Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. kızım uyurken bakayım dedim.
melocum, fatmacım, ve manikcim sizler de dogum iznine ayrıldınız sanırım.
son sayfadan ancak onu anlayabildim. geçmişi okuyamıyorum.
bugün epey iyileştim agrım kalmadı en azından.
Yarın da dikişlerimi aldırmaya gidecegim. normalde alınmıyor ama 2. sezeryan olunca doktorum ikişer yanlara, 2 de ortaya, 6 dikiş atmış. dikiş aldırma işi canımı sıkmıştı ama o da geçecek inşallah :)
:) döndüm ama arada öyle bir beş dakika falan bakabiliyorum :)
Asya uyuyor şimdi. :)
günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gecedir belime sancı girio kasıklarımda ağrıo bebekte çok sert hareket edio ama gündüz bişi yok hep gece acaba kanalamı yerleşiyor ne dersiniz
Geceleri benimde sancılarım oluyor kasıklarıma doğru özellikle ama gündüz pek bişey yok.Aynı durumdayız yani gececi bizim bebekler:)
benimde gecelerim çok zor geçiyor...uyuyamıyorum...sağdan sola dönmek problem....en geç 2 saate bi wc ye kalkıyorum....birde eşim tarafından horladığım söyleniyorki öyle bazen ben kendim bile uyanıyorum ama ne eşim beni bırakıyor ne ben eşimi....hatta geç uyuduğum için malum pc de takılıyorum ben rahatsız etmek istemiyom klavye sesiyle falan ama eşim asla başka odaya geçmeme müsade etmiyor...bugünde kayınvelidem siz pek yakın olmayın falan demeye getirdi lafı eşim hasta yaa eşime dedim ben sana yakın olmazsamm hasta olurum diye o da seni yanından ayıran mı var dedi
![]()
Manikcim ben onu hiç yaşamadım bilmiyorum yani. ama adet sancısını iyi bilirim :)
esracım uykular düzensiz tabi haliyle. gece kırk kere uyanıyor, gündüz uzun uyuyor falan ama daha belli olmaz tabi.
Gerçi ben oglumdan dolayı 4,5 yıldır uyumuyorum o yüzden çok koymuyor :)
Ben çıkayım sonra yine gelirim. görüşüz
kıız inanmıcaksın ama bende hiç adet sancısı yaşamadım bilmem akşam 9 gibi başlıo bu ağrılar o kadar sert hareket edio ki bebek anlatamam
benim kayınvalidemde aynıı maalesef odalarımıza kadar karışıyorlar bizimkide lohusalığında beraber yatamzazsınız diyor o yatıcakmış benimle nedense anlayamadım
50 ADET KALPLİ İKRAMLIK BEBEK ŞEKERİ \"MIKNATISLI\" ŞOK FİYAT - Pasaj.com
kızlar bu nasıll pekii acaba magnet olarak komik mi dururr...pek bebek şekerini anımsatmıyo dimi sankii yaa hem uygun olsun istiyorum hmde güzel olsun ama bulamıyorum.çok şey istediğimin farkındayım![]()
günaydın kızlar nasılsınız ya benim 3 gecedir belime sancı girio kasıklarımda ağrıo bebekte çok sert hareket edio ama gündüz bişi yok hep gece acaba kanalamı yerleşiyor ne dersiniz
Ay yok artık ya kendisimi yatacakmış pes... Gerçi annem gelince bende onunla birlikte yatmayı düşünüyorum ama ben annemi çok özlediğimden kayınvalidemle hayatta yatamam sanırım...
herkesin sorunları hemen hemen aynı benimde dün gece baya sancım oldu hatta korktum eşime söyledim oda yok yalancı sancıdır birşey olmaz yat dinler geçer dedii ama ben baya panikledim yaa geliyorsa kızım diye dinlenince geçti eşim sanki çok doğum yapmış gibi benden iyi biliyor valla![]()
Canım zaten doğum sancısı ile yalancı sancıyı ayırmanın belli özellikleri varmış.
1.'si yalancı sancı genellikle süreklilik arz ediyormuş.Ağrılar kesilip belli bir süre sonra tekrar başlamıyormuş.
2.'si yalancı sancı dinlenme ile geçiyor fakat doğum sancısı geçmiyormuş.
Şu anda bu sancılarla rahim hem kendini hemde bebeği doğuma hazırlıyormuş... Yaniiiii aslında doğum yaklaştı hazır ol!! sinyalleri bunlar :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Herkes için kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.
bu cuma kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek on gün önce doğum belirtisi yok demişti ama şimdi çatımada bakıcak hem sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmaya az kaldı diye hemde bazen stres yapıyorum :26:
ben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
kızçem 3000 gr olmuş sonunda bende gördüm o kiloları :))
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
bu arada nst odasında kayra teyzeyle karşılaştık:))
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))