• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar
ben allah kısmet ederse nisan annesi olucam.
daha doktora gitmedim çok yeni olduğu için. sadece kan testi yaptırdım. sonuç pozitif çıktı.

ama dünden beri çok kasık ağrım var
sadece sol kasığımda ağrı yani.
sizlerdede oluyormuydu?

evet canım olabiliyo bende olmadı ama çoğu hamilede erken hamilelik belirtisi sayılıyomuş bu arada bebişin hayırlı olsunhihoyyyt

merhaba arkadaşlar
ben allah kısmet ederse nisan annesi olucam.
daha doktora gitmedim çok yeni olduğu için. sadece kan testi yaptırdım. sonuç pozitif çıktı.

ama dünden beri çok kasık ağrım var
sadece sol kasığımda ağrı yani.
sizlerdede oluyormuydu?

ilk zamanlar bendede çok olmuştu canım bebişin oraya yerleşmeye çalıştığı için oluyordur,panik yapma sakın,ayaklarını karnına çekip dinlenmeye çalış ben öyle yapıyordum :))

allahım bi hızla örgü örmeye başladım:p

Aman allahım ne oldu sana böyle bir anda bu kadar hızlandın :)))kaydirigubbakcemile3

maşallah örgücüler.şu yastık olayına takıldım yeni dogan bebekler neden yastıkta yatırılmıyor ben hiç bir şey bilmiyorum

Ani bebek ölümlerine sebep oluyormuş canım öyle dediler ama nasıl olduğunu anlatmadılar

Örgü işini eve gidince bende başlıycam,bakalım yelek kaç günde bitecek :))

valla battaniye basladım değişik fikirlerim var battaniyenin bir tarafını ayıcık motifli yapıcam bi tarafını rengarenk örgü yapıcam hahaha

kız eşyası annem çok örmüş önceden çeyizimde çok var yelekler

Çeyizde benimde var canım ama kendin örmüş gibi olmazsın ki.Babaannem bile bana başlar şimdi cinsiyetini öğrenelim gözlerim görmüyor artık diyor ama maş.çok güzel hırkalar ,yelekler örüyor komşuların çocuklarına :1:

Back