- 14 Aralık 2008
- 10.386
- 15
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
prensesss bende 2010 ocak annesiyim bulantı aşırı ise dr danış troidlerine baksın istersen.tsh hormonuna..benimde çok şiddetliydi troid çıkmıştı ondan dolayıymış14 haftada 10 kilo kaybetmiştim..
kızlar bu arada mide bulantıları başlayan varmı benim 7. haftanın bitimiyle beraber başladı bulantılar ve sabah kalkmamla başlayıp akşam yatana kadar devam ediyo bişey yiyemiyorum yesemde geri çıkıyo su dahi içemiyorum
canım benimde 5+3 den beri iştahım kesildi canım bieşy yemek istemyiro su bile tiksindiriyor. Biraz bieşyler yersem kendime geliyorum ama yiyene kadar midem altüst sanki neyseki kusma yok çok şükür
prenses anlatırsan iyi olur ve ilaç kullanıyormusun pro..diye bir ilaç içmiştim ben,ve bukadar yiyemiyorsan serumla beslenirsin ben serumla beslendim kaç kez.halsizlik çok fena inan yerimden kalkamıyordum ve kova yanı başımda duruyordu lavaboya gidene kadar ooooo:)))heryer batıyordu.
tamam prenses dikkat et ve beslenemedigin durumda mutlaka serum takviyesi al..halsizliginede iyi geliyor vitamin falanda koyuyorlar içine:)güzel bir hamilelik geçirmeniz dilegiyle kızlar...
sakın üzülme cnm.bende ocak sonunda düşük yaptım.tüp bebekle hamile kalmıştım ve ikizdiler.çok üzüldüm ağladım.ama şimdi rabiim bana hemde normal yolla hamile kalma şansını verdi.her işte bi hayır vardır biz göremesekte.en yakın zamanda tekrar hamile kalcağına inanıyorum.
çok teşekkürler. arada duygulansamda çabuk toparladım.. Sen 2-2,5 ay sonra sanırım hamile kalmışsın di mi? doktorumda, düşük kendiliğinden gerçekleştiği için ilk adeti görüp hemen denememi söyledi. kısmet artık, geçen hafta hiç kalkmadan yattığım halde kendimi harpten çıkmış gibi yorgun hissediyorum..
biraz zamana ihtiyacım var sanırım..
sevgiler..
çok teşekkürler. arada duygulansamda çabuk toparladım.. Sen 2-2,5 ay sonra sanırım hamile kalmışsın di mi? doktorumda, düşük kendiliğinden gerçekleştiği için ilk adeti görüp hemen denememi söyledi. kısmet artık, geçen hafta hiç kalkmadan yattığım halde kendimi harpten çıkmış gibi yorgun hissediyorum..
biraz zamana ihtiyacım var sanırım..
sevgiler..
slm arkadaşlar benm bebeişim de6 haftalıkkeseyi 5 de görmüştük çrşamba tekrar kontrole gitcem kalp atişini duyar miyim sizcebilmiyorumkismile
kızlar perşembeden beri kanamalar vardı kahve ama doktor düşük tehlikesi var dedi hapa başaldık moralim çok bozuk dua edin ne olur