Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki de ondan hormonlar yüzünden ama beni hiç anlamdınığını düşünüyorum gerçi bi dakka bensiz bi yere gitmez yatmasada yanımda öpücüksüz uyutmaz her zaman ne istesem iki etmez sürekli bi olayda yanımdadır e beni savunur ama bu aralar lgisiz gibi geliyor benim hormaonlar muhtemelen
benimde gecelerim çok zor geçiyor...uyuyamıyorum...sağdan sola dönmek problem....en geç 2 saate bi wc ye kalkıyorum....birde eşim tarafından horladığım söyleniyorki öyle bazen ben kendim bile uyanıyorum ama ne eşim beni bırakıyor ne ben eşimi....hatta geç uyuduğum için malum pc de takılıyorum ben rahatsız etmek istemiyom klavye sesiyle falan ama eşim asla başka odaya geçmeme müsade etmiyor...bugünde kayınvelidem siz pek yakın olmayın falan demeye getirdi lafı eşim hasta yaa eşime dedim ben sana yakın olmazsamm hasta olurum diye o da seni yanından ayıran mı var dedi
![]()
Cnm sağolasın, hanımeller çabuk dağılan bi kurabiye olduğu için kurabiye kırılır o kadar emek boşa gider diye düşünüyorum, biraz daha sert oması lazım kurabiyenin, farklı markalarıda deneyebilirsin pratik olur iyi fikir valla
Cnm güle güle kullanın makineyi, kurabiyeyi pişeceği yağlı kağıtlı tepsiye koyduktan sonra çubukları alttan yarısına kadar batırıyorum, şekli bozulmasın diye dikkatli olmak gerekiyor, piştikten sonrada hemen çubuklarından tutup kaldırma bir saat fln soğusun, kurabiyesi çok büyük olmamalı çünkü ağırlık yaptığı için kırılabiliyor, çok zevkli bir uğraş tavsiye ederim, ben şeker hamurunu kurabiye iyic soğuduktan sonra üstüne bal sürerek yapıştırdım
hepinize selam kızlar
bebişlerini görenler olmuşgözünüz aydın
inşallah ultrasondan diil de gerçekten gördüğümüz günler de gelir
ay bu bebeğin alışverişini annane yapar olayını ben hiç bilmiyodum valla ne yalan söliim.gerçi biz bilmeden de olsa o adeti uygulamışız ama
mantıklı olan herkesin üzerine düşeni yapmasıdır bana göre.
ben ailemin tek çocuğuyum.belki de onun da etkisiyle hiçbişeyi sakınmaz ailem benden.bebişin odasını,sepet beşiğini,uyku setini,perdesini hep annane-dede sponsorluğuyla aldık bizayrıca battaniye,tulum vs bunları saymıyorum bile.hatta annem daha bnm kız doğmadan altın künye bile aldı kızıma.bilezik alacaktı ama ben şu nazar boncuklu künyelerden beğendim onu aldı.ayrıca bide doğumda bana kalın bilezik yapacakmış
bizim annanede biraz coştu gerçi
kayınvalidem Allah için çoook iidir çook severim.durumu yok kayınvalidemin.ama elinden geldiğince yapar üzerine düşeni.o da bebek arabamıza sponsor oldu saolsun.eee daha ne istiyim ben dimi amabi de annem ve kayınvalidem pazar günü dip bucak temizliğimi yaptılar.camlar silindi,perdeler yıkandı,mutfak dolapları,banyo..silinmedik bi yer kalmadı evde.temizlikçi çağıracaktım ben ama kayınvalidem sakın çağırma ben silicem bütün camlarını dedi
biz kocişle çıktık gezdik anneler temizlik yaptı. valla bnm sırtım yere gelmez böyle 2 süper annem olduğu sürece
Allah ikisinden de razı olsun..
kızlar yaa ben bişi sorcam.normal doğumda kesi oluyoya hani o kesilirken uyuşturucu iğne yapılıyomu? birkaç tanıdığım yapılmıyo iğne ama sen duymuyosun bile o sancıdan sonra dedi. nassı duyulmaz yaaa iğne batınca acıyo insanın canı.öyle kesicekler,dikicekler canlı canlı da duymucan hee![]()
öyle gerçekten canım bende eşime ne kadar şanslısın ilk yüzünü sen görcen bana söyle hemen kime benzediğini diyorumbabasının eline doğmassı ne kadar güzel:))
sırada ki sen misin yoksaaaa...amaniinnnnn..siz yazıyosunuz ben burda heyecanlanıyorum yaaa:)))
valla bilemiyorum canım hayırlısı ama bu gün o muayneden sonra o çatal denilen şeye(biz kadınlar arasında eşime çatal deyince çok gülmüştü) çıktıktan sonra doğumun soğuk yüzüyle tanıştım,önceden hiç 10 gün sonra doğuracak olan ben değilmişim gibi geliyodu ama bu günden sonra heran hatta bu gecebile doğurabileceğim fikri gelip duruyor aklıma.
güzel haberlerle gelirsin inşşşş...ne güzel yarın görcen bebeniiii...benim dahaaa çooooooook varrr
canım elbiseniz çok güzel güle güle giysin prenses umay,hadi yarında güzel haberlerle gel inş.[URL=http://img716.imageshack.us/i/img0048da.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
hatta bizim elbisemiz bu kızlar
ya o ne kadar söylesede benim içim bi tuhaf oldu kendimi suçluyorum acaba niye besleyemedim nerde hata yaptım die,ama dediğin gibi bazen olabiliyormuş yani anormal bi durum yok.hafu canım geçen hafta benimde ööleydi ama internetten de baktım son haftalarda kilo alımı hem annenin hem bebeğin yavaşlayabiliyomuş.gerçi eşin sana gerkli açıklamayı yapmıştır ama :))
Eki Görüntüle 132494
kızlar bahsettiğim mevlüt takımımız bu..
canım Allah yardımcın olsun bu haftalardan sonrası cok zorlayacak senın dogum tarıhın ve seklın bellımıydı?:26:Günaydın kızlar dün gece 3 kere wc'ye kalkmama karşı uykumu almış olarak uyandım.Dünkü yorgunluğumu attım sanırım üzerimden bu sabah daha iyiyim ama nedense vajinamda ağrı var bu sabah kızım sürekli ittiriyor kafasını sanırım ondan oluyor.
Dün gece öyle bir geçer zamankiyi izleyemedim ama osman kurtulmuş galiba.İnternetten bir onu seyrediyim gene gelirim.
Gözdecim sende kontrole gitmişsin güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Dillerim_lal , imp günaydın kızlar bugün herkes uykusunu almış bir şekilde gelmiş ne kadar güzel
canım Allah yardımcın olsun bu haftalardan sonrası cok zorlayacak senın dogum tarıhın ve seklın bellımıydı?:26:
catı muayenesı yaptırdınmı pekı canım ?