2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

prensesss bende 2010 ocak annesiyim bulantı aşırı ise dr danış troidlerine baksın istersen.tsh hormonuna..benimde çok şiddetliydi troid çıkmıştı ondan dolayıymış14 haftada 10 kilo kaybetmiştim..

prensesss bende 2010 ocak annesiyim bulantı aşırı ise dr danış troidlerine baksın istersen.tsh hormonuna..benimde çok şiddetliydi troid çıkmıştı ondan dolayıymış14 haftada 10 kilo kaybetmiştim..

canım bende zaten troit var bunun için ayrıca bi dahiliye uzmanının kontrolündeyim ve bunu için ilaç kullanıyorum normal bu bulantılar diye pek doktoru aramak istemiyorum ama artık yemek yemekten soğudum hele 2 gündür ne yesem direk dışarı çıkarıyorum ve bu yüzden çok halsiz hissediyorum kendimi haftaya doktorla randevum var anlatıcam bunları

kızlar bu arada mide bulantıları başlayan varmı benim 7. haftanın bitimiyle beraber başladı bulantılar ve sabah kalkmamla başlayıp akşam yatana kadar devam ediyo bişey yiyemiyorum yesemde geri çıkıyo su dahi içemiyorum

canım benimde 5+3 den beri iştahım kesildi canım bieşy yemek istemyiro su bile tiksindiriyor. Biraz bieşyler yersem kendime geliyorum ama yiyene kadar midem altüst sanki neyseki kusma yok çok şükür

prenses anlatırsan iyi olur ve ilaç kullanıyormusun pro..diye bir ilaç içmiştim ben,ve bukadar yiyemiyorsan serumla beslenirsin ben serumla beslendim kaç kez.halsizlik çok fena inan yerimden kalkamıyordum ve kova yanı başımda duruyordu lavaboya gidene kadar ooooo:)))heryer batıyordu.

su çok midemi bulandııryordu kokuyordu sürekli,ama çareyi suya bikaç damla limon sıkmakta buldum iyi geliyor deneyin,kraker galete bastırır deneyin..

ne yazıkki gebelik buşlantısı artı troidi tetikliyormuş ve aşırı bulantı kusma olarak dönüyor.geçer inş.benim 14 haftada bitmişti hiç bitmeyecek sanmıştım..sabır..bende hem kadın dıogumcum hem endokr.profu izledi..

canım benimde 5+3 den beri iştahım kesildi canım bieşy yemek istemyiro su bile tiksindiriyor. Biraz bieşyler yersem kendime geliyorum ama yiyene kadar midem altüst sanki neyseki kusma yok çok şükür

benimde önce bulantıyla başladı ama 2 gündür kusma şeklinde devam ediyo canım ve ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim hafta acayip iştahlıydım o kadar çok meyve yiyodum sabahları kahvaltı yapmadan işe gelmiyodum ama 1 haftadır hepsi bitti peynirde bile tiksindim ağzıma sokamıyorum süt içemiyorum erik bile yiyemiyorum çok tiksindim

prenses anlatırsan iyi olur ve ilaç kullanıyormusun pro..diye bir ilaç içmiştim ben,ve bukadar yiyemiyorsan serumla beslenirsin ben serumla beslendim kaç kez.halsizlik çok fena inan yerimden kalkamıyordum ve kova yanı başımda duruyordu lavaboya gidene kadar ooooo:)))heryer batıyordu.

canım evet ilaç kullanıyorum adını tama hatırlayamıyorum ama L ile başlıyo benimki ve yavaş çalışan troitmiş sanırım ama troidin mide bulantılarını tetiklediğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu eğer çok fena olursam mutlakıa doktorumu arıcam olmazsam haftaya anlatıcam gerçekten bişey yiyememk çok fena dediğin gibi bi tek kraker iyi geliyo oda mide bulantımı kesmiyo sadece kusmuyorum onu yiyince o kadar

tamam prenses dikkat et ve beslenemedigin durumda mutlaka serum takviyesi al..halsizliginede iyi geliyor vitamin falanda koyuyorlar içine:)güzel bir hamilelik geçirmeniz dilegiyle kızlar...

sakın üzülme cnm.bende ocak sonunda düşük yaptım.tüp bebekle hamile kalmıştım ve ikizdiler.çok üzüldüm ağladım.ama şimdi rabiim bana hemde normal yolla hamile kalma şansını verdi.her işte bi hayır vardır biz göremesekte.en yakın zamanda tekrar hamile kalcağına inanıyorum.

çok teşekkürler. arada duygulansamda çabuk toparladım.. Sen 2-2,5 ay sonra sanırım hamile kalmışsın di mi? doktorumda, düşük kendiliğinden gerçekleştiği için ilk adeti görüp hemen denememi söyledi. kısmet artık, geçen hafta hiç kalkmadan yattığım halde kendimi harpten çıkmış gibi yorgun hissediyorum..

biraz zamana ihtiyacım var sanırım..

sevgiler..

çok teşekkürler. arada duygulansamda çabuk toparladım.. Sen 2-2,5 ay sonra sanırım hamile kalmışsın di mi? doktorumda, düşük kendiliğinden gerçekleştiği için ilk adeti görüp hemen denememi söyledi. kısmet artık, geçen hafta hiç kalkmadan yattığım halde kendimi harpten çıkmış gibi yorgun hissediyorum..

sevgiler..

çoookk geçmiş olsun arkadaşım allah tekrarını yaşatmaasın ve sabır versin sana
meleğin bi an önce göbüşüne konsun inş.

sevgiler..

bende ilk gebeliğimde düşük yaptım, 5. haftamda kanama başlayınca doktorum progestan verdı ve yatmamı söyledı. bır ay yattım su içmeye bıle kalkmadım. kayınvalidem baktı :KK43: ama 9. haftada kalp atısları yoktu ve progestan kullandıgım ıcın kurtajla sonlandırdılar gebelıgımı :KK43:(( o bır ayda çekmedıgım acı kalmadı. 6 ay ıstemedım tekrar bebek. ama nısan ayında korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamıle kaldım. düşüğün arkası bebek der buyukler. doğruymus.suan 5+1 gunluk hamıleyım. üzülme hiç bence sende hemen hamıle kalacaksın :))

slm arkadaşlar benm bebeişim de6 haftalık:emir_bebek: keseyi 5 de görmüştük çrşamba tekrar kontrole gitcem kalp atişini duyar miyim sizcebilmiyorumkismile

kiz benim adimida listeye yazmissiniz cok tesekkur ediyorum .ben ABD DE yasiyorum arada 7 saat bir fark var ,surekli girmeye calisiyorum , ben 6+1 haftalik gebeyim ,insallah sorunsuz saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize

merhaba arkadaşlar
bugünden beri mide bulantısından ölüyorum,ilk defa bukadar uzun süreli oldu hiçbir şey yemek de gelmiyor içimden nasıl geçecek bu dönem bilmembilmiyorumkismile

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için
ALLAH tamamına erdirir inşallah
isteyen herkese bebiş verir
umarım bu gebeliğim bundan sonra güzel geçer

kızlar perşembeden beri kanamalar vardı kahve ama doktor düşük tehlikesi var dedi hapa başaldık moralim çok bozuk dua edin ne olur

kızlar perşembeden beri kanamalar vardı kahve ama doktor düşük tehlikesi var dedi hapa başaldık moralim çok bozuk dua edin ne olur

merhaba Belinay bende de perşembeden beri kahverengi akıntı var. Cuma sabahı doktorum telefonda söylemişti hapı o zaman başladım. Doktorum şehir dışındaydı ona gidemedim. Yarın randevumuz. C.tesi korkuyla başka bri doktora gittik ultrasonda kan gördü o da. 1 hafat rapor verdi evde yatıyorum bu hafta. C.tesi tekrar gidicez duruma göre raporu uzatacak. Umarım atlatırız. Bu şekilde 3-4 hafta evde yatmak zorunda kalıp bebişlerini kucaklayan arkadaşlarım var. İnanıyorum atlatıcaz bunları.

Geçmiş olsun a.s.

X