• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

yyaaa bunların hepsini bebek doğar doğmaz hazır etmek gerekiyomu mesela toz mama ya haani ilk altı ay emziriyoduk sadece öle dilmi yaa tecrübeli anneler bişe deyin

Tırnak Makası chicco
Banyo süngeri ( Orjinal Deniz süngeri aldım ) mother care
Kulak Çöpü chicco
Sabun chicco
Konak tarağı chicco
Kıl fırça tarak seti chicco
3 paket yeni doğan ıslak mendil chicco dan aldım
3 paket göğüs silme mendili chicco
phılıps dijital kualktan ateşölçer
can bebe alt açma bezi, ( her ay paket paket alıyorum )
weevel bebek telsizi
e bebekten fox diye bi markalı emzirme atleti aldım ve gene alttan çıtçıtlı emzirme badisi, bunlarda sütyen giymeye gerek kalmıyor ve dokusu çok güzel tavsiye ederim
dr browns gaz giderici biberon ve 3 lü ağızlığı
chicco cam biberon,
sevi bebe bel koruyucu
2 paket 60 lı chicco anti bakteriye göğüs pedi

uzun kollu ve yarım kollu çıtçıtlı badiler

eksiklerimide yazıcam
yeni aldıklarım

havlu mother care
7 li çıtçıtlı uzun kollu badi mothercare
alt açma miderine sermek için muşamba mother care
yastık istikbal
omo baby deterjan
1 paket daha can bebe alt açma örtüsü

bugün aldıklarımda bunlar

hastane çıkışı seti - mother care
dış giyimi için alt üst takımlar - mother care
banyo yaparken lifini sabun şampuanını koymak için kap - mother care
6 lı mavi önlükler - mother care
pişik kremi - sebamed
banyo köpüğü - sebamed
bebek yağı - chicco
ilk aylar şampuanı - chicco
talk pudrası - chicco
çok fonksiyonlu yatış yastığı - sevi bebe

bunlar ne al al bitmez...

Biz onların hepsini almak zorunda değiliz tabiki canım,onlar aldıklarını alacaklarını akıllarında olanları yazmışlar,dr bana bir kitapçık verdi kesinlikle ilk 6 ay anne sütü hariç ek besin mama vermeyin yazıyor,sanırım sütüm olmaz diye onlar hazırlık yapmışlardır

Tırnak Makası chicco
Banyo süngeri ( Orjinal Deniz süngeri aldım ) mother care
Kulak Çöpü chicco
Sabun chicco
Konak tarağı chicco
Kıl fırça tarak seti chicco
3 paket yeni doğan ıslak mendil chicco dan aldım
3 paket göğüs silme mendili chicco
phılıps dijital kualktan ateşölçer
can bebe alt açma bezi, ( her ay paket paket alıyorum )
weevel bebek telsizi
e bebekten fox diye bi markalı emzirme atleti aldım ve gene alttan çıtçıtlı emzirme badisi, bunlarda sütyen giymeye gerek kalmıyor ve dokusu çok güzel tavsiye ederim
dr browns gaz giderici biberon ve 3 lü ağızlığı
chicco cam biberon,
sevi bebe bel koruyucu
2 paket 60 lı chicco anti bakteriye göğüs pedi

uzun kollu ve yarım kollu çıtçıtlı badiler

eksiklerimide yazıcam
yeni aldıklarım

havlu mother care
7 li çıtçıtlı uzun kollu badi mothercare
alt açma miderine sermek için muşamba mother care
yastık istikbal
omo baby deterjan
1 paket daha can bebe alt açma örtüsü

bugün aldıklarımda bunlar

hastane çıkışı seti - mother care
dış giyimi için alt üst takımlar - mother care
banyo yaparken lifini sabun şampuanını koymak için kap - mother care
6 lı mavi önlükler - mother care
pişik kremi - sebamed
banyo köpüğü - sebamed
bebek yağı - chicco
ilk aylar şampuanı - chicco
talk pudrası - chicco
çok fonksiyonlu yatış yastığı - sevi bebe

bunlar ne al al bitmez...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annesi bebek sahibi olmak kolaymı.Hiç bitmiycek bundan sonra eksikleri bebişlerimizinkaydirigubbakcemile3

bebek beşiği ne almayı düşünüyosunuz ben kraftın bi tane park yatağını beğendim ama kararsızım

oyy tam istediğim konular yaklaşıyor artık bebeklerimize hazırlık çağlayan bende senin gibi düz şeyler örmesini biliyorum annem yardım ederse yapabilirim anca yelek ceket tam kış bebeği olcak bebeklerimiz 2 -3 tane yapmak lazım...
benim bebeğin cicileri başladı şimdiden 1 önlük,1 yelek,2 tane 6lı zıbın takımı,1 tulumu var bakalım inşallah cinsiyeti değişmezde giyer zıbınla tulumunu annemler almışlar erkek duyunca mavi almışlar değişirse artık arkadaşlarıma götürürümzemuszemus

valla nolur ne olmaz 1 kutu milupa pre aptamil amma el altında bulunmalı. ben doğumdan sonra eve geldim sezeryan kaynaklı hiçbir ağrım olmamasına rağmen idrar yolu enfeksinonundan ateşim 40 a çıktı ve ilaç kullanmaya başladığım için bi sre emziremedim. 3-4 gün mama verdim sonra normale döndük. bence bulunmalı mama

bebek beşiği ne almayı düşünüyosunuz ben kraftın bi tane park yatağını beğendim ama kararsızım

En kullanışlı hangisi olacaksa onu almak lazım canım..

oyy tam istediğim konular yaklaşıyor artık bebeklerimize hazırlık çağlayan bende senin gibi düz şeyler örmesini biliyorum annem yardım ederse yapabilirim anca yelek ceket tam kış bebeği olcak bebeklerimiz 2 -3 tane yapmak lazım...
benim bebeğin cicileri başladı şimdiden 1 önlük,1 yelek,2 tane 6lı zıbın takımı,1 tulumu var bakalım inşallah cinsiyeti değişmezde giyer zıbınla tulumunu annemler almışlar erkek duyunca mavi almışlar değişirse artık arkadaşlarıma götürürümzemuszemus

:)) senin bebişin cinseyeti belli oldu artık hazırlıklar tam gaz başlamış canım,biraz daha bekleyelimde sonra bebişlerimizin cicilerini eklemek için topik açalım bizde hem bir fikrimiz olur :))

çok fonksiyonlu yatış yastığı ne oluyo yaa

bildiğim kadarıyla her tarafında koruma olan sünger gibi birşey canım yanılmıyorsam net'te görmüştüm bende

chicco nun ürünlerine çok güzel diyolar...

Genel olarak hem onun ürünlerini almışlar,sohbet ederkende onun daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ben kararsızım bakalım bizler neler alıcaz

kızlar bebekleri bir süre yastıkta yatırmayacaksınız ani bebek ölümü sendromu denen birşey var. ben oğlumu 4 aydan sonra ufak ufak yastığa alıştırdım

kızlar bebekleri bir süre yastıkta yatırmayacaksınız ani bebek ölümü sendromu denen birşey var. ben oğlumu 4 aydan sonra ufak ufak yastığa alıştırdım

Yatırmadıklarını ablamdan biliyorum canım ama sebebini sormak hiç aklıma gelmemişti.Dikkat etmem gereken birşey daha öğrenmiş oldum saol çiçekçim

biraz büyüsün diye dört gözle bekliyorum ne görürsem alıcam bebeğime dayanamıyorum eşimde gülüyor bana bizimki günde 4 kıyafet değiştircek galiba diye ilk zamanlar için fazla kıyafet alamamk lazımmış çabuk büyüdükleri için giyilmiyormuş 3-6 ay kıyafetlere hemen geçiliyomuş onlar daha uzun süre kullanılıyomuş kuzenimin kızında öle olmuştu

ben bunu yeni duyuyorum burdan daha ne bilgiler öğrenicez ...

Yeşim sen en şanslılarımızdan birisin canım erkenden minişin cinsiyetini öğrendin rahat rahat alıyorsun biz daha ufacık şeyler alabiliyoruz bebişlerimize.Benim yeni doğum yapan arkadaşlarımda 3-6 ay arası al diyorlar yoksa diğerleri elinde kalır tecrübeyle sabit diye söylüyorlar,ilk aylar için bende çok fazla birşey almayı düşünmüyorum ama bakalım gene dayanamayıp almazsam iyidir :))

İyi olmana sevindim canım dün akşamda ben hiç birşey yiyemedim
:CüvCüv: :)))

Kendime nazar değdirdim sanırım.Sabahtan beri bulantıdan yatıyorum:(
Yan komşu yine sarımsaklı yemek yaptı evi kokuttu çok kötüyüm şimdi kalktım biraz :(

ben biraz şanslı birazda şanssızım yüzde yüz demediği için doktorun yanılma payı var yoksa hiç tereddütüm olmazdı ona göre başlardım hala endişem var doğrumu diye
ama ben kıyafet konusunda dayanamıcağımıza eminim geçen 1 tulum gördüm aklım onda kaldı ama korkuyorum değişir diye daha sonra yine muhakkak önümüzde kaç ay var canımız hep almak isticek inşallah abartmayız..zemuszemus

Yeşim sen en şanslılarımızdan birisin canım erkenden minişin cinsiyetini öğrendin rahat rahat alıyorsun biz daha ufacık şeyler alabiliyoruz bebişlerimize.Benim yeni doğum yapan arkadaşlarımda 3-6 ay arası al diyorlar yoksa diğerleri elinde kalır tecrübeyle sabit diye söylüyorlar,ilk aylar için bende çok fazla birşey almayı düşünmüyorum ama bakalım gene dayanamayıp almazsam iyidir :))

Bencede tecrübeyle sabit kesinlikle 3 aya kadar çok fazla giyecek almayın birden büyüyorlar sonra yazık bunlara verdiğim onca paralara dersiniz.ben dedim çünkü:)

Back