• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Onlar aklımda canım hep,cinsiyeti bir belli olsun,atkısını beresini hep kendim örücem 2şer takım olarak bakalım belki birbirimizin içinde yapıp hediye göndeririz hatıra olur çocuklarımıza :))

Eşimin halası kızlar bir hırka örüyor kapşonlu iki taraflı ama o kadar güzel oluyorki benim bebişin cinsiyeti belli olsun banada yapacak o zaman sizede gönderirim resmini.Acaba ona mı gitsem takıldığım yerde ne yapsam artık birşeyleri öğrenmem gerek :)))

mendillerinide ben yapmak istiyorum tabi hazırda alıp.
battaniye .kapşonlu yelek,bere,patik,kazak,atkı bere takımı, nevresim takımı neler yapılıyor nelr...

Saol canım benim bakalım cinsiyetleri ne olacak ondan sonra tam gaz başlıycaz bakalım hazırlıklara :)) ayy bir anca geçsede aylar gelseler artık

bende çok kız istiyorum canım,allahım gönlümüzden geçeni sağlıklı bir şekilde bize gönderir inş.mendillerini bende kendim yapıcam ama diğer büyük şeyleri yapabilirmiyim bilmiyorum yardım almam gerekiyor hepsini yapmak için

Sen hazırlıklara başladın mı canım bebiş için,ben çok fazla şey almadım toplasan 3 parça birşeyi çıkar bebeğimin :))

o kadar çok alack şeyler varki cinsiyet
zıbın takımı
battaniye
bebek arabası
eldiven şapka patik ayakkabı
beşik yatak nevresim takımı uyku seti banyo gereçleri
alt açma

yakadan başlamalı kazaklar yelekler biraz usta işi ben bir kere denedim mahvettim ama annem çok gzl örüyo o modelleri artık öreticek bana lamı cimi yok yaa bebişime ben yapmak istiyorum

• Tulumlar
• Bodyler
• Temizleme havluları
• Ana kucağı
• Patik, eldiven, bere, çorap
• Mendil, önlük
• Hırka, yelek
• Minik boy bebek bezleri
• Battaniye
• Biberon
• Emzik
• Toz mamalar
• Önlük
• Biberon ısıtıcısı
• Biberon fırçası
• Dişlik
• Tırnak Makası
• İlaç kaşığı
• Vücut termometresi
• Göbek bağı bandı
• Burun aspiratörü
• Islak mendil
• Çocuk bezi
• Kulak pamuğu
• Pişik kremi
• Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
• Küvet ve filesi
• Bebek banyo süngeri
• Banyo termometresi
• Oyuncak
• Başlıklı havlu
• Mama tabağı ve kaşığı
• Bebek bardağı
• Babycook
• Mama sandalyesi
• Önlük

internetten alıcam şeylere baka baka bihal oldum artık almak istiyorum yaa

Sudenur ne yaptım canım sen dur hemen gözünü korkutma öyle birden yavaş yavaş olacak şeyler bunların hepsi benim bebişin beşikleri mama sandalyesi,arabaları hazır.
Ablamın bebişleri hiç birini kullanmadı helede bebişler pıercardın duruyor öyle ben sadece tüllerini değiştireceğim bebeğimin cinsiyetine göre ama diğer şeyler anca zamanla olacak :))

zıbın takımını 10 lumu alacaksınız bende baka baka bir hal oldum ne kadar güzel şeyler yapmışlar
herşey onlar için

Evet ben 10'lu alıcam hastane çıkışı acaba diyorum 2 takım mı alsam bazen lazım oluyormuş bazen gerek olmuyormuş ama garantiye alıyım kendimi diyorum

Back