• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar doğum yaklaştı ama ben daha listede ekli değilim listeyi yapan arkadaş benide ekleyebilirmi 2011 şubat anneleri listesinin oldugu sayfaya bilgilerimi yazdım ama daha eklenmedim galiba eklerseniz sevinirim

ama bizi rezilmi edeceksin demeleri hiç normal değil, giymezse neden rezil oluncakmış hıh:63:

kızlar tek tek isim isim yazamıyorum ama yorum yapıp destek olan herkese çokkk teşekkürler en azından beni anlayan ve benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek rahatlatıyor beni.eşim bugün peşimde gezip duruyor dille değil ama hareketleriyle özür diliyor anlayacağınız ama bende tık yok sürünsün biraz yazık bize sabaha kadar uyuyamadık oğlumla :63:

kızlar tek tek isim isim yazamıyorum ama yorum yapıp destek olan herkese çokkk teşekkürler en azından beni anlayan ve benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek rahatlatıyor beni.eşim bugün peşimde gezip duruyor dille değil ama hareketleriyle özür diliyor anlayacağınız ama bende tık yok sürünsün biraz yazık bize sabaha kadar uyuyamadık oğlumla :63:

Hatasını anladığı için sevindim cnm

Cnm kağanın mevlütünde kağan 3.5 aylık olduğu için o takımlardan üstüne göre bulup giydiremedim, ama bende çok özeniyorum, merte alıcam, o gelinlik gibi olanların yeleklisi papyonlusu var erkek için, geçen bebek kırklamaya gittiğimiz yerde giydirmişlerdi bayıldım ya çok tatlıydı, çok pahalısnı almaya gerek yok ama ben içimde kalmasın diye alıcam bu sefer

bende istiyorum mevlütte o kıyafetletde ama kayınvalidemler lüzumsuz görüyor hatta illa 40 çıktıgında mevlüt okutucaz diye birşey yok diyorlar yani anlıyacagınız ben ne diyorsam hep tersi iddaa ediliyor maalesef

Cnm kağanın mevlütünde kağan 3.5 aylık olduğu için o takımlardan üstüne göre bulup giydiremedim, ama bende çok özeniyorum, merte alıcam, o gelinlik gibi olanların yeleklisi papyonlusu var erkek için, geçen bebek kırklamaya gittiğimiz yerde giydirmişlerdi bayıldım ya çok tatlıydı, çok pahalısnı almaya gerek yok ama ben içimde kalmasın diye alıcam bu sefer

bizi üzerler ondan sonra özür üstüne özür dilerler biraz burunları sürtülsün kıymetimizi bilsinler

Bizim eşimin ailesiyle yeni tartışma konumuz.Bebek mevlütünde onlar gelinlik gibi birşey almak istiyorlar 40 günlük çocuğa bende almak istemiyorum.Ablam çok güzel bir takım almıştı onu giydiriyim diyorum.
Onlar olmaz bizi rezil mi ediceksin diyorlar.Bende diyorum ki birşey olmaz dünya kadar para veremem ben hemde 1-2 saatlik olacak birşey için.
Bilmiyorum ne yapıcaz.Hayır onu sonradan bebeğe giydirebilsem tamam kabul edicem alıcam ama 2 saatlik bir olay içinde o kadar para vermeye gönlüm hiç razı olmuyor.
Siz nasıl yapıcaksınız mevlüt için.Özel bir kıyafet alıcakmısınız.

canım eşim istanbula gitmişti iki ay önce oradan 15tl ye almış mevlüt takımını kaliteli ve güzel burda aynılarına 30-35tl diyorlar..

bende istiyorum mevlütte o kıyafetletde ama kayınvalidemler lüzumsuz görüyor hatta illa 40 çıktıgında mevlüt okutucaz diye birşey yok diyorlar yani anlıyacagınız ben ne diyorsam hep tersi iddaa ediliyor maalesef

Cnm kayınvaliden yapmazsa yapmasın mevlüt, çocuk senin , kendin yap arkadaşların gelsin, onlarıda davet edrsin gelirlerse gelirler gelmezlerse gelmezler, içinde kalmasın sonra büyüyolar alıp giydiremiyosun
Bizim mevlüt çok güzel olmuştu, pilav yaptırmıştık ve koçunuda kestirip kavurma yaptırmıştık, patikli bebek şekeri yapıp dağıtmıştım, 50 kişiyi geçkin kişi gelmişti,evde adım atacak yer yoktu tabiri caizse çok özenmiştim ama bulamadım kağanın bedenine göre , bende güzel kıyafetlerinden bi tane giydirmiştim, içimde uktedir hala,Allah kısmet ederse merte giydiricem resimde çekicem

Son düzenleme:
canım eşim istanbula gitmişti iki ay önce oradan 15tl ye almış mevlüt takımını kaliteli ve güzel burda aynılarına 30-35tl diyorlar..

Cnm istanbulda nerden almış? benim eşim istanbulda şu an söyleyeyim gidebilirse ordan alsın o da

Cnm kayınvaliden yapmazsa yapmasın mevlüt, çocuk senin , kendin yap arkadaşların gelsin, onlarıda davet edrsin gelirlerse gelirler gelmezlerse gelmezler, içinde kalmasın sonra büyüyolar alıp giydiremiyosun
Bizim mevlüt çok güzel olmuştu, pilav yaptırmıştık ve koçunuda kestirip kavurma yaptırmıştık, patikli bebek şekeri yapıp dağıtmıştım, 50 kişiyi geçkin kişi gelmişti,evde adım atacak yer yoktu tabiri caizse çok özenmiştim ama bulamadım kağanın bedenine göre , bende güzel kıyafetlerinden bi tane giydirmiştim, içimde uktedir hala,Allah kısmet ederse merte giydiricem resimde çekicem[/QUOTE

ahh güzelim benim ayrı ewim olsa onun herşeye burnunu sokmasına izin vermem ama maalesef aynı ewde kalıyoruz o yüzden herşeye karışıyor ama bakalım benim kocişş beni üzmez herhalde 40 çıkınca yaparız inş. dedi bizimde adağımız var bu ikinci bebişimiz ilkini 3.5 aylıkken kalp atışları durunca aldılar kızıma hamile kalıncada adak adadık onuda hastaneden çıkınca kesicek ona bile karıştı düşün yani şimdi olmazsa sonra kesilir diye allahtan eşim pek dinlemez onu

ama bizi rezilmi edeceksin demeleri hiç normal değil, giymezse neden rezil oluncakmış hıh:63:

Ahh canım uygun olan birşeyi almaya razı olsalar bende isterim tabiki güzel birşeyler alalım giydireyim kızıma ama onlar çok paracı ve gösteriş meraklısı.Bizi rezilmi ediceksin lafınıda o yüzden söylüyor hani güzel bir takım alıp giydirsem olmayacak çok böyle gösterişli şaşalı birşeyler alıp giydirelim istiyorlar bende 40 günlük çocuk için istemiyorum açıkçası öyle birşeye

kızlar doğum yaklaştı ama ben daha listede ekli değilim listeyi yapan arkadaş benide ekleyebilirmi 2011 şubat anneleri listesinin oldugu sayfaya bilgilerimi yazdım ama daha eklenmedim galiba eklerseniz sevinirim

O listeyi ben yapıyorum ama ne zamandır hiç bakamadım ki listeye kimler geldi inan hiç bakmadım.
Bir ara eklerim ama senide listeye

İstanbuldan eşin nerden aldı canım.Benimde ablam gidiyor sık sık kayınvalidesi orada diye.Olmassa onu gönderir ordan aldırırım bende hiç olmazsa ağızları kapansın.

selam kızlar nasılsınız? geçmşe bir iki sayfa bakabildim, fazla kalamıyorum umarım hepimiz iyisinizdir.
kendinize ve bebişlere iyi bakın

Biz iyiyiz canım sen nasılsın oğluş nasıl.

[ahh güzelim benim ayrı ewim olsa onun herşeye burnunu sokmasına izin vermem ama maalesef aynı ewde kalıyoruz o yüzden herşeye karışıyor ama bakalım benim kocişş beni üzmez herhalde 40 çıkınca yaparız inş. dedi bizimde adağımız var bu ikinci bebişimiz ilkini 3.5 aylıkken kalp atışları durunca aldılar kızıma hamile kalıncada adak adadık onuda hastaneden çıkınca kesicek ona bile karıştı düşün yani şimdi olmazsa sonra kesilir diye allahtan eşim pek dinlemez onu

Aynı evdede zor olur cnm gerçekten ya, ama sen yapalımmı diye sorma, eşimle karar verdik yapıcaz diye bahset hep, onların fikrini alıyomuş gibi yapma yani, bilgilendir :34:olmadı gidip annende yap,
Bunlar bi sefer olan şeyler eğer özeniyosan mutlaka yap içinde kalmasın
Adak varsa mutlaka yapılması gerekir diye biliyorum ben, mesela kağanın erken doğum tehlikesi ortaya çıkınca biz horoz adağı adamıştık sağlıkla gelsin inş. diye ve adadıktan hemen iki gün içinde kestirdik durumu olmayan birine verdirdik,
Hemen kestirdik adağı çünkü olursa keserim demek şart koşmak gibi oluyormuş, biz oğlumuzun canı ,sağlığı için demiştik hemen kestirip verdik

Bizim eşimin ailesiyle yeni tartışma konumuz.Bebek mevlütünde onlar gelinlik gibi birşey almak istiyorlar 40 günlük çocuğa bende almak istemiyorum.Ablam çok güzel bir takım almıştı onu giydiriyim diyorum.
Onlar olmaz bizi rezil mi ediceksin diyorlar.Bende diyorum ki birşey olmaz dünya kadar para veremem ben hemde 1-2 saatlik olacak birşey için.
Bilmiyorum ne yapıcaz.Hayır onu sonradan bebeğe giydirebilsem tamam kabul edicem alıcam ama 2 saatlik bir olay içinde o kadar para vermeye gönlüm hiç razı olmuyor.
Siz nasıl yapıcaksınız mevlüt için.Özel bir kıyafet alıcakmısınız.

Canım rezil olacak birşey yok bence. Bende almayı düşünmüyorum. Hatta büyük bir mevlid bile yapamayacağım. Evim küçük :) Birini çağırıp birine çağırmamak olmayacak. Sanırım parça parça alacağım misafirlerimi Yasin falan okuturum gelen olduğunda. Güzel bir elbise alır onu giydiririm heralde. Sırf mevlid diye pahalı şeyler almak istemiyorum. Doğumdan sonra ücrtessiz izin kullanacağım için maddiyatı düşünmek zorundayım. Bebeğime maddiyat yerine maneviyat vermek istiyorum inş.

Mesela o kitapları alıp kendimi geliştirmek istiyorum. İnş uygulayabiliriz kızlar. DNR a gittiğimde o kitapları parça parça okudum. Hepsini beğenmiştim alacaktım eşim açgözlülük yaptığımı söyleyince evdeki kitaplarla yetindim. Parça parça alayım diyorum.

ahh güzelim benim ayrı ewim olsa onun herşeye burnunu sokmasına izin vermem ama maalesef aynı ewde kalıyoruz o yüzden herşeye karışıyor ama bakalım benim kocişş beni üzmez herhalde 40 çıkınca yaparız inş. dedi bizimde adağımız var bu ikinci bebişimiz ilkini 3.5 aylıkken kalp atışları durunca aldılar kızıma hamile kalıncada adak adadık onuda hastaneden çıkınca kesicek ona bile karıştı düşün yani şimdi olmazsa sonra kesilir diye allahtan eşim pek dinlemez onu

Sen adak konusunu söyleyince kendi kayınpederim aklıma geldi.Bizde bu sene kurban kesmedik ama bağış yapalım dedik eşimle kızım olacak kesmesek hiç olmaz diye.Onlarda kesmediler bu sene ama eşime ben yokken hep sen gel ben sana kurban bulurum bizim evde keselim evde kesilmezse olmaz diye aklını hep dolduruyordu.Düşünün kurbanı biz kesicez ama kayınpederimin gözükecek kurban.Birde bana diyorki ben kız olunca bir keçi keserim ne varki bunda kurban kesiyorsun.Kesmesen daha iyiydi dedi.Yani sözde bizde ayrıyız ama herşeyime karışır.Şuda var adam söz vermiş keser diyceksiniz ama bana bugüne kadar verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığı için bunuda tutacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
Yalnız senin aynı evde yaşıyor olman çok kötü canım benim annemde 31 senedir aynı evde yaşıyor kaynanasıyla seni çok iyi anlayabiliyorum.Allah yardımcın olsun

iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremedim bilgisayar çökmüştü eşim format attı şimdi hemen haber vereyim dedim
melocum merak etmiş bugün mesaj yazmış çok mutlu oldum ya sizler benim ailem gibi oldunuz 2 gün girmeyince merak eder oldum
bugün doğumdan önceki son misafirlerimiz ağırladım vallahi üstümden büyük yük kalktı ne zamandır gelecekler 9 aylık olmuşum gelmeyelim artık demiyorlar offf atlattım şükür:46:
bir sürü cicilerimiz fotografı çektim birazdan ekleyeceğim
kızlar ben tek kişilik puffy yorganı yuvarlayıp iple bağladım silindir gibi bacaklarımın arasına alıp yatıyorum gece sarılarak okadar rahat ediyorumki sizede fotosunu çektim biraz tuhaf duruyor ama inanın rahat ediliyor isteyen yapsın:)
geçmişi hiç okuyamadım doğuran falan varmı???
$1.webp

Bizim mevlüt çok güzel olmuştu, pilav yaptırmıştık ve koçunuda kestirip kavurma yaptırmıştık, patikli bebek şekeri yapıp dağıtmıştım, 50 kişiyi geçkin kişi gelmişti,evde adım atacak yer yoktu tabiri caizse çok özenmiştim ama bulamadım kağanın bedenine göre , bende güzel kıyafetlerinden bi tane giydirmiştim, içimde uktedir hala,Allah kısmet ederse merte giydiricem resimde çekicem[/QUOTE

Cnm Allah kolaylık versin İyi durabiliyorsun aynı evde. Ben dayanamazdım heraldE. Çok fazla karıştırmayın bence. Yarın bebek olunca ona da karışmaya başlar. Ben aradaki mesafeyi korumaya çalışıyorum. Saolsun görümcem kardeşim gibidir. O çok yardımcı bu konuda bana.

Canım rezil olacak birşey yok bence. Bende almayı düşünmüyorum. Hatta büyük bir mevlid bile yapamayacağım. Evim küçük :) Birini çağırıp birine çağırmamak olmayacak. Sanırım parça parça alacağım misafirlerimi Yasin falan okuturum gelen olduğunda. Güzel bir elbise alır onu giydiririm heralde. Sırf mevlid diye pahalı şeyler almak istemiyorum. Doğumdan sonra ücrtessiz izin kullanacağım için maddiyatı düşünmek zorundayım. Bebeğime maddiyat yerine maneviyat vermek istiyorum inş.

Mesela o kitapları alıp kendimi geliştirmek istiyorum. İnş uygulayabiliriz kızlar. DNR a gittiğimde o kitapları parça parça okudum. Hepsini beğenmiştim alacaktım eşim açgözlülük yaptığımı söyleyince evdeki kitaplarla yetindim. Parça parça alayım diyorum.

Kendileri para konusunda çok savruk olduğu için canım.Karşı tarafı hiç ama hiç düşünmüyorlar.Bende senin gibi 4 ay çalışmayacağım ama bunu onlara anlatamassın.Kendi evleri var,arabaları var çok şükür durumlarıda iyi ama bizim öyle değilki eşim tek çalışacak evimizde kira 500tl ödiyeceğiz bu aydan sonra.Onun için herşeyin en makulunu düşünmek zorundayım ama bunları onlara anlatamıyorsun.Kitap konusunda bende her ay tek tek alıyorum eşim kızıyor çünkü benimde.Okudukça almak daha iyiymiş öyle diyor :))

iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremedim bilgisayar çökmüştü eşim format attı şimdi hemen haber vereyim dedim
melocum merak etmiş bugün mesaj yazmış çok mutlu oldum ya sizler benim ailem gibi oldunuz 2 gün girmeyince merak eder oldum
bugün doğumdan önceki son misafirlerimiz ağırladım vallahi üstümden büyük yük kalktı ne zamandır gelecekler 9 aylık olmuşum gelmeyelim artık demiyorlar offf atlattım şükür:46:
bir sürü cicilerimiz fotografı çektim birazdan ekleyeceğim
kızlar ben tek kişilik puffy yorganı yuvarlayıp iple bağladım silindir gibi bacaklarımın arasına alıp yatıyorum gece sarılarak okadar rahat ediyorumki sizede fotosunu çektim biraz tuhaf duruyor ama inanın rahat ediliyor isteyen yapsın:)
geçmişi hiç okuyamadım doğuran falan varmı???
Eki Görüntüle 132181

Çok güzel akıl etmişsin canım bunu ya.Hemen bende yapıyorum bunu bu akşam.Bari bundan sonrasında rahat edelim dimi.

Back