• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama bi battaniye vardı yarısını yeşil yarısını mavi örmüşler mavi yerine bulutlar güneş falan yeşil yerinede ev çiçek falan yapmışlar çok harika bişeydi battaniyenin bi tarafına onu yapmayı düşünüyorum çift taraflı kullanırım artıkın

ben nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama bi battaniye vardı yarısını yeşil yarısını mavi örmüşler mavi yerine bulutlar güneş falan yeşil yerinede ev çiçek falan yapmışlar çok harika bişeydi battaniyenin bi tarafına onu yapmayı düşünüyorum çift taraflı kullanırım artıkın

Çok güzel bir örneğe benziyor canım yapınca mutlaka paylaş bizimle,yada şemasını bulursan gönder bizede :))
Bu örgü hevesi iyice sardı beni akşam olsada eve gitsem bir an önce :))

Ben çok heyecanlanmıştım 1 aydan sonra onu ekranda görünce,kalp atışlarını nefesimi tutup dinlemiştim ama çok hızlı atıyordu pıt pıt diye çok güzeldi :))

selam kızlar kaç gündür giremiyorum netimizde sorun var

dün rahatsızlandım işede gelemedim

sıcaklar beni çok etkiledi.hem afedersiniz ishal hemde kusunca halsiz düştüm.dün dinlendim Allaha şükür bugün daha iyiyim

dün sağlık ocağına gittim.orda kaydınızı alıyorlar her ay düzenli ücretsiz kontrollerinizi yapıyorlar kan tahlilillerinizi aşılarınızı ücretsiz yapıyorlar

bu sabah gidip kan vermem lazımdı durumun enfeksiyondanmı yoksa sıcaklardanmı olduğunu anlamak için.ama bugün kendimi iyi hissettiğim için işe geldim izin sıkıntısı olmasın diye eğer bugünde geçmeseydi kendi doktorumu arayacaktım 2 tahlil istediler biri zaten sağlık ocağında olmuyormuş hastanede yaptırırsın demişti bende olmuşken ikisinide hastanede yaptırırım dedim

sağlık ocağında hamilelerle çok daha fazla ilgileniyorlar.aile hekiminiz kimse internetten bakıp direk ona gidiyorsunuz hiç bir kayıt yaptırmanıza gerek yok.doktor size kart açıyor oradan gebeliğinizi takip ediyor.elinizdeki test sonuçları ultrason resimlerini falanda götürün giderken onlarıda soruyorlar

valla genelde çok güzel geçiyor o durum haricinde güzeldi canım.epiduralde hiçbir sorun yaşamadım mesela kızımın ilk ağlayışını duydum ilk yarım saat içinde emzirdim.ne bilim işte ozmanlar harikaydı sadece dr un yaptığı adilik sinir bozucu yoksa ilk doğum güzel olmazmı:)
eşim diyorki bir bebek sesi geldi ameliyathanenin önünde beklerken acaba bizimmi bukadar çoık sesi çıkarmı diye tereddüt ettik ablamla sonra bir hemsire elinde böyle buruş buruş yeşil ameliyat çarşaflarıyla kapıdan çıktı biz sandıkki ameliyatta kullanılan bezleri çöpe atacak aaamannn bide baktıkki içinden küçücük yüz gösterdi bize meğer bebişi yıkayıp giydirmeye götürüyormuş:)
Hiç unutulmayack anlar onlar tabiiki donmuşlar bizimkile ne kamera ne foto öylece kaldık diyor tabi hemşire hemen gitmiş çocuk üşümesin diye bu arada yüz gözsterimi eşim eline para sıkıştırmış.tabi beni yatağa getiren hastabakıcılara ,benimle ilgilenen hemşireye vs hep para verildi bu arada:o)

bencede özüre gerek yok yani :)

-------
Merhaba Fatma, yazdıklarını okurken ağlıyorum bir yandan. zaten hormonlar malum altüst etti; sen de çok güzel anlatmışsın. şimdi çok uzak geliyor o günler 6-7 ay var ama heyecanlandım, sağol paylaşımın için.
bu arada meslektaşmışız;) artık doğum sonu izinleri, raporlar falan... deneyimlerini paylaşırız gene. sağlıklı günler

-------
Merhaba Fatma, yazdıklarını okurken ağlıyorum bir yandan. zaten hormonlar malum altüst etti; sen de çok güzel anlatmışsın. şimdi çok uzak geliyor o günler 6-7 ay var ama heyecanlandım, sağol paylaşımın için.
bu arada meslektaşmışız;) artık doğum sonu izinleri, raporlar falan... deneyimlerini paylaşırız gene. sağlıklı günler

ayy canımm Allahım sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Çok güzel çook :)

Evet canım meslektaşız doğumlarımızda çok yakın zamanları 15 tatil bizim doğum izninde arada kaynıyor ama napalım be senede böyle olsun:)

Ohh ohh örgüler bebiş için alınacaklar listesi falan epeyce sohbet etmişsiniz.
Ben bebeğime neredeyse hiçbirşey almayacağım,ablamın 2 yaşındaki kızının ve erkek kardeşimin 6 aylık oğlunun giymediği dolaplar dolusu kıyafet var.
Bebeğimi yatıracağım sepet yatak var.

$d2f3d97a2f6621c05ac4f20cc51a3eb2_1265760777.jpg

kızlar bu battaniye nasılllll

Günaydın güzel anneler...
Naılsınız bakalım bugün?Biz iyi kalktık yataktan bu saatte kaldırıyor beni bebiş :)
Neden ama bir türlü uyku tutmuyor ama gece 11 gibi yattım :D
Kahvaltı etmiyorum nolur nolmaz diye midem bulanacak diye korkuyorum:(

Ben bebeğime neredeyse hiçbirşey almayacağım,ablamın 2 yaşındaki kızının ve erkek kardeşimin 6 aylık oğlunun giymediği dolaplar dolusu kıyafet var.

Benimde ablasının herşeyi duruyor.Yürütecimize kadar var.Zaten çok küçük bebeklikleri fıstık yeşili,turuncu,beyaz almıştım nolur nolmaz 2. si diye.Hastane çıkışımız bile var yani:D Bebek çantası eskidi onu yenilerim ana dizimiz var büyük beşiğimiz var artık ablasına yatak odası alacağız ona söz vermiştik.
Ama yinede insan hevesleniyor sanırım alırım ufak tefek şeyler.

Çok şanslısın canım ,ben beşik,bebek arabası,mama sandalyesi konusunda şanslıyım sadece ablamınkiler çok kullanmadı hiçbirini kısmet benim bebişe imiş.

Eki Görüntüle 50456

kızlar bu battaniye nasılllll

Çok güzelmiş canım bende hep öyle battaniye modellerine bakıyorum

Günaydın kızlar,bugün biraz yorgunum biraz değil aslında baya bir yorgunum akşam bana bir enerji geldi sormayın bütün evi temizledim.Bu arada çamaşır suyunuda fazla kullanmışım bir ara bayılıcam zannettim inş.bebişime birşey olmamıştır. :((
Aylardan sonra kendimi ilk defa dün gece çok enerjik hissetmiştim ama gece acısını kötü çıkardı,belim ağrıdı sola yada sağa dönüp yatamadım,karnımın içinden hep sesler geldi,kızdı galiba bebişim bana :((

Ama örgüye başlamayı unutmadım beş sırada olsa ördüm :)) Battaniye başladım bende,yeleklik için ip bulamadım güzel kutumda çoğu sakallı ipten oluşuyordu zaten bende elimde olan gri renkle başladım bakalım nasıl olacak :))

Günaydın güzel anneler...
Naılsınız bakalım bugün?Biz iyi kalktık yataktan bu saatte kaldırıyor beni bebiş :)
Neden ama bir türlü uyku tutmuyor ama gece 11 gibi yattım :D
Kahvaltı etmiyorum nolur nolmaz diye midem bulanacak diye korkuyorum:(

Benimde ablasının herşeyi duruyor.Yürütecimize kadar var.Zaten çok küçük bebeklikleri fıstık yeşili,turuncu,beyaz almıştım nolur nolmaz 2. si diye.Hastane çıkışımız bile var yani:D Bebek çantası eskidi onu yenilerim ana dizimiz var büyük beşiğimiz var artık ablasına yatak odası alacağız ona söz vermiştik.
Ama yinede insan hevesleniyor sanırım alırım ufak tefek şeyler.

Günaydın canım ikinci bebek olmakta bir bakıma güzel ama ya baksana herşeyi hazır,siz sadece gelişini bekliyorsunuz o bebişin yaaa çok güzel bir duygu :)))

Günaydın hepinize kızlar dün konrolümüz vardı eşimle gittik bebişimizi gördük.Tam 5.81 cm çıktı bebişimiz.Neredeyse 6 cm olmuş.Günüde 3 gün önden gidiyor.11+6 olması gerekirken 12+2 çıktı:) Çok sevindim büyümüş diye.Gözlerimi monitöre diktim bian olsun ayırmadım.Kollarını bacaklarını gözlerini gösterdi doktor.Ende kalınlığını ölçtü normal dedi.İkii testi yaptırmak istermisin dedi bende evet deyince onuda yaptık.10 gün sonra alacağım artık.Eşimde gördü bu kez onunda ağzı kulaklarındaydı.Bebiş uyuyodu uyandırdık biraz hareket etti:) Çok harika bi duyguydu ya.

kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler

ceygün yeni gördüm yazdıklarını çok üzüldüm canım çok etkilendim.Allah sana sabırlar versin canım hayırlısı diyerek kendini teskin et Allah tekrar verecektir sana yeni bir bebiş. Sakın hırpalama kendini olurmu:( Aramızdanda ayrılma biz seni hep bizimle görmek istiyoruz

Günaydın hepinize kızlar dün konrolümüz vardı eşimle gittik bebişimizi gördük.Tam 5.81 cm çıktı bebişimiz.Neredeyse 6 cm olmuş.Günüde 3 gün önden gidiyor.11+6 olması gerekirken 12+2 çıktı:) Çok sevindim büyümüş diye.Gözlerimi monitöre diktim bian olsun ayırmadım.Kollarını bacaklarını gözlerini gösterdi doktor.Ende kalınlığını ölçtü normal dedi.İkii testi yaptırmak istermisin dedi bende evet deyince onuda yaptık.10 gün sonra alacağım artık.Eşimde gördü bu kez onunda ağzı kulaklarındaydı.Bebiş uyuyodu uyandırdık biraz hareket etti:) Çok harika bi duyguydu ya.

Gözün aydın canım,bu bebişler biraz hızlı mı çıktı,herkesin ki bir kaç gün önden gidiyor erken gelmezler inş.:))inş sonuçlarında iyi çıkar canım.

Back