2011 Şubat Anneleri

Günaydın Güzel Anneler Bugün İstanbula Kar Bekliyoruz Oğlumla Kar Manzarası İzlicez Keyif Yapcaz, Bu Gece Hiç Uyuyamadım Bu Sefer Gerçekten Uyuyamadım Sancım Çok Vardı Leğen Kemiklerim Çok Ağrıyordu Falan Neyse Gece Bitti :}

Canım Bebek Şekelerini Gördüm Çok Güzel.. Karta Tarih Yazmak İstiyorduk Ama Tarih Belli Olmadığı İçin Yazamıyorduk Seninkini Gördüm Ya Çok Hoşuma Gitti Ben de Öyle Yazdırıyım Tabi Bir de Oğlumuzun Adını Koyabilirsek :} Yoksa Hoşgeldik Bebek veya Oğlum Olcak :}

günaydın kızlarr...sizleri artık okumakla yetiniyorum...kocamın ayağıı hala alçıda koltuk değnekleriyle yürüyo garibim.annem gelmişti onunda beli tutulduu bi kaç gün yattıı bana bakmaya gelenlere ben baktım anlicağınız ama şimdi Allah'a şükür annem iyii...yarında ablam geliyooo.bu arada bende dün dr a gittim çatı muayenesi yapıcaktı ama ben sezeryn istiyorum deyince hiç bakmadıı aslında tam da karar vermiş değilim ama benim için planlı olan doğum en hayırlı doğum gibi görünüyooo...bebeğim 3.100 gr olmuş minyon bi bebek sezeryn günü içinde c.tesi dedii yarın tekrar nst için gidicem.kesin kararımı o zaman vericem...bu aralar birbirimize bol bol dua edelimm...depresyonamı giriyorum nee bunalımlardayımm

fatmacım bebek şekerlerinin boyutu nasıl bi ara bende bakmıştım o modele ama boyutundan tam emin olamadım çok küçük değil heralde dimiii...ahh ahh doğsalardaa şekerlerini dağıtsakk

Hşgeldin cnm nasılsın?

selam kızlar, oğluş yerinde durduğu sürece iyiyim) bakalım daha kaç gün tutacağız yaramazı içerde

çağlayancım kızını görmüşsün gözün aydın, 9 şubat demekkü ne güzel canım hayırlısı
fatmacım şekerler çok güzelmiş, beğendim
bu arada herkese günaydın

bu arada kızlarr bebek şekerlerimi beğenen yorum yapan herkese çok teşekkürlerrrrr
fatmacım bende sana hep mesajlarımda yzıyorum ama beni görmüyosunnnn küstüüüm... Seni merak ettim girmeyince neyseki bilgisayardanmış.Şekerlerinde çok cici en önemlisi birini beğenip karar verebilmişsin ben onu bile beceremedim.Çok maymun iştahlıyım ben yaaa

Çok geçmiş olsun canım aksilik aksilik üstüne gelmiş.Planlı bir doğum istemeni anlıyorum ama bence normal doğumu düşünmelisin.İlk bebişin nede olsa.

pasaj.com dan bakıyorum şimdi fiyat olarak uygun gibi sankii...sende bi bak istersen...almam lazım artıkın:26:
Evet bakıyorum bakalım inş gönlüme göre hep güzel hem uygununu bulurum

aaaa uzun zamandan sonra açılışı ben yapıyorummmm
günnnaaayyyyddııınnnnn
biz bugün kontrole gidiyoruz geçen hafta heycan uyuyamamıştım ama bugün ne hikmetse çok güzel uyudum
Gözdecim bugün kavuşuyorsun bebişine haydi gözün aydın sağlıkla gel inş...

Çok geçmiş olsun canım aksilik aksilik üstüne gelmiş.Planlı bir doğum istemeni anlıyorum ama bence normal doğumu düşünmelisin.İlk bebişin nede olsa.
valla çok kararsızım yaaa hem biran önce gelsin istiyorum hem biraz daha dursun gelişimini iyice tamamlasn istiyorum ama evdeki durumda beni çok etkiledi ne bileyim hakkımda hayırlısı olsun

günnnaaayyyyddııınnnnn
biz bugün kontrole gidiyoruz geçen hafta heycan uyuyamamıştım ama bugün ne hikmetse çok güzel uyudum

gözdecim güzel haberlerle doğum tarihin kesinleşmiş bi şekilde gelirsin inşş

hoşbuldum canım bittimi oyun. :)
canım oyun face de hep açık ben bakıyorum
canım olsun sağlıklı olsun da tombiş olmasa da olurr
ayyyy..ne romantik
günnnaaayyyyddııınnnnn
gözde hadi bakalım haberleri bekliyoruz
günaydın canım bugün ben de düzgün uyuyanlardanım
napıyon kıs sen bu bilgisayarı
canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap,Allah yardımcın olsun moralini de yüksek tut çünkü ihtiyacın olacak kızına bakarken
çağlayancım kızını görmüşsün gözün aydın, 9 şubat demekkü ne güzel canım hayırlısı
fatmacım şekerler çok güzelmiş, beğendim
bu arada herkese günaydın
günaydın şenaycım
canım nasılsın nasıl gidiyor hayat evde

günaydın kıslarrr...

bugün ben de uyuyanlardanım 9 da kalkıpkahvaltımızı ettikk kızımla.babamızı duymamışız giderken

nevresimleri makineye attım
şimdi dinleniyorum yarın benim de kontrolüm yarın inşallah

evridiki nasılsın canım

helal vallahi doğum yapanlardan tek sen döndün

asya nasıl sen nasılsın

Merhaba. kızım uyurken bakayım dedim.

melocum, fatmacım, ve manikcim sizler de dogum iznine ayrıldınız sanırım.

son sayfadan ancak onu anlayabildim. geçmişi okuyamıyorum.

bugün epey iyileştim agrım kalmadı en azından.

Yarın da dikişlerimi aldırmaya gidecegim. normalde alınmıyor ama 2. sezeryan olunca doktorum ikişer yanlara, 2 de ortaya, 6 dikiş atmış. dikiş aldırma işi canımı sıkmıştı ama o da geçecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…