• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

benim horlamalarım yüzünddn artık kocişleyatmıyorum oda artık bana hiççç sarılmıyoooo

eşim rahat et istersen ben içerde yatayım dedi ama asla izin vermedim bende rahatsız olsam oda olsa ayırmam yatakları.Allah korusun alışkanlık olur falan.hem tüm zorluğu benmi çekicem oda ne gerekiyosa katlanacak.bebek oluncada kesinlikle oda değişemez ben uyanıyosam oda uyanacak

hafu canım geçen hafta benimde ööleydi ama internetten de baktım son haftalarda kilo alımı hem annenin hem bebeğin yavaşlayabiliyomuş.gerçi eşin sana gerkli açıklamayı yapmıştır ama :))

eşim rahat et istersen ben içerde yatayım dedi ama asla izin vermedim bende rahatsız olsam oda olsa ayırmam yatakları.Allah korusun alışkanlık olur falan.hem tüm zorluğu benmi çekicem oda ne gerekiyosa katlanacak.bebek oluncada kesinlikle oda değişemez ben uyanıyosam oda uyanacak

valla bende istemezdimde harbiden fazla horluyorum kendim kendi sesimle uyanıyorum hele eşim hiç uyuyamıyor beni yüzümden bende sitem ediyorum ama birazda hak veriyorum

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalimm:16: ben yorgun ve keyifsizim artik kendimi zor tasiyorummmm

bugun öglen 12de yattim 3de kalktim hayret ettim kendime ama iyi oluyormus ya gunduz uykusu

daha sonra bizimkiler mertin yanina gittiler kuzum daha uyuyormus arada bi gözlerini açiyormus

Allahim dayanma gücü versin çok zor ya minicik bir bebek daha oo

bu arada yarin 39 bitiyo ama kizimin hareketlerinde hiç bir degi$iklik yok yava$liyacagina bugun tam tersi daha bi artti

neyse iyi geceler herkese

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalimm:16: ben yorgun ve keyifsizim artik kendimi zor tasiyorummmm

bugun öglen 12de yattim 3de kalktim hayret ettim kendime ama iyi oluyormus ya gunduz uykusu

daha sonra bizimkiler mertin yanina gittiler kuzum daha uyuyormus arada bi gözlerini açiyormus

bu arada yarin 39 bitiyo ama kizimin hareketlerinde hiç bir degi$iklik yok yava$liyacagina bugun tam tersi daha bi artti

doğum çok yakın artık senin bizde o günlerigörcekmiyiz acabaa

$P1030306.webp
kızlar bahsettiğim mevlüt takımımız bu..

canım bende merti merak ediyordum.iyi olmasına sevindim.
aynen benim kızda seninki gibi hareketleri azalacağına hem sertleşti hem arttı.valla eşim bile diyo bundan 4 hafta önce ha doğdu ha doğacak gibiydin şimdi hiç doğurcak göz yok sende diye :))

valla bende istemezdimde harbiden fazla horluyorum kendim kendi sesimle uyanıyorum hele eşim hiç uyuyamıyor beni yüzümden bende sitem ediyorum ama birazda hak veriyorum

bende horluyomuşum :53: olabiliirr ben hamileyim herşeyi yapabilirim dedim bende eşimeee.napim sende bazen horluyosun diye bide su üstüne çıktımm.yok kesinlikle ayrı yatırmadım ben hatta bazen gece ben çok rahatsız olup küçük odada az uzanınnca beni göremeyince arar evde seslenir falan alışmasınn

bende horluyomuşum :53: olabiliirr ben hamileyim herşeyi yapabilirim dedim bende eşimeee.napim sende bazen horluyosun diye bide su üstüne çıktımm.yok kesinlikle ayrı yatırmadım ben hatta bazen gece ben çok rahatsız olup küçük odada az uzanınnca beni göremeyince arar evde seslenir falan alışmasınn

evet belkide kötü bişey yaptım ama dönüşü yok malesef gitti gider benim adam

ayyy çok da güzelmişşşşşş...bide üstündeyken çeker koyarsın inşallahhhh...ben mevlüt yapacakmıyım acaba bilmiyorumm..annem burdayken yapmak isterim dee..o da kırkın çıkması beklemez kii..kalamaz o kadarr..bi gelsinde o ayar çekerr benim kafa karışıklıklarıma:)))bi kuran okuturumm artık..

kız biraz cazgırlık yapsanaaaa....:1::1: şurda bir ayımız kalmışş..ne desek ellerinden geldiklerince yapmak zorundalarr..ben gece boyunca 40 kez dönüyorumm..dönüşlerim sancılı ve kademe kademe olduğundan eşim de uyanı veriyo..uyansın tabeeee..tek ben mi uyanacammmm:47::47:
garibim uyku sersemii noldu canımm..tamam canım diye ezberden bişeyler diyooo..belimi okşuyoo..hoooopppp dalıyo geriiii:1::1:

ayyy çok da güzelmişşşşşş...bide üstündeyken çeker koyarsın inşallahhhh...ben mevlüt yapacakmıyım acaba bilmiyorumm..annem burdayken yapmak isterim dee..o da kırkın çıkması beklemez kii..kalamaz o kadarr..bi gelsinde o ayar çekerr benim kafa karışıklıklarıma:)))bi kuran okuturumm artık..

kız biraz cazgırlık yapsanaaaa....:1::1: şurda bir ayımız kalmışş..ne desek ellerinden geldiklerince yapmak zorundalarr..ben gece boyunca 40 kez dönüyorumm..dönüşlerim sancılı ve kademe kademe olduğundan eşim de uyanı veriyo..uyansın tabeeee..tek ben mi uyanacammmm:47::47:
garibim uyku sersemii noldu canımm..tamam canım diye ezberden bişeyler diyooo..belimi okşuyoo..hoooopppp dalıyo geriiii:1::1:

valla benim adam artık beni hiççç takmıyo kafasına artık beni sevmiyo gibi gliyooo bana

olur canım öyle şeyler. bu aralar her konuda öyle dengelerimiz bozulduki biraz daha sabredin yatarsınız doğumdan sonra koyun koyuna :70: biz yatıyozda noluyo dönüyom totişi adama yaklaştırmıyom kendime ateşler basıyo napim bu günlerde geçecek..

amanda aman pek cicişmiş elbisesi umay hanımın güzel günlerde giysin inşallahhh...:6:

Allah sabır versin size canım sen bahsettikçe benim içim sızlıyo dayanamıyorum mincik yavru. Allahım acil şifalar versin inşallahh toparlanıp anasının kollarına gelir bir an önce sizlerde unutursunuz bu günleri.özellikle yengene Allah sabr versin..

olur canım öyle şeyler. bu aralar her konuda öyle dengelerimiz bozulduki biraz daha sabredin yatarsınız doğumdan sonra koyun koyuna :70: biz yatıyozda noluyo dönüyom totişi adama yaklaştırmıyom kendime ateşler basıyo napim bu günlerde geçecek..

amanda aman pek cicişmiş elbisesi umay hanımın güzel günlerde giysin inşallahhh...:6:

Allah sabır versin size canım sen bahsettikçe benim içim sızlıyo dayanamıyorum mincik yavru. Allahım acil şifalar versin inşallahh toparlanıp anasının kollarına gelir bir an önce sizlerde unutursunuz bu günleri.özellikle yengene Allah sabr versin..

yani doğru diyosun bu kaonuda ateş basıyoo beni sarıldığındada ben istemiyorum artık sinir oluyorum

tşkr ederiz teyzoşlar bizde mevlüt burda yapmıycaz malum burda bi kaç arkadaş var istanbulda yapıcaz inş

kızlar bizz geldikkk nasılsınız bakalım....
benim biraz baş ağrım vardı mecburen ağrı kesici aldım şimdi iyiyim çok şükür...:32:
mevlüt takımlarından bahsetmişsiniz...ben onları çokkkkkk beğeniyorum kokoş kokoş olanları....ama 40ımız çıkınca mevlüt okutmayacağımız için almadım...ama içimde kalmasın diye alıp misfirlerimizi karşılarken giydirme gibi bi düşüncem var icraate geçirirmiyim geçirmezmiyim bilmiyorum....:34:
seda eyvah eyvahta bizim bıdıkta çok oynadı nedendir bilmem....:21:
sürmeli mert in iyi olmasına sevindim inş biran önce toparlanır canım...
gözdecim güzel haberlerini bekliyoruz inş...bizde perşembe günü gidicez bakalım....:51:
hafu gözünaydın oğluşunu görmüşsün....çok şanslısınız ya hem oğlun hem sen...benim eşim olsa doktorum hiçbişiden korkmam herhalde....:49:
fufuka sanada çokk geçmiş olsun canım...:71:
umarım atladığım kimse yoktur arkadaşlar varsa özür dilerim....:54:

feeble canım sizinkide çok ciciymiş güle güle kullansın paşan

kızlar ben kaçıyorum gidip yatayım inş hemen uyurum :)) hemen sabah olur

ayyy..paşaya ne de yakışırrrr..beni de hevese getiriyosunuzzzzz:)))

aaaaa.. saçmalamaaa..öyle şey mi olurrr..şimdi bizim hormonlar uçmuşş ya sen de ondan öyle diyosunnn..:)))) bir ah desen adam ne yapacağını şaşırırrr beee
:52::52:

belki de ondan hormonlar yüzünden ama beni hiç anlamdınığını düşünüyorum gerçi bi dakka bensiz bi yere gitmez yatmasada yanımda öpücüksüz uyutmaz her zaman ne istesem iki etmez sürekli bi olayda yanımdadır e beni savunur ama bu aralar lgisiz gibi geliyor benim hormaonlar muhtemelen

Back