[URL=http://img716.imageshack.us/i/img0048da.jpg/]
Uploaded with ImageShack.us[/URL]
hatta bizim elbisemiz bu kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim horlamalarım yüzünddn artık kocişleyatmıyorum oda artık bana hiççç sarılmıyoooo
eşim rahat et istersen ben içerde yatayım dedi ama asla izin vermedim bende rahatsız olsam oda olsa ayırmam yatakları.Allah korusun alışkanlık olur falan.hem tüm zorluğu benmi çekicem oda ne gerekiyosa katlanacak.bebek oluncada kesinlikle oda değişemez ben uyanıyosam oda uyanacak
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalimmben yorgun ve keyifsizim artik kendimi zor tasiyorummmm
bugun öglen 12de yattim 3de kalktim hayret ettim kendime ama iyi oluyormus ya gunduz uykusu
daha sonra bizimkiler mertin yanina gittiler kuzum daha uyuyormus arada bi gözlerini açiyormus
Allahim dayanma gücü versin çok zor ya minicik bir bebek daha oo
bu arada yarin 39 bitiyo ama kizimin hareketlerinde hiç bir degi$iklik yok yava$liyacagina bugun tam tersi daha bi artti
neyse iyi geceler herkese
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalimmben yorgun ve keyifsizim artik kendimi zor tasiyorummmm
bugun öglen 12de yattim 3de kalktim hayret ettim kendime ama iyi oluyormus ya gunduz uykusu
daha sonra bizimkiler mertin yanina gittiler kuzum daha uyuyormus arada bi gözlerini açiyormus
bu arada yarin 39 bitiyo ama kizimin hareketlerinde hiç bir degi$iklik yok yava$liyacagina bugun tam tersi daha bi artti
valla bende istemezdimde harbiden fazla horluyorum kendim kendi sesimle uyanıyorum hele eşim hiç uyuyamıyor beni yüzümden bende sitem ediyorum ama birazda hak veriyorum
bende horluyomuşumolabiliirr ben hamileyim herşeyi yapabilirim dedim bende eşimeee.napim sende bazen horluyosun diye bide su üstüne çıktımm.yok kesinlikle ayrı yatırmadım ben hatta bazen gece ben çok rahatsız olup küçük odada az uzanınnca beni göremeyince arar evde seslenir falan alışmasınn
[URL=http://img716.imageshack.us/i/img0048da.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
valla bende istemezdimde harbiden fazla horluyorum kendim kendi sesimle uyanıyorum hele eşim hiç uyuyamıyor beni yüzümden bende sitem ediyorum ama birazda hak veriyorum
ayyy çok da güzelmişşşşşş...bide üstündeyken çeker koyarsın inşallahhhh...ben mevlüt yapacakmıyım acaba bilmiyorumm..annem burdayken yapmak isterim dee..o da kırkın çıkması beklemez kii..kalamaz o kadarr..bi gelsinde o ayar çekerr benim kafa karışıklıklarıma:)))bi kuran okuturumm artık..
kız biraz cazgırlık yapsanaaaa....şurda bir ayımız kalmışş..ne desek ellerinden geldiklerince yapmak zorundalarr..ben gece boyunca 40 kez dönüyorumm..dönüşlerim sancılı ve kademe kademe olduğundan eşim de uyanı veriyo..uyansın tabeeee..tek ben mi uyanacammmm
garibim uyku sersemii noldu canımm..tamam canım diye ezberden bişeyler diyooo..belimi okşuyoo..hoooopppp dalıyo geriiii![]()
[URL=http://img716.imageshack.us/i/img0048da.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
olur canım öyle şeyler. bu aralar her konuda öyle dengelerimiz bozulduki biraz daha sabredin yatarsınız doğumdan sonra koyun koyunabiz yatıyozda noluyo dönüyom totişi adama yaklaştırmıyom kendime ateşler basıyo napim bu günlerde geçecek..
amanda aman pek cicişmiş elbisesi umay hanımın güzel günlerde giysin inşallahhh...
Allah sabır versin size canım sen bahsettikçe benim içim sızlıyo dayanamıyorum mincik yavru. Allahım acil şifalar versin inşallahh toparlanıp anasının kollarına gelir bir an önce sizlerde unutursunuz bu günleri.özellikle yengene Allah sabr versin..
Eki Görüntüle 132494
kızlar bahsettiğim mevlüt takımımız bu..
valla benim adam artık beni hiççç takmıyo kafasına artık beni sevmiyo gibi gliyooo bana
ayyy..paşaya ne de yakışırrrr..beni de hevese getiriyosunuzzzzz:)))
aaaaa.. saçmalamaaa..öyle şey mi olurrr..şimdi bizim hormonlar uçmuşş ya sen de ondan öyle diyosunnn..:)))) bir ah desen adam ne yapacağını şaşırırrr beee
![]()