ben de kontrolden geldim ilk kez baklamaden muayene olabildim.
kızımın yüzü tombul aynı benim gibi
nst de düzensiz 60larda sancı çıktı zaten gece de adet ağrısı gibi ince ince sızlamıştı
doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve dönmediğini söyledi hemoroid için ilaç yazdı
veeee...boğazını biraz kıs dedi beni fazla irileşmiş gördü sanırım
nst de düzensiz 60larda sancı çıktı zaten gece de adet ağrısı gibi ince ince sızlamıştı
doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve dönmediğini söyledi hemoroid için ilaç yazdı
bebişlerini görenler gözünüz aydınne verdi cnm hemoroid için? yaa bende de var galiba normal mi olacak doğumun? normal doğumda sorun yaratırmı ki acaba :44:
doğumu normal istiyorum ama bebeğim ters 14 şubata kadar normali bekleyeceğiz.
olmazsa o gün sezeryan olacak
procto-gylvenol ve anestol krem verdi canım
normal doğumda patlayabiliyormuş.bende yeni çıktı bakalım
Kızlar bende şimdi özeldeki doktorumdan geldim... kızımı 4B gördüm 2 haftadan sonraaa... Aynı babasının yüzü var kızımda :) tontini pontik yanaklar ve köfte dudaklar
Kızım 3100gr civarındaymış. Herşeyi güzel dedi doktorumuz. Bendeki kaşıntıları söyledim. Doğumevinde muayeneye gittiğinde karaciğer enzimlerine bakılmasını iste dedi ve bir kağıda yazdı doktora göstermem için.Bazı gebelerde çok nadir olarak kolestrol ve trigliserit yükselmesi olabiliyormuş bu da karaciğer yağlanması olduğunu gösteriyormuş.Böyle bir durumda 38. haftayı biraz geçince bebek doğurtulur dedi.Aksi taktirde anneyi biraz riske etmiş oluyoruz dedi... Bakalım Salı günü doğumevinde doktora söyleyeceğim. Birde karnımda ödem olmuş o yüzden ultrason puslu gözüküyormuş,netliği bozuyor. Ama ödem için de gayet normal dedi.
Artık acayip sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için.o pontik yanaklarını hüpletmek istiyoruuum
bende az önce geldim doktordan benim oğlum da yaklaşık 3100 müş... benim oğlumun yanakları da tombiş tombişti ama yüzünü kapatmış elleriyle pek göstermedi oğluşum...Kızlar bende şimdi özeldeki doktorumdan geldim... kızımı 4B gördüm 2 haftadan sonraaa... Aynı babasının yüzü var kızımda :) tontini pontik yanaklar ve köfte dudaklar
Kızım 3100gr civarındaymış. Herşeyi güzel dedi doktorumuz. Bendeki kaşıntıları söyledim. Doğumevinde muayeneye gittiğinde karaciğer enzimlerine bakılmasını iste dedi ve bir kağıda yazdı doktora göstermem için.Bazı gebelerde çok nadir olarak kolestrol ve trigliserit yükselmesi olabiliyormuş bu da karaciğer yağlanması olduğunu gösteriyormuş.Böyle bir durumda 38. haftayı biraz geçince bebek doğurtulur dedi.Aksi taktirde anneyi biraz riske etmiş oluyoruz dedi... Bakalım Salı günü doğumevinde doktora söyleyeceğim. Birde karnımda ödem olmuş o yüzden ultrason puslu gözüküyormuş,netliği bozuyor. Ama ödem için de gayet normal dedi.
Artık acayip sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için.o pontik yanaklarını hüpletmek istiyoruuum
bende az önce geldim doktordan benim oğlum da yaklaşık 3100 müş... benim oğlumun yanakları da tombiş tombişti ama yüzünü kapatmış elleriyle pek göstermedi oğluşum...
benim kuzenimde de vardı karaciğer yağlanması.ama normal doğum yaptı.
hadi ya ben hiç beklemeden muayene olamadım:95:
sen her haftamı gidiyon artık canım..bizimde pazartesi muayenemiz varda ondan sonra her haftamı çağıracak acaba,yoksa senmi gidiyon?beni hiç nstyede almadı...niyekii:44:
bende az önce geldim doktordan benim oğlum da yaklaşık 3100 müş... benim oğlumun yanakları da tombiş tombişti ama yüzünü kapatmış elleriyle pek göstermedi oğluşum...
benim kuzenimde de vardı karaciğer yağlanması.ama normal doğum yaptı.
anladım cnm geçmiş olsun.bende de yeni oldu yaa.off normal istiyorum ama kuzenim normal doğumdan sonra çok çekti bu hemoroidden.7aylık bi bebeği var hala sorunlu.hatta ameliyat olacaktı nerdeyse hemoroid yüzünden.doğum dikişlerinden falan diil de en çok bu illetten çekti.ayy ne biliim yaa kafam acayip karışık bnm.nasıl doğcak bu kız hiç bilmiyom...
gözün aydın cnm.bizdectesi gidicez bakalım.geçmiş olsun.inş önemli bişi çıkmaz sonuçlardan.yaa ben de biranönce doğsun istiyorum artık yaaa
bende yarın dr uma gidicem de kızlar dr yarın nst için gel dedi nst için gidince ultrasona fln almıo mu ben ilk kez böle gidicemde
kızlar ya canım sıkılıyor.sezaryan sonrası tuvalete gideceğim kaynanamı götürecek bebek emzireceğim ilk defa omu verecek gösterecek.gögsümü görecek falan.zaten kadına sinir oluyorum.iğneli laflar falan
herkese selam kızlar günaydınn
yaa burcu ben de aynıyım.dün gündüz herşey çok güzeldi.ama akşam bi sıkıntı çöktü içime.annemlerdeydik.ağlamamak için zor tuttum kendimi.eve gelene kadar arabada da sıktım kendimi.ama eve gelince bi ağladım,bi ağladım.hiççç bi sebep de yok yani.bütün gün annemle sohbet ettik,yedik içtik.çok güzeldi herşey.akşam babam,eşim geldi.yemek yedik.sonra oldu nolduysa artık.deliriyomuyum ne töbe töbeneyse eve geldim ağlaya ağlaya bi kaldım.Allahtan eşim çok destek bana.o sakinleştirdi saolsun.hormonlar mıdır nedir artık kendimi tanıyamaz oldum yaa çift kişilikli gibiyim neyse inşallah atlatırız bu günleri akli dengemiz bozulmadan
ya bide ben doğum konusunu çok takmaya başladım kafama.normal doğum istiyorum ama birkaç yerde bebeğin oksijensiz kalmasından dolayı oluşabilecek sıkıntıları okudum içim karardı.ben önceki hamileliğimde 3 aylık bebeğimi kaybettim.cinsiyeti bile belliydi.neyse girmiyim o konuya şimdi.ama işte onun da etkisi var bide.şimdi bunda da bnm normal doğum tercihimden dolayı kızıma bişi olursa kaldıramam artık diye düşünüyorum.sezeryan mı istesem diyorum.aslında sezeryandan daha çok korkuyorum ama en azından bebek sağlıkla doğar,oksijensiz kalma gibi bi sorunu olmaz diyorum.offf ya kafam çok karışıkdoğurup kızımı kucağıma aldığım günü bi görsem... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
eee ne diyolar? memnun mu herkes? 2 arkadaşım var bnm spinalle sezeryan olan.gerçi daha önce de bahsetmiştim sana. onlar çok memnunlar.hiç bi sıkıntıları da olmadı.yorumlarda neler demişler???
cnm bunların hepsini bnm ebem de anlattı bana.özellikle 2 saat utuyma işinin altını çizdi.çünkü anne karnında bebeğin şeker oranını plesanta ayarlıyomuş ama yeni doğan bebek bu dengeyi kuramadığı için 2 saati geçen uykuda biz uyuyo sansak da şeker oranı düştüğü için bayılma ve koma durumuna geçebiliyomuş Allah korusun.ben asıl emzirmeden bahsederken bi göğsü 2 kez verme olayını ilk kez duyduğum için ilginç gelmişti.ebe dedi ki mesela sağ göğsünü emzirdin bebek doydu,aradan biraz süre geçti tekrar emzircen yine sağ göğsünü ver ki dipte kalan bol yağlı sütü de vermiş olasın dedi.tamamen boşalınca sol göğse geç dedi.ilk kez duymuştum ben bunu.ben 1 sağ 1 sol göğüs diye biliyodum ama 2 sağ 2 solmuş
Cnm şu saatlerde çıkmışsındır, hadi atlattın gözün aydın, darısı başımıza, bizim içinde kokla kızınıbugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.
Cnmgeçmiş olsungünaydın kızlar
bugün sabah 7 de kalkıp kızımı okula yollayıp yeniden yattım şimdi kalktım
2 gündür bi tuhaf hissediyorum kendimi sanırım grip olacağım
geçen gelen misafilerin içinde acayip hasta biri vardı( ne işi varsa o halde hamilenin yanında)
SANIRIM ONDAN GEÇTİ
öğleden sonra nst ye gideceğim yine haftada 2 kere gel dedi
ellerimde şişiyor artık
geçmişi okuyamadım umarm herkes iyidir
doğum yapan falan varmı?
şimdi evi süpürüp bulaşık yıkayacağım
arada ugrarım
kızlar slm...
melocum ve gaye gözünüzaydın bebikleriinizi görmüşsünüz,bende yine işlerimi kontrol ediyorum heran doğurabiliriz artık,yarımiş kalmasınbuarada benim yavrum da hala ters sezeryan kaçınılmaz
kızlar slm...
melocum ve gaye gözünüzaydın bebikleriinizi görmüşsünüz,bende yine işlerimi kontrol ediyorum heran doğurabiliriz artık,yarımiş kalmasınbuarada benim yavrum da hala ters sezeryan kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?