2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gecedir belime sancı girio kasıklarımda ağrıo bebekte çok sert hareket edio ama gündüz bişi yok hep gece acaba kanalamı yerleşiyor ne dersiniz

Maşallah canım gelmişsin bile inş iyisin.Dikişler kötüdür mutlaka ama napalım buda geçicek inş.Evet izne ayrıldım bende babalım bizim prenses ne zaman gelicek.Doğum sancıları için adet sancılarının fazlası diyolar ama ben hayatımda adet sancısı nedir bilmem.Herhalde iyice sıklaşana kadar anlamam diye düşünüyorum

günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gecedir belime sancı girio kasıklarımda ağrıo bebekte çok sert hareket edio ama gündüz bişi yok hep gece acaba kanalamı yerleşiyor ne dersiniz

Geceleri benimde sancılarım oluyor kasıklarıma doğru özellikle ama gündüz pek bişey yok.Aynı durumdayız yani gececi bizim bebekler:)

Manikcim ben onu hiç yaşamadım bilmiyorum yani. ama adet sancısını iyi bilirim :)

esracım uykular düzensiz tabi haliyle. gece kırk kere uyanıyor, gündüz uzun uyuyor falan ama daha belli olmaz tabi.

Gerçi ben oglumdan dolayı 4,5 yıldır uyumuyorum o yüzden çok koymuyor :)

Ben çıkayım sonra yine gelirim. görüşüz

Geceleri benimde sancılarım oluyor kasıklarıma doğru özellikle ama gündüz pek bişey yok.Aynı durumdayız yani gececi bizim bebekler:)

kıız inanmıcaksın ama bende hiç adet sancısı yaşamadım bilmem akşam 9 gibi başlıo bu ağrılar o kadar sert hareket edio ki bebek anlatamam

benim kayınvalidemde aynıı maalesef odalarımıza kadar karışıyorlar bizimkide lohusalığında beraber yatamzazsınız diyor o yatıcakmış benimle nedense anlayamadım

MELOCUM mesajını yeni farkettim nasıl olsun valla günüm bilg. başında geçiyor desem yeridir yorulduğumda bi gidip uzanıyorum.Kociş o yokken sancım başlar diye korkudan elini hiç bişeye sürme diyor bende onu dinliyorum ben kocamın sözünden çıkmam Miskin miskin dolanıyorum yani.Tabi süreklide bişeyler atıştırıyorum bu bebiş biran önce doğsa iyi olacak sanırım

:)) ya uyansın acıktığı için uyanıodur geri uyusunda sorun yok

kıız inanmıcaksın ama bende hiç adet sancısı yaşamadım bilmem akşam 9 gibi başlıo bu ağrılar o kadar sert hareket edio ki bebek anlatamam

Ay aynı durumdaymışsız ben adet olmadan önce şöyle hafif bi belim sızlar geçer o kadar.Benimde aynen akşam yameğini yiyip 1-2 saat geçince başlıyo tepiklemeye.Ya alta çalışıyo ya kaburgalarıma hareket ederkende sürekli sertleşiyo tabi karnım kasılıyo.Artık Allaha emanetiz inş sancılarımız çok ağrılı olmaz...

benim kayınvalidemde aynıı maalesef odalarımıza kadar karışıyorlar bizimkide lohusalığında beraber yatamzazsınız diyor o yatıcakmış benimle nedense anlayamadım

Ay yok artık ya kendisimi yatacakmış pes... Gerçi annem gelince bende onunla birlikte yatmayı düşünüyorum ama ben annemi çok özlediğimden kayınvalidemle hayatta yatamam sanırım...

herkesin sorunları hemen hemen aynı benimde dün gece baya sancım oldu hatta korktum eşime söyledim oda yok yalancı sancıdır birşey olmaz yat dinler geçer dedii ama ben baya panikledim yaa geliyorsa kızım diye dinlenince geçti eşim sanki çok doğum yapmış gibi benden iyi biliyor valla

Canım bence gayet güzel şekerler bunlar... maksat bebişlerin gelişini hatırlatan minik sembolik şeyler olması...

Benim pazar günü başladı bu ağrı olaylarım... Pazartesi günü akşamüzeri 5:10 da başladı baya devam etti... Hatta belki doğum başlıyordur diye ılık duşa girdim hemen... Aynen adet sancısı gibiydi... Sanki bittiğinde 1-2 saat içinde adet olacak gibiydim... Karnım o sıra taş gibi oldu.
Ağrı kasıklarımda ve belimin tam ortasında başlıyor ve karnıma yayılıyordu... Ama kesik bir ağrı değil mütemadiyen devam eden bir ağrı idi. Hatta dün de kısa süreli de olsa yine oldu bu ağrı.
Dün doktora söyledim ağrım oluyor kasıklarımda adet sancısı gibi diye. O da bunların normal olduğunu söyledi.Rahim doğuma hazırlanıyormuş.Aynı zamanda bebeği de hazırlıyormuş.
Eğer suyun gelirse,kanlı akıntın olursa, yada ağrılar belli aralıklarla kasılmalı şekilde olursa hastaneye gel hemen dedi.

Ay yok artık ya kendisimi yatacakmış pes... Gerçi annem gelince bende onunla birlikte yatmayı düşünüyorum ama ben annemi çok özlediğimden kayınvalidemle hayatta yatamam sanırım...

bende yatmam zaten yaa bende annemi çok özledimm kaç ay oldu görmeyeli ama annem bile yatmaz benimle eşinden bir gece bile ayrı yatma araya nede olsa soğukluk giriyor diyor ama kayınvalidem sen uyanıcan oda seninle birlikte uyanmaz işe gidicek uyuması lazım falan diyor bende ne yapim ben tek yapmadım yaa bu çocuğu dedim oda benimle birlikte sıkıntı çekicek elbet dedimm oğluşuna kıyamaz benim kayınvalide tek oğlu

Canım zaten doğum sancısı ile yalancı sancıyı ayırmanın belli özellikleri varmış.

1.'si yalancı sancı genellikle süreklilik arz ediyormuş.Ağrılar kesilip belli bir süre sonra tekrar başlamıyormuş.
2.'si yalancı sancı dinlenme ile geçiyor fakat doğum sancısı geçmiyormuş.

Şu anda bu sancılarla rahim hem kendini hemde bebeği doğuma hazırlıyormuş... Yaniiiii aslında doğum yaklaştı hazır ol!! sinyalleri bunlar :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Herkes için kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

bu cuma kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek on gün önce doğum belirtisi yok demişti ama şimdi çatımada bakıcak hem sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmaya az kaldı diye hemde bazen stres yapıyorum :26:

Son düzenleme:
tünaydın kızlarr
dün eşimle eyvah eyvah a gittik çok eğlenceliydi yaa tavsiye ederim herkese tabii biraz wc ve bel ağrısı sorunumuz oldu ama güzeldi ayy her mağazada indirim var yaa ama ben bakamadım bile bu tombiş halimle eşim bakıyo hep s yada xs diyorum aşkım bakalım geri dönüş yapabilecekmiyim sonra elimde kalmasın ondan ne aldım nede baktım ama canım sıkıldı bayaa neyse 1de dönmüşüz gece yatış o yatış ama ağrıdan uyuyamadım ayaklarım 2 balon zaten sabah eşime kahvaltı hazırladım ugurladım bida yattım şimdi yeni bitirdim geçmişi amaaan gezmek demeyin artık bana...
fatmacım şekerlerin çok güzel çok beğendim
ben de mevlüt yaptırcam ve annem almış o mevlüt takımından amaa biz 40ını beklemiycez galiba annem o kadr duramıycak mevlüt illa 40ında olur die bişi yok dimi? :44:
yaaa kızlar benim kızın hareketleri daha da azaldı ve çatı kemiklerim çok sızlıyo acaba kanala mı girdi ben haftaya dogsun istiyorum amaaa :26:
mavi yine yok hastaydı iileşti mi acaba yoksa kızı kollarında mı? :97:

ben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
kızçem 3000 gr olmuş sonunda bende gördüm o kiloları :))
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
bu arada nst odasında kayra teyzeyle karşılaştık:))
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))

Evet artık son iki haftadayız ama nedense bende hiç stres yok cahillikten herhalde başıma ne geleceğini bilmediğimden doğum aklıma bile gelmiyor sanki hiç doğmayacakmış gibi...

allah yardımcın olsun canımm inş. hayırlısıyla kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…