• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben lafımı pek çeken biri değilim zaten adak nasıl adandıysa öyle kesilir dedimm ve biz eşimle hastaneden çıktığımız gün kesilecek diye konuşmuştuk ama gelde ona anlat artık dediğiniz gibi biz böyle yapıcaz diyicez laf edicekler yine ama ne yapalım yaa onlar istiyor diye ben kızımın adağını erteleyip canını tehlikeye sokamam annem erkek kardeşime adamıştı ama parasal durumdan alıp kesememişlar kardeşim resmen ölümlerden döndü sonra hemen kestiler yoksa oğlumu kaybedicem dedi annem(allah korusun)

Son düzenleme:
kızlarrrr bugün bebek şekerlerimiz geldi :16:
ben çoookkkk beğendim çok güzeller:21:
fotolarını yüklüyorum bakın bakalım nasıllarmışşş

$8.webp$13.webp$12.webp$11.webp$10.webp$4.webp$5.webp$7.webp$9.webp$6.webpkızlarrrr bugün

valla süper yapmışsın ne güzel yatması oluyordur ben mecbur yastıkla yatıyordum ama budaha rahattır valla ama benim tek kişilik yorganım yok ki :43:

battaniyeyle yap canım
gerçekten çok rahat oluyorrr:21:

Çok güzel akıl etmişsin canım bunu ya.Hemen bende yapıyorum bunu bu akşam.Bari bundan sonrasında rahat edelim dimi.

ay napalım uykusuzluk insanı bilim adamı yapıyor böyle:1:
tavsiye ederim kesin yap

Çok güzel akıl etmişsin canım bunu ya.Hemen bende yapıyorum bunu bu akşam.Bari bundan sonrasında rahat edelim dimi.

şekerleriniz çok güzel canım hayırlısyla kavuşursun inş. bebişine bende bunlara benzer yaptırdım kelebekli olanından

Aynı evdede zor olur cnm gerçekten ya, ama sen yapalımmı diye sorma, eşimle karar verdik yapıcaz diye bahset hep, onların fikrini alıyomuş gibi yapma yani, bilgilendir :34:olmadı gidip annende yap,
Bunlar bi sefer olan şeyler eğer özeniyosan mutlaka yap içinde kalmasın
Adak varsa mutlaka yapılması gerekir diye biliyorum ben, mesela kağanın erken doğum tehlikesi ortaya çıkınca biz horoz adağı adamıştık sağlıkla gelsin inş. diye ve adadıktan hemen iki gün içinde kestirdik durumu olmayan birine verdirdik,
Hemen kestirdik adağı çünkü olursa keserim demek şart koşmak gibi oluyormuş, biz oğlumuzun canı ,sağlığı için demiştik hemen kestirip verdik

keşke annemler bana yakın olsalar çenesi bu kadar açılmazdı ama aramızda 12 saat var ben antalyada annecim istanbulda maalesef:43:

şekerleriniz çok güzel canım hayırlısyla kavuşursun inş. bebişine bende bunlara benzer yaptırdım kelebekli olanından

teşekkür ederim canıımm
kelebeklilerde çok güzeldi insan bi türlü karar veremiyorkiii
inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz bebişlerimizeee:nazar:

Cnm istanbulda nerden almış? benim eşim istanbulda şu an söyleyeyim gidebilirse ordan alsın o da

mısır çarşısıyla sahafların o aradaki orginal markaların çakmalarının olduğu yerdeymiş ilginç bi tarif oldu :1: ama pek bilmiyom ben istanbulu canım sen tarif et bulur inşallahh 15 tl ye almış çokta kaliteli. zaten bir kez giyecek resmini eklemiştim aldıklarımızın oraya bi bak istersen.

Çok güzeller canım çok güzel olmuş hepsi.Artık herşeyimiz hazır birtek bebişlerimiz yok.

Eşim gelsin canım hemen yorganı yaptırıcam.Zaten battaniye kullanıyorduk.Ben sıcakta yatamıyorum diye yorganıda böyle değerlendirmiş olalım.:1:

Kızlar eşim iş getirmiş eve iş yerinde yetiştiremiyorum evde girerim diyor.Ama haftasonundan beri birşeyde yapamıyor sızıp kalıyor koltukta canım benim.
Ben çıkıyımda birazcık onun işlerini yapıyım daha sonra gene gelirim.

ay çoook güzeller canım bayıldım tarih kısmıda doldurulmaya hazır ne güzel düşünmüşsünüz nikah malzemeleri.com dan mı aldın

ya bugün yine çok sinir oldum.doguma kaynanam gelecek.önceden annem gelecekti.kadına bak ya eşime ben rahat edemem diyorum.sezaryan zaten tuvalete neyim beni nasıl götürecek.of annem geliyordu kadın o geliyorsa ayıp olur o gelsin demezmi herkesten annemden de nefret ediyorum.kendim gidip dogurup eve geleyim en iyiysi.o kadar yaptıktan sonra iyi kaynana mı oluyor yoksa bana işkence mi yapıyorlar.birde dogumda canımı sıkacak.eşim söyleyemezmiş anasını istiyor sanki o doguracak

ben lafımı pek çeken biri değilim zaten adak nasıl adandıysa öyle kesilir dedimm ve biz eşimle hastaneden çıktığımız gün kesilecek diye konuşmuştuk ama gelde ona anlat artık dediğiniz gibi biz böyle yapıcaz diyicez laf edicekler yine ama ne yapalım yaa onlar istiyor diye ben kızımın adağını erteleyip canını tehlikeye sokamam annem erkek kardeşime adamıştı ama parasal durumdan alıp kesememişlar kardeşim resmen ölümlerden döndü sonra hemen kestiler yoksa oğlumu kaybedicem dedi annem(allah korusun)

canım hastaneden çıktığımız gün kestireceğiz dediysen o gün kestirmen gerekiyor diye biliyorum ben zaman belirttiysen o zamanda kestirmen gerekiyor yani. aklında olsun..sen bakma onlara gönlünden ne geçiyorsa yap evladına içinde kalır sonra..

çok güzeller canım çok hoşuma gitti ben olsam hepsinden birer tane isterdim diye aklımdan geçti şimdi :1:benim gibi düşünenler gelmez inşallahh yandın yoksa :1:

ay çoook güzeller canım bayıldım tarih kısmıda doldurulmaya hazır ne güzel düşünmüşsünüz nikah malzemeleri.com dan mı aldın

gittigidiyordan aldım canım hemde çok ucuza
50 tanesi kargoyla 40 tl ye geldi
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
buradan aldım canım

çok güzeller canım çok hoşuma gitti ben olsam hepsinden birer tane isterdim diye aklımdan geçti şimdi :1:benim gibi düşünenler gelmez inşallahh yandın yoksa :1:

ayy vallahi bayramda çocuklara tek tek veririz ya şekerleri bende öyle vereceğim napalım sayılı derim:60::60:

ya bugün yine çok sinir oldum.doguma kaynanam gelecek.önceden annem gelecekti.kadına bak ya eşime ben rahat edemem diyorum.sezaryan zaten tuvalete neyim beni nasıl götürecek.of annem geliyordu kadın o geliyorsa ayıp olur o gelsin demezmi herkesten annemden de nefret ediyorum.kendim gidip dogurup eve geleyim en iyiysi.o kadar yaptıktan sonra iyi kaynana mı oluyor yoksa bana işkence mi yapıyorlar.birde dogumda canımı sıkacak.eşim söyleyemezmiş anasını istiyor sanki o doguracak

canım sen eşine güzellikle söyle doğumdan sonra benim bakıma ihtiyacım var çekinirim kayınvalidemden, önce annem gelsin bana baksın ben biraz toparlanıncada annenler gelsin de bu konuda taviz verme sıkıntı olur sana insan yeri geliyo kendi annesinden bile çekiniyor hiç olmadı annenle konuş benim sana şimdi ihtiyacım var çok üzülüyorum falan de ne bilim duygu sömürüsü yap azcık :17:

fatmacım hoşgeldin yorganı yarın yapıyorum hemen iyi fikir canım
:32:şekerlerin çok güzel ben de benimkileri bekliyorum sabırsızlıkla

kızlar mevlüt ve kayınvalide konularını konuşmuşsunuz bu doğacak bebekler bizim ve herşeye biz karar veririz bu tavrı koyduğunuzda kimse karışamaz benim kararıma o yüzden üzmeyin kendinizi nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın hayatta kaç kez yapma şansımız olacak ki:50:

Aynı evdede zor olur cnm gerçekten ya, ama sen yapalımmı diye sorma, eşimle karar verdik yapıcaz diye bahset hep, onların fikrini alıyomuş gibi yapma yani, bilgilendir :34:olmadı gidip annende yap,
Bunlar bi sefer olan şeyler eğer özeniyosan mutlaka yap içinde kalmasın
Adak varsa mutlaka yapılması gerekir diye biliyorum ben, mesela kağanın erken doğum tehlikesi ortaya çıkınca biz horoz adağı adamıştık sağlıkla gelsin inş. diye ve adadıktan hemen iki gün içinde kestirdik durumu olmayan birine verdirdik,
Hemen kestirdik adağı çünkü olursa keserim demek şart koşmak gibi oluyormuş, biz oğlumuzun canı ,sağlığı için demiştik hemen kestirip verdik

ah ah aynı dert bendede var ama benim çarem yok maalesef kayınvalidem olucak yanımda olsun yardım etsin birşey dememde beni çok inceliyor heryerimi bakışları bile rahatsız ederken nasıl yapıcam bilmiyorum annemde çalışıyor hemen gelemez ist.dan gelsede çok fazla kalamaz şimdiden lohusalığında senin yanında bir kadının yatması lazım dedi eşinle yatamazsın dedi ben yatıcam seninle dedi bende ben rahat edemem ben kocamdan başkasıyla yatmam dedim siz duydunuzmu öyle birşey lohusalıkta illa bir kadınlamı yatılması lazım ben duymadım bayada bir tuhafıma gitti

Bunlar harika canım şekerler birbirinden güzel sepet daha bi harika bayıldım bennn :65:

selam şekerlerrr

geçmişi okuyayım dedimm..30 sayfaaaa..ohhhh..okudum okudum baktım bitmiyooo..yarısı atladımmm..moralim bozuldu zten geceki kaynana muhabbetlerine..

benim de tahlil sonuçlrım çıktı..şükür gebelik zehirlenmesi değilmişş..idrarda protein filan bakmışlardı..herşey normal çıkmışşş

eşim işte..öyle bir geçer zamnkiyi izliyorumm..bol bol ağlıycam artıkkkkk

fatmacım şekerlerin çok güzelmişşş.......hepsi çok şeker bencede tek tek ver yoksa insanın hepsinden birer tane alası gelir:9:
bende bu akşam kızımın şekerlerini yaptım bugün yani keselerinin içine şekerlerini koyup kurdele ile bağladım....sonra pusetlerin içine koyup vericem inş:32:
annemlerrr pazartesiiii akşamm yola çıkıyorlarrr çokk sevinçliyim inşş sağ salim gelirler biran önce:52:

Back