• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Sarımsak kokusunu bende hiç sevmem canım.Karşılaştığında ufaktan çıtlatsan ayıp olurmu acaba midem dayanmıyorda benim bu kokulara diye :))

Evridiki canım bende amatör olarak biliyorum ama birşeyler yapmaya çalışıcağım gene,benden hatıra olsun istiyorum ileriki zamanlar için.
8 ayda beklenmez ki birşeyler almak için :))
Annem benim 6.ay'a kadar bekleyelim diyor eşimde 7ayda hepsi bitsin belkide süpriz yapıp erken gelir diyor :))

Söyledim canım sçyledim ama yemek yapma tarzları bu napsınlar:(

Siz 7. ayda hastane çıkışını hastaneye götürecek çantyasını hep hazır tutarsınız ama fazlasına gerek yok demiştim ben zaten:)
Yinede alan alır tabi :D

Tam 40 haftasını doldurup mu gelmişti canım bebişin yoksa 37-38. haftasında mı geldi anlatsanıza birazcık ilk doğumlarınızı bize :))

Benim 40+5 te geldi bebişim ve doktorumun beni ameliyata zorunlu bırakmasıyla aynen bende sinir oluyorum ozmanları hatırladıkça:(
herşey normalken benim gözümü korkuttu yok suyu azalmış yok plesanta kreçlenmiş diye acil ameliyata aldı.Meğer sonradan öğrendikki beni ameliyata aldığı 16 randevusundaki ameliyat olacak kadın gece doğurmuş tabi adam o saatte ameliyat yapacak para alacak beni yatırdı hemen:(
Hakkımı helal etmiyorum asla
Bende kontrolden sonra alışverişe çıkacaktık makyajlı falanım şimdi doğum sonrası fotograflarda falan hep süslenmişim sanıyor herkes:D

Söyledim canım sçyledim ama yemek yapma tarzları bu napsınlar:(

Siz 7. ayda hastane çıkışını hastaneye götürecek çantyasını hep hazır tutarsınız ama fazlasına gerek yok demiştim ben zaten:)
Yinede alan alır tabi :D

Benim 40+5 te geldi bebişim ve doktorumun beni ameliyata zorunlu bırakmasıyla aynen bende sinir oluyorum ozmanları hatırladıkça:(
herşey normalken benim gözümü korkuttu yok suyu azalmış yok plesanta kreçlenmiş diye acil ameliyata aldı.Meğer sonradan öğrendikki beni ameliyata aldığı 16 randevusundaki ameliyat olacak kadın gece doğurmuş tabi adam o saatte ameliyat yapacak para alacak beni yatırdı hemen:(
Hakkımı helal etmiyorum asla
Bende kontrolden sonra alışverişe çıkacaktık makyajlı falanım şimdi doğum sonrası fotograflarda falan hep süslenmişim sanıyor herkes:D

Azıcık daha katlanıcan canım o zaman elden başka çare gelmez anlayışsız olduktan sonra.

Söylediklerinizi ben not alıyorum kızlar aklıma yatanları şöyle yapsam daha doğru olur,güzel fikirdi bak buda diye :))

İkinizinde ilk doğumları biraz sancılı ve üzüntülü geçmiş özürdilerim size o anları hatırlattığım için ama merak işte ilk olunca çoğunu bilmiyorsun nasıl oldu diye öğrenmek istiyor insan :))

valla genelde çok güzel geçiyor o durum haricinde güzeldi canım.epiduralde hiçbir sorun yaşamadım mesela kızımın ilk ağlayışını duydum ilk yarım saat içinde emzirdim.ne bilim işte ozmanlar harikaydı sadece dr un yaptığı adilik sinir bozucu yoksa ilk doğum güzel olmazmı:)
eşim diyorki bir bebek sesi geldi ameliyathanenin önünde beklerken acaba bizimmi bukadar çoık sesi çıkarmı diye tereddüt ettik ablamla sonra bir hemsire elinde böyle buruş buruş yeşil ameliyat çarşaflarıyla kapıdan çıktı biz sandıkki ameliyatta kullanılan bezleri çöpe atacak aaamannn bide baktıkki içinden küçücük yüz gösterdi bize meğer bebişi yıkayıp giydirmeye götürüyormuş:)
Hiç unutulmayack anlar onlar tabiiki donmuşlar bizimkile ne kamera ne foto öylece kaldık diyor tabi hemşire hemen gitmiş çocuk üşümesin diye bu arada yüz gözsterimi eşim eline para sıkıştırmış.tabi beni yatağa getiren hastabakıcılara ,benimle ilgilenen hemşireye vs hep para verildi bu arada:o)

bencede özüre gerek yok yani :)

valla genelde çok güzel geçiyor o durum haricinde güzeldi canım.epiduralde hiçbir sorun yaşamadım mesela kızımın ilk ağlayışını duydum ilk yarım saat içinde emzirdim.ne bilim işte ozmanlar harikaydı sadece dr un yaptığı adilik sinir bozucu yoksa ilk doğum güzel olmazmı:)
eşim diyorki bir bebek sesi geldi ameliyathanenin önünde beklerken acaba bizimmi bukadar çoık sesi çıkarmı diye tereddüt ettik ablamla sonra bir hemsire elinde böyle buruş buruş yeşil ameliyat çarşaflarıyla kapıdan çıktı biz sandıkki ameliyatta kullanılan bezleri çöpe atacak aaamannn bide baktıkki içinden küçücük yüz gösterdi bize meğer bebişi yıkayıp giydirmeye götürüyormuş:)
Hiç unutulmayack anlar onlar tabiiki donmuşlar bizimkile ne kamera ne foto öylece kaldık diyor tabi hemşire hemen gitmiş çocuk üşümesin diye bu arada yüz gözsterimi eşim eline para sıkıştırmış.tabi beni yatağa getiren hastabakıcılara ,benimle ilgilenen hemşireye vs hep para verildi bu arada:o)

bencede özüre gerek yok yani :)

Çok güzelmiş canım ya okurken gözlerim doldu İnş bizimkilerde böyle güzel ve sağlıklı bir şekilde gelirler annelerine :))

Yani evet o an yaşanan stres bir yana bebegine kavuşma heyecanı bir yana. Her şeyi unutup gidiyorsun o heyecenla :)

Mükemmel bir duygu...

Ayarlar ve özellikler kısmı var canım oraya tıkla aşağıya doğru in orada buton var ama nasıl aktif oluyor onu bulamıyorum

Ama bak şöyle yapabilirsin editörler var ya onlara bir özel msj at istersen havvaesen var şubat2010 annelerinde ona bir sorsana belki o yardımcı olabilir sana :))

merhaba arkadaşlar
ben allah kısmet ederse nisan annesi olucam.
daha doktora gitmedim çok yeni olduğu için. sadece kan testi yaptırdım. sonuç pozitif çıktı.

ama dünden beri çok kasık ağrım var
sadece sol kasığımda ağrı yani.
sizlerdede oluyormuydu?

Back