2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız
ben biraz daha iyiyim
sadece çevremdekiler beni sinir ediyor o kadar
kayınvalidem eltim hamileyken mavi takımlar ördü bebek kız oldu
biz kız istiyorduk dedi
şimdi bana senin oğlun olacak oğlan hayırsız olur deyip duruyo
ya ben canımın derdine düşmüşüm onun derdine bak

canım sakın böle şeylere kafanı takma.sen bu zamanların tadını çıkartmaya çalış.rabbim hayırlı sağlıklı ömürlü evlat versin kızı erkeği hikaye.

sağol canım ben ilk bebeğimi kaybettim evlat acısını iyi bilirim hayırlı ve sağlıklı bir bebek diliyorum
ama bu sözler can sıkıcı sanki oğlum olsa padişah mı olacak

günaydın kızlar dün dktra gittik bebişimin kalp atışını duymak için gelişimi güzel dedi kese 28mm olmuş bebişimse 11mm kalp atışınıda duyduk ama normalden az atıyor kalbi dedi dk 88 atıyormuş normalde 100 ün altında atması biraz sorunmuş çok üzüldük eşimle inşallah bu bebişimide kaybetmemsenağlama10 gün sonra tekrar gel belki küçük olduğu için öyledir dedi inşallah bebişime bişi olmazsenağlama

canım gelişimi güzel kese güzelmiş maşallah.kalp atışlarıda dr unun dediği gibi küçük olduğu için öledir.eğer sorun olsa kesede bebekdede sorun olurdu.bence kendini üzme.göreceksin bak bidahaki gidişinde herşey yoluna gircek.

cankarımm yaa çok üzüldüm sizin için inşallah hiç bi problem kalmaz hiç biriniz de.ben de birazdan gitcem doktora çok heycanloyımeyvahedigeldismile

Bizim de bugündü kontrol günümüz. Kalp atışlarını duyduk ama çok yorum yapmadı doktor normal falan dedi. Hapa devam ediyorum ama dün öğlen kesildi kahverengi akıntılar bakalım tekrar başlayacak mı işe başlayınca.

meraba kızlsr benımde moralim bozuk. bugun doktora gıttık 5+1 gunluk hamıleyım. ama doktorum kesenın çok küçük oldugunu söyledı. bır hafta daha bekleyelım haftayada böyle olursa kurtaja alıcam dedı :KK43:(

ya çoğul gebelıklerde böyle olurmus yada sağlıksız gebelıklerde :KK43:((

bizim de bugündü kontrol günümüz. Kalp atışlarını duyduk ama çok yorum yapmadı doktor normal falan dedi. Hapa devam ediyorum ama dün öğlen kesildi kahverengi akıntılar bakalım tekrar başlayacak mı işe başlayınca.

inş tekrar başlamaz cnm bebişinin iyi olduğuna sevindim inş her şey yolunda devam edr

meraba kızlsr benımde moralim bozuk. bugun doktora gıttık 5+1 gunluk hamıleyım. ama doktorum kesenın çok küçük oldugunu söyledı. bır hafta daha bekleyelım haftayada böyle olursa kurtaja alıcam dedı :KK43:(

canım inşallah haftaya gittiğinde güzel haber alırsın hayırlısı ne ise olsun

Çok geçmiş olsun. hayırlısı neyse o olsun. Ama sen şimdiden bozup kendini ve bebeği harap etme

günaydın kızlar dün dktra gittik bebişimin kalp atışını duymak için gelişimi güzel dedi kese 28mm olmuş bebişimse 11mm kalp atışınıda duyduk ama normalden az atıyor kalbi dedi dk 88 atıyormuş normalde 100 ün altında atması biraz sorunmuş çok üzüldük eşimle inşallah bu bebişimide kaybetmemsenağlama10 gün sonra tekrar gel belki küçük olduğu için öyledir dedi inşallah bebişime bişi olmazsenağlama

canım bende bugün gittim düşük tehlikem var ama kanamam yok kalp atışını duyduk bizimkide azmış inşallah bişey olmaz canım benimde moralim sıfır

slm kızlar,
cumartesi doktordan geldikten sonra kendimi psikolojik oalrak kötü hissettim,doktorum oldukça endişeli davrandı ve gebelik kesesinin durumu kafama takıldı her ne kadar bebeğin kalp atışları olsa da insan yine de endişeleniyor ve sonra aramadığım hastane doktor kalmadı ya kongredeler ya çıkmışlar ya da randevuları dolu,dün de kuzenimle görüştüm sağolsun bana kendi doktorundan randevu aldı ve apar topar gittik,inanın doktor seçimi çok önemliymiş bunu dün daha iyi anladım,o kadar memnun kaldım ki kafamdaki tüm soru işaretleri yok oldu artık endişeli ruh halinden kurtuldum hamileliğimin keyfini çıkarmaya karar verdim,çok ilgilendi ve çok konuştuk tüm sorularımın cevabını buldum,korkulduğu kadar düşük tehlikem yokmuş,gebelik kesem normalmiş hatta bebeğim sağlıklı ve kalp atışları son derece normalmiş,günde 2 kere kullandığım progestan normalde 3 kere 8 saat arayla vajinal yoldan da kullanılabilirmiş böylece mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetlerim olmazmış,akşamları 1 tane folibol alıyordum kesinlikle bırakmalısın dedi onun yerine elevit verdi,süt içemediğimi söyledim sorun olmaz sütlaç ve dondurma yiyebilirsin dedi,3 ay sonunda hala içemiyorsan kalsiyum tabletleriyle dengeleriz dedi,çok pozitifti ve daha çok şey konuştuk ,sizlerle ara ara paylaşacağım,çok uzun oldu ,2 hafta sonra kontrolüm var ve o zaman artık progestanı bırakacağımı söyledi 5 Temmuz-10 Temmuz arası da testler için gelmemi söyledi,şimdi kendimi daha rahat hissediyorum,ben doktorumu buldum,beni anlayan ve sorularıma cevap veren iyi bir doktor,şimdilik bu kadar,daha sonra tekrar yazarım.

slm kızlar,
cumartesi doktordan geldikten sonra kendimi psikolojik oalrak kötü hissettim,doktorum oldukça endişeli davrandı ve gebelik kesesinin durumu kafama takıldı her ne kadar bebeğin kalp atışları olsa da insan yine de endişeleniyor ve sonra aramadığım hastane doktor kalmadı ya kongredeler ya çıkmışlar ya da randevuları dolu,dün de kuzenimle görüştüm sağolsun bana kendi doktorundan randevu aldı ve apar topar gittik,inanın doktor seçimi çok önemliymiş bunu dün daha iyi anladım,o kadar memnun kaldım ki kafamdaki tüm soru işaretleri yok oldu artık endişeli ruh halinden kurtuldum hamileliğimin keyfini çıkarmaya karar verdim,çok ilgilendi ve çok konuştuk tüm sorularımın cevabını buldum,korkulduğu kadar düşük tehlikem yokmuş,gebelik kesem normalmiş hatta bebeğim sağlıklı ve kalp atışları son derece normalmiş,günde 2 kere kullandığım progestan normalde 3 kere 8 saat arayla vajinal yoldan da kullanılabilirmiş böylece mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetlerim olmazmış,akşamları 1 tane folibol alıyordum kesinlikle bırakmalısın dedi onun yerine elevit verdi,süt içemediğimi söyledim sorun olmaz sütlaç ve dondurma yiyebilirsin dedi,3 ay sonunda hala içemiyorsan kalsiyum tabletleriyle dengeleriz dedi,çok pozitifti ve daha çok şey konuştuk ,sizlerle ara ara paylaşacağım,çok uzun oldu ,2 hafta sonra kontrolüm var ve o zaman artık progestanı bırakacağımı söyledi 5 Temmuz-10 Temmuz arası da testler için gelmemi söyledi,şimdi kendimi daha rahat hissediyorum,ben doktorumu buldum,beni anlayan ve sorularıma cevap veren iyi bir doktor,şimdilik bu kadar,daha sonra tekrar yazarım.

sevindim senin adına gerçekten doktor çok önemli bazısı zorla konuşuyo bazısı da konuştukça rahatlatıyo işte inş. hep böyle memnun devam edersin

inşallah normale döner canım.canını sıkma dua et.ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar perşembeden beri kanamalar vardı kahve ama doktor düşük tehlikesi var dedi hapa başaldık moralim çok bozuk dua edin ne olur

ALLAH yardımcın olsun.şifa versin inşallah.canını sıkma ben de hamileliğin başından beri iğne ve ilaç kullanıyorum.dualarım seninle canım. galiba sözleşmeli öğretmendin değil mi?aynı kaderi paylaşıyoruz.

inşallah bir sorun yoktur küçüklüğüyle alakalıdır.moralini yüksek tut ve dua edelim başka ne gelir ki elden

kızlar herkeze slm.bende ocak annesi olucam kısmetse.1 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra bu ay normal yolla hamile kaldım.yani ben bi mucize yaşıyorum.hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımızada alıcaz inşallah.

sat 14 nisan tahmini doğum tarihim 19 ocak yaşım 27 kilom 64

ayy ne güzel bunun mucize olduğunu ben çok iyi biliyorum nerden mi bende tüp bebek yolu ile 7+2 günlük hamileyim şu an:)

bende aynı durumdayım banada çok küçük olduğunu söyledi pazartesi kontrolüm var kalp atışını duymazsak benimkinide alacaklar

X