2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ;
bende aranıza katılabilirmiyim;normalde haziran annesiyim ama beklemediğim bir şekilde bugün ocak annesi olacağımı öğrendim.son adet tarihimi hatırlamıyorum.nasılsa bebeğim küçük hemen olmaz diye takip etmemiştim.iki bebeğim arasında 1,5 yaş olacak.6 haftalıkmış ama sadece kese vardı daha bebek yoktu.haftasonu tekrar gideceğim.inş. sağsalim kucağıma alırım.

hoş geldin birlikte büyüecekler :) tabi bu dönem seni biraz zorlayacak sanırım

ne kadarmiş onu da söyledi mi canım.ben de bugün gittim hiç bişey demedi doğru düzgün.büyümüş falan da demedi çok moralim bozuldusenağlama ama kalp atışını duyduk bu da bişey tabifisfisfis

ne kadarmiş onu da söyledi mi canım.ben de bugün gittim hiç bişey demedi doğru düzgün.büyümüş falan da demedi çok moralim bozuldusenağlama ama kalp atışını duyduk bu da bişey tabifisfisfis

kızlar ultrason kagıdınıncıktısını verdıyse orda kese boyutu yazıyor nekadar kese boyutu yazarmısınız bence yoktur bı sorun belkı gec döllenmedir

kızlar bende bu akşam çok kötüyüm.akşam üstü açıkkahve lekelenmem oldu ve biraz pembeleşti.hemen dr a gittik.içerde kanama gözükmüyo ve bebeğimin kalp atışları başlamış.ama ben buna bile sevinemedim.gerçi dr um düşük tehlikesi yok desede ben çok korkuyorum iğne vurdu hemen, hapda kullanıyorum zaten.rabbim hepimize yardım etsin.ilk düşüğümde hiç kalp atışı oluşmamıştı bile bu seferki düşmez inşallah.rabbim hepimize yardım etsin.inşallah bu günleri güzelce sağlıkla atatcaz.valla çıldırcam böle ben

ayy ne güzel bunun mucize olduğunu ben çok iyi biliyorum nerden mi bende tüp bebek yolu ile 7+2 günlük hamileyim şu an:)

allahım kucağımızdada göstersin inşallah.şu günleri bi atlatsak.sanada hayırlı olsun minik mucizen.aslında her bebek bi mucize.ben insanoğlunun varlığını mucize olarak görüyorum tüm yaşadıklarımdan sonra.rabbimin mucizesi

senin adına okadar çok sevindimki.ben zaten hiç kötü düşünmemeiştim.kese ve bebek de sorun yoktu çünkü.diğeri ultrasondan yanlış bile anlaşılabilr.hayırlı uğurlu olsun.

merhaba kızlar pek sık giremiyorum. neler oluyor okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişmek imkansız. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. hep beraber sağlıklı bir hamilelik geçirmek dileğiyle...
bebişlerinin pıt pıtlarını duyan arkadaşları da tebrik ederim. kalp atışını duymak bile düşük tehlikesinin çok azaldığını gösteren bir işaret biliyorsunuz. bu arada biz de duyduk pıt pıtları. bizim bebiş de 10.5 mm.sata göre 2-3 gün küçük ama zaten benin yumurtlama tarihim biraz geçti. dr normal dedi.
sorun yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun. umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer ama ilk önce buna siz inanmalısınız.

şimdilik hoşçakalın, iyi geceler...

hayır boyutu hakkında bırsey söylemedı.haftaya salı tekrar bakıcam olmazsa kurtaj dedı(

sen kalp atışlarını duyduysan korkmana gerek yok. bebeğin gelişmese kalp atısların olmaz.

yeterli bilgi vermeyen doktorlardan nefret edıyorum. bugun doktorumu sırf bunun için değiştirmeye karar verdim.

kızlar üzülmeyin çokda düşünüp stres yapmayın kendinize.açıkcası 6 haftadan önce dr gitsende çok ciddiye almıyorlar gibi ben öyle düşünüyorum en azından.dr gitmek içinde bence acele etmeyin 6 7 haftalarda gidebilirsiniz...geç döllenme olabilir küçük olabilir bunları düşünerek geç gitmek daha mantıklı üzülme<siniz en azından.

günaydın kızlar
geçmişi okudum üzüldüm gerçekten
doktorlar da moral bozuyor resmen ya
kızlar stres yapmamaya çalışın
Allah yardımcımız olsun
inşallah bugünleride atlatacağız

bir arkadaşımda hamileydi,ikiz hemde
doktora her gittiğinde bunlardan biri ölür
yaşaması zor diyomuş
kızın moralini bozmuş sürekli
şimdi çok şükür iyiler kızlar
hiç moralinizi bozmalarına izin vermeyin
memnun değilseniz doktorunuzu değiştirin

Son düzenleme:
kızlar ultrason kagıdınıncıktısını verdıyse orda kese boyutu yazıyor nekadar kese boyutu yazarmısınız bence yoktur bı sorun belkı gec döllenmedir
5+2 deyken 5.1 mm yazıyor doktor çok küçük dedi düşük ihtimali var dedi

çok üzüldüm canım (( son adet tarıhın ne zaman senın kaçıncı haftasın? sende mı bugun öğrendın ?

ben 6. haftadayım canım ya hakkımızda hayırlısı olsun kaderimizde ne varsa yaşayıp görüceğiz

citoscum merak etme doktor bana da aynı şeyi söyledi 6+1 deyken duyduk kalp atışını ama zayıf dedi 15 gün sonra tekrar gel bakalım ama normal bu zamanlarda öyle olur dedi benim geç döllenme olduğu için bebişim daha 4 mm

rüyamda kızım olmuştu ve çok güzeldi ya hala etkisindeyim oğlan isterken kıza kapıldım şimdi sağlıklı olsun tabi ki de çok muhteşem bir rüyaydı 7 ay daha nasıl bekleyecem bilmiyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı

canım inanki bu yazın beni çok rahatlattı:gitme:dünden beri deli gibi araştırıyorum inşallah herşey normaldir :Saruboceq:aslında ecrin arkadaşımızda doğru söylemiş sanki dktrlar ilk ay ilgilenmiyolar gibi morelimizi bozuyorlar zaten bebişimize bişi olucak diye yüreğimiz ağzımızda dolaşıyoz alsanaalsanasmilebaşka dktra gitmeyi düşünüyorum allahım hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım,18 mart SAT 5+3 günlük olduk,henüz doktora gitmedim,yarın randevum var,hepimiiz salıkla ve zamanında alalım bebişlerimizi kollarımıza inşallah.

slm kızlar nasılsınz,ben öğle yemeğinde dışarı çıkmadım burda yedim şimdide ayaklarımı uzattım dinleniyorum biraz,çok şükür bende bebiş de iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…