bugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.
birazcık sinirliyim ben annemle eşim kalacak diyordum.şimdi kaynana da illa bende kalcam diyomuş eşime.bende dedim eşime ohaa üç kişimi kalcaz izin vermezler dedimm.eşimde izin verirler izin verirler diyoo.birde bunun için dua edin izin vermesinler.
birazcık sinirliyim ben annemle eşim kalacak diyordum.şimdi kaynana da illa bende kalcam diyomuş eşime.bende dedim eşime ohaa üç kişimi kalcaz izin vermezler dedimm.eşimde izin verirler izin verirler diyoo.birde bunun için dua edin izin vermesinler.
bugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.
canımmmmm Allah yar ve yardımcın olsun
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
inşalah sütün hemencik ve bol bol gelir
eşin hemen birimize mesaj atsın merak ederiz
seni seviyoruz dualarım seninleee
ben çıktım kızlarrr dualarınız bizimleee
bile bile gitmek de çok acaip olsa gerek.. ben normal doğumda bile ay nasıl gidicem ay nasıl olcak ay ne olcak falan diye düşünüyorum bu çok acaip yaa bile bile doğuma gidiyorsun günü saati belli.. off çok enteresan çok heyecan verici..
Allah Yardımcın Olsun Güzel Haberlerini Bekliyoruz Canım
bende aynı şekilde düşünüorum benim doğum acilen olmalıki düşünmeye vaktim kalmasın çok evham yapıyorum
slm kızlar geçmişe bakamıcam şimdi çok acıktım çünkü
yeni geldik kontrolden hem ultrason hem nstye girdim kilosunu söylemedi bu hafta boyu 49.7 olmuş kızımın yaa dedim hani minyondu bu kızartık kendini sıkıştırdığı için rahat ölçüm yapamıyoz dediler ondan kiloyu da söylemedi eşimde tatmin olmadı haftasonu özelde 4 boyutluya girelim dedi bakalım aslında çok istiyorum kızımı öyle görmeyi ama masraf olcak die de sesimi çıkarmadım
nst de sancım 10-40 arasıydı hiç sıfıra da düşmedi dr ii dedi tabii öyle işte
çok şükür sağlıklı kızım herşeyimiz yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?