2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldiimm

gece yine hiç uyumadık.uyumadık diyorum çünkü zincirleme bir reaksiyon halindeyiz.oğlum uyumuyo o uyumayınca ben uyumuyorum ben uyumayınca eşim uyumıyo

dün gece oğlum bi gayret içindeydi acaba dönmeyemi çalışıyo dedim çünkü bi gayret bi gayret bi baskı falan.eşimde dayadı kulağını elini kolunuu ayy oyyy bak bak naptı netti derken saati 4 falan ettik yanii.

sabahta uyandığımda saat 1.5 tu
yeni kahvaltı ettik.gün yine gitti anlayacağınız.gerçi yapacak bişi yok ama olsun gitti günn şimdi bide yemek derdi var falan filan yaniii

Alır canım ultrasona... NST ayrı bişey. NST de bebeğin kalp ritimleri ve senin rahim kasılmalarını ölçecekler... Ultrason normal muayene.

nst ye 4 kere girdim ama her seferinde ilk önce ultrasona alıodu ondan dedim acaba yarın ultrasona alırmı

merhaba annecikler bende mart anneleri topiğindeyim:))merak ettiğim bişey var çatı muayenesi nezaman yapılıyor?bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirimmmm

merhaba annecikler bende mart anneleri topiğindeyim:))merak ettiğim bişey var çatı muayenesi nezaman yapılıyor?bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirimmmm

gördüğüm kadarıyla doktordan doktora değişebiliyor.ama son ana kadar yapmıyolar 37-38 den sonra yapmayı daha uygun buluyorlar.bebek döndükten sonra aksi bir durum olmadıysa doğuma yakın zamanda bakıyorlar

benim 36.haftam bitti daha yapmadı
çatı muayennesi için önümüzdeki hafta kontrolüm var ozaman değilde bi sonrakinde yaparız dedi yani 39da

Kizlar cok uzgunummmm mertimin kalbinde bi delik daha varmis (( suan fitiktan girip ultrasonda buyuklugune bakiyorlar. Kucukse kapanmasini beklicekler 1 sene sonra ameliyat olacak. Buyukse insallah degildir allahim tekrar yarin yada pztsi ameliyat olacak. Nolur dua edin mertime herkes cok perisan burda kizimda durmuyo hic allahimmm dayanma gucu ver

teşekkür ederim cevabın için

ya kızlar yan yatıyoruz yaaa sabah kalktığımda mesela solda yatıyosam sol ayağımmm sol dizim nasıl acıyo anlatamam ağırlık biniyo yaaa sabaha ağrılar içinde uyanıyorum yaaa

aynı durumdayım kocama dıyom gıt bana lahmacun al canım çok cektı ya...buarada bende 36+3 teyım nsteye gırdım dr herşey normal dıyo ama ben artık doğurmak ıstıyorum...
aynen benimde canım çok çekti...bende bi kaç gündür türküsünü söylüyordum zatende eşim hasta olunca onada kıyamadım
yok canım tarihimiz henüz belli değil...şuanda herşeyimiz normal...doktorumuz ısrarla normal doğumu beklio ben çok korkuyorum ama benimle öyle bi konuşuyo ki cesaret gelio banada...bakalım hayırlısı artık...
canım sanki sen kendine biraz fazla mı yükleniyorsun ne...bence biraz daha dikkatli ol...hepsine birden kalkışma en azından...
kıyamam ya inş en kısa zamanda iyileşir minik kuzu...canım benim minikcik haliyle....inş bunuda atlatcak annesi dualarımız sizinle

slm kızlar ben geldim öğlene kadar uyu sonra kahvalatı yap çok geç oluyo gerçi birazda iyi oluyo böölelikle günler çabuk geçiyo
bizim evde hala temizlik var azar azar her gün bi yer yapılıyo bugünde vitrini indirdiler sildiler salonun camları tülleri çıktı bitti diyorum ama yapcak olsan bi sürü iş var
sevinç canım şimdiye almışsındır minişini kucağına sanırım darısı bizim başımıza
sürmeli canım çok üzüldüm hep dua ediyorum mert oğlana allah yardımcınız olsun atlatıcak inş sende kendini çok yıpratma kızında üzülüyodur.

bu arada gece rüyamda çağlayan,ela ve hale bana gelmişlerdi sanırım resimden etkilenmişim :))
ama ben onlar misafir odasında falan diil direkt bilgisayarın olduğu odada ağırlıyodum

kızlar bugün kontrolümüz vardı...
fıstığımız 2.900 olmuş....doğum pozisyonundaymı...nstde sancı vs çıkmadı herşey çok güzel dedi...
başağrım oluyordu ya yazmıştım burayada gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...idrar tahlili istedi...ama sonuçlar için henüz aramadı doktor teyzemiz...

canım benimmm geçmiş olsunn

Allah ım şifasını versinn.kıyamam ben ona.Rabbim ve melekler yanında onun merak etme.iyileşecek en kısa zamanda.dualarımız onunla sizinleee

ayy acaba ben ne zaman doğuracam çok merak ediyorum
Cnm benden önce doğurabilirsin büyük ihtimalle, günün gelmiş, sancı oluyomu arada?belirti varmı

Allah yardımcısı olsun inş.

Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün, gebellik zehirlenmesinden niye şüphelendi acaba şişlerin çok mu?? kaşıntın fln varmı??

canım çook geçmiş olsun merak etme senin oğlan güçlüdür atlatır sen de güçlü ol geçmiş olsun tekrardan...

bugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.

canımm şuan aramıza gelmiştir heralde bebeğin hadi sağlıkla gel inş

sen çok üzme kendini canım yaa kendi bebeğini de düşün birazcık merak etme iileşir mertcik çok zor anlayabiliyorum ama sen de kızın için güçlü olmalısın allah şifa versin canım dualarımız mert beyle..

valla sizi okudukça kendi doğumumun ohooooo daha çok var diye düşünüyorumm.sabırsızlanıyorum sonamı kalıcam ben nolacak herkesi doğurtup en sona kalacakmışım gibime geliyoooo

valla sizi okudukça kendi doğumumun ohooooo daha çok var diye düşünüyorumm.sabırsızlanıyorum sonamı kalıcam ben nolacak herkesi doğurtup en sona kalacakmışım gibime geliyoooo

sağlıklı olsunlar da canım bak son haftalarımıza da geldik koskoca 9 ay geçti...
ama gerçekten son günler hiiiç geçmiyo sanki her bir gün bir hafta gibi geliyo bi de ne zaman gelceğini bilmemek de sabırsızlandıryo :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…