2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belinay korkma bol bol dinlen
ben iğne ve hapa devam ediyorum şükür kanamam durdu
benim leke felan değil kırmızı kan boşalıyordu
ilkide düşük olduğu için 10 gündür hep yatıyorum bugün dr bebeğin iyi olsuğunu söyledi
1 hafta daha yatcam
moralin kötü olursa vücut etkilenir güzel şeyler düşün
dualarımız seninle

sağolun kzlar sizsde olmassanız ne yapardım bilmiyorum.
perşembe geldi cumartesi kırmızılı kahverengili geldi bir de bugün kahverengi geldi doktor bebeğin biraz ayrıldığını söyledi pazartesi gideceğim bakalım.

inşallah.. çok teşekkürler..

canim nasil yani bebek biraz ayriliyor,ben daha dr gidemedim . ama akintim kalmadi .beni biraz aydinlatirmisin lutfen ,bide her wc gittigindemi geliyordu ,seninki kac haftalik canim

günaydın kızlar dün dktra gittik bebişimin kalp atışını duymak için gelişimi güzel dedi kese 28mm olmuş bebişimse 11mm kalp atışınıda duyduk ama normalden az atıyor kalbi dedi dk 88 atıyormuş normalde 100 ün altında atması biraz sorunmuş çok üzüldük eşimle inşallah bu bebişimide kaybetmemsenağlama10 gün sonra tekrar gel belki küçük olduğu için öyledir dedi inşallah bebişime bişi olmazsenağlama

slm arkadaşlar benm bebeişim de6 haftalık keseyi 5 de görmüştük çrşamba tekrar kontrole gitcem kalp atişini duyar miyim sizcebilmiyorumkismile

canım ben 7+1 de duymuştuk kalp atışını büyük ihtimal sizde duyarsınız güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar perşembeden beri kanamalar vardı kahve ama doktor düşük tehlikesi var dedi hapa başaldık moralim çok bozuk dua edin ne olur

canım benim inş. bebeğin tutunur sana dualarım sizinle
:Saruboceq:

canım takma kafana evet belki daha çok küçük olduğu için öyledir inş. bu gidişinizde daha sağlıklı duyasınız

kızlar perşembeden beri kanamalar vardı kahve ama doktor düşük tehlikesi var dedi hapa başaldık moralim çok bozuk dua edin ne olur

belinaycım üzme kendini ben hamile olduğumu duyduğumdan beri hap kullanıyorum senin durumunu çok iyi anlıyorum ama moralini yüksek tut bu günlerde geçer canım

inşallah bişey olmaz canım tabiki o daha çok küçük bide bebeklerin bir anı bir anını tutmuyor kontrole gittiğinde iyi olduğunu görürsün inş

inşallah cnm inşallah:Saruboceq:

daha öncede bebeğimi kaybettiğim için çok endişeleniyorum canım mafoldumben

mirmirmirmir
canım benim ya :teselli:
üzülme sakın,doktorun dediği gibi bebiş küçük olduğu için öyledir
aklına kötü şeyler getirme sakın
Allah seni ve bebeğini korusun canım benim

mrb güzel anne adayları
nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
bende çok halsizlik var
bizde perşembe gidecegiz inş.
bebegimizin kalp atışını duymaya inş. güzel haberler verir doktur hanım.

citos cum sıkma canını dokturun dediği gibi daha küçük olduğu için
yavaş tır.
canım seninde 2 hamileliğin galiba ilk bebegini nekadarlık ken kaybettin.

slm kızlar nasılsınız
ben biraz daha iyiyim
sadece çevremdekiler beni sinir ediyor o kadar
kayınvalidem eltim hamileyken mavi takımlar ördü bebek kız oldu
biz kız istiyorduk dedi
şimdi bana senin oğlun olacak oğlan hayırsız olur deyip duruyo
ya ben canımın derdine düşmüşüm onun derdine bak

yahu bunlar niye böyle
herkesin başında var galiba böyle tuhaf kişilikler
evlat olsunda kızı erkegimi olurmuş
yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun.
kayınvaliden eski kadınlardan galiba.

canım sakın kendini üzme.bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dr a gittim.ve dr kanama gözüküyo dedi.hapa başladım ve istirahat ettim.kontrol için gittiğimizde kanama durmuş dedi.kendine dikkat et ve sakin olmaya çalış.

cnm seni okadar iyi anlıyorumki.ara ara aklına geliyo insanın.ben hala hesap yapıyorum şu kadar olcaklardı falan diye.bide ben normal yolla hamile kalamaıyodum.ben yıkılmıştım düşük haberini alınca.ama rtabbim okadar büyükki insanı olmadık zamanda sevindiriyo.kendini hazır hissettiğinde bebeğin gelecek zaten.hiç merak etme.

benim bide bebeğin biri kürtajla alındı diğerini düşük yaptım.1 ay sürekli kanamam oldu.ama 2,5 ay sonra hamile kaldım.rabbime şükürler olsun.

slm kızlar ..........

düşük tehlikesi olan bütün arkadaşlarımız; inş. hiç birşey olmadan rsikli dönemi hep beraber atlatıp bebeklerimize kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…