- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
burcu şimdi 2.2.11 mi oluyor mertin doğum tarihi?
Evet cnm :) 2211

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu şimdi 2.2.11 mi oluyor mertin doğum tarihi?
Alır canım ultrasona... NST ayrı bişey. NST de bebeğin kalp ritimleri ve senin rahim kasılmalarını ölçecekler... Ultrason normal muayene.
Evet cnm :) 2211![]()
merhaba annecikler bende mart anneleri topiğindeyim:))merak ettiğim bişey var çatı muayenesi nezaman yapılıyor?bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirimmmm
gördüğüm kadarıyla doktordan doktora değişebiliyor.ama son ana kadar yapmıyolar 37-38 den sonra yapmayı daha uygun buluyorlar.bebek döndükten sonra aksi bir durum olmadıysa doğuma yakın zamanda bakıyorlar
benim 36.haftam bitti daha yapmadı
çatı muayennesi için önümüzdeki hafta kontrolüm var ozaman değilde bi sonrakinde yaparız dedi yani 39da
aynen benimde canım çok çekti...bende bi kaç gündür türküsünü söylüyordum zatende eşim hasta olunca onada kıyamadımaynı durumdayım kocama dıyom gıt bana lahmacun al canım çok cektı ya...buarada bende 36+3 teyım nsteye gırdım dr herşey normal dıyo ama ben artık doğurmak ıstıyorum...
yok canım tarihimiz henüz belli değil...şuanda herşeyimiz normal...doktorumuz ısrarla normal doğumu beklio ben çok korkuyorum ama benimle öyle bi konuşuyo ki cesaret gelio banada...bakalım hayırlısı artık...Gözünaydın canım.Doğum tarihin belli olmuş darısı artık bizim başımıza inş.
Yavaş yavaş doğum tarihleri belli oluyor artık.Sezeryan olunca insan tarihi belirliyorda bizim gibi belirsiz olanlar ne yapıcak acaba 9 şubat dedi ama bekliyoruz bakalım o zaman mı gelicek minik kızıımız
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Hayırlısıyla ve sağlıkla al minik oğluşunu kucağına inş.
gözünaydın canım seninde doğum tarihin belli olmuş.
Haftaya aramıza bir sürü minik kız ve oğlan katılacak ne güzel.
Canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.Hastanede bırakmışsın minik oğluşunu inş.en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinize.Minik oğluşun ve senin güzel haberlerini bekliyoruz yeniden.
Nurcum yarın büyük gün desene kızını göreceksin ne güzel.
Doğum tarihin belli olmadı değil mi senin
Bugünlerde benimde psikolojim pek yerinde değil bir saat iyiysem diğer saat kötüyüm.
Sona yaklaştığımız için böyle galiba.
Benim akşamları daha çok oluyor ağrım gündüzleri kızımdan pek bir ses çıkmıyor ama akşamları yokluyor aşağı ama daha çıkış yolunu bulamadı galiba :))
Bende çok sıkıldım.Her arayan aaa daha doğurmadın mı sen ne zaman doğuracaksın doğurda sevelim artık diyorlar.
Ben onlardan daha çok istiyorum ama gelmiyor işte bekliyoruz bizde :))
canım sanki sen kendine biraz fazla mı yükleniyorsun ne...bence biraz daha dikkatli ol...hepsine birden kalkışma en azından...Geçmişi oku oku anca bitirebildim kızlar ya ne çok konuşmuşsunuz ben bugün bütün gün ev temizliğiyle uğraştım.Banyomu yıkadım fayanslarına varıncaya denk ayy pek bir güzel oldu misler gibi.Gerçi sonra ağrısıda güzel oldu ama içim rahatladı hiç olmassa.Hergün bir yeri bitiriyorum dip bucak.Kızıma hazırlık yapıyorum inş.gelir oda yakın bir zamanda.
kıyamam ya inş en kısa zamanda iyileşir minik kuzu...canım benim minikcik haliyle....inş bunuda atlatcak annesi dualarımız sizinleSlmm arkadaşlarımmmmm.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Benim oğluş pek bi zahmetli hiç wakit bırakmıyor bana.. Ara ara kk ya girip sizleri takip ediyorum..
Benim bebeğim ameliyat olcak(( çok gazı olduğu için ıkınmaktan fıtık olmuş yawrum.. Hem kasık hem göbek fıtığı.. Göbek zamanla geçermiş ama kasık fıtıkları prematürelerde hayati tehlike yaratıyormuş.. Haftaya kontrol we sonrasında ameliyat günü werilip ameliyat olcak miniğim. Oğlum için sizlerden dua istiyorumm.. Bizi unutmayın..
Kizlar cok uzgunummmm mertimin kalbinde bi delik daha varmis(( suan fitiktan girip ultrasonda buyuklugune bakiyorlar. Kucukse kapanmasini beklicekler 1 sene sonra ameliyat olacak. Buyukse insallah degildir allahim tekrar yarin yada pztsi ameliyat olacak. Nolur dua edin mertime herkes cok perisan burda kizimda durmuyo hic allahimmm dayanma gucu ver
![]()
Cnm benden önce doğurabilirsin büyük ihtimalle, günün gelmiş, sancı oluyomu arada?belirti varmıayy acaba ben ne zaman doğuracam çok merak ediyorum
Kizlar cok uzgunummmm mertimin kalbinde bi delik daha varmis(( suan fitiktan girip ultrasonda buyuklugune bakiyorlar. Kucukse kapanmasini beklicekler 1 sene sonra ameliyat olacak. Buyukse insallah degildir allahim tekrar yarin yada pztsi ameliyat olacak. Nolur dua edin mertime herkes cok perisan burda kizimda durmuyo hic allahimmm dayanma gucu ver
![]()
kızlar bugün kontrolümüz vardı...
fıstığımız 2.900 olmuş....doğum pozisyonundaymı...nstde sancı vs çıkmadı herşey çok güzel dedi...
başağrım oluyordu ya yazmıştım burayada gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...idrar tahlili istedi...ama sonuçlar için henüz aramadı doktor teyzemiz...
Slmm arkadaşlarımmmmm.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Benim oğluş pek bi zahmetli hiç wakit bırakmıyor bana.. Ara ara kk ya girip sizleri takip ediyorum..
Benim bebeğim ameliyat olcak(( çok gazı olduğu için ıkınmaktan fıtık olmuş yawrum.. Hem kasık hem göbek fıtığı.. Göbek zamanla geçermiş ama kasık fıtıkları prematürelerde hayati tehlike yaratıyormuş.. Haftaya kontrol we sonrasında ameliyat günü werilip ameliyat olcak miniğim. Oğlum için sizlerden dua istiyorumm.. Bizi unutmayın..
bugün 2 de sezeryana alıyor doktor.dualarınızı esirgemeyin kızlarrr.
![]()
Cnm benden önce doğurabilirsin büyük ihtimalle, günün gelmiş, sancı oluyomu arada?belirti varmı
Allah yardımcısı olsun inş.
valla sizi okudukça kendi doğumumun ohooooo daha çok var diye düşünüyorumm.sabırsızlanıyorum sonamı kalıcam ben nolacak herkesi doğurtup en sona kalacakmışım gibime geliyoooo