• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Kendime nazar değdirdim sanırım.Sabahtan beri bulantıdan yatıyorum:(
Yan komşu yine sarımsaklı yemek yaptı evi kokuttu çok kötüyüm şimdi kalktım biraz :(

ayy canım ya beyazleblebi ye birazcık bulantını bastırsın,senin bu komşunda hep sarımsaklı yemek yapıyor azıcık söylede normal yemek yapsın :))

ben biraz şanslı birazda şanssızım yüzde yüz demediği için doktorun yanılma payı var yoksa hiç tereddütüm olmazdı ona göre başlardım hala endişem var doğrumu diye
ama ben kıyafet konusunda dayanamıcağımıza eminim geçen 1 tulum gördüm aklım onda kaldı ama korkuyorum değişir diye daha sonra yine muhakkak önümüzde kaç ay var canımız hep almak isticek inşallah abartmayız..zemuszemus

Erken söylemeleri ve tam emin olmamalarıda böyle kötü birşey işte şimdi tekrardan bekliyceksin emin olana kadar ben iyikide söylemiş diyorum dr.yoksa bende tereddütlü kalacaktım bir ay boyunca kaydirigubbakcemile3 abartmamak elimizde olsa keşke canım,bu güzelmiş bu ondanda güzelmiş ay bir tane daha alıyım birşey olmaz derken bir sürü şeyleri olucak bebişlerimizin.

Bencede tecrübeyle sabit kesinlikle 3 aya kadar çok fazla giyecek almayın birden büyüyorlar sonra yazık bunlara verdiğim onca paralara dersiniz.ben dedim çünkü:)

kaydirigubbakcemile3 birşeyler alırken tecrübelerinizden yararlanıcaz canım yani ben öyle yapmayı düşünüyorum elimde sonradan kullanmayacağım birşey kalmasın diye.Gerçi ablam bende yardım ederim diyor ama bütün günümüz burda sizinle geçiyor ve ben sanırım genelde netten alıcam çalıştığım için kaydirigubbakcemile3

Bunlar benim beğendiğim ve gözüme kolay gözükenlerden bir kaçı kızlar en sondaki battaniyenin bebişimin cinsiyetine göre renklerini ayarlarım diyorum.
İlk battaniyenin düz örgü kısımlarınada kalp resmi yada bulut resmi işlerim diye düşünüyorum siz nedersiniz :kedi:

Eklentiler

• $bebek_yelek_1.jpg
    $bebek_yelek_1.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $3752259024_411a91e400.jpg
    $3752259024_411a91e400.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $bebekorgubat_1257429196.jpg
    $bebekorgubat_1257429196.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 35
bende varıımm şubat annesi olacam inşallahh..

Aramıza hoşgeldin canım

yelek daha çok giydirilir bence kış bebeklerine

süveterde çok kullanılıyor hemde düğmeyle falan uğraşmıyorsunuz.

Kızlar birde gaz çıkarırken omzunuza hıçkırıkla fazlalık çıkarıyor bebişler onun içinde omzunuza örtmek için büyük mendiller kesip oyalayın tabi ağız silem mendillerini saymıyorum bile onladan çok olacak...

kızlar bebekleri bir süre yastıkta yatırmayacaksınız ani bebek ölümü sendromu denen birşey var. ben oğlumu 4 aydan sonra ufak ufak yastığa alıştırdım

aynen öyle canım bende 6. aydan sonra çok çok ince bir yastığa başlamıştım:)

Son olarakta kızlar bence hem tecrübeli biri olarak hemde yaşça ablanız olarak 6. aydan önce kesinlikle herşeyini almayın para olduktan sonra 1 günde bile alınır tüm eksiklikler nolur nolmaz gözünüzü korkutmak için demiyorum ama herşeyini hemen tamamlamayın hatta beşiğini falan son ay yada 8. ayda alın.

Bunlar benim beğendiğim ve gözüme kolay gözükenlerden bir kaçı kızlar en sondaki battaniyenin bebişimin cinsiyetine göre renklerini ayarlarım diyorum.
İlk battaniyenin düz örgü kısımlarınada kalp resmi yada bulut resmi işlerim diye düşünüyorum siz nedersiniz :kedi:

Ben örgü hiç bilmiyorum :)

Herşeyi kayınvalidem ve annem yapıyor :)

ayy canım ya beyazleblebi ye birazcık bulantını bastırsın,senin bu komşunda hep sarımsaklı yemek yapıyor azıcık söylede normal yemek yapsın :))

ay herşeyemi konur sarımsak kadın yumurta pişirse içine sarımsak koyacak nerdeyse bide normal koymuyor kavuruyor yaaa:(mafoldumben

Sarımsak kokusunu bende hiç sevmem canım.Karşılaştığında ufaktan çıtlatsan ayıp olurmu acaba midem dayanmıyorda benim bu kokulara diye :))

Evridiki canım bende amatör olarak biliyorum ama birşeyler yapmaya çalışıcağım gene,benden hatıra olsun istiyorum ileriki zamanlar için.
8 ayda beklenmez ki birşeyler almak için :))
Annem benim 6.ay'a kadar bekleyelim diyor eşimde 7ayda hepsi bitsin belkide süpriz yapıp erken gelir diyor :))

Çaglayancım bir şey sormak istiyorum. Ben oglumun cetvelini de eklemek istiyorum. Fakat 2. tickerı kabul etmiyor. Burada tek tıcker mı kullanılıyor?

Back