Günaydın Güzel Anneler Bugün İstanbula Kar Bekliyoruz Oğlumla Kar Manzarası İzlicez Keyif Yapcaz, Bu Gece Hiç Uyuyamadım Bu Sefer Gerçekten Uyuyamadım Sancım Çok Vardı Leğen Kemiklerim Çok Ağrıyordu Falan Neyse Gece Bitti :}
Canım Bebek Şekelerini Gördüm Çok Güzel.. Karta Tarih Yazmak İstiyorduk Ama Tarih Belli Olmadığı İçin Yazamıyorduk Seninkini Gördüm Ya Çok Hoşuma Gitti Ben de Öyle Yazdırıyım Tabi Bir de Oğlumuzun Adını Koyabilirsek :} Yoksa Hoşgeldik Bebek veya Oğlum Olcak :}
günaydın kızlar
bende bugün erkenciyim
7 buçukta kalktım kızımı okula yolladım biraz tv ve kahvaltıdan sonra şimdi laptopu mutfağa çektim hem yemek yapacağım hemde öyle bir gecer zamankinin 5. bölümüne geldim onu seyredeceğim
bir sürü fotograf çekmiştim size ciclere yüklemek için ama yine ana bilg çöktü gitti hepsiüşenmezsem yine çekerim sonra
şimdilik öptümmm![]()
Canım Bebek Şekelerini Gördüm Çok Güzel.. Karta Tarih Yazmak İstiyorduk Ama Tarih Belli Olmadığı İçin Yazamıyorduk Seninkini Gördüm Ya Çok Hoşuma Gitti Ben de Öyle Yazdırıyım Tabi Bir de Oğlumuzun Adını Koyabilirsek :} Yoksa Hoşgeldik Bebek veya Oğlum Olcak :}