• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

melocum kullanıyorum canım,10 gündür filan böyleyim az önce çatalımı tutamadım kahvaltıda damarlarım mosmor olmuş,ilk uyuştuğunda doktoruma söyledim B vitamini başlayalım ama 15-20 günde ancak etki eder oda ederse dedi,o zamana doğurursun zaten dedi,tedavisi pek mümkün değilmiş doğurana kadar çekiceksin dedi. magnezyum içiyorum,b vitamini içiyorum,tabi elevit birde,vitamin deposu gibi oldum ama pek fayda etmiyor. bazı geceleri çok sıkıntılı geçiriyorum.çok nadir karşılaşılan bişeymiş o da beni buldu Allahtan az kaldı,sabır çekiyorum :2:

EVET KÖTÜ olmuş canım olsun hepimizde başka başka şeyler çıktı ne yapalım artık ben de de bi kaşıntı oldu,bu aralar hemoroid arttı falan Allah yardımcımız olsun

Sanırım şekerlerimi kimse beğenmedi. Kızlar ne zaman siteye girsem boşuna yazıyorum sanki. Zaten hastayım :2: Duygusalım :25:

kıyamam..yok canım ya...görmedim ben..olsun üzülme şahsına yazmazsak cevap gelmiyor bazen akşama kadar yazıyorum ama bana cevap gelmediği oluyor kalabalığız göden de kaçıyor üzme sen kendini
şekerler güzel sanırım 2 tane badem şekeri var
ben de hasır patik yaptırdım dün kardeşim eminönünden aldı bakalım ben de merakla bekliyorum

kıyamam..yok canım ya...görmedim ben..olsun üzülme şahsına yazmazsak cevap gelmiyor bazen akşama kadar yazıyorum ama bana cevap gelmediği oluyor kalabalığız göden de kaçıyor üzme sen kendini
şekerler güzel sanırım 2 tane badem şekeri var
ben de hasır patik yaptırdım dün kardeşim eminönünden aldı bakalım ben de merakla bekliyorum

Beğenmene sevindm cnm. Buzdolabı süsü olarak da kullanılsın istedim. Ayrıyetten çikolata alacağız. Kendim yaptım. Kağıtlarını zımbalayacağım ama dr sezeryan tarihini verdiği zaaman zımbalayayım diyorum.:21:

EVET KÖTÜ olmuş canım olsun hepimizde başka başka şeyler çıktı ne yapalım artık ben de de bi kaşıntı oldu,bu aralar hemoroid arttı falan Allah yardımcımız olsun

oooyyy oda çok zor canım benim acı filan yememeye dikkat et bari çok geçmiş olsun.az kaldı artık tabi hepimizin biyerlerinden patlak veriyo,dişimizi sıkıcaz biraz daha :38:

ecemnurr şekerlerin harikalar canım beğenmediniz olur mu hiççç:38:

Sanırım şekerlerimi kimse beğenmedi. Kızlar ne zaman siteye girsem boşuna yazıyorum sanki. Zaten hastayım :2: Duygusalım :25:

Çoook güzeller! Ben de kendim yaptım en güzelleri böyle biblolar oldu. bazen yazdıklarımız akış içinde kayboluyor, üstüne alınıp üzülme sen.

Beğenmene sevindm cnm. Buzdolabı süsü olarak da kullanılsın istedim. Ayrıyetten çikolata alacağız. Kendim yaptım. Kağıtlarını zımbalayacağım ama dr sezeryan tarihini verdiği zaaman zımbalayayım diyorum.:21:

aaa.a.hem de kendin yaptın ben hazır sandım
kağıtlarını da yaptırdım ben
ELVİN TUNAKAN hoşgeldin
ŞUBAT 2011 yazdırdık

bu hafta gelirse bizde değiştiririz artık:9:

biz de de lokum verilir pembe güllü lokum ona da kzı lokumu denir ben de ondan vereceğim hatta tabağın fotoğrafını da koydum neler aldık topiğine

aaa.a.hem de kendin yaptın ben hazır sandım
kağıtlarını da yaptırdım ben
ELVİN TUNAKAN hoşgeldin
ŞUBAT 2011 yazdırdık

bu hafta gelirse bizde değiştiririz artık:9:

biz de de lokum verilir pembe güllü lokum ona da kzı lokumu denir ben de ondan vereceğim hatta tabağın fotoğrafını da koydum neler aldık topiğine

Evet lokumu eve de hastaneye de alalım istiyorum. Eşim abartıyorsun diyor. Sanırım ya çikolatadan yada lokum vazgeçirecek beni :40: Ben tam tarih yazmak istedim tabi aceleci davranmazsa. Sezeryan olacağı için dr önceden alacak sorun olmaz sanırım.

bende o resimlere bakıyodum melocum ne tatlı bi tabak o öyle zaten kendisi lokum gibi olmuş :1: sürahi bardaklar tepsi filan süper olmuş canım kokoş kokoş,ağız tadıyla yiyin inşallah lokumları minik prensesin gelince.

bende buzdolabı süsü tarzında bişeyler düşünüyorum hala bakıp duruyorum öyle icraat yok :17:

faygen akşam 8 buçukta hastanedeydim yeminle erkan 10 dakkada gönderdi bebeği ay adamı nazar etcam ya kadının sezeryana gelmesiyle bebeğin çıkması bir oldu

darısı başımıza canım ya...maşşallah herife..nazar etmeyelimde 1ay daha dayansın böle...:9:
cibinlik için bakem teşekkürler...

Selam kızlar geçmişe bi bakıım dedim kaldım geçmişte nasılsınız
İYİyiz esracım sen nasılsın
bende o resimlere bakıyodum melocum ne tatlı bi tabak o öyle zaten kendisi lokum gibi olmuş :1: sürahi bardaklar tepsi filan süper olmuş canım kokoş kokoş,ağız tadıyla yiyin inşallah lokumları minik prensesin gelince.

bende buzdolabı süsü tarzında bişeyler düşünüyorum hala bakıp duruyorum öyle icraat yok :17:

sağol canım magent kalıcı olur bende öyle yaptırdım magnet hasır patik çok merak ediyorum bi gelsin de

kocam öğle yemeğine gelecek kızlar ben gidem de yemek ayarlıyam..
okulu evimize çok yakın çok iyi oluyor böyle..:8:

bu ilk değil sonda olmayacak biliyorum. güzellikle konuşuyorum olmuyo, küsüyorum bağırıp çağırıyorum yine olmuyo. benim ailem kendinden kısar biz daha iyi şartlarda olalım diye bize harcar. babam araba aldı geçen sene bize kışın yolarda üşür hasta olursun kızım diye. öğrenim kredimin borcunu ödüyor hiçbir mecburiyeti yokken daha sayamayacağım bir sürü maddi yardımı oluyor. bebeğimin oda takımını ve tüm ihtiyaçlarını aldı. daha kendi cebimden bir çorap almadım desem yeridir.benim ailem bize yapıyor benim kocam kendi ailesine. anası babasıyla bitse yine tamam, bacısıymış abisiymiş kardeşiymiş yeğenleriymiş hepsinin ihtiyaçlarını düşünür. kayınbabamların durumu benim ailemdende iyi ihtiyaçlarıda yok ama ne koparsak kar diyorlar. bende kızıyorum babamlar benim çocuğuma yapıyor sen onlara diye. birde kayınvalidem sen birşey almayacaksın çocuğuna hepsini anneannesigil yapacak adetten diyor kocama.daha bir kez sormadı kızım bir eksiği varmı bir ucundanda biz tutalım diye. bir tane yelek örmüş onu sokup duruyor gözüme. onun varsa yoksa diğer oğlu ve torunları.bizimkini adam yurduna koymuyor. ama görecek göz lazım. benimkide onlar için beni kırıp yerin dibne sokuyor ben napayım yaa..

Arkadaşım, ne istiyorsan onu yap, düşüncesiz kocanı da sedece olacaklar konusunda bilgilendir. Onlar ilk anda düşünemiyorlar. Benim eşimin de hafta sonu başka şehirde kuzeninin düğünü var, sen gelecek misin diye sordu annesi babası, gelirim dedi. Ben de sen bilirsin 37. haftamda doğurabilirim, belli olmaz, annemlerle giderim artık doğuma dedim, yok ben gelemem dedi. Kendileri hiç oturup düşünemiyorlar. Ama seninki anlatınca da inat ediyor.
Evet adetlerde bebeğin yatağını kız tarafı alır ama altınını da erkek tarafı takar. Sen de öyle söyle, altınları da sizden bekliyoruz, adetler böyle, artık iyi bir şeyler yaparsınız :)
Bir de bence kendi aileni masraflara karıştırma bu kadar çok, ne de olsa oradan geliyor diye sorumluluk almıyor seninki, elindekini de diğerlerine harcıyor. Konuş ailenle sizde yoksa biraz yokluğu görsün de ailenin verdiği desteğin kıymetini anlasın.

kayra sanırsam senindi dimi sat 14 mayıs?benim de sat 14 mayıs cnm,ama benim normal doğum olacak kısmetse...ama 14 şubat 18 şubat arası olabilir dedi dr ama erken de gelebilir dedi...sezeryan olmadığı için kesin tarih vermedi tabiki...

hayırlısı olsun canım.normal doğumsa tarih belli olmaz tabi.bize de doktorun sezeryan için gün vermesini bekliyoruz.tabi erken gelmezse oğlum

Arkadaşım, ne istiyorsan onu yap, düşüncesiz kocanı da sedece olacaklar konusunda bilgilendir. Onlar ilk anda düşünemiyorlar. Benim eşimin de hafta sonu başka şehirde kuzeninin düğünü var, sen gelecek misin diye sordu annesi babası, gelirim dedi. Ben de sen bilirsin 37. haftamda doğurabilirim, belli olmaz, annemlerle giderim artık doğuma dedim, yok ben gelemem dedi. Kendileri hiç oturup düşünemiyorlar. Ama seninki anlatınca da inat ediyor.
Evet adetlerde bebeğin yatağını kız tarafı alır ama altınını da erkek tarafı takar. Sen de öyle söyle, altınları da sizden bekliyoruz, adetler böyle, artık iyi bir şeyler yaparsınız :)
Bir de bence kendi aileni masraflara karıştırma bu kadar çok, ne de olsa oradan geliyor diye sorumluluk almıyor seninki, elindekini de diğerlerine harcıyor. Konuş ailenle sizde yoksa biraz yokluğu görsün de ailenin verdiği desteğin kıymetini anlasın.

offf offf herkesin sıkıntısı hemen hemen aynıı benim ailemde herşeye yetişmeye çalışıyor ama eşimin ailesinde pek icraat yok hele kayınvalidem doğsun o alınır doğsun bu alınır anneannesi neler getirir diyip duruyor hep benimkilerden bekliyorlar hemen hemen çoğu eksiğimizi anneannemiz aldı ama onlara gelince altın takma konusunda ee işte olursa takarızz ama olması için uğraş verdikleride yok eşiminde elinden geldiğini yaptıgını söylemesem olmaz oda uğraşıyor ama ailesinde birşey yokk herşeyi benim ailem yapsın istiyorlar alıştılar artık tabii anneme alma diyorum onunda içi rahat etmiyor bide uzakta yakında olsa onların neler aldıklarını daha doğrusu almadıklarını görür söyliyeceği şeyi söylerde dua etsinler uzakta bide tek oğulları var ilk bebeğimiz bide yani düşünün bu kadar sorumsuz davranıyorlar demekki ikinci falan olsa hiç umurlarında olmayacak

slm kızlar nasılsınız bugün
ayy bugün konyada çok kasvetli bi hava var yağmur yağıyo oysa camlar silincekti :((
yarın kontrolümüz var bakalım ne diycek dr amca yarın gelin alalım demesini bekliyorum ama sanırım hayallerim suya düşcek :))

selam kızlar; çok kötüyüm 3 gündür ağlamaktan yorgun düştüm salak kocam ve dengesizlikleri yüzünden.şubat başında arkadaşlarıyla şehir dışına çıkacakmış iki geceliğine. her sene2-3 kez böyle tatil yaparlar hanımları evde bırakıp erkek erkeğe, her zaman gidiyorsun ama busefer karnım burnumda hadi sen gittiğin gece doğum yaparsam ne olacak şimdi zamanımı diye kızdım bende rızam yok dedim. baktım sürekli ısrar ediyo bende salak gibi artık kaynanam bu kadarına izin vermez beni tutar diye gittim ona söyledim eşimin yanında. ne dese beğenirsiniz gidecekse gitsin biz gelir başında dururuz kocayı ne yapacaksın doğururken. bende doğum zamanı sizede ihtiyacım yok o zaman anne bi taksi çağırır giderim kendim dedim.birde 10 gün önce yeğeninin doğum günü vardı bizde 4 kız yeğen var başımıza bela.çocukları bende çok seviyorum hatta kocamdan önce benim boynuma sarılırlar ama benim dengesiz kocam bunlar için gereğinden fazla manyak oluyo. kaynanam aradı gelin doğum günü kutlayacağız gelirkende hediye alın diye sanki biz bilmiyoruz.iki haftada bir gideriz her seferindede eli kolu dolu gider çocuklara.neyse gittik hediye almaya bizimki demez mi 4 ünede hediye alacağım diğerleri kıskanır diye bende yeter artık dedim kazık kadar oldular sadece doğum günü olan çocuğa hediye alınacağını anlayamayacak yaşta değiller bu sefer izin vermiyorum sadece birine al dedim daha benim çocuğumun bir sürü eksiği var paran varsa kendi çocuğunun eksiklerini al dedim.ikna edene kadar bir posta daha kavga ettik. neyse gittik kaynanamlara (bizden 1,5 saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyorlar görümcemler eltimlerde orada) çocuğun hediyesini verdik görümcem hediye bile almamış yeğenine el kol her zaman bomboştur onun.kaynanam da sadece birine almış. biz hediyeyi verince kaynanam demezmi herkesin içinde diğerlerinede almadınmı diye yok dedi benimkide iyi halt etmişsin aferin diye azarladı eşimi bizim salaktan ses yok tabi. neyse bu olaylar oldu. sonra annem ameliyat olmuştu dizinden kontrol için yanıma geldi mersinden perşembeden beri burada. bizimki bir surat bir surat bir haftadır yüzüme bakmıyo annem bile fark etti.aranızmı bozuk kızım niye böyle surat yapıyo dedi bendebahanelerle geçiştirdim.geçen gün dışarı çıktık eşimle yemek yiyoruz niye dedim böylesin.bir ankaraya gidecektim göndermedin, yeğenlerime hediye aldırmadın bunaltıyorsun beni demez mi. bende bugüne kadar ne zaman gidecem dedinde engelledim yada çocuklara alacağım dediğin şeyi aldırmadım bir kez oldu diye bana bu halimle bu kadar zulmedemezsin dedim. başladım ağlamaya.
bugünde abimler gelecek annemi almaya hafta sonu mersinden dedim.sonra annemin yanında bu hafta sonu annemlere gidiyoruz dedi. tatlılıkla hayatım abimler gelecek dedim, olsun onlarda bizimle gelir dedi. daha on gün önce oradaydık sobalı ev tuvalete bile gidemiyorum sabaha kadar sancıdan uyuyamadım geçen sefer artık halimde yok ayakta durup hizmet yapmaya gitmeyelim artık doğumdan sonra gideriz dedim yok gideceğiz dedi.bu son oldu akşamdan beri annemden gizli köşede bucakta ağlıyorum başım çatlıyo sonra bide ben ona küsecekken o bana küstü. artık dayanamıyorum ben ailemi karşıma aldım onunla evlenebilmek için evlatlıktan reddedilmeyi göze aldım o ailesi için yeğenleri,arkadaşları için şu halimle beni yerden yere vuruyo ben bunların hiçbirini haketmiyorum benim sevgimi kendi çıkarına kullanıyor.ilk defa ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi çok zoruma gidiyor artık...

Ahh bu erkekler içimizdeki o tükenmez sevgiyi nasıl nefrete ve öfkeye çeviriyolar demi :50: hepsi aynı konular farklı belki ama hepsi aynı sonuçta. Helede bu halimizde yapıkları gerçekten reva değil. Ben de eşime diyorum hakkımı helal etmiycem sana çok ağlattı beni 9 ay boyunca :59::59: Boşanmayı bende binlerce kez düşündüm ama insan ne bi adım öne gidebiliyo ne bir adım geri evlilik tuhaf bişey. Allah yardımcımız olsun onlarada insaf versin gülüm ne diyim ...

Kizlar bebisim pozisyon degistirmis ama kafasi asagidaymis

yani kendi etrafinda sola dönmmüs:16:

ohh dedim valla rahatladim:nazar:

Back