çok sevindim..büyük cimcimeyide küçük cimcimeyide :54:

aynen canım yazdıklarımı birkaç kişi dışında kimse önemsemiyor herkes ya derdini ya sorusunu yazıp çıkıyor.

aynen canım yazdıklarımı birkaç kişi dışında kimse önemsemiyor herkes ya derdini ya sorusunu yazıp çıkıyor.

artık sonlara geldik canım.. herkes kendi derdine düşmüş durumda.. ben genelde okuyup çıkardım..o kadar çok yazım kaynadı ki arada.. yazmamaya karar vermiştim.. ama yinede dayanamayıp yazıyorum.. yine kaynıyor yine kaynıyor.. ne yapalım.. o yazmasa bu yazmasa kimse yazmaz..

slm kızlar..

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım..dışarı yalnız çıkamıyorum artık...eşim ambargo koydu...zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza...

canım benim ya belirsizlik insanı bunaltıyor en büyük etken bu.eşlerin çevrenin etkisi de büyük ben artık hep bir bahane uyduruyorum çıkmak için şu eksik bu eksik diye yoksa bunalıyor insan haklısın
arayıp soranlar çok iyi niyetli herkes bişeye ihtiyacım var diye düşünüyor demekki ben gerçekten önemliyim deyip kendimi rahatlatıyorum ama bahane yöntemini tavsiye ederim
dün kardeşimin eşini bahane edip özdilğe bugün ağda için çarşıya yarın sebze bitti deyip büyük bir markete pazar da kahvaltı için gidelim deyip uydurucam bişeyler canım

artık sonlara geldik canım.. herkes kendi derdine düşmüş durumda.. ben genelde okuyup çıkardım..o kadar çok yazım kaynadı ki arada.. yazmamaya karar vermiştim.. ama yinede dayanamayıp yazıyorum.. yine kaynıyor yine kaynıyor.. ne yapalım.. o yazmasa bu yazmasa kimse yazmaz..

farkındayım canım ama ne yapalım artık

slm kızlar..

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım..dışarı yalnız çıkamıyorum artık...eşim ambargo koydu...zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum...allah mizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza...
güzelim biraz rahatlamaya çalış.benim aklıma kötü düşünce gelince kızım için güçlü olmalıyım felan diyorum.ama hormonlardan sanırım oluruna bırakacaz artık :((

ayy ben yetiişemediğim için yazamıyorum.yaptığım da bir şey yok aslında tatilden önce bile daha iyiydi.şimdi evin içinde saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyorum.okuduklarımdan da etkileniyorum sanırım ne yazacağımı şaşırıyorum bazen.herkesin sorunu farklı herkes kendi yaşamak zorunda sanırım.doğuranlara özeniyorum birde ne güzel kurtuldular diye :))

canım benim ya belirsizlik insanı bunaltıyor en büyük etken bu.eşlerin çevrenin etkisi de büyük ben artık hep bir bahane uyduruyorum çıkmak için şu eksik bu eksik diye yoksa bunalıyor insan haklısın
arayıp soranlar çok iyi niyetli herkes bişeye ihtiyacım var diye düşünüyor demekki ben gerçekten önemliyim deyip kendimi rahatlatıyorum ama bahane yöntemini tavsiye ederim
dün kardeşimin eşini bahane edip özdilğe bugün ağda için çarşıya yarın sebze bitti deyip büyük bir markete pazar da kahvaltı için gidelim deyip uydurucam bişeyler canım

eşin evde ne güzel.. beraberce bişiler yapıyorsunuz :nazar: ben akşamdan akşama görüyorum ondada görmek bile istemiyorum son zamanlarda..

farkındayım canım ama ne yapalım artık

yazmaya devam...

güzelim biraz rahatlamaya çalış.benim aklıma kötü düşünce gelince kızım için güçlü olmalıyım felan diyorum.ama hormonlardan sanırım oluruna bırakacaz artık :((

ayy ben yetiişemediğim için yazamıyorum.yaptığım da bir şey yok aslında tatilden önce bile daha iyiydi.şimdi evin içinde saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyorum.okuduklarımdan da etkileniyorum sanırım ne yazacağımı şaşırıyorum bazen.herkesin sorunu farklı herkes kendi yaşamak zorunda sanırım.doğuranlara özeniyorum birde ne güzel kurtuldular diye :))

elimden geleni yapıyorum ama işe yaradığını söyleyemem.. hayırlısı artık..

bende özeniyorum da...doğuran gelmiyor:5:
eşin evde ne güzel.. beraberce bişiler yapıyorsunuz :nazar: ben akşamdan akşama görüyorum ondada görmek bile istemiyorum son zamanlarda..

yazmaya devam...

elimden geleni yapıyorum ama işe yaradığını söyleyemem.. hayırlısı artık..

evet yasmin ikimizinde öğretmen olması avantaj özel dersleri bittimi dibimden ayrılmıyor sağolsun:1:

merhABa kızlarrr

bugun görüş günümüzdü..oğluş 49 cm 3100 gr olmuşş..haftasına göre iri dedi dr..4ün üstüne çıkmaz inşşş

göstermedi kendini yumurcakk..yumruğunu sokmuş ağzına cokcokcok emiyooo..çekmedi ağzından elini..parmak emse gam yemiycem direkt yumruk emiyo velett..salladı dr baya göstersin kendini diye ama daha da gömdü kafayı yavrummm:))
18inde gene gitcem bebem gelmezseee
çatı muayenesi yapıcakmış ...mralim bozuldu

merhABa kızlarrr

bugun görüş günümüzdü..oğluş 49 cm 3100 gr olmuşş..haftasına göre iri dedi dr..4ün üstüne çıkmaz inşşş

göstermedi kendini yumurcakk..yumruğunu sokmuş ağzına cokcokcok emiyooo..çekmedi ağzından elini..parmak emse gam yemiycem direkt yumruk emiyo velett..salladı dr baya göstersin kendini diye ama daha da gömdü kafayı yavrummm:))

:nazar: :nazar: maşallah

merhABa kızlarrr

maşallah denz benimde aynı 36+4 de 3380 mi ne çıktı doktor normal dedi

kızlar çağlayanı sordum ama cevap gelmedi.. haber var mı?? ben mesaj attım cevap vermedi.. görüşen var mı bu ara ?????????

merhABa kızlarrr

maşallah denz benimde aynı 36+4 de 3380 mi ne çıktı doktor normal dedi

ayy maşallah kızlar miniklerinize yaaa benimkisi 36+1 de 2600 çıktı cimcime olcak sanırım benim kızım neyse sağlıklı olsunlrda

slm kızlar..

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım..dışarı yalnız en çok zor doğum olacakmı nasıl olacak bbeiş sağlıklı gelcekmiçıkamıyorum artık...eşim ambargo koydu...zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza...

Kızlar ya yazdıklarınızı okuyunca fakettim galiba bende ufaktan bi depresyon geçiriyorum çok sıkıldımçok bunaldım burayı bile okuyorum ama nasıl okuyorum gözüm burda beynim uyuşmuş gibi son haftalar gerçekten çok zor doğum olacakmı nasıl olacak bbeiş sağlıklı gelcekmi filan bular hep dönüp duruyor beynimin için her tarafım ağrıyor akşamları sabaha bişeyim yok gerçekten sıkıntı basmaya başladı artık beni:(

maşallah yaa ne güzel:nazar: dışarıya çıkıp gezmeyi özledim:59:ya kramp girer yolda yada sancım tutar ben demekki çok ağırlaşmışım.benimde akıntım fazlalaştı birde regl olacakmışım gibi ağrılarım var sık olmasada .doğum için dr uma 14 şubat olsun dedik ama o tarihe kalmaz kendisi gelir riskli dedi:1: bende belki yarın çıkarım kocacım götütürse :59:

Bende özlemiştim ne zamandır çıkmıyordum ama hadi dedim belki havam değişir evet çok güzel değişti ağrı sızı olarak geri geldi bana.Aaaaaaaaaaaa kzılar sahi sizinle paylaşmak istediğim çok güzel bişey vardı BİM de bebeğimin ilk yılı fotoğraf çerçevesi satışa girdi bugün gümüşkaplama harika bişey mutlaka alın derim.

Back