2011 Şubat Anneleri

Olsun O Kadar ee Hamileyiz İki Canlıyız Canımız Çekiyor Napalım :} Olsun Maşallah Kızın İyiyimiş..

bebişlerini görenler gözünüz aydın ne verdi cnm hemoroid için? yaa bende de var galiba normal mi olacak doğumun? normal doğumda sorun yaratırmı ki acaba :44:

bebişlerini görenler gözünüz aydın ne verdi cnm hemoroid için? yaa bende de var galiba normal mi olacak doğumun? normal doğumda sorun yaratırmı ki acaba :44:

doğumu normal istiyorum ama bebeğim ters 14 şubata kadar normali bekleyeceğiz.
olmazsa o gün sezeryan olacak
procto-gylvenol ve anestol krem verdi canım

normal doğumda patlayabiliyormuş.bende yeni çıktı bakalım

Kızlar bende şimdi özeldeki doktorumdan geldim... kızımı 4B gördüm 2 haftadan sonraaa... Aynı babasının yüzü var kızımda :) tontini pontik yanaklar ve köfte dudaklar
Kızım 3100gr civarındaymış. Herşeyi güzel dedi doktorumuz. Bendeki kaşıntıları söyledim. Doğumevinde muayeneye gittiğinde karaciğer enzimlerine bakılmasını iste dedi ve bir kağıda yazdı doktora göstermem için.Bazı gebelerde çok nadir olarak kolestrol ve trigliserit yükselmesi olabiliyormuş bu da karaciğer yağlanması olduğunu gösteriyormuş.Böyle bir durumda 38. haftayı biraz geçince bebek doğurtulur dedi.Aksi taktirde anneyi biraz riske etmiş oluyoruz dedi... Bakalım Salı günü doğumevinde doktora söyleyeceğim. Birde karnımda ödem olmuş o yüzden ultrason puslu gözüküyormuş,netliği bozuyor. Ama ödem için de gayet normal dedi.
Artık acayip sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için. o pontik yanaklarını hüpletmek istiyoruuum

anladım cnm geçmiş olsun.bende de yeni oldu yaa.off normal istiyorum ama kuzenim normal doğumdan sonra çok çekti bu hemoroidden.7aylık bi bebeği var hala sorunlu.hatta ameliyat olacaktı nerdeyse hemoroid yüzünden.doğum dikişlerinden falan diil de en çok bu illetten çekti.ayy ne biliim yaa kafam acayip karışık bnm.nasıl doğcak bu kız hiç bilmiyom...

gözün aydın cnm.bizdectesi gidicez bakalım.geçmiş olsun.inş önemli bişi çıkmaz sonuçlardan.yaa ben de biranönce doğsun istiyorum artık yaaa

bende az önce geldim doktordan benim oğlum da yaklaşık 3100 müş... benim oğlumun yanakları da tombiş tombişti ama yüzünü kapatmış elleriyle pek göstermedi oğluşum...
benim kuzenimde de vardı karaciğer yağlanması.ama normal doğum yaptı.

ayy sevsinler utanıomuş yüzünü saklıomuş

hadi ya ben hiç beklemeden muayene olamadım:95:
sen her haftamı gidiyon artık canım..bizimde pazartesi muayenemiz varda ondan sonra her haftamı çağıracak acaba,yoksa senmi gidiyon?beni hiç nstyede almadı...niyekii:44:

canım pazartesi girersin sende bundan sonra hep alacak
her hafta çağırıyor 35den sonra sende randevularını ayarla istersen

yasese: arkadaşım Allah yardımcınız olsun..hayırlısıyla doğum yolunda gider ve bebeğine kavuşursun..ayyyyy bende heyecanlndım şimdi..
c.tesi kontrol var çok heyecanlıyım kızımı görcm ve bakalım kilo aldırabildim mii..dr sürekli yemek ye diyordu..inş yediklerim yaramıştır:))))))))))))
bebeğim hala ters bunu hissediyorum..anlaşıldı sezeryanı garantiledik:))))
sizler nasılsınız..

Gözünaydın canım... 34+5'te 3100 ise senin oğluşun baya bi tosuncuk olcak herhalde...
Bu yağlanma konusunda da bakalım doğumevindeki doktor ne diyecek.

Senin de görüşmene az kalmış bebişinle... Güzel haberlerle gelirsi inşallah cumartesi günü

bende yarın dr uma gidicem de kızlar dr yarın nst için gel dedi nst için gidince ultrasona fln almıo mu ben ilk kez böle gidicemde

bende yarın dr uma gidicem de kızlar dr yarın nst için gel dedi nst için gidince ultrasona fln almıo mu ben ilk kez böle gidicemde

Alır canım ultrasona... NST ayrı bişey. NST de bebeğin kalp ritimleri ve senin rahim kasılmalarını ölçecekler... Ultrason normal muayene.

kızlar slm...

melocum ve gaye gözünüzaydın bebikleriinizi görmüşsünüz,bende yine işlerimi kontrol ediyorum heran doğurabiliriz artık,yarımiş kalmasın buarada benim yavrum da hala ters sezeryan kaçınılmaz

Bebişini gören annişlerimizin gözü aydın, inş. yakın zamanda kucağımızda görürüz kızlar
Ağrı çeken arkadaşlarım hepimiz aynı durumdayız sanırım doğumla geçecek artık

Aman sakin ol cnm keşke annen gekseydi rahat edersin ama zaten en fazla bi kaç gün tutarlar hastanede

Cnm bence dr una bırak doğum seçimini, hem bebeğin kafası hem kilosu hemde senin çatın önemli,
Spinal sezaryen yorumları gayet olumlu... bi kaç kişide baş ağrısı çok nadirende bel ağrısı oluşmuş, narkozdan ayılınca ağrın çok oluyo genelde ama spinalde o kadar olmuyormuş ağrı kesici veriliyor heralde diye düşündüm ben, dr um ısrarla spinal yapalım çok rahat olacak dedi, bende iğne oynarsa fln diye tedirginim, gerçi onlar ustdır bu konuda dr hemen hemen her sezaryeni spinal yapıyoruz dedi, var adamın bi bildiği diye düşündüm,
Yorumlardan birinde 3. günü temizlik yaptım diye bişey okudum şok oldum ama abartıyodur muhtemelen... o kadarda değil yani şekli farklı olsada sezaryen oluyosun 3 gün sonra duş bile alamazsın...
Dikişlerin atılırken 15dk uyutucaz seni dedi dr um
bugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.
Cnm şu saatlerde çıkmışsındır, hadi atlattın gözün aydın, darısı başımıza, bizim içinde kokla kızını
Cnmgeçmiş olsun

Sağol canım... Bebek 39. haftaya kadar dönebilir demişti benim doktorum... Hatta son hafta dönen tembel bebişler bile varmış . Her ne olursa olsun önemli olan sağlıkla kucağına alman.
Umarım senin bebişin de bu tembeller arasındadır ve annesini kestirmez

Kızlar tünaydın, dikişlerim ağrıyo sanırım benim,şu karnımın altının ağrısı aynen devam, boş bi odaya geçtim uzanıyorum , bide annemin misafiri geldi ağrım var diye çıkamadım yanına, kağanıda uyuttum dinleniyorum, inş. çarş. dan önce gelmeye kalkmaz bebeğim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…