2011 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşir.kıyamam ...
selam kızlar 35.haftayı bitirdik baya stresli iki gün gecirdim ve bebeğim son iki gündür çok az oynuyor
stres yapma bebeğin de kasılıyordur canım.
.
Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Allah şifasını versin kıyamam.
yarın 10:40 da randevumuzzz var çokk heyecanlıyımmmm
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler le gel

Canım ya dikkat et kendine geçmiş olsun
canım kendini çok yormadan yap işleri dikkatli ol.

bende kaşınıyorum kızlar.Benim kız da aynen akşamaları gümbür gümbür aynı ağrılar ben dede oluyor canım...az kaldı bakalım bu cadılar doğunca bize neler yapacaklar...:)))))

herkese selamlar benimde doğum tarihi belli oldu bugün son kontrolüm vardı ve haftaya perşembe 3 şubat nasip olursa sezeryan olcam herkese hayırlı doğumlar
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.

Allah kolay kurtarsın hepimizi de

Ahhhh kıyamam canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve oğlunla canım.

Son düzenleme:
ben geçmişi okuyup cvp yazana kadar zaman geçmiş herkesler gitmiş benimde çok uykum geldi görüşmek üzere güzel anneler ve güzel bebekleri

bende kaçar kızlar sırtım ağrıdı saatte epey ilerlemiş

herkese iyi geceler görüşürüz

ben geçmişi okuyup cvp yazana kadar zaman geçmiş herkesler gitmiş benimde çok uykum geldi görüşmek üzere güzel anneler ve güzel bebekleri

iyi geceler cnm, bende spinal sezaryen yorumlarına bakıyorum diğer forumlardan

açılışı ben yapıyımmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tebe siz gece vik vik konuşmuşsunuzzzz...uyuyun şimdii:))))

canım öncelikle seni azminden dolayı tebrik ediyorum..bana umut doğdu..evliliğimin 3. yılındayım ilk senemde hiç yemek yapmayı bilmiyordum..şuan ilerlettim ama yemeğe misafir çağırma konumuna gelemedim henüz..niye bilmiyorum ama yapamıyorum işte ..
eşim yediklerine kötü olmuş demez ..aynı senin gibi bende o konuda rahatım..ama çok lezzetli yapamıyorum..nasıl olck:))))))))))))))))) yemek yapmaya vakit ayırmıyorm..pratik pişen şeyler yapıp öğünü atlatıyorum.. öle işte..belki bende ilerde daha ii yapar duruma gelirim :))))))))))))inşallah:))))

günaydın arkadaşlar....

bir günü daha geride bıraktık..gittikçe heyecanım artıyor valla...
karnım çok aç..geçmişi okuyum derken kahvaltı kaldı..gidip birşeyler atıştırmalıyım...
birazdan dönerim:)))))))))))))))))))

Günaydın Güzel Anneler, Geçmişi Okumaya Çalıştım da Kayboluyordum Başım Döndü Yarısında Bıraktım Valla :}

Topallaya Topallaya Yürümelerim Hala Devam Ediyor Kalçam Çok Ağrıyor ve Doğumdan Sonra da Böyle Kalmaktan Korkuyorum Kocam da Dalga Geçiyor Seni Gidi Topal Diye Şarkı Sylüyor Arkamdan Sanki Bu Durumda Olmamda Hiç Payı Yok Gibi Uzaktan Uzaktan Dalga Geçiyor Aklınca :}

Dün Bi Küçük Çanta Daha Aldım Bugün Bebeğimin ve Kendi Hastane Çantamı Düzenlemeyi Düşünüyorum Aldıklarımızdan Bikaç Foto da Çekip Eklerim Heralde Oğlumun Cicilerinden İnşallah, Tabi Bütün Bunları Kaynanam Hadi Pazara Çıkalım Diye Aramazsa Yapabilirim Kısmet Diyelim Gün Bize Ne Getirirse Yaşayalım..

Allah Kimseyi Sağlıktan Ayırmasın Sağlık Olduğu Sürece İnsan Herşeyle Başedebiliyor..

Bi de Şu Ufaklıklar Gelseydi de Artık Koklasaydık Sevseydik Dimi Ama Yaa...

Canım senin minik oğlun o kadar inatçı ve güçlü ki her türlü sıkıntının üstesinden gelir bu hayatta Allahın izniyle. Tabii ki dualarımızı minik ağabeyimiz için her zaman ederiz.Sen içini ferah tut. Senin çok savaşçı bir oğlun var!

Canım zorlu bir ameliyata rağmen kolayca iyileşmene çok sevindim.Aslında bizlere de bi yerde cesaret oluyor bunlar.
Tombiş oğlun geldi, hoşgeldi dünyamıza.Rabbim oğlunun nice güzel günlerini görmeni nasip etsin inşallah.

bende aynı durumdayııımmm.... Sürahi nene gibi oldum... sol kalça kemiğim çok acıyor yürürken.Hatta bu sabah merdivenlerden inerken benim de aklımdan "acaba böyle kalır mıyım?" diye geçti.Eşim arkamdan şarkı söylermese de "Topal Gaye" yada "aksak hatun" diye dalga geçiyor.
Ama kızım bi doğsuuuunnn ben hepsinin acısını çıkarıcaaaammm

kıslar dün sağlık ocağıma gittim,aylık kontrole...ebe bayan öyle bilgiler verdiki...anlatemde sizde faydalanın...
1-anne sütünün faydalarını anlattı
2-ilk yarım saat içinde emzirmemiz lazımmış,yoksa mama veriyolarmış,bebek neye alışırsa ona meyilli oluyomuş..
3-meme ucunun koyu kısmınıda bebeğin ağzına sokmak lazımmış,yosa göğüs hemen yara olurmuş hemde bebek hava yuttuğu için gazlı olurmuş.ayrıca meme ucuna akan sütten sürünce krem görevi görürmüş (krem aldık ama)
4-gögsü bebeğinhizasına alttn kaldırmak lazımmış.
5-bebeği en fazla 2 saat uyutmak lazımmış,sonra emzirmek lazımmış.nekadar dedim..bebek doyana kadar dedi..bebek her ağladığında altını temizleyin ve emzirin dedi...
6-bebeği huzurlu loş bi ortamda yatırın ve sürekli kokunu alsın deedi..
aklımdakiler bunlar....baya bi faydalı geldi ama bana...ama şu 2 saat uyutma işi:18: nasıl dayanacaaz

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler..hepside faydalı..dikkat etmek gerekir..bebeğin 2 saat uyuması seni rahatlatacak canım..çünkü arkadaşımdan biliyorum yeni doğum yaptı ve bebek her 2 saattte bir uyanıyor ve ağlıyor..ve sabah akşam hep aynı durum..bebek uyusa da bende biraz gözümü yumsam diye bekliyor..valla acınacak halimiz olacak gibi..ama alışırız herhalde uykusuzluğa..yorgunluğa:))))))))

Çok Güzel Bilgiler Teşekkürler Palaştığın İçin, Valla Düşündükçe Elim Ayağıma Karışıyor Becerebilecekmiyim Doyurabilecek miyim Oğlumu Diye..

Aynen Aynen Oğlumu Bi Aliiim Kucağıma İşte Ben Bu Meleği Doğurdum O Yüzdendi Tüm Sıkıntılarım Dicem Allahın İzniyle ;}

herkese selam kızlar günaydınn

yaa burcu ben de aynıyım.dün gündüz herşey çok güzeldi.ama akşam bi sıkıntı çöktü içime.annemlerdeydik.ağlamamak için zor tuttum kendimi.eve gelene kadar arabada da sıktım kendimi.ama eve gelince bi ağladım,bi ağladım.hiççç bi sebep de yok yani.bütün gün annemle sohbet ettik,yedik içtik.çok güzeldi herşey.akşam babam,eşim geldi.yemek yedik.sonra oldu nolduysa artık.deliriyomuyum ne töbe töbe neyse eve geldim ağlaya ağlaya bi kaldım.Allahtan eşim çok destek bana.o sakinleştirdi saolsun.hormonlar mıdır nedir artık kendimi tanıyamaz oldum yaa çift kişilikli gibiyim neyse inşallah atlatırız bu günleri akli dengemiz bozulmadan

ya bide ben doğum konusunu çok takmaya başladım kafama.normal doğum istiyorum ama birkaç yerde bebeğin oksijensiz kalmasından dolayı oluşabilecek sıkıntıları okudum içim karardı.ben önceki hamileliğimde 3 aylık bebeğimi kaybettim.cinsiyeti bile belliydi.neyse girmiyim o konuya şimdi.ama işte onun da etkisi var bide.şimdi bunda da bnm normal doğum tercihimden dolayı kızıma bişi olursa kaldıramam artık diye düşünüyorum.sezeryan mı istesem diyorum.aslında sezeryandan daha çok korkuyorum ama en azından bebek sağlıkla doğar,oksijensiz kalma gibi bi sorunu olmaz diyorum.offf ya kafam çok karışık doğurup kızımı kucağıma aldığım günü bi görsem... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

iyi geceler cnm, bende spinal sezaryen yorumlarına bakıyorum diğer forumlardan

eee ne diyolar? memnun mu herkes? 2 arkadaşım var bnm spinalle sezeryan olan.gerçi daha önce de bahsetmiştim sana. onlar çok memnunlar.hiç bi sıkıntıları da olmadı.yorumlarda neler demişler???

cnm bunların hepsini bnm ebem de anlattı bana.özellikle 2 saat utuyma işinin altını çizdi.çünkü anne karnında bebeğin şeker oranını plesanta ayarlıyomuş ama yeni doğan bebek bu dengeyi kuramadığı için 2 saati geçen uykuda biz uyuyo sansak da şeker oranı düştüğü için bayılma ve koma durumuna geçebiliyomuş Allah korusun.ben asıl emzirmeden bahsederken bi göğsü 2 kez verme olayını ilk kez duyduğum için ilginç gelmişti.ebe dedi ki mesela sağ göğsünü emzirdin bebek doydu,aradan biraz süre geçti tekrar emzircen yine sağ göğsünü ver ki dipte kalan bol yağlı sütü de vermiş olasın dedi.tamamen boşalınca sol göğse geç dedi.ilk kez duymuştum ben bunu.ben 1 sağ 1 sol göğüs diye biliyodum ama 2 sağ 2 solmuş

her hafta kontrole gidenler bişi sorcam her hafta ultrason+nst mi oluyo yoksa bi hafta nst bi hafta ultrason mu? yarın kontrolum var da kızımı görebilecek miyim acep? :97:
herhafta hem nst hem ultrasona giriyorum
canım mide bulantısı ve hareket olduğunda benim kızım hep yer değiştirmiş oluyor
bu arada el dezenfektanlarınla silseniz nst uçlarını
caanım geçmiş olsun ne utancan allah korusun bişeuy olsa
günaydın güzellikler..........

açılışı ben yapıyımmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tebe siz gece vik vik konuşmuşsunuzzzz...uyuyun şimdii:))))

Günaydın Güzel Anneler, Geçmişi Okumaya Çalıştım da Kayboluyordum Başım Döndü Yarısında Bıraktım Valla :}

...

romeosunun luyeti

hepinize günaydın kızlarrr

benim kontrolüm var bugün oraya gidiyorum gelince görüşürüz.gece de kasıklarımda adet sancısı gibi sancım oldu bakalım nst de çıkacak mı

kızlar günaydın.doguma anneninmi geliyor benim kayınvalidenin geleceği tuttu.birde sezaryan.annem o gittikten sonra ben geleyim diyor.ikiside başka illerde

kızlar günaydın.doguma anneninmi geliyor benim kayınvalidenin geleceği tuttu.birde sezaryan.annem o gittikten sonra ben geleyim diyor.ikiside başka illerde

kayınvalidem bana annene söyle hastanede o kalsın rahat edemezsin kocam bile olsa annen kadar rahat olmazsın dedi, doğumdan sonra evde de annem kalcak ben alışana kadar bana yardımcı olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…