• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
kızçem 3000 gr olmuş sonunda bende gördüm o kiloları :))
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
bu arada nst odasında kayra teyzeyle karşılaştık:))
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))

Ay çok sevindim canım hadi gözün aydın...Günü belli olmak nasıl bi duygudur ben çok panik yapardım kesin şimdi belli değil ya umursamıyorum:) Buradaki yazıştığın biriyle karşılaşmak gerçekten çok değişik bir tecrübe oluyor.Hiç tanımadığın bi insanla harala gürele sohbete girmek...

Evet artık son iki haftadayız ama nedense bende hiç stres yok cahillikten herhalde başıma ne geleceğini bilmediğimden doğum aklıma bile gelmiyor sanki hiç doğmayacakmış gibi...

ben 2009 da suni sancıyla kürtaj oldum o yüzden nasıl bir sancı oldugunu az çok hatırlıyorum ama rabbim yardım eder bize allahım bize annelik gibi çok muhteşem bir duyguyu nasip etti inş. yardımınıda esirgemez rabbimize emanetizz

allah yardımcın olsun canımm inş. hayırlısıyla kavuşursun bebişine

teşekkür ederim canım amin hepimize bir an evvelk kavuştuursun inş

Ay çok sevindim canım hadi gözün aydın...Günü belli olmak nasıl bi duygudur ben çok panik yapardım kesin şimdi belli değil ya umursamıyorum:) Buradaki yazıştığın biriyle karşılaşmak gerçekten çok değişik bir tecrübe oluyor.Hiç tanımadığın bi insanla harala gürele sohbete girmek...

ayy bööle tuhaf bi heycan var içimde sezeryan günün de saymazsak tam 7 günümüz var uyusam uyansam bitse keşke:))
evet çok güzelmiş gerçekten sanki kırk yıllık arkadaş gibi burda çok şey paylaştık ama hepimizin duyguları aynı ondan birbirimize yakın olduk

Selaaam :)))
Kızlar biliyorum herkesin kafası ben dahil bebişlerimizde bende son doğumdan önceki son günlerimi annemin ofisinde geçiriyorum. Annem bir ekiple birlikte 50 yaş üstü ile ilgili internet sitesi kurdu. Ve artık aktif. Hem girip incelmeniz için hem de değerli fikirlerinizi almak için müsait olduğunuz bir zamanda herkesi siteye bekliyoruz :))
Adres aşağıda;
50+ Tammm Zaman - 50PlusTurkey.com
teşekkürler...
SELEN

Bu arada benim evimdepc olmadığı için malesef 2 haftadır ilk defa girebiliyorum. Kimler doğum yaptı birisi bana söylerse çok mutlu olurum :)) Vaktim kısıtlı bu annemin işyerindeki bilgisayararı. Banada dr'um 3 şubat ile 10 şubat arası bi tarih seç dedi bende 5 şubat cmt olsun dedim :)) Bakalım bakalım. Sizden haberlerinizi bekliyorum, 4 gözle hemde...

Selaaam :)))
Kızlar biliyorum herkesin kafası ben dahil bebişlerimizde bende son doğumdan önceki son günlerimi annemin ofisinde geçiriyorum. Annem bir ekiple birlikte 50 yaş üstü ile ilgili internet sitesi kurdu. Ve artık aktif. Hem girip incelmeniz için hem de değerli fikirlerinizi almak için müsait olduğunuz bir zamanda herkesi siteye bekliyoruz :))
Adres aşağıda;
50+ Tammm Zaman - 50PlusTurkey.com
teşekkürler...
SELEN

50 yaş üstündeki bayanlar için güzel bi site olacaktır. ellerinize emeğinize sağlık annenize saygılar.

merhabalar,yarın benimde randevum var,çatı muaynemizi olucaz ilk defa nst ile bakıcak doktorum,bakalım neler söylicek,çok merak ediyorum

gece doğru düzgün uyuyamadım,sürekli tuvalete git gel yaptım,şimdide elim hiç bir işe gitmiyor,canım bişey yapmak istemiyor,boş boş oturup uzanmak uyumak istiyorum ama ne mümkün,halıcı gelip halılarımı alıcak yıkama için,2 ay önce 2 adet sporline kanepe aldık sorunlu çıktı servis gelecek bakacak,eşim işte çalışıyor ,erken gelmeye çalışıcak inşallah o arada gelmez adamlar,hiç uğraşacak mecalim yok,banyoyu falan temizlemem lazım,banyomu etmem lazım,çarmaşırları toplamak lazım off,çokta sıkıcı birgün

ben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))

hayırlısı olsun gözdecim çok sevindim artık günün belli olmuş, inşallah kolaylıkla alırsın güzel kızını kucağına.

Cutie canım ben de son zamanları pek iyi takip edemedim, en son evridikinin kızı ve sevimlinin bebeği dünyaya gelmişti, 7-8 tane oldu galiba doğumlar.
linke bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/406616-2011-subat-bebekleri-geliyor.html

Son düzenleme:
Bu arada benim evimdepc olmadığı için malesef 2 haftadır ilk defa girebiliyorum. Kimler doğum yaptı birisi bana söylerse çok mutlu olurum :)) Vaktim kısıtlı bu annemin işyerindeki bilgisayararı. Banada dr'um 3 şubat ile 10 şubat arası bi tarih seç dedi bende 5 şubat cmt olsun dedim :)) Bakalım bakalım. Sizden haberlerinizi bekliyorum, 4 gözle hemde...

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin bebişin allah kavuştursun canımm

Selam biz geldikk üstümde bir durgunluk var nedendir bilemiyorum.. :14:

gördügüm rüyanin etkisinde kaldim sanirim :43:

slm kızlarr,ya az önce aynaya bi baktım acayip moralim bozuldu,bugüne kadar hiç bişey yoktu kontrol ediyodum hergün,bugün karnımın alt kısmı çatlamış,çok kötü görünüyo yaa:(((( siz de çatladınız mı?acaba sonra geçer mi bu çatlaklar?

selam kızlar biz geldik dün drumdaydık oğluşumu gördüm 2850 gr olmuş dr herşey normal dedi karnım tekrara kabardı çok kaşınıyo druma gösterdim karaciğerinden olabilir dedi o kadar idrarım koyu renk dedim az mı su içtin dedi normal dedi başka bişey demedi tahlilde istemedi nstye gönderdi sancılarım 60-80 arasıydı hep hiç altına düşmedi drum çok güzel dedi 2 hafta sonra 10 şubatta tekrar gel dedi yani 39. haftamda çağırdı inşallah kendim doğurmadan 39 da muayene tekrar giderim bi anlam veremedim hiç şöyle olursa gel falan yok yine beni strese soktu yani

Sürmeli hoşgeldin... Canım sen bu doğum işini çok takıyorsun kafaya o yüzdende çok gerginsin.Ve buda sana kötü rüya olarak dönüyor bence.Biraz rahatla... bebişin geleceği en iyi zamanı kendisi bilir biliyorum Mert'in rahatsızlığı ,onun bakımı, ağrın sızın derken çok yoruldun herşey bitsin istiyorsun biran önce ama gelsin demekle gelmiyor işte bebekler.Ben hiç gün filan saymıyorum nasılsa günler geçecek bebişlerimiz gelecek.Bir daha bu günleri ya yaşarız ya yaşamayız hayat bu. Anı yaşamak lazım Sürmelicim. Tadını çıkar bebişini içinde taşımanın.Bi daha hiç bu kadar bize ait olmayacaklar.Bunudüşün ve üzme tatlı canını düşünme artık.

slm kızlarr,ya az önce aynaya bi baktım acayip moralim bozuldu,bugüne kadar hiç bişey yoktu kontrol ediyodum hergün,bugün karnımın alt kısmı çatlamış,çok kötü görünüyo yaa:(((( siz de çatladınız mı?acaba sonra geçer mi bu çatlaklar?

Canım benimde göbek deliğimin çevresi çatladı bende onları damar zannediyordum meğer çatlakmış.Acıyorduda üstelik geçeceklerini sanmam ama beyaz tenliysen zamanla beyazlaştıklarından gözle görünmez oluyorlar.Tek sorun karnım indiğinde inş pütür pütür kalmazlar.Bu arada ben bepanten plus merhem sürdüm acısını yok etti.Acıyorsa deneyebilirsin.

bir çoğumuz aynı durumda,çatlamayan çok az kişi vardır heralde,benimde son ayımda çayladı,kırmızı çatlakların kilo verildiğinde gittiğini biliyorum,ama beyaz çatlak malesef gitmiyor,en fazla karnın indiğinde ince çizgi halinde kalır,şimdi karnın şiş ve gergin olduğu için daha ürkütücü görünebilir,dert etme yalnız değilsin.

hayırdır cnm çok mu kötü bi rüyaydı,hayır olsun inş...ben de bugün garip garip rüyalar gördüm...9 aylık karnım dümdüzdü...ya nasıl olur diyorum,9 aylık hamileyim,kocaman karnım vardı bebeğim nerde peki şimdi falan derken uyanıverdim...sonra hemen karnıma baktım duruyo yerinde şükür:)))

aa bi de melocum nerelerdesin,bugün rüyamda sen doğum yapmıştın,çok da sağlıklıydın maşallah...hayır olsun...iisindir inş...

ben geldiiimmmm
yarın gel demedi

Canım gözünaydın kızına kavuşacağın zaman belli olmuş... Ne güzel haftaya yarın kızın kollarında olacak şu saatlerde... :emir_bebek:
Bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler :)

Canım gözünaydın kızına kavuşacağın zaman belli olmuş... Ne güzel haftaya yarın kızın kollarında olacak şu saatlerde... :emir_bebek:
Bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler :)

saol canım inş ayy bööle düşününce duygulanıyorum valla :))
bu arada benim kız döndü galiba diyodum ya gerçekten de dönmüş kızlar kafayı kanaldan çıkardığı yetmezmiş gibi bi de sola doğru döndürmüş yani resmen yan yatıyo

Back