2011 Şubat Anneleri

bende yatıyorum kızlar sırtım çok ağrıyo yine dinleneyim biraz hadi keyifli sohbetler size...

benimde gecelerim çok zor geçiyor...uyuyamıyorum...sağdan sola dönmek problem....en geç 2 saate bi wc ye kalkıyorum....birde eşim tarafından horladığım söyleniyorki öyle bazen ben kendim bile uyanıyorum ama ne eşim beni bırakıyor ne ben eşimi....hatta geç uyuduğum için malum pc de takılıyorum ben rahatsız etmek istemiyom klavye sesiyle falan ama eşim asla başka odaya geçmeme müsade etmiyor...bugünde kayınvelidem siz pek yakın olmayın falan demeye getirdi lafı eşim hasta yaa eşime dedim ben sana yakın olmazsamm hasta olurum diye o da seni yanından ayıran mı var dedi

kızz adam daha ne yapsınn...ahh bizzz kadınlarrr bize yaranılmazzzz
bide olaya onların acısından bakmak lazımmm..ben olsam dayanamazdımm..yorgun olsalar bilee bişey çaktırmıycak, suratı asık olmuycak, hep hoşgörülü olacak, duygusal dengesizliklerimize katlanacakk
kabul edelim bizim kadar onlar da yoruluyolarrr..

ayyyyy... maşallahh:)))

burcucuğum ben bu akşam yaptım bakalım şeker hamurunu baya zor oldu ama tparlaması sonunda oldu gibi yarında kurabiyeleri yapıp bi denicem bakalım ayıcıklı kalıpta aldım,şu üstüne geçireceğim poşetleri nerden temin edebilirim canım onun hakkındad bi bilgi verirsen sevinirim.

canım doğum evinde bile iğnesiz kesi atmıyorlar,ama kesi atılması şart sanırım hatta bazen kesi atılsa bile makatta kadar varabilen yırtıklar oluşabiliyormuş ki bu çok tehlikeli bişey.o yüzden her hastanede bunu yaparlar hiç merak etme iğnesiz olmaz.

babasının eline doğmassı ne kadar güzel:))
öyle gerçekten canım bende eşime ne kadar şanslısın ilk yüzünü sen görcen bana söyle hemen kime benzediğini diyorumoda kime benzicek tabiki babasına die dalga geçiyor benle.

canım elbiseniz çok güzel güle güle giysin prenses umay,hadi yarında güzel haberlerle gel inş.
hafu canım geçen hafta benimde ööleydi ama internetten de baktım son haftalarda kilo alımı hem annenin hem bebeğin yavaşlayabiliyomuş.gerçi eşin sana gerkli açıklamayı yapmıştır ama :))
ya o ne kadar söylesede benim içim bi tuhaf oldu kendimi suçluyorum acaba niye besleyemedim nerde hata yaptım die,ama dediğin gibi bazen olabiliyormuş yani anormal bi durum yok.
Eki Görüntüle 132494
kızlar bahsettiğim mevlüt takımımız bu..

sizin takımınızda çok güzel canım bende almamıştım hiç böle bişey valla görünce çok heveslendim hemen alıcam,güzel günlede giysin bebeğin.

ayy kızlar benim kızz yine faaliyette.bu saat oldumu durmuyo yerinde çok canımı yakıyo..bende sıkıldıysan gel annem diyorum ama gelen de yokkk...offff offff

Hayırlı geceler hanımlar

bugün ne hikmetse eşimin erken yatacağı tuttu,11:30 da girdik yatağa,o başladı horlamaya ama bende zerre uyku yok,sağa dön sola dön baktım olmuyor kalktım geldim foruma bakınıyorum,tam 1 saattir geçmişi okuyormuşum

bu arada eskiden bende uyurken ölü gibi ses çıkarmadan uyurdum,ama artık bende horluyorum hatta kendi sesime uyanıyorum,eşimde bazen dürtüyo horlamam kesilsin diye,karnım içeri çöküp duruyomuş boğulmamdan korkuyomuş dürtme bahanesi buymuş pehh kim inanır:))

bugün okadar çok şey yaptımki ayakta durmaktan ayaklarım çok fena ağrıdı,çamaşır olayımı bitirdim,mutfak temizliğim bitti,yataklarım yıkandı hazır,bugünde halıları topladım yarın yıkamaya vericem,sadece evin temizlenmesi kaldı,temizleyip halılarımı serip ve doğuma giderim inşallah:)

aaaa uzun zamandan sonra açılışı ben yapıyorummmm
günnnaaayyyyddııınnnnn
biz bugün kontrole gidiyoruz geçen hafta heycan uyuyamamıştım ama bugün ne hikmetse çok güzel uyudum

günaydınnnn açılışa yetiştimmiii

bu sabah erkenciyimmm inanılır gibi diill

dün gece 12 buçukta yattımm ve uyudum hayret ama uyudum gerçekten.bi saat 5te kalktım wcye nasıl olduysa azmı su içtim naptımmm

sabahta uyandım eşimle bidaha uyumadımm.aslında karnım aç ama yeğeni bekleyeyim diyorum o geç yattı onuda erkenden uyandırayım oda dengesini bulsunn.

gunaydın kızlar bende bır ıkı gecedır cok az wcye kalkıyorum ılgınc bır sekılde
ve uykularımı daha almıs olarak uyanıyorum bu haftadan sonra ısyerınde tam bır haftam kalacak ve ctesı gunude dogum seklımızı bellı olacak su korkulan catı muayenesıyle

Günaydın kızlar dün gece 3 kere wc'ye kalkmama karşı uykumu almış olarak uyandım.Dünkü yorgunluğumu attım sanırım üzerimden bu sabah daha iyiyim ama nedense vajinamda ağrı var bu sabah kızım sürekli ittiriyor kafasını sanırım ondan oluyor.

Dün gece öyle bir geçer zamankiyi izleyemedim ama osman kurtulmuş galiba.İnternetten bir onu seyrediyim gene gelirim.

Gözdecim sende kontrole gitmişsin güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Dillerim_lal , imp günaydın kızlar bugün herkes uykusunu almış bir şekilde gelmiş ne kadar güzel

canım Allah yardımcın olsun bu haftalardan sonrası cok zorlayacak senın dogum tarıhın ve seklın bellımıydı?:26:

canım Allah yardımcın olsun bu haftalardan sonrası cok zorlayacak senın dogum tarıhın ve seklın bellımıydı?:26:

Doğum şeklim normal canım birşey çıkmazsa inş.
9 şubatta gelişi gözüküyor ama dr.doğum sürecin başladı bundan sonrası için hazırlıklı ol dedi.Kafası kanala girdiğinde heranda gelebilirmiş.

catı muayenesı yaptırdınmı pekı canım ?

Evet canım yazmıştım hatta burdan çok kısa sürüyor ve ağrısız oluyor merak etme.
Dr.sadece çatını ve bebişin başını yokluyor dk değil saniyeler sürüyor.Ama kendini kasıp gitme rahat olmaya çalış

günaydın kızlar
bende bugün erkenciyim
7 buçukta kalktım kızımı okula yolladım biraz tv ve kahvaltıdan sonra şimdi laptopu mutfağa çektim hem yemek yapacağım hemde öyle bir gecer zamankinin 5. bölümüne geldim onu seyredeceğim
bir sürü fotograf çekmiştim size ciclere yüklemek için ama yine ana bilg çöktü gitti hepsiüşenmezsem yine çekerim sonra
şimdilik öptümmm

bu arada kızlarr bebek şekerlerimi beğenen yorum yapan herkese çok teşekkürlerrrrr

günaydın kızlarrrrr
ne güzel herkes uykusunu almışş..dün gece 4 gibi uyuyabldim..sabah eşim 8 de geldi..onun odaya girmesiyle gözlerimi açtımm ve geri uyuyamadımmm...

o da tosur tosur uyuyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…