günaydın kızlar
bende bugün erkenciyim
7 buçukta kalktım kızımı okula yolladım biraz tv ve kahvaltıdan sonra şimdi laptopu mutfağa çektim hem yemek yapacağım hemde öyle bir gecer zamankinin 5. bölümüne geldim onu seyredeceğim
bir sürü fotograf çekmiştim size ciclere yüklemek için ama yine ana bilg çöktü gitti hepsiüşenmezsem yine çekerim sonra
şimdilik öptümmm
50 ADET KALPLİ İKRAMLIK BEBEK ŞEKERİ \"MIKNATISLI\" ŞOK FİYAT - Pasaj.com
kızlar bu nasıll pekii acaba magnet olarak komik mi dururr...pek bebek şekerini anımsatmıyo dimi sankii yaa hem uygun olsun istiyorum hmde güzel olsun ama bulamıyorum.çok şey istediğimin farkındayım
Tuğbacım aynı ben bende baka baka bi karar veremedim ya off içim sıkıldı valla bu bebek şekeri işinden...
Ahh canım uygun olan birşeyi almaya razı olsalar bende isterim tabiki güzel birşeyler alalım giydireyim kızıma ama onlar çok paracı ve gösteriş meraklısı.Bizi rezilmi ediceksin lafınıda o yüzden söylüyor hani güzel bir takım alıp giydirsem olmayacak çok böyle gösterişli şaşalı birşeyler alıp giydirelim istiyorlar bende 40 günlük çocuk için istemiyorum açıkçası öyle birşeye
O listeyi ben yapıyorum ama ne zamandır hiç bakamadım ki listeye kimler geldi inan hiç bakmadım.
Bir ara eklerim ama senide listeye
İstanbuldan eşin nerden aldı canım.Benimde ablam gidiyor sık sık kayınvalidesi orada diye.Olmassa onu gönderir ordan aldırırım bende hiç olmazsa ağızları kapansın.
Biz iyiyiz canım sen nasılsın oğluş nasıl.
Hşgeldin cnm nasılsın?
fatmacım bende sana hep mesajlarımda yzıyorum ama beni görmüyosunnnn küstüüüm... Seni merak ettim girmeyince neyseki bilgisayardanmış.Şekerlerinde çok cici en önemlisi birini beğenip karar verebilmişsin ben onu bile beceremedim.Çok maymun iştahlıyım ben yaaabu arada kızlarr bebek şekerlerimi beğenen yorum yapan herkese çok teşekkürlerrrrr
Çok geçmiş olsun canım aksilik aksilik üstüne gelmiş.Planlı bir doğum istemeni anlıyorum ama bence normal doğumu düşünmelisin.İlk bebişin nede olsa.günaydın kızlarr...sizleri artık okumakla yetiniyorum...kocamın ayağıı hala alçıda koltuk değnekleriyle yürüyo garibim.annem gelmişti onunda beli tutulduu bi kaç gün yattıı bana bakmaya gelenlere ben baktım anlicağınız ama şimdi Allah'a şükür annem iyii...yarında ablam geliyooo.bu arada bende dün dr a gittim çatı muayenesi yapıcaktı ama ben sezeryn istiyorum deyince hiç bakmadıı aslında tam da karar vermiş değilim ama benim için planlı olan doğum en hayırlı doğum gibi görünüyooo...bebeğim 3.100 gr olmuş minyon bi bebek sezeryn günü içinde c.tesi dedii yarın tekrar nst için gidicem.kesin kararımı o zaman vericem...bu aralar birbirimize bol bol dua edelimm...depresyonamı giriyorum nee bunalımlardayımm
Evet bakıyorum bakalım inş gönlüme göre hep güzel hem uygununu bulurumpasaj.com dan bakıyorum şimdi fiyat olarak uygun gibi sankii...sende bi bak istersen...almam lazım artıkın:26:
Gözdecim bugün kavuşuyorsun bebişine haydi gözün aydın sağlıkla gel inş...aaaa uzun zamandan sonra açılışı ben yapıyorummmm
günnnaaayyyyddııınnnnn
biz bugün kontrole gidiyoruz geçen hafta heycan uyuyamamıştım ama bugün ne hikmetse çok güzel uyudum
valla çok kararsızım yaaa hem biran önce gelsin istiyorum hem biraz daha dursun gelişimini iyice tamamlasn istiyorum ama evdeki durumda beni çok etkiledi ne bileyim hakkımda hayırlısı olsunÇok geçmiş olsun canım aksilik aksilik üstüne gelmiş.Planlı bir doğum istemeni anlıyorum ama bence normal doğumu düşünmelisin.İlk bebişin nede olsa.
aaaa uzun zamandan sonra açılışı ben yapıyorummmm
günnnaaayyyyddııınnnnn
biz bugün kontrole gidiyoruz geçen hafta heycan uyuyamamıştım ama bugün ne hikmetse çok güzel uyudum
günaydınnnnnnnnnn
canım oyun face de hep açık ben bakıyorumhoşbuldum canım bittimi oyun. :)
canım olsun sağlıklı olsun da tombiş olmasa da olurrhepinize iyi akşamlar kızlar ben geldim,akşam bebeğime bakmaya gittik hiç kilo almamış 10 günde 3200hala duyunca çok canım sıkıldı hatta eşim 6 kez falan baktı hep aynı herşey normal halbuki neden hiç kilo almamış anlayamadıkkendi kendime nazar ettim diyorum bende,bu arada bu gün kemiklerimde acayip bir ağrı var çatı muaynesi yaptı eşim artık 39.haftaya girdik sayılır normal doğuma çok müsaitmiş yapım rahim ağzında yumuşama varmış plasentada yaşlanma varmış ve normalmiş eşim sanırm 40 haftayı beklemicek bebeğimiz dedi ama bellide olmazmış,1 cm de açılma olmuş rahim ağzımda kanalada girmeye başlamış bebğim snaırım bi kaçgüne şu kaburgalarımdaki ağrıdan kurtulurum artık.
ayyyy..ne romantikbenimde gecelerim çok zor geçiyor...uyuyamıyorum...sağdan sola dönmek problem....en geç 2 saate bi wc ye kalkıyorum....birde eşim tarafından horladığım söyleniyorki öyle bazen ben kendim bile uyanıyorum ama ne eşim beni bırakıyor ne ben eşimi....hatta geç uyuduğum için malum pc de takılıyorum ben rahatsız etmek istemiyom klavye sesiyle falan ama eşim asla başka odaya geçmeme müsade etmiyor...bugünde kayınvelidem siz pek yakın olmayın falan demeye getirdi lafı eşim hasta yaa eşime dedim ben sana yakın olmazsamm hasta olurum diye o da seni yanından ayıran mı var dedi
gözde hadi bakalım haberleri bekliyoruzaaaa uzun zamandan sonra açılışı ben yapıyorummmm
günnnaaayyyyddııınnnnn
günaydın canım bugün ben de düzgün uyuyanlardanımgünaydınnnn açılışa yetiştimmiii
bu sabah erkenciyimmm inanılır gibi diill
dün gece 12 buçukta yattımm ve uyudum hayret ama uyudum gerçekten.bi saat 5te kalktım wcye nasıl olduysa azmı su içtim naptımmm
sabahta uyandım eşimle bidaha uyumadımm.aslında karnım aç ama yeğeni bekleyeyim diyorum o geç yattı onuda erkenden uyandırayım oda dengesini bulsunn.
napıyon kıs sen bu bilgisayarıgünaydın kızlar
bende bugün erkenciyim
7 buçukta kalktım kızımı okula yolladım biraz tv ve kahvaltıdan sonra şimdi laptopu mutfağa çektim hem yemek yapacağım hemde öyle bir gecer zamankinin 5. bölümüne geldim onu seyredeceğim
bir sürü fotograf çekmiştim size ciclere yüklemek için ama yine ana bilg çöktü gitti hepsiüşenmezsem yine çekerim sonra
şimdilik öptümmm
canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap,Allah yardımcın olsun moralini de yüksek tut çünkü ihtiyacın olacak kızına bakarkengünaydın kızlarr...sizleri artık okumakla yetiniyorum...kocamın ayağıı hala alçıda koltuk değnekleriyle yürüyo garibim.annem gelmişti onunda beli tutulduu bi kaç gün yattıı bana bakmaya gelenlere ben baktım anlicağınız ama şimdi Allah'a şükür annem iyii...yarında ablam geliyooo.bu arada bende dün dr a gittim çatı muayenesi yapıcaktı ama ben sezeryn istiyorum deyince hiç bakmadıı aslında tam da karar vermiş değilim ama benim için planlı olan doğum en hayırlı doğum gibi görünüyooo...bebeğim 3.100 gr olmuş minyon bi bebek sezeryn günü içinde c.tesi dedii yarın tekrar nst için gidicem.kesin kararımı o zaman vericem...bu aralar birbirimize bol bol dua edelimm...depresyonamı giriyorum nee bunalımlardayımm
günaydın şenaycımçağlayancım kızını görmüşsün gözün aydın, 9 şubat demekkü ne güzel canım hayırlısı
fatmacım şekerler çok güzelmiş, beğendim
bu arada herkese günaydın
canım nasılsın nasıl gidiyor hayat evdefatmacım bende sana hep mesajlarımda yzıyorum ama beni görmüyosunnnn küstüüüm... Seni merak ettim girmeyince neyseki bilgisayardanmış.Şekerlerinde çok cici en önemlisi birini beğenip karar verebilmişsin ben onu bile beceremedim.Çok maymun iştahlıyım ben yaaa
Çok geçmiş olsun canım aksilik aksilik üstüne gelmiş.Planlı bir doğum istemeni anlıyorum ama bence normal doğumu düşünmelisin.İlk bebişin nede olsa.
Evet bakıyorum bakalım inş gönlüme göre hep güzel hem uygununu bulurum
Gözdecim bugün kavuşuyorsun bebişine haydi gözün aydın sağlıkla gel inş...
evridiki nasılsın canım
helal vallahi doğum yapanlardan tek sen döndün
asya nasıl sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?