• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar.:nazar::nazar::nazar:
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat :10:12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.

tebrikler cnm sağlıkla büyüt kzını inşallah...

günaydın kızlar
yine size haber vereyim diye girdim
gerçi geçmiş mesajlarımla kimse ilgilenmemiş cevap veren falan yok ama beni merak eden varsa ben iyiyim kızımda iyi dün nst ye girdik sancı yoktu
14 şubat hala aynı tarih ama acil bişey olursa hemen alabiliriz artık dedi dr um
evde kalabalık misafir oldugundan giremiyorum fazla iş güç yemek çoluk çocuk derken geçiyor günler

:71:doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün

:71:doğum yapacaklara kolay gelsin diyorum şimdiden geçmiş olsun

:16:bebişini görenler gözünüz aydın

:80:şimdilik hepinizi öptümm

hadi bakalım hayırlısı cnm.bırak misafirler işlensin sen çok yorma kendini :1: byee

ah bu annelerrr,dün hastane dönüşü anneme uğradım,dedim bebek kanala girmiyor,3 gün sonrada eğer kanala girmemişse sezeryan olacak,morali bir bozuldu sanki kötü bir haber vermişim,yada kötü birşey yapmışım gibi,ben başımı çevirdim tv ye doğru,bi baktım o yüzüme bakıyor uzun uzun ve morali bozuk bi şekilde,ayy o bakışı bilemezsiniz,sanki suç işlemişim,tövbe yaa,bi tuhaf oldum,sanki zorla tutup bebeğin başını sokacaz kanala olmuyosa olmuyor yahu,sonra başladı 20 sene önce sezeryan olmuş yaşıtı bir kadının sorunlarını anlatmaya,tepem attı resmen,bazen sinir oluyorum böyle muhabbetlere.bide demezmi ben nasıl normal doğurdum,ben tankerden su taşıyodum hamileyken sırtımda odun taşıyodum,geldim eve ölecektim sanki bir sancım tuttu,Allahım öleyim dedim,ben nasıl doğurdum demezmi:) moralmi bıraktın annecim yaa,doğum hikayesine bak:) annemin bazen beni anlamadığını düşünüyorum

:) dün amcamın gelinine uğradım oda 6 gün önce doğum yaptı,bebek 2800 doğmuştu,bi baktım minicik bişey,elime almaya korktum,dedim bu ne kadar ufak,şuan 3.500 kg oldu dediler,neyyy benim kızım şimdi bu kadarmı dedim,evet seninkide böyle küçük olacak dediler,garip oldum ya,heralde uzun zamandır yeni doğmuş bi bebek görmediğim için o bebek çok ufak geldi,ama cidden çok küçüktü nasıl 3.500 kg o ya,ele avuca gelmiyo :S birden karamsarlık çöktü bu kadar minik bebekleri nasıl bakıp adam edip çıkaracaz meydana diye:))

bnm annem de normal olsun diyo ama yine de sen bilirsin diyo.normal de yapsan sezeryan da yapsan ben 40 gün seni yerinden kaldırmadan bakıcam zaten ben senin iyiliğin için istiyorum normali diyo.off ben de sezeryana dönmeye başladım.hayırlısı artık...

başkasının bebişi olunca öyle geliyomuş insana ama kendi bebişini korkmadan kucaklıyomuşsun deneyimliler öyle diyo :49:

kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum

3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM

Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikisine de :nazar:
yaaa ben de sağlıkla kavuşmak istiyorum kızıma artık yaaa :84:

hayırlısı olsun.herşey olacağına varıyor sonuçta.sağlıkla gelsinlerde

ben kök hücre olayının uçuk bir fiyatta olduğunu duymuştum.geçen sene kuzenim doğum yaptı o sormuştu yalan olmasın 20 milyar gibi bişidi heralde tam hatırlamıyorum ama

hmmm çok pahalıymış yaw :53:

sabah bende oğluşumu gördümmm.gerçi bu ultrasondan bişi anlamadım ama olsun yinede buluştuk

önce ultrasonda baktı doktor gayet iyi dedi.suyu bolmuş eşi iyiymiş gayet rahatmış.dönmüş ama henüz kanala falan girmemiş. kilosunuda 3ün altında dedi.halbuki hafta içi gittiğimiz doktor 3300 demişti.neyse üç aşağı beş yukarı zaten bu tahminler takılmıyorum ben

sonra nstye bağladı.önce soldaydı kalp atışları hooopp cihazı takana kadar sağa kaçtı.doktor valla çok hareketli doğuncada böyle olursa yandınız dedi :34:

elime bi buton verdiler hareket ettikçe bas dedi

sırt üstğ yattım.20 dk falan yatmışımdır uykum geldi valla uyuyacaktım nerdeyse.kalp atışlarını dinlemekte masal gibi geldi bana.çok güzeldi.

neyse işte bitti sonra doktor baktı anlattı o kağıdı.kalp atışları 120 ile 150 mi 160 mı ne işte o arada olmalı dedi çizelgeyi gösterdi ordaki hareketlillik bebeğin hareketleri dedi sende elindeki butonla hareketlkeri işaretliyorsun ve birbirini tutuyor ve o esnada kalp atışlarında ufak bir artış oluyor.oda bebeğin tepki verdiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bize diyor.

kasılmaları gösterdi.10 dk.da 2 kere olmuş bunlar hazırlık kasılmaları hissedebilrsinde hissetmediklerinde olur dedi. bi sorun yok gayet güzel dedi

bu silikon gibi akıntıyı söyledim.normal dedi doğuma yaklaştıkça artar dedi.nişan gelme olayını anlattı.olabilirde olmayabilirde dedi.bazen nişan gelmedende doğum olabiliyor dedi.

sancıları anlattı.suyun gelebilir akabilir azda olabilir dedi.öyle durumlarda ara beni durumuna bakalım gerekirse çağırırım seni dedi.çünkü yalancı sancılarda olabilir artık dedi

doğum için kaygıların varmı dedi.olmazmıııı dedim.

normalden korkmuyorum ama bebek için endişeleniyorum bişi olurmu o esnada diye.doktorda biz bunun için burdayız meraklanma biz gereken herşeyi yapıcaz dedi.
sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat dedim

oda sezeryanı hiç düşünme normal diye başladık yola normal gidelim dedi.zaten son ana kadar normalin garantisini veremeyiz son dakikada sezeryana dönebilir dedi.tamamen o anın ve bebeğin durumuna bağlı dedi.ama sen bunları düşünme çokda kurcalama dedi:37: normale hazırla kendini dedi

çatı muayenesini birdahaki kontrol için dedi yani 2 hafta sonra kontrolleri düşürmedi yine 2 hafta sonraya çağırdı.

bizde durum buu daha ne doğurmaya nede doğurtulmaya niyetimiz yok :37:

gözün aydın cnm maşallah oğluna :nazar: hakkınızda hayırlısı neyse öyle doğsun inş...

aynı benim doktorum gibi rahat bi doktor, yada ben çok sabırsızım :D bende böyle gidiorum hani artık bişiler söler diye bebek gelio az kalmış her an doğurabilirsin gibi ama yok yok. Doktor gayet rahat bi şekilde herşey iyi güzel normal dio ben ağzının içine bakıorum o haftaya yine gelirsin dio yıkılıorumm. Şimdi senin doktor iki hafta sonrasına çağırmış ya e belki o kadar sürmicek iki gün sona sancılanacaksın. Yani okuyorum araştırıyorum diyor ki: gebelerin sadece % 5 i 40. haftaad doğum yapar özellikle ilk doğumlarda bebek 2 yada 3 hafta erken gelebilir. 37. hafta klinik olarak bebeğin miladını doldurduğu doğuma hazır olduğu hafta yani doğum her an olabilirr. eee bizim doktorlarımız nie bukadar rahattt. Doğurmakk istiyorummmmmm :))))

Al Benden de O Kadar Bizim Doktor da Öyle Rahat ki Ne Rahat Dese Ya Bu Hafta Doğurabilirsin Aman Dikkatli Ol Falan Yok Anasini Sattim Bi de Bugün Oğlun Şubat Sonu Mart Başı Gelir Demez mi 40ını İlla Doldurtcak..

Gerçi Sağ Salim Gelsin Ama İnsan Sabırsızlanıyor Yaahuuu :1:

aynı benim doktorum gibi rahat bi doktor, yada ben çok sabırsızım :D bende böyle gidiorum hani artık bişiler söler diye bebek gelio az kalmış her an doğurabilirsin gibi ama yok yok. Doktor gayet rahat bi şekilde herşey iyi güzel normal dio ben ağzının içine bakıorum o haftaya yine gelirsin dio yıkılıorumm. Şimdi senin doktor iki hafta sonrasına çağırmış ya e belki o kadar sürmicek iki gün sona sancılanacaksın. Yani okuyorum araştırıyorum diyor ki: gebelerin sadece % 5 i 40. haftaad doğum yapar özellikle ilk doğumlarda bebek 2 yada 3 hafta erken gelebilir. 37. hafta klinik olarak bebeğin miladını doldurduğu doğuma hazır olduğu hafta yani doğum her an olabilirr. eee bizim doktorlarımız nie bukadar rahattt. Doğurmakk istiyorummmmmm :))))

yok zaten söyledi yani artık heran olabilir dedi.ozaman beni arayacaksın duruma göre hareket edicez dedi

valla aslında herşey çok şükür normal ve sağlıklı ama bize yaranılmıyo eşim fenamı işte bişeyin yok normal sağlıklı gidiyo illa adam sorunmu çıkarsın diyo :37:

SÜRMELİ canım çok geçmiş olsun mertcik iyileşecek kötü düşünme hepimizin duaları mertle siz iyi olunki yengende azıcık moral bulsun hem dilayıda kötü duruma düşürme stresinle onlar ikji kuzen büyüyüp gidicekler orada çok iyi bakıyorlar inş mertte toparlayacak kendini benim çocuğumu bana verirken elleri titriyor bişey yapıcam bişey olucak diye içiniz rahat olsun kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyor aMA hep en iyisini düşünün

gece karnıma öyle tekmeler attıki kızım şu an karnımın iç acıyor sanki spor yapmışım ya da dayak yemişim gibi sanırım dönmeye çalışyor ama o kadar sıkışıkki dönemiyor

tebrikler cnm sağlıkla büyüt kzını inşallah...

hadi bakalım hayırlısı cnm.bırak misafirler işlensin sen çok yorma kendini :1: byee

bnm annem de normal olsun diyo ama yine de sen bilirsin diyo.normal de yapsan sezeryan da yapsan ben 40 gün seni yerinden kaldırmadan bakıcam zaten ben senin iyiliğin için istiyorum normali diyo.off ben de sezeryana dönmeye başladım.hayırlısı artık...

başkasının bebişi olunca öyle geliyomuş insana ama kendi bebişini korkmadan kucaklıyomuşsun deneyimliler öyle diyo :49:

Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikisine de :nazar:
yaaa ben de sağlıkla kavuşmak istiyorum kızıma artık yaaa :84:

hmmm çok pahalıymış yaw :53:

gözün aydın cnm maşallah oğluna :nazar: hakkınızda hayırlısı neyse öyle doğsun inş...

yok canım heryerde öyle değil fiyatlar yıllık 100-150TL kira alanlar da var mesela bi yerde görmülştüm 15 yıllık 4000Tlydi,Drun bana Broşürünü Verdiği Yer Maslakta O Bİraz Uçuk Olabilir Tabi

Son düzenleme:

Al Benden de O Kadar Bizim Doktor da Öyle Rahat ki Ne Rahat Dese Ya Bu Hafta Doğurabilirsin Aman Dikkatli Ol Falan Yok Anasini Sattim Bi de Bugün Oğlun Şubat Sonu Mart Başı Gelir Demez mi 40ını İlla Doldurtcak..

Gerçi Sağ Salim Gelsin Ama İnsan Sabırsızlanıyor Yaahuuu :1:

bende şu 4 günü geçiremiyorum çok haklısınız gerçi tırsıyorum sancılarım arttı ayakta durmakta zorlanıyorum eşimden başka evde kimse olsunda istemiyorum yanımda,,bugünde bi bitse artık eşim izne çıkacak o zaman daha rahat olurum herhalde:43:

Türkiye'deki Kordon Kanı Bankaları
kanların saklandığı şehir / ücret / Yıllık kira

İstanbul 1500 dolar 100 dolar
Ankara 1000 euro 100 euro
İzmir 1.750 dolar 100 dolar
Amerika 1510 dolar 125 dolar ya da 20 yıllık 3000 dolar
Avusturya 1400 euro 100 euro ya da 20 yıllık 2200 euro
İstanbul 1610 YTL 110 YTL ya da 20 yıllık 965 YTL
İstanbul 1350 euro 100 euro ya da 15 yıllık 2000 Euro + KDV
İzmir 1050 euro 100 euro

kaynak

http://www.babylife.com.tr/Default.asp?mid=11&nid=125&action=NewsDetail

Son düzenleme:
kızlar benim bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var..
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum. doğum için iki kız kardeşim ( biri üniv mezunu diğeri lise de okuyo) yanıma geldi..tatil bitene kadar kalabilirler yani 15 şubata kadar yanımdalar..
benim bebiş 2600 gr larda henüz ve dr 17 şubatı bekleyelim günü dolsun diyo
ama ben haftaya cuma 11 şubat ta aldırmak istiyorum sebebim de sezeryan sonrası 3-4 gün yanımda kardeşlerim olsun diye..öyle olursa 39+1 de alınmış olacak ve kilosu da tahminen 2.800 falan olacak..

şimdi seçim yapmakta zorlanıyorum..kendimi mi düşünmeliyim..yoksa bebeği mi..bir kaç gün beklese ben yalnız kalacam ve o durumda eşim herşeyimle ilgilenebilir mi bilmiyom..
kızlar yanımdayken doğursam bebek kendini toplar mı...bir sorun olur mu diye endişeleniyorum..salıya kadar karar vermem lazım...
fikirleriniz nedir bu konuda ...

sabah bende oğluşumu gördümmm.gerçi bu ultrasondan bişi anlamadım ama olsun yinede buluştuk

önce ultrasonda baktı doktor gayet iyi dedi.suyu bolmuş eşi iyiymiş gayet rahatmış.dönmüş ama henüz kanala falan girmemiş. kilosunuda 3ün altında dedi.halbuki hafta içi gittiğimiz doktor 3300 demişti.neyse üç aşağı beş yukarı zaten bu tahminler takılmıyorum ben

sonra nstye bağladı.önce soldaydı kalp atışları hooopp cihazı takana kadar sağa kaçtı.doktor valla çok hareketli doğuncada böyle olursa yandınız dedi :34:

elime bi buton verdiler hareket ettikçe bas dedi

sırt üstğ yattım.20 dk falan yatmışımdır uykum geldi valla uyuyacaktım nerdeyse.kalp atışlarını dinlemekte masal gibi geldi bana.çok güzeldi.

neyse işte bitti sonra doktor baktı anlattı o kağıdı.kalp atışları 120 ile 150 mi 160 mı ne işte o arada olmalı dedi çizelgeyi gösterdi ordaki hareketlillik bebeğin hareketleri dedi sende elindeki butonla hareketlkeri işaretliyorsun ve birbirini tutuyor ve o esnada kalp atışlarında ufak bir artış oluyor.oda bebeğin tepki verdiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bize diyor.

kasılmaları gösterdi.10 dk.da 2 kere olmuş bunlar hazırlık kasılmaları hissedebilrsinde hissetmediklerinde olur dedi. bi sorun yok gayet güzel dedi

bu silikon gibi akıntıyı söyledim.normal dedi doğuma yaklaştıkça artar dedi.nişan gelme olayını anlattı.olabilirde olmayabilirde dedi.bazen nişan gelmedende doğum olabiliyor dedi.

sancıları anlattı.suyun gelebilir akabilir azda olabilir dedi.öyle durumlarda ara beni durumuna bakalım gerekirse çağırırım seni dedi.çünkü yalancı sancılarda olabilir artık dedi

doğum için kaygıların varmı dedi.olmazmıııı dedim.

normalden korkmuyorum ama bebek için endişeleniyorum bişi olurmu o esnada diye.doktorda biz bunun için burdayız meraklanma biz gereken herşeyi yapıcaz dedi.
sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat dedim

oda sezeryanı hiç düşünme normal diye başladık yola normal gidelim dedi.zaten son ana kadar normalin garantisini veremeyiz son dakikada sezeryana dönebilir dedi.tamamen o anın ve bebeğin durumuna bağlı dedi.ama sen bunları düşünme çokda kurcalama dedi:37: normale hazırla kendini dedi

çatı muayenesini birdahaki kontrol için dedi yani 2 hafta sonra kontrolleri düşürmedi yine 2 hafta sonraya çağırdı.

bizde durum buu daha ne doğurmaya nede doğurtulmaya niyetimiz yok :37:

çok güzel anlatmışın aynı bendede böle gelişti gecen günkü muaynem bebeğin kilosu benimde 3100
sanki ufak gibi 4 kgr yakın doğuranları duydukça sanırım normal doğum olur die düşünmeye başladım bebeğin eşi ne durumda senin yaşlanma varmı yani kreçlenme? bende başlmış hafiften

çok güzel anlatmışın aynı bendede böle gelişti gecen günkü muaynem bebeğin kilosu benimde 3100
sanki ufak gibi 4 kgr yakın doğuranları duydukça sanırım normal doğum olur die düşünmeye başladım bebeğin eşi ne durumda senin yaşlanma varmı yani kreçlenme? bende başlmış hafiften

eğer müsaitsen 4 kiloda doğurursun 5 kiloda çok takılmamak lazım asllında.benim arkadaşım 4 kilodan fazlaymış ve tersmiş ama annesi normal doğum yapmış.yani Rabbim ona göre veriyor herşeyini

yok benim eş için doktor gayet iyi dedi.bi sorun yok dedi.herhangi bir yaşlanma yada başka birşeyi dillendirmedi

kızlar yaa ben bu tele bayıldım sabah akşam aşerir gibi pcden bakıyorum:27:tutturdum bileklik die şimdide istemeye yüzüm kalmadı doğum hediyesi desem artık işe dönüşte alırım ancak:59:
General Mobile | Yeni DST Diamond!

bende bunu 14 subat hediyesi olarak çaktırmadan istedim kocişimden ama fakirimin alacağını hiç sanmıyorum çünkü şuanki tlf özellikleri daha fazla:))

şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum. doğum için iki kız kardeşim ( biri üniv mezunu diğeri lise de okuyo) yanıma geldi..tatil bitene kadar kalabilirler yani 15 şubata kadar yanımdalar..
ama ben haftaya cuma 11 şubat ta aldırmak istiyorum sebebim de sezeryan sonrası 3-4 gün yanımda kardeşlerim olsun diye..öyle olursa 39+1 de alınmış olacak ve kilosu da tahminen 2.800 falan olacak..

şimdi seçim yapmakta zorlanıyorum..kendimi mi düşünmeliyim..yoksa bebeği mi..bir kaç gün beklese ben yalnız kalacam ve o durumda eşim herşeyimle ilgilenebilir mi bilmiyom..
kızlar yanımdayken doğursam bebek kendini toplar mı...bir sorun olur mu diye endişeleniyorum..salıya kadar karar vermem lazım...

bugün doktor bana 37. haftadan sonra bebek artık doğmaya hazır hale geliyor dedi.yani ciğer gelişimi aksi bir şey yoksa tamamlanıyor ve yalnız başına bağımsız nefes alabiliyor dedi.biz 37 den sonra artık bebeğin kilo almasını 3 kilonun üzerine çıkmasını bekliyoruz dedi.

yani 37den sonra aldırabilirsin anlamına geliyo ama bebeğin kilosunun 3ün üstünde olmasıda önemliki bekliyorlar.çünkü bebek doğduktan sonrada kilo kaybediyor ve kilosuda onun bünyesini ve direncini etkiliyor

tabiki doğumdan sonra yanında birinin olmasını istemen çok normal haklısın.ama bebeğindede bir sorun yoksa bırak biraz daha büyüsün kendini toplasın zamanını doldursun.kendini düşünmelisin elbette çünkü doğum sonrası sen iyi o lacaksınki bebeğine bakabilesin ama bebeğinde gelişsinki sorun olmasın

lisedeki için bişi diyemem ama ünv. deki kardeşinin devamsızlık durumu nasıl? o biraz daha kalamazmı.

eğer müsaitsen 4 kiloda doğurursun 5 kiloda çok takılmamak lazım asllında.benim arkadaşım 4 kilodan fazlaymış ve tersmiş ama annesi normal doğum yapmış.yani Rabbim ona göre veriyor herşeyini

yok benim eş için doktor gayet iyi dedi.bi sorun yok dedi.herhangi bir yaşlanma yada başka birşeyi dillendirmedi

yaşlanmanın olması iyi bir durum artık bu haftalar için 40 beklemeyiz.
benim dr 5300 bile normal doğumla doğurttum dedide o kadar cabbar değilim yaw 3500 kadar tamamda sanki ondan sonrası aşar benim bünyeyi birde hemoraidmi ne oluşuyormuş normal doğumda gercı ameliyattan sonrada oluşabiliyor kadınlarda.sen kendinde normal doğum yapabilcek kapasite cesaret görüyormusun?

sana bişi diim benim annemin evi benim evime çok yakın mesafede yani gelip bana kolaylıkla bakabilir ama benim düşünceli nazik eşim işyerinden 15 gün izin alıp evde bana bakıcakmış nasıl başarır napar bilmiyorum ama adam heves etmiş bende sesimi çıkaramıyorum yaşayıp görücem.
bence sen bebeğini düşün bırak kilosunu alsın sende normal süreci tamamla.

yaşlanmanın olması iyi bir durum artık bu haftalar için 40 beklemeyiz.
benim dr 5300 bile normal doğumla doğurttum dedide o kadar cabbar değilim yaw 3500 kadar tamamda sanki ondan sonrası aşar benim bünyeyi birde hemoraidmi ne oluşuyormuş normal doğumda gercı ameliyattan sonrada oluşabiliyor kadınlarda.sen kendinde normal doğum yapabilcek kapasite cesaret görüyormusun?

aslında görüyorum.Allah a şükür hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım bide normal doğurdummu değmeyin keyfime diyorum

eğer çatım müsaitse ve bir sorun yoksa doğururum tabii.doktorumada güveniyorum.

bana bugün konuşurken her kadın farklıdır her doğum özeldir.kimse kimseninkine göre kıyas yapıp kendini korkutmasın dedi.internet çok faydalı fakat bazende sakıncalı olunabiliyor.başka kadınların doğumlarına bakarak kendinizi onlarla kıyaslamayın herkesin fiziksel yapısı farklıdır dedi.
ayrıca okumaklada doktor olunmaz önemli olan deneyim tecrübedir dedi.(sanırım burda kendini birazcık övdü kendisinin yaşı epey bi varda)
doğum için endişeli olmak çok normal ama korkutmamak lazım kendini dedi.bende bi rahatladım

sezeryandan hiiçç bahsetmedi normal yaparız dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak sorun olmaz derse doğururum valla nolacakki

bugün doktor bana 37. haftadan sonra bebek artık doğmaya hazır hale geliyor dedi.yani ciğer gelişimi aksi bir şey yoksa tamamlanıyor ve yalnız başına bağımsız nefes alabiliyor dedi.biz 37 den sonra artık bebeğin kilo almasını 3 kilonun üzerine çıkmasını bekliyoruz dedi.

yani 37den sonra aldırabilirsin anlamına geliyo ama bebeğin kilosunun 3ün üstünde olmasıda önemliki bekliyorlar.çünkü bebek doğduktan sonrada kilo kaybediyor ve kilosuda onun bünyesini ve direncini etkiliyor

tabiki doğumdan sonra yanında birinin olmasını istemen çok normal haklısın.ama bebeğindede bir sorun yoksa bırak biraz daha büyüsün kendini toplasın zamanını doldursun.kendini düşünmelisin elbette çünkü doğum sonrası sen iyi o lacaksınki bebeğine bakabilesin ama bebeğinde gelişsinki sorun olmasın

lisedeki için bişi diyemem ama ünv. deki kardeşinin devamsızlık durumu nasıl? o biraz daha kalamazmı.

haklısın canım söylediklerinde ama onunda kalma durumu yok..formasyon için ders kayıtlarını yapması lazım..

aslında görüyorum.Allah a şükür hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım bide normal doğurdummu değmeyin keyfime diyorum

eğer çatım müsaitse ve bir sorun yoksa doğururum tabii.doktorumada güveniyorum.

bana bugün konuşurken her kadın farklıdır her doğum özeldir.kimse kimseninkine göre kıyas yapıp kendini korkutmasın dedi.internet çok faydalı fakat bazende sakıncalı olunabiliyor.başka kadınların doğumlarına bakarak kendinizi onlarla kıyaslamayın herkesin fiziksel yapısı farklıdır dedi.
ayrıca okumaklada doktor olunmaz önemli olan deneyim tecrübedir dedi.(sanırım burda kendini birazcık övdü kendisinin yaşı epey bi varda)
doğum için endişeli olmak çok normal ama korkutmamak lazım kendini dedi.bende bi rahatladım

sezeryandan hiiçç bahsetmedi normal yaparız dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak sorun olmaz derse doğururum valla nolacakki

benim dr bayan 60 yaşlarında deneyimi epey fazla olmalı.en son görüşmemizde şunu anladım korkuyorsan normale kalkışmayalım der gibi cümleler sarfetti ben normal dersem dedi o kişi doğurur dedi nebilim hiç aklımda normal yokken şimdi bu fikre alışmaya çalışıyorum 38. haftada çatı muaynesinden sonra doğum şeklini sölücekmiş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için önemli olan sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşmak.

bende bunu 14 subat hediyesi olarak çaktırmadan istedim kocişimden ama fakirimin alacağını hiç sanmıyorum çünkü şuanki tlf özellikleri daha fazla:))

ben özellikten çok görünüşüne vuruldum şimdi hamileliğin son 4 günü doğum sonrası bahanemde kalmaz artık :43: gerçi bende çaktırmadan mesaj yolladım ama inşallah ulaşmıştır:1:

Back