• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
bugün sabah 7 de kalkıp kızımı okula yollayıp yeniden yattım şimdi kalktım
2 gündür bi tuhaf hissediyorum kendimi sanırım grip olacağım:14:
geçen gelen misafilerin içinde acayip hasta biri vardı( ne işi varsa o halde hamilenin yanında)
SANIRIM ONDAN GEÇTİ
öğleden sonra nst ye gideceğim yine haftada 2 kere gel dedi
ellerimde şişiyor artık
geçmişi okuyamadım umarm herkes iyidir
doğum yapan falan varmı?
şimdi evi süpürüp bulaşık yıkayacağım
arada ugrarım

birazcık sinirliyim ben annemle eşim kalacak diyordum.şimdi kaynana da illa bende kalcam diyomuş eşime.bende dedim eşime ohaa üç kişimi kalcaz izin vermezler dedimm.eşimde izin verirler izin verirler diyoo.birde bunun için dua edin izin vermesinler. :47:

bugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.

canımmmmm Allah yar ve yardımcın olsun
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
inşalah sütün hemencik ve bol bol gelir
eşin hemen birimize mesaj atsın merak ederiz
seni seviyoruz dualarım seninleee:nazar:

Son düzenleme:
birazcık sinirliyim ben annemle eşim kalacak diyordum.şimdi kaynana da illa bende kalcam diyomuş eşime.bende dedim eşime ohaa üç kişimi kalcaz izin vermezler dedimm.eşimde izin verirler izin verirler diyoo.birde bunun için dua edin izin vermesinler. :47:

3 kişi izin vermezler belki eşine bile izin vermezler
oda evdeki işleri yapsın yemek falan hazırlasın gelen giden olacak toparlasın vs vs ne zaman isterse eşin getirir onu seni görmeye

canım hayırlısıyla gelsin bebişin sağlıklısıyla ama bence eşine bile vize çıkmaz gece kalmaya kaldı ki 3. kişiye hem rahat etmezsin ne eşinin yanında nede kaynananın yanında benden sölemesi

sevinçcim dualarımız seninle canım hayırlısıyla bebişini kucağına alıp evine dönersin inşallah. yok artık ne kaynanası ne kalması yaa... oldu olucak kayınpederinde gelsin okey atarlar sabaha kadar :20: sinir oldum bak şimdi ne alemi var bende kalıcam demenin :2:

günaydınn kızlarr herkesler doğuruyorr darısı bizee sevincede allh kolay doğumlar versinnn inş sağlıkla evlerinde olurlar bnde onları görmeye giderim onlar gelmeden ben doğurmassam tabii :)

kızlar ya canım sıkılıyor.sezaryan sonrası tuvalete gideceğim kaynanamı götürecek bebek emzireceğim ilk defa omu verecek gösterecek.gögsümü görecek falan.zaten kadına sinir oluyorum.iğneli laflar falan

canımmmmm Allah yar ve yardımcın olsun
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
inşalah sütün hemencik ve bol bol gelir
eşin hemen birimize mesaj atsın merak ederiz
seni seviyoruz dualarım seninleee:nazar:

sağol canımm.şarj bitince kapandı anca girebildim.bende melocumun ve yaseminkamunun cebi var onlara msj çekerim onlar size söylerr.sinir olmucammm kimsenin
boğazını sıkmıcammmmmm delirmicemmm dualarınızı esirgemeyinnn

sağolunnn kızlarrrrrrrrrrr.şu anda haluuğun sakinleme taktiğini yapıyorummmm.çocuklar duymasındaki var yaaa.

ben çıktım kızlarrr dualarınız bizimleee

bile bile gitmek de çok acaip olsa gerek.. ben normal doğumda bile ay nasıl gidicem ay nasıl olcak ay ne olcak falan diye düşünüyorum bu çok acaip yaa bile bile doğuma gidiyorsun günü saati belli.. off çok enteresan çok heyecan verici..

Allah Yardımcın Olsun Güzel Haberlerini Bekliyoruz Canım

bile bile gitmek de çok acaip olsa gerek.. ben normal doğumda bile ay nasıl gidicem ay nasıl olcak ay ne olcak falan diye düşünüyorum bu çok acaip yaa bile bile doğuma gidiyorsun günü saati belli.. off çok enteresan çok heyecan verici..

Allah Yardımcın Olsun Güzel Haberlerini Bekliyoruz Canım

bende aynı şekilde düşünüorum benim doğum acilen olmalıki düşünmeye vaktim kalmasın çok evham yapıyorum

slm kızlar geçmişe bakamıcam şimdi çok acıktım çünkü :56:
yeni geldik kontrolden hem ultrason hem nstye girdim kilosunu söylemedi bu hafta boyu 49.7 olmuş kızımın yaa dedim hani minyondu bu kız :37: artık kendini sıkıştırdığı için rahat ölçüm yapamıyoz dediler ondan kiloyu da söylemedi eşimde tatmin olmadı haftasonu özelde 4 boyutluya girelim dedi :66: bakalım aslında çok istiyorum kızımı öyle görmeyi ama masraf olcak die de sesimi çıkarmadım :69:
nst de sancım 10-40 arasıydı hiç sıfıra da düşmedi dr ii dedi tabii öyle işte
çok şükür sağlıklı kızım herşeyimiz yolunda :nazar:

slm kızlar geçmişe bakamıcam şimdi çok acıktım çünkü :56:
yeni geldik kontrolden hem ultrason hem nstye girdim kilosunu söylemedi bu hafta boyu 49.7 olmuş kızımın yaa dedim hani minyondu bu kız :37: artık kendini sıkıştırdığı için rahat ölçüm yapamıyoz dediler ondan kiloyu da söylemedi eşimde tatmin olmadı haftasonu özelde 4 boyutluya girelim dedi :66: bakalım aslında çok istiyorum kızımı öyle görmeyi ama masraf olcak die de sesimi çıkarmadım :69:
nst de sancım 10-40 arasıydı hiç sıfıra da düşmedi dr ii dedi tabii öyle işte
çok şükür sağlıklı kızım herşeyimiz yolunda :nazar:

Maşallah :nazar: Yarın da Biz Gidicez İnşallah Bizim de Herşeyimiz Normal Çıkar.. Nstye de Gircez..Artık Her Hafta Doktordayız

ben de kontrolden geldim ilk kez baklamaden muayene olabildim.

kızımın yüzü tombul aynı benim gibi
nst de düzensiz 60larda sancı çıktı zaten gece de adet ağrısı gibi ince ince sızlamıştı
doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve dönmediğini söyledi hemoroid için ilaç yazdı

veeee...boğazını biraz kıs dedi beni fazla irileşmiş gördü sanırım:9:

Back