Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldimm,
geçmişi okiim didim oooo bissürü yazmışsınız yineee maşallahhh
bizde akşam antarese gittik.yemeğimizi orda yedik sonra da eyvah eyvah a gittikk.çok güzeldi yaa çok eğlendimm
oğlumda film boyunca kıpır kıpırdı oda sevdi galiba.hele sonunda fasülyaa şarkısı varya Allahım nasıl tepinmek öyle eşimbile hayret ettiiii.canım karnımda nasıl oynadı nasıl oynadı anlatamam...heralde sevecek göbek havalarınııı.
herkese slmlar..
geçmişi okumadan önce neler olduğunu anlatmak istiyorum..arkadaşlara çaya gitmiştim..yaklaşık 12 kişi vardı..yeni doldurduğum çay bardağı elime döküldü..hiç birşey yapmadım..ama oturunca sanki biri tuttu çevirdi elime..elim şuan acıyor..yanık kremi sürdüm ama inş. ii gelir..
nazara mı geldim ne...Allah hepimizi kazalardan korusun..iiyiki karnıma dökülmedi..
şimdi geçmişi okuyum..öptüm sizi..
geçmişten hatırladıklarım kadarıylaa,
mevlüt kıyafetinden bahsetmişsiniz bende giydiricem inşallah.banada ablam alacak ilk o söylemişti çünkü ben bilmiyodum papyonlu yelekli eldivenli takımlar çok cici şeyler çokda pahalı olmayanlarından tabiki.abartmamakta fayda var tabikii
fufuka çok geçmiş olsunn.geçenlerde tamda bunu konuşuyordukk yaaa aman diyim dikkat et en korktuğum şeyyy
şu yorgandan destek yapma fikride iyiymişş yastıklar çok sert kalabiliyo yani yorgan uzun ve her şekle sokulabilir olduğu için daha rahat olur.bende yorganı sokuyorum ayaklarımın altına ama popom açıkta kalıyo bu seferde![]()
geçmişten hatırladıklarım kadarıylaa,
mevlüt kıyafetinden bahsetmişsiniz bende giydiricem inşallah.banada ablam alacak ilk o söylemişti çünkü ben bilmiyodum papyonlu yelekli eldivenli takımlar çok cici şeyler çokda pahalı olmayanlarından tabiki.abartmamakta fayda var tabikii
fufuka çok geçmiş olsunn.geçenlerde tamda bunu konuşuyordukk yaaa aman diyim dikkat et en korktuğum şeyyy
şu yorgandan destek yapma fikride iyiymişş yastıklar çok sert kalabiliyo yani yorgan uzun ve her şekle sokulabilir olduğu için daha rahat olur.bende yorganı sokuyorum ayaklarımın altına ama popom açıkta kalıyo bu seferde![]()
ben de yorganı sokuyorum bacaklarımın arasınaa..ama popom değil koçiş açıkta kalıyo
oda bana daha bi sokulmak zorunda kalıyoo..bi taşla 2 kuşşşşş![]()
bugün yine tansiyonumu ölçtürdüm yine 13-6 çıktı 13den aşağı hiç inmedi büyük küçükte bi 6 bi 9
yarında ölçtüreyim sonra doktora sorucam haber ver demişti.normalmiki yüksekmiki.ama benim tansiyonum hep düşük olurdu normaldede sanki yüksek gibi geliyo ama çokda değil heralde bilemedimkii.ne dersiniz
doktorum benden sürekli tansiyonumu ölçtürmemi ve takip etmemi istiyo..bende ölçiyom işte..geçen sordum bunda sınır ne yani ne zaman sıkıntı olurr dedim..14-9 u geçtiği zaman haberim olsun demişt..
ama burda devlet hastanesindeki doktrda ölçtü.. 14-9 çıktı..normal dedi o daaaa..yani sen sor istersen doktoruna..en iyisini o bilir..senin hikayeni bilen de o..
Allah seniben adam yaklaştıkça bunalıp kaçıyom aman uzak dursun bir süre daha ateşliyim bu günlerde ateşli
![]()
selam kızlar ben geldimm,
geçmişi okiim didim oooo bissürü yazmışsınız yineee maşallahhh
bizde akşam antarese gittik.yemeğimizi orda yedik sonra da eyvah eyvah a gittikk.çok güzeldi yaa çok eğlendimm
oğlumda film boyunca kıpır kıpırdı oda sevdi galiba.hele sonunda fasülyaa şarkısı varya Allahım nasıl tepinmek öyle eşimbile hayret ettiiii.canım karnımda nasıl oynadı nasıl oynadı anlatamam...heralde sevecek göbek havalarınııı.
benim hoşuma gidiyoo...en azından ben uyuyana kadar büzülüyorummmm kollarının arasınaa:)))
zaten kardiş kardiş yatıyozzz..bi de sarılmazsaaaa![]()
hepinize iyi akşamlar kızlar ben geldim,akşam bebeğime bakmaya gittik hiç kilo almamış 10 günde 3200hala duyunca çok canım sıkıldı hatta eşim 6 kez falan baktı hep aynı herşey normal halbuki neden hiç kilo almamış anlayamadıkkendi kendime nazar ettim diyorum bende,bu arada bu gün kemiklerimde acayip bir ağrı var çatı muaynesi yaptı eşim artık 39.haftaya girdik sayılır normal doğuma çok müsaitmiş yapım rahim ağzında yumuşama varmış plasentada yaşlanma varmış ve normalmiş eşim sanırm 40 haftayı beklemicek bebeğimiz dedi ama bellide olmazmış,1 cm de açılma olmuş rahim ağzımda kanalada girmeye başlamış bebğim snaırım bi kaçgüne şu kaburgalarımdaki ağrıdan kurtulurum artık.
hepinize iyi akşamlar kızlar ben geldim,akşam bebeğime bakmaya gittik hiç kilo almamış 10 günde 3200hala duyunca çok canım sıkıldı hatta eşim 6 kez falan baktı hep aynı herşey normal halbuki neden hiç kilo almamış anlayamadıkkendi kendime nazar ettim diyorum bende,bu arada bu gün kemiklerimde acayip bir ağrı var çatı muaynesi yaptı eşim artık 39.haftaya girdik sayılır normal doğuma çok müsaitmiş yapım rahim ağzında yumuşama varmış plasentada yaşlanma varmış ve normalmiş eşim sanırm 40 haftayı beklemicek bebeğimiz dedi ama bellide olmazmış,1 cm de açılma olmuş rahim ağzımda kanalada girmeye başlamış bebğim snaırım bi kaçgüne şu kaburgalarımdaki ağrıdan kurtulurum artık.
slm kızlar bende caroline saydım saydım geldim :))
yarıınn kızımı görceeemmmmm bu gece bana yine uyku yok ayy son zamanlarda görüş gününden önce çok heycanlanıyorum.
mevlüt takımlarından bahsetmişsiniz bana da üst komşum verdi onu giydirmeyi düşünüyorum ama o olmasaydı da alırdım sanırım çok ciciler.